|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.10.2010 8:24:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

z Najo sva se odločile, da v ponedeljek spet štartava z ločevalno dieto. Je kakšna kandidatka, da se pridruži, al ste že vse na želeni teži? user posted image

Jaz bi bila! Kako pa to zgleda? Kaj je ful kuhanja?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
22.10.2010 8:24:42   
KOKICA32
Grem sedaj...pridem nazaj!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
22.10.2010 8:35:00   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

No, včeraj sva šla na tisto predstavo. Bila je ful gužva in premalo prostora za vse. ZAradi morebitnega prejšnjega odhoda sem si rezervirala stol v zadnji vrsti ampak Valentin je videl, da otroci hodijo naprej in mi je skoz govoril TAAM! in kazal z rokico naprej. Zato sva se zgužvala pred prvo vrsto med otroke na tla. Predstava je bila super, vendar ni bila primerna za naše male bavce, saj so otroci morali kar dosti sodelovati s povezovalcem predstave. No, po kakih 35 minutah predstave pa si je Valentin zaželel dude in ker sem jo imela v zadnji vrsti v bundi sva se lepo vstala in odkorakala nazaj. Tam seveda ni bilo zanimivo gledati in je spet želel TAAAM a ker se nisem želela šetati sem in tja med temi malimi otroci sva šla na drugi konec knjižnice, kjer sva srečala MAČKA MURIJA, ki je bil sicer presenečenje za otroke ob koncu predstave! Bil je velik cca 2,2 metra, črno-moder, kot maček Muri mora biti. Valentin ga sicer ni upal pobožati se je pa pustil, da je Muri njega pobožal in potem še vse do spanja ponavljal in kazal, kje ga je Muri pobožal. user posted image

V glavnem ugotovila sem, da na predstave lahko hodimo, vendar z vsemi razpoložljivimi pripomočki (beri duda).user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa imam pregled pri G zaradi mirene in zvečer srečanje z dečvami iz MB. user posted image user posted image user posted image

O, full fajn! Saj njim je glavno, da se dogaja, koncantracije res nimajo full dosti, ampak če je zanimivo, se splača počakat. Itak je pri nas isto - včasih ti 3 urni film mine kot šus, se ti pa drugič 1,5urni vleče kot čigumi!user posted image  Valentin pa ima rad akcijouser posted image

Mirena mene čaka po tem porodu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
22.10.2010 8:45:35   
felix7

z Najo sva se odločile, da v ponedeljek spet štartava z ločevalno dieto. Je kakšna kandidatka, da se pridruži, al ste že vse na želeni teži? user posted image

Jaz bi bila! Kako pa to zgleda? Kaj je ful kuhanja?

ok, če strnem na kratko: ješ po tej logiki - prvi dan beljakovine (meso, jajca, sir...), zraven imaš neomejene količine solate in zelenjave (kuhane). Če imaš juho, jo popiješ na koncu kosila. Pri beljakovinskem dnevu ti pripada tudi kos kruha (polnozrnatega). Drugi dan je škrob (krompir, moka, riž...), tudi na ta dan ti pripada kos kruha. Tretji dan so ogljikovi hidrati (testenine...) in četrti dan je sadni dan. Za zajtrk vsak dan ješ izključno sadje in to eno vrsto sadja. Če ne zdržiš med obroki in si preveč lačna, je dovoljeno sadje. Nujno je, da veliko piješ.
Drugače pa ješ 3x na dan, priporočljivo je, da vedno ob istem času. Za zajtrk torej sadje, za kosilo tisto, kar je na dnevnem programu in za večerjo isto, samo da mora biti večerni obrok za polovico manjši od kosila. Naj bi kao jedel za kosilo in večerjo celo isto hrano, ampak jaz tega nisem prakticirala. Npr. na beljakovinski dan sem imela za kosilo meso (popečenega piščančka) in skledo solate, zvečer pa jajce na oko. Važno, da so živila iz iste skupine. Aja, in kaj je najboljši del? Na dan, ko ješ OH, imaš za večerjo KAR HOČEŠ user posted image  Takrat se lahko pregrešiš s palačinkami, s pizzo, pač, kar ti paše in česar prej ne smeš. Obvezno pa je po večerji na ta dan pojesti vrstico temne čokolade user posted image
Mogoče se bere, kot da je blazno komplicirano, ampak v bistvu maš štiri dneve, ki se obračajo. Običajno je tako, da v prvih 14 dneh hitro zgubiš 2-3 kg, ker gre iz telesa predvsem voda, ki je zastajala, pa ves balast. Torej telo se očisti. Pol pa ene 14 dni teža ne gre nikamor. In pol spet začne padat in takrat se v bistvu začne špeh topit user posted image  Pri meni so ljudje po kakšnem mesecu začeli opažati, da vidno izgubljam težo. In sem shujšala na želeno kilažo, samo kaj, ko me je čez poletje pograbila neustavljiva želja po sladkem user posted image  res sem preveč jedla zadnjih par mesecev in je treba zdaj to popucat.
Dieta pa traja 90 dni, vsak 29. dan naj bi bil pa vodni, čeprav tega se pa jaz ne grem. Ga preskočim user posted image
Načeloma mi je pa fino to, ker ni dieta, pri kateri bi stradal, ampak samo pravilno kombiniraš živila.
Lahko ti pošljem brošuro z recepti na mejl.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.10.2010 8:46:13   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma jaz bi kamot se šla to, samo nimam časa. JAz bom kuj malo več žri diete se držala pa bo. Tu pa tam pa le napišita kaj jesta, da še ko imam čas (beri, ko sem fraj) jaz to papcam.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.10.2010 8:46:15   
tasa_m

Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene?

Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali.

probal je pečene, pa se mu je skoz zatikalo v grlu in je kašljal in pljuval ven. Baje da mali otroci na splošno ne marajo kostanja. Bo pa tok več zame user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lija ni hotela poskusit ne kuhanih in ne pečenih. Tak da verjetno jih nima rada user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.10.2010 8:46:17   
tasa_m

dobro jutro user posted image

men je spet dolgčas user posted image  rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi user posted image  včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo...
Držim močno pesti, da se ti sreča nasmehne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.10.2010 8:46:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

No, včeraj sva šla na tisto predstavo. Bila je ful gužva in premalo prostora za vse. ZAradi morebitnega prejšnjega odhoda sem si rezervirala stol v zadnji vrsti ampak Valentin je videl, da otroci hodijo naprej in mi je skoz govoril TAAM! in kazal z rokico naprej. Zato sva se zgužvala pred prvo vrsto med otroke na tla. Predstava je bila super, vendar ni bila primerna za naše male bavce, saj so otroci morali kar dosti sodelovati s povezovalcem predstave. No, po kakih 35 minutah predstave pa si je Valentin zaželel dude in ker sem jo imela v zadnji vrsti v bundi sva se lepo vstala in odkorakala nazaj. Tam seveda ni bilo zanimivo gledati in je spet želel TAAAM a ker se nisem želela šetati sem in tja med temi malimi otroci sva šla na drugi konec knjižnice, kjer sva srečala MAČKA MURIJA, ki je bil sicer presenečenje za otroke ob koncu predstave! Bil je velik cca 2,2 metra, črno-moder, kot maček Muri mora biti. Valentin ga sicer ni upal pobožati se je pa pustil, da je Muri njega pobožal in potem še vse do spanja ponavljal in kazal, kje ga je Muri pobožal. user posted image

V glavnem ugotovila sem, da na predstave lahko hodimo, vendar z vsemi razpoložljivimi pripomočki (beri duda).user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa imam pregled pri G zaradi mirene in zvečer srečanje z dečvami iz MB. user posted image user posted image user posted image

O, full fajn! Saj njim je glavno, da se dogaja, koncantracije res nimajo full dosti, ampak če je zanimivo, se splača počakat. Itak je pri nas isto - včasih ti 3 urni film mine kot šus, se ti pa drugič 1,5urni vleče kot čigumi!user posted image  Valentin pa ima rad akcijouser posted image

Mirena mene čaka po tem porodu!user posted image

ja, res je dolgo zdržal. Naš ne bi, je pri miru samo 5 minut, če mu damo Telebajske na tv user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.10.2010 8:47:16   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica domača naloga opravljena, grem lahko spat, ko jo napišemuser posted image :
ČOKOLADNI LIKER moje mame:
1 l alpskega (po mojem ni pomembno) mleka
1 kg sladkorja
4 vanilijive sladkorje
1 Benko (sem rekla, da je bilo pred 16. leti?user posted image user posted image ) kakav
1/2 - 3/4 l ruma

1 l mleka in 1 kg sladkorja in 4 vanili sladkorje daš kuhat. Ko zavre, odstaviš, dodaš kakav, ponovno prevreš. Ko se popolnoma ohladi, dodaš rum. Potem pokličeš marčevke in ga v dobti družbi spiješ!user posted image user posted image user posted image
Mami je rekla, da pride ven iz te količine cca 2,5l-3l likerja.
Če ne najdeš nič boljšega, probaj. Meni je bil odličen! Se tudi nagibam k temu, da ga malo za zimski čas naredim!user posted image

