|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
21.10.2010 9:23:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm no lepo da si me spomnila. Ma dva dni nazaj je mel ful priprav za včeraj, no včerej sem pa jaz pozabla. Bom dons govorila z njim. Je pa tko da soboto mamo zasedeno, v nedeljo smo pa frejuser posted image  

mi smo cel vikend frej, pa drug teden tud...sam moj dela ke do 4h...je dobil eno naročila..HB...bo laminat polagal cel teden...en dan pa bomo kam šli k so glih počitnice...seveda glede na vreme...no, glede na to...d si ti nosečka...prosim ..se kr vi odločite kdaj in kako vam bol ustreza!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.10.2010 9:24:13   
Čebel@
koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.10.2010 9:24:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vidim pa recimo v vrtcu ko pripeljejo že večje otroke-so po večini v bundah(debelih) in kapah.....meni je še malo prekmalu za bundo in ima prehodno jakno

jopica + anorak user posted image , ker je meni tudi prekmalu za bundo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.10.2010 9:25:16   
Čebel@

čebela super za sprehodeuser posted image user posted image user posted image Pri nas v tem začasnem vrtcu ni pogojev, je pa tko da je Žiga najstarejši in kr verjamem da je težko izvedljivo. No sej upam, da se kmalu preselijouser posted image
sej bojo šli pa na sneguser posted image ........pri nas so pa sami januarčki in februarčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.10.2010 9:25:48   
Urša08

Čebela jaz mu dam body, čez pa trenerkico al kompletek al pa spodnji del trenerkice + majčka, pa štumfki. Za pot do vrtca pa še velurko oz. sedaj tako jakno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.10.2010 9:26:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vidim pa recimo v vrtcu ko pripeljejo že večje otroke-so po večini v bundah(debelih) in kapah.....meni je še malo prekmalu za bundo in ima prehodno jakno

jopica + anorak user posted image , ker je meni tudi prekmalu za bundo user posted image

jaz se sprašujem,kako bojo pol ti otroci oblečeni pozimi ko bo zunaj -  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.10.2010 9:27:33   
TAMIKA3

body z dolgimi rokavi, ker že kurijo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.10.2010 9:28:06   
Čebel@

Čebela jaz mu dam body, čez pa trenerkico al kompletek al pa spodnji del trenerkice + majčka, pa štumfki. Za pot do vrtca pa še velurko oz. sedaj tako jakno.

aha-jaz jo tudi tako oblečem....ampak a veš da imajo pri nas v igralnici full toplo in ji sploh ne slečejo puloverčkauser posted image ......no sej verjetno bi opazila vzg. če bi bila rdeča v obrazek od toploteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.10.2010 9:29:35   
Urša08
čebela pri nas pa slačjo otročke da niso preveč oblečeni tko da če moj pozabi kak pulover slečt ga vzgojiteljice. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.10.2010 9:30:07   
sjmm
še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižameuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.10.2010 9:32:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vidim, da se res pozna kje si doma...pr nas ma že bundico....sj veste bohinj pa notranjska pa to...sicer mava tako tanjšo bundico...
pri nas je zjutraj ko jo peljem v vrtec 1 stopinjo...ko jo grem iskat pa ene 8 maksimalno....no če je sonček pa je mal več stopinj in posledično tud anorak pa jopica

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.10.2010 9:32:10   
petrušk_

bodi s kratkimi rokavčki, alpa brez rokavčkov pa čist tanko majico z dolgimi rokavčki čez
pa hlače pa štunfke...brez žabic...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.10.2010 9:32:15   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

A daste svojim user posted image že kapice gor?
ne....danes sem dala v vrtec zraven rutko(čist tanek trakec),če bi slučajno pihalo na sprehodu

na našem koncu skooozzzz piha, tko da ma eva že en mesec skoz kapo,....pr nas ta veter res ubija, ko iz bajte stopmo nas skoraj odpihne, tko da pr nas je kapa obvezna oprema...

Petrušk a veš kolk sem bla jaz pri Nejcu kregana od sestre in zdravnice (na primorskem), ko sem ga pripeljala in sta vidli da ma kapo gor. Sam je ful pihalo in sta čist vn padli da zarad vetra otroček ne prehladi ušesk. Jaz Žigu še nisem dala kapce, mu včasih kapucko dam gor za iz avta do vrtca. Sem pa vidla par tednov nazaj da ene mamice že zimske kape dajejo otrokom in to pri 15 stopinjah in sončku.

urša...prid k nam na obisk, pa me zanima če ju boš peljala ven na sprehod brez kapeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pr nas ne piha ampak...hm....PIHAAAAAAAuser posted image user posted image

jst ji dam rutko alpa uno tanjšo bombažno kapco....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.10.2010 9:32:56   
petrušk_

aha-jaz jo tudi tako oblečem....ampak a veš da imajo pri nas v igralnici full toplo in ji sploh ne slečejo puloverčkauser posted image ......no sej verjetno bi opazila vzg. če bi bila rdeča v obrazek od toploteuser posted image

pr nas jih pa slečejo, sam ji že jaz vedno dam jopico dol, ker majo že zjutraj zelo toplo v vrtcu....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.10.2010 9:34:15   
Čebel@

bodi s kratkimi rokavčki, alpa brez rokavčkov pa čist tanko majico z dolgimi rokavčki čez
pa hlače pa štunfke...brez žabic...

to bom zdej začela prakticirat,ker jo ne slečejo in ji je sigurno pretoplo 

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.10.2010 9:34:33   
Urša08
Petrušk sej mi smo tud doma na gorenjskem - tam kjer karavanški fen zapihauser posted image user posted image user posted image aja glede stopinj imamo pa trenutno +1, smo kr na mrzlem koncuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.10.2010 9:35:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižameuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image .....vidim,da vaši že full govorijo-mi še neuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.10.2010 9:36:26   
petrušk_

Petrušk sej mi smo tud doma na gorenjskem - tam kjer karavanški fen zapihauser posted image user posted image user posted image aja glede stopinj imamo pa trenutno +1, smo kr na mrzlem koncuuser posted image user posted image user posted image

kako si pa ti oblečena? jst sm v bundi user posted image user posted image user posted image , no kadar sem v bohinju....na notranjskem mam še anorak...heheheh

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.10.2010 9:36:35   
Urša08
čebela Žiga tud še ne govori, on se sporazumeva z ja, ne, ni-ni, ama ama,.. do kakih pravih besed še nismo prišli. Pa sej ni panike, majo še časuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.10.2010 9:37:32   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image .....vidim,da vaši že full govorijo-mi še neuser posted image user posted image

ja eva je res fullll klepetuljica...zj zlaga že po 5 besed skupej...sam je res zgodnja....hehehhe tud hana bo boš vidla....še prekmal....pol bo pa vse...ne molem...mami magej plosim...hehhehe

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.10.2010 9:37:43   
Urša08

kako si pa ti oblečena? jst sm v bundi user posted image user posted image user posted image , no kadar sem v bohinju....na notranjskem mam še anorak...heheheh

Men je v nosečnosti vroče tko da skačem v puloverju zuniuser posted image , vprašej me čez dober mesec ko me bo toplota zapustila k sem drugač ful zmrznjenček.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.10.2010 9:38:02   
Čebel@

čebela Žiga tud še ne govori, on se sporazumeva z ja, ne, ni-ni, ama ama,.. do kakih pravih besed še nismo prišli. Pa sej ni panike, majo še časuser posted image
evo isti besednjakuser posted image .......no pa AUTOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.10.2010 9:38:19   
sjmm
evo še mau naših ta frišnih:

user posted image

tle sm glih ustaluser posted image

Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. user posted image
pa naš MIHCuser posted image

pa še 1x Majči

pa 1 z mamicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.10.2010 9:38:43   
Čebel@
aja:pa zdele par dni me ne kliče mama,ampak MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.10.2010 9:39:34   
Čebel@

ja eva je res fullll klepetuljica...zj zlaga že po 5 besed skupej...sam je res zgodnja....hehehhe tud hana bo boš vidla....še prekmal....pol bo pa vse...ne molem...mami magej plosim...hehhehe

joj jaz prav komaj čakam,da mi kaj več poveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?