Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 12:55:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kosilo- lazanja! Mi pa najverjetneje krompirček+perutničke pečeno v pečici in solata. Dodala sem še juho!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 13:14:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kosilo- lazanja! Mi pa najverjetneje krompirček+perutničke pečeno v pečici in solata. Dodala sem še juho! midva imava danes post Ni mi za kuhat. Delama generalko, no jaz glih zdaj prah brišem pri računalniku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 14:37:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tak, mi bomo pa jedli last minute varianto - kosilo pri moji mami! Peljeva Lio k njej, ker greva na razgovor za EA in smo združili prijetno s koristnim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 14:38:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tak, mi bomo pa jedli last minute varianto - kosilo pri moji mami! Peljeva Lio k njej, ker greva na razgovor za EA in smo združili prijetno s koristnim. bravo za tvojo mami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:02:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tudi maruši čestitke,da tako ponosno koraka za nami . Celih 19 mesecev ,če prav računam na prste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:05:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje. no, jaz bi popolnoma isto zgodbo napisala naš je celo zbirčen za hrano določene barve. Vse rdeče ne proba niti pod razno Zdej si me pa nasmejala in še lažje mi je pri srcu. Hvala! sEJ VEM, da smo na podobni situaciji...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:05:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Gospodinjiceeeeeee tote pa imajo resne probleme, ja Men se jih pa ne da gledat. Gledam ene druge gospodinje, v hiši BB! To pa jaz ne morem gledat. Ne vem al ne padem dovolj not al kaj Sem pa gledala Bar kot nora, če se ga spomniš! O ja, spomnim, spomnim. Misliš Mišo&co?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:06:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela... a je v MB epiduralna plačljiva? v NM je bila do enega leta nazaj brezplačna, zdaj pa tut oni kasirajo. Sicer je v prvo nisem imela, pa verjetno je tudi v drugo ne bi, ampak se mi zid nepošteno, da je to plačljiva zadeva. Skoraj tako, kot da bi moral plačat anestezijo pri operaciji Ne, ni plačljiva, pa 24-urna tudi ne... tak da je bolj loto... bom videla, ko bom tak daleč! Ampak finta, kak se vse spreminja - lani sem imela slikice iz UZ pri svoji G zastonj, zdaj jih je treba plačat - 2 evra slikica, ponekod so baje 5 evrov, spet drugod pa še vedno zastonj Zdaj pa bodi pameten?! prosim? 2 EUR slikica? za 2 EUR bi mogla bit na foto papirju in okvirjena svinjsko... Jaz sem tudi plačevala slike pri svoji bivši G, ko sem bila s Tijo noseča... takratnih 500 sit je bila ena slika. Sam veš, kok je... takrat daš a ne, ker ti veliko pomeni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:06:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Včeraj sem imela kontrolo in je vse okej, počitek naj bi trajal še 5 tednov, vendar se lahko z os. zdravnikom dogovorim, da grem prej delati... Danes je sonce in dan bo potrebno izkoristiti! za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 20:31:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tudi maruši čestitke,da tako ponosno koraka za nami . Celih 19 mesecev ,če prav računam na prste jeeeeiiii... vse najboljše Maruška
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 22:02:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tudi maruši čestitke,da tako ponosno koraka za nami . Celih 19 mesecev ,če prav računam na prste jeeeeiiii... vse najboljše Maruška Maruša VSE NAJ NAJ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 22:02:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Gospodinjiceeeeeee tote pa imajo resne probleme, ja Men se jih pa ne da gledat. Gledam ene druge gospodinje, v hiši BB! To pa jaz ne morem gledat. Ne vem al ne padem dovolj not al kaj Sem pa gledala Bar kot nora, če se ga spomniš! O ja, spomnim, spomnim. Misliš Mišo&co? Ja, ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 22:11:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica domača naloga opravljena, grem lahko spat, ko jo napišem : ČOKOLADNI LIKER moje mame: 1 l alpskega (po mojem ni pomembno) mleka 1 kg sladkorja 4 vanilijive sladkorje 1 Benko (sem rekla, da je bilo pred 16. leti? ) kakav 1/2 - 3/4 l ruma 1 l mleka in 1 kg sladkorja in 4 vanili sladkorje daš kuhat. Ko zavre, odstaviš, dodaš kakav, ponovno prevreš. Ko se popolnoma ohladi, dodaš rum. Potem pokličeš marčevke in ga v dobti družbi spiješ! Mami je rekla, da pride ven iz te količine cca 2,5l-3l likerja. Če ne najdeš nič boljšega, probaj. Meni je bil odličen! Se tudi nagibam k temu, da ga malo za zimski čas naredim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 22:13:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, ni pa čokoladnega pudinga zraven, sem videla, da bi ga imela sorry!