Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:23:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm no lepo da si me spomnila. Ma dva dni nazaj je mel ful priprav za včeraj, no včerej sem pa jaz pozabla. Bom dons govorila z njim. Je pa tko da soboto mamo zasedeno, v nedeljo smo pa frej mi smo cel vikend frej, pa drug teden tud...sam moj dela ke do 4h...je dobil eno naročila..HB...bo laminat polagal cel teden...en dan pa bomo kam šli k so glih počitnice...seveda glede na vreme...no, glede na to...d si ti nosečka...prosim ..se kr vi odločite kdaj in kako vam bol ustreza!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:24:13
|
|
|
|
Čebel@
|
koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:24:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vidim pa recimo v vrtcu ko pripeljejo že večje otroke-so po večini v bundah(debelih) in kapah.....meni je še malo prekmalu za bundo in ima prehodno jakno jopica + anorak , ker je meni tudi prekmalu za bundo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:25:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super za sprehode Pri nas v tem začasnem vrtcu ni pogojev, je pa tko da je Žiga najstarejši in kr verjamem da je težko izvedljivo. No sej upam, da se kmalu preselijo sej bojo šli pa na sneg ........pri nas so pa sami januarčki in februarčki
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:25:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? Čebela jaz mu dam body, čez pa trenerkico al kompletek al pa spodnji del trenerkice + majčka, pa štumfki. Za pot do vrtca pa še velurko oz. sedaj tako jakno.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:26:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vidim pa recimo v vrtcu ko pripeljejo že večje otroke-so po večini v bundah(debelih) in kapah.....meni je še malo prekmalu za bundo in ima prehodno jakno jopica + anorak , ker je meni tudi prekmalu za bundo jaz se sprašujem,kako bojo pol ti otroci oblečeni pozimi ko bo zunaj -
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:27:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? body z dolgimi rokavi, ker že kurijo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:28:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? Čebela jaz mu dam body, čez pa trenerkico al kompletek al pa spodnji del trenerkice + majčka, pa štumfki. Za pot do vrtca pa še velurko oz. sedaj tako jakno. aha-jaz jo tudi tako oblečem....ampak a veš da imajo pri nas v igralnici full toplo in ji sploh ne slečejo puloverčka ......no sej verjetno bi opazila vzg. če bi bila rdeča v obrazek od toplote
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:29:35
|
|
|
|
Urša08
|
čebela pri nas pa slačjo otročke da niso preveč oblečeni tko da če moj pozabi kak pulover slečt ga vzgojiteljice.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:30:07
|
|
|
|
sjmm
|
še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižame
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:32:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vidim pa recimo v vrtcu ko pripeljejo že večje otroke-so po večini v bundah(debelih) in kapah.....meni je še malo prekmalu za bundo in ima prehodno jakno jopica + anorak , ker je meni tudi prekmalu za bundo vidim, da se res pozna kje si doma...pr nas ma že bundico....sj veste bohinj pa notranjska pa to...sicer mava tako tanjšo bundico... pri nas je zjutraj ko jo peljem v vrtec 1 stopinjo...ko jo grem iskat pa ene 8 maksimalno....no če je sonček pa je mal več stopinj in posledično tud anorak pa jopica
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:32:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? bodi s kratkimi rokavčki, alpa brez rokavčkov pa čist tanko majico z dolgimi rokavčki čez pa hlače pa štunfke...brez žabic...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:32:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A daste svojim že kapice gor? ne....danes sem dala v vrtec zraven rutko(čist tanek trakec),če bi slučajno pihalo na sprehodu na našem koncu skooozzzz piha, tko da ma eva že en mesec skoz kapo,....pr nas ta veter res ubija, ko iz bajte stopmo nas skoraj odpihne, tko da pr nas je kapa obvezna oprema... Petrušk a veš kolk sem bla jaz pri Nejcu kregana od sestre in zdravnice (na primorskem), ko sem ga pripeljala in sta vidli da ma kapo gor. Sam je ful pihalo in sta čist vn padli da zarad vetra otroček ne prehladi ušesk. Jaz Žigu še nisem dala kapce, mu včasih kapucko dam gor za iz avta do vrtca. Sem pa vidla par tednov nazaj da ene mamice že zimske kape dajejo otrokom in to pri 15 stopinjah in sončku. urša...prid k nam na obisk, pa me zanima če ju boš peljala ven na sprehod brez kape pr nas ne piha ampak...hm....PIHAAAAAAA jst ji dam rutko alpa uno tanjšo bombažno kapco....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:32:56
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? Čebela jaz mu dam body, čez pa trenerkico al kompletek al pa spodnji del trenerkice + majčka, pa štumfki. Za pot do vrtca pa še velurko oz. sedaj tako jakno. aha-jaz jo tudi tako oblečem....ampak a veš da imajo pri nas v igralnici full toplo in ji sploh ne slečejo puloverčka ......no sej verjetno bi opazila vzg. če bi bila rdeča v obrazek od toplote pr nas jih pa slečejo, sam ji že jaz vedno dam jopico dol, ker majