Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 7:04:43
|
|
|
|
Urša08
|
čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 7:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila. ubogaj moža in res počivaj,da bo še malo na toplem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 7:25:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
via MS
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:04:42
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro mi že v vrtcu.... sej ne morem verjet, da gre benjamin tako vesel v vrtec.... ni kej se imajo fino.... Urša to pa res ni luštno če imajo veliko stopnišča.... no v dramljeh so imel igrala takoj pri vhodu pa so bli skos not tak, da ni blo druga kot lenoba stiskam pesti da se 15. selite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:05:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila. Ja res mal počivaj naj bo še mal na toplem.....tist filing da se bo kmalu vlila pa k meni pošl
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 22.10.2010 8:06:22 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 8:08:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:17:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jutro....spal bl ....polh bi bil samo u moji postli ....dons pride Roksi ...bo še pestro.....Majkl bo pri tašči do nedelje. Jutr pride prespat še en bratranček in se bo tast mogu izselit iz spalnice v spodnji štuk , tašča bo pa mela 3 kralje u postli-3 letnika, 4 letnika in 5 letnika. Čakam patronažno....upam d se dons rešm že zadnga flajšra, ker se mi je od tega nenehnega leplenja dobesedno vnela koža in mam vse rdeč Rabm en kofi, pol grem pa nazaj spat a doma vsi v spalnici spijo? Bogi tast..... joj men pa nebi blo všeč če bi vedla da tašča spi polek mojga otroka Jure že ve kaj hoče spočij si in držim pesti da se znebiš flajštrov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:23:38
|
|
|
|
baki
|
jutroooo.nik gre zopet k zdravniku.kašelj se še kr vleče.bomo vidli kaj bo rekla.sej pol gre v vrtec.sam da ga malo posluša.živ je pa kot sršen.sej mu drgač nič ne faliiiii.morem potrkat .včeraj smo se peljali v LJ samo kri dat adijo pamet.pa se je kera spomnila name?neeeeeeee
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 8:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:24:23
|
|
|
|
Čebel@
|
sem že nazaj......brrr kako je mraz ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:25:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Baki zakaj pa kri dat v LJ? Pa javi kaj bo rekla kaj mu lahko daš za kašelj. fajn zrihtajta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 8:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:27:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Maj zdej spi pri njima v spalnici, ampak smo mu dali prenosno postlo zraven....jutri pride še en bratranček, ta tretji bratranček ma pa sicer svojo sobo zravn spalnice, samo če bosta una dva pri stari mami bo hotu bit še ta tretji in sm 100% d se bojo vsi v postlo naguzili in bo naša prenosna ostala prazna te pa dedija v prenosno.... ja to pa če bo en pol bodo vsi taki so naši sončki
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:27:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem že nazaj......brrr kako je mraz ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterk je reku florjan zjutri mami lej k je bela trava komi čakam sneg
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:28:43
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Baki zakaj pa kri dat v LJ? Pa javi kaj bo rekla kaj mu lahko daš za kašelj. fajn zrihtajta ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo dela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:34:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem že nazaj......brrr kako je mraz ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterk je reku florjan zjutri mami lej k je bela trava komi čakam sneg jaz pa sploh ne maram snega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:36:10
|
|
|
|
Urša08
|
Rabm pavzo. Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši Sem mela en date s hot loverjem, itak več k pol ure ne zmorem več, pa lupinca se že suši . Kolumbo jaz tud upam, da se rešiš flajštrov. Pa super da dons Rokso pride se bosta lahko nacartala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:36:44
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz tud ne maram snega in zime
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:38:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Rabm pavzo. Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši pridi,te bo počakal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:39:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avto . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:40:46
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Rabm pavzo. Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši pridi,te bo počakal Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:41:23
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk kako je z Evo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:47:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Baki zakaj pa kri dat v LJ? Pa javi kaj bo rekla kaj mu lahko daš za kašelj. fajn zrihtajta ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo dela ja a za to je treba it v LJ da ti kri vzamejo..... sem misla da lahko to pogledajo tud v ZD A izvide ste že doble?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:47:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avto . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 8:48:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Rabm pavzo. Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši pridi,te bo počakal Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?