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.10.2010 23:02:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica domača naloga opravljena, grem lahko spat, ko jo napišem : ČOKOLADNI LIKER moje mame: 1 l alpskega (po mojem ni pomembno) mleka 1 kg sladkorja 4 vanilijive sladkorje 1 Benko (sem rekla, da je bilo pred 16. leti? ) kakav 1/2 - 3/4 l ruma 1 l mleka in 1 kg sladkorja in 4 vanili sladkorje daš kuhat. Ko zavre, odstaviš, dodaš kakav, ponovno prevreš. Ko se popolnoma ohladi, dodaš rum. Potem pokličeš marčevke in ga v dobti družbi spiješ! Mami je rekla, da pride ven iz te količine cca 2,5l-3l likerja. Če ne najdeš nič boljšega, probaj. Meni je bil odličen! Se tudi nagibam k temu, da ga malo za zimski čas naredim! A cel bendko??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 7:58:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! No, včeraj sva šla na tisto predstavo. Bila je ful gužva in premalo prostora za vse. ZAradi morebitnega prejšnjega odhoda sem si rezervirala stol v zadnji vrsti ampak Valentin je videl, da otroci hodijo naprej in mi je skoz govoril TAAM! in kazal z rokico naprej. Zato sva se zgužvala pred prvo vrsto med otroke na tla. Predstava je bila super, vendar ni bila primerna za naše male bavce, saj so otroci morali kar dosti sodelovati s povezovalcem predstave. No, po kakih 35 minutah predstave pa si je Valentin zaželel dude in ker sem jo imela v zadnji vrsti v bundi sva se lepo vstala in odkorakala nazaj. Tam seveda ni bilo zanimivo gledati in je spet želel TAAAM a ker se nisem želela šetati sem in tja med temi malimi otroci sva šla na drugi konec knjižnice, kjer sva srečala MAČKA MURIJA, ki je bil sicer presenečenje za otroke ob koncu predstave! Bil je velik cca 2,2 metra, črno-moder, kot maček Muri mora biti. Valentin ga sicer ni upal pobožati se je pa pustil, da je Muri njega pobožal in potem še vse do spanja ponavljal in kazal, kje ga je Muri pobožal. V glavnem ugotovila sem, da na predstave lahko hodimo, vendar z vsemi razpoložljivimi pripomočki (beri duda). Danes pa imam pregled pri G zaradi mirene in zvečer srečanje z dečvami iz MB.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 7:59:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tudi maruši čestitke,da tako ponosno koraka za nami . Celih 19 mesecev ,če prav računam na prste jeeeeiiii... vse najboljše Maruška
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:00:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica domača naloga opravljena, grem lahko spat, ko jo napišem : ČOKOLADNI LIKER moje mame: 1 l alpskega (po mojem ni pomembno) mleka 1 kg sladkorja 4 vanilijive sladkorje 1 Benko (sem rekla, da je bilo pred 16. leti? ) kakav 1/2 - 3/4 l ruma 1 l mleka in 1 kg sladkorja in 4 vanili sladkorje daš kuhat. Ko zavre, odstaviš, dodaš kakav, ponovno prevreš. Ko se popolnoma ohladi, dodaš rum. Potem pokličeš marčevke in ga v dobti družbi spiješ! Mami je rekla, da pride ven iz te količine cca 2,5l-3l likerja. Če ne najdeš nič boljšega, probaj. Meni je bil odličen! Se tudi nagibam k temu, da ga malo za zimski čas naredim! A cel bendko?? To sem se tudi jaz vprašala! Ker to pa potem mora biti res sladko. Drugače pa HVALA Tulipan za skrb in opravljeno nalogo. Sedi, odlično pet!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:02:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene? Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.10.2010 8:08:44 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:16:36
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro men je spet dolgčas rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:17:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene? Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali. probal je pečene, pa se mu je skoz zatikalo v grlu in je kašljal in pljuval ven. Baje da mali otroci na splošno ne marajo kostanja. Bo pa tok več zame
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:20:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene? Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali. probal je pečene, pa se mu je skoz zatikalo v grlu in je kašljal in pljuval ven. Baje da mali otroci na splošno ne marajo kostanja. Bo pa tok več zame saj zato sem mu jaz prvič kuhane ponudila, ko so res mehki a mu je bilo ful ogabno. Si je kar jezik ven vlekel in ga kazal. To dela, če mu kaj ni dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:20:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro men je spet dolgčas rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo... Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:21:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro men je spet dolgčas rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo... Držim pesti! hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 8:22:17
|
|
|
|
felix7
|
z Najo sva se odločile, da v ponedeljek spet štartava z ločevalno dieto. Je kakšna kandidatka, da se pridruži, al ste že vse na želeni teži?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?