A cel bendko?? user posted image

To sem se tudi jaz vprašala! user posted image Ker to pa potem mora biti res sladko. Drugače pa HVALA Tulipan za skrb in opravljeno nalogo. Sedi, odlično pet!user posted image user posted image user posted image

No, tudi jaz sem se to vprašala, ampak, jauser posted image
Vestna šolarka, pačuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.10.2010 8:48:14   
tasa_m
Kokica super za uspelo predstavo. user posted image  user posted image  user posted image

Feliša meni pošlji brošuro na mail. Pliiiiissss user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.10.2010 8:48:43   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ma jaz bi kamot se šla to, samo nimam časa. JAz bom kuj malo več žri diete se držala pa bo. Tu pa tam pa le napišita kaj jesta, da še ko imam čas (beri, ko sem fraj) jaz to papcam.

ni problema, bova javljale user posted image  sem razmišljala, kako nej to speljem, ker hodimo na malico ob 11h, ampak glede na to, da mam eno uro cajta, grem lohk do mami, pa si naštimam za jest. Sicer ni nobenga doma, ampak nima veze user posted image  Ker da pa samo na sadju živim do 5h popoldne, pa ni kul.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.10.2010 8:49:06   
Tulipan12

Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene?

Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali.

Lia jih ne mara, tak da nimam problemov, nabira pa jih kot velika - ji rečem, da se je mamici težko sklanjat s tem trebuhom in jih lepo pobira, si jih nabaše v te male rokice in potem reče: mami not, v veckouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.10.2010 8:49:10   
felix7

men je spet dolgčas user posted image  rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi user posted image  včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo...
Držim močno pesti, da se ti sreča nasmehne user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, draga user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.10.2010 8:50:12   
felix7

Kokica super za uspelo predstavo. user posted image  user posted image  user posted image

Feliša meni pošlji brošuro na mail. Pliiiiissss user posted image

bom, ko pridem domov user posted image  če se mi pa slučajno zgodi kakšna luknja v spominu, me pa v rit suni user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.10.2010 8:50:15   
Tulipan12

Držim pesti!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.10.2010 8:52:21   
Tulipan12

Daleč od želene težeuser posted image user posted image user posted image
Nekje spomladi, če bosta potrebovali še kakšno kandidatko, pa rade volje!user posted image  No, mogoče bom kr jaz takrat začela gušit, če se mi katera pridruži!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
22.10.2010 9:05:09   
Tulipan12
Veš kaj pa sem jaz full rada prakticirala? Lunine mene! Maš jo vak teden enkrat (polna, prazna in 2 krajca) in tisti dan pač nič ne ješ. Naj bi pil samo vodo, ampak jaz sem preveliki kofetar in sem pila kavo z mlekom (kar naj ne bi) in čaje in vodo. Zgubiš tisti dan posta sigurno 1-2kg in ni šans, da se zrediš, pa par kilc ti tudi odnese. No, to je predvsem za ohranjanje teže in res pomaga.
Drugače pa moja dieta - nikjer napisana, zelo učinkovita:
zajtrki:sadje
kosila: OH ALI beljakovine - nikoli skupaj
večerja: kokice
ogromno tekočine (ni mus, da je voda, ker je ne maram-cedevita, vode z okusi, čaji)
sladkarije: ko je nujno zlo - ampak ko se enkrat navadiš na nesladko življenje, ti je že kapučino sladkarija.
No, jaz imam 170, imela sem 63 kg, delala to dieto, shujšala na 57kg, kar je na mojo konstrukcijo že skoraj podidealno in potem dalje furala z lunami. Pa sem bila zelo zadovoljna sama s sabo. Je pa res, da sem imela čas in trenirala 4x na teden. Potem sem zanosila, dobila 21 kg, v pol leta skinila z vozičkanjem in dojenjem (jedla kot še nikoli v življenjuuser posted image ), potem pa to ohranjala z luno. Spet zanosila, zdaj sem na +13kg, računam še nna kake 4, rodim in jovo na novo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.10.2010 9:05:59   
felix7

Nekje spomladi, če bosta potrebovali še kakšno kandidatko, pa rade volje!user posted image  No, mogoče bom kr jaz takrat začela gušit, če se mi katera pridruži!user posted image

imam občutek, da za hujšanje ni težko najti kandidatk user posted image  težje bi bilo, če bi iskala kandidate med moškimi user posted image  ker njim kao nič ne manjka user posted image  sam ženske se obremenjujemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.10.2010 9:08:05   
Tulipan12
No, da še noč opišem: Lia se je zbudila kakih 4x, ob 5.05user posted image user posted image user posted image  sva vstali, se je cartala na mojem trebuščku do 5.50 in se šla z user posted image  akcijo-reakcijouser posted image , potem je ati vstal in sem šla ob 6.15 nazaj spat so 6.45... Mariborčanke, mogoče bom malo zaspana zvečeruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
22.10.2010 9:08:06   
felix7

Veš kaj pa sem jaz full rada prakticirala? Lunine mene! Maš jo vak teden enkrat (polna, prazna in 2 krajca) in tisti dan pač nič ne ješ. Naj bi pil samo vodo, ampak jaz sem preveliki kofetar in sem pila kavo z mlekom (kar naj ne bi) in čaje in vodo. Zgubiš tisti dan posta sigurno 1-2kg in ni šans, da se zrediš, pa par kilc ti tudi odnese. No, to je predvsem za ohranjanje teže in res pomaga.
Drugače pa moja dieta - nikjer napisana, zelo učinkovita:
zajtrki:sadje
kosila: OH ALI beljakovine - nikoli skupaj
večerja: kokice
ogromno tekočine (ni mus, da je voda, ker je ne maram-cedevita, vode z okusi, čaji)
sladkarije: ko je nujno zlo - ampak ko se enkrat navadiš na nesladko življenje, ti je že kapučino sladkarija.
No, jaz imam 170, imela sem 63 kg, delala to dieto, shujšala na 57kg, kar je na mojo konstrukcijo že skoraj podidealno in potem dalje furala z lunami. Pa sem bila zelo zadovoljna sama s sabo. Je pa res, da sem imela čas in trenirala 4x na teden. Potem sem zanosila, dobila 21 kg, v pol leta skinila z vozičkanjem in dojenjem (jedla kot še nikoli v življenjuuser posted image ), potem pa to ohranjala z luno. Spet zanosila, zdaj sem na +13kg, računam še nna kake 4, rodim in jovo na novo!user posted image

tudi to je dobra varianta, ja. Lolita je to prakticirala (ne vem, če še). Mogoče je res pametno tko, kot ti praviš - najprej shujšat z ločevalno, pol pa enkrat tedensko čistit telo z luno.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.10.2010 9:09:13   
tasa_m

bom, ko pridem domov user posted image  če se mi pa slučajno zgodi kakšna luknja v spominu, me pa v rit suni user posted image
oki doki, ti bom sms poslala ko bom malco mela (če jo bom mela user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.10.2010 9:12:42   
tasa_m

No, da še noč opišem: Lia se je zbudila kakih 4x, ob 5.05user posted image user posted image user posted image  sva vstali, se je cartala na mojem trebuščku do 5.50 in se šla z user posted image  akcijo-reakcijouser posted image , potem je ati vstal in sem šla ob 6.15 nazaj spat so 6.45... Mariborčanke, mogoče bom malo zaspana zvečeruser posted image user posted image

glede zaspanosti pa te bo hitro minila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.10.2010 9:13:29   
Tulipan12

imam občutek, da za hujšanje ni težko najti kandidatk user posted image  težje bi bilo, če bi iskala kandidate med moškimi user posted image  ker njim kao nič ne manjka user posted image  sam ženske se obremenjujemo user posted image

Ja, moj dragi vsake 2 dni pojamra, da se je zredil, potem gre na sobno kolo za 1 uro, kar se mi zdi za sobno kolo cela večnost (v naravi je čisto drugače), jaz itak, da pridem do zob oborožena s hrano pred TV in potem on meni: zakaj mi to delaš? Kaj ti delam? Ja, ješ, jaz pa se redimuser posted image user posted image user posted image  Sej se ne rediš od mene, pa sej se jaz tut redim! Ti boš rodila, jaz bom pa večno mel toti žlauhuser posted image user posted image user posted image  Neverending story! Torej se obremenjujejo, pa tudi, ko se lotijo diete so bolj disciplinirani, samo se pač bolj redko lotijo - tak kot vsega ostalegauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.10.2010 9:14:05   
tasa_m

ni problema, bova javljale user posted image  sem razmišljala, kako nej to speljem, ker hodimo na malico ob 11h, ampak glede na to, da mam eno uro cajta, grem lohk do mami, pa si naštimam za jest. Sicer ni nobenga doma, ampak nima veze user posted image  Ker da pa samo na sadju živim do 5h popoldne, pa ni kul.
ja, druga je če imaš službo samo dopoldan, jaz ko jo imam pa mešano.dopoldan, popoldan vmes pa mi j malo težko to izvajat. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.10.2010 9:14:59   
tasa_m
samo se pač bolj redko lotijo - tak kot vsega ostalegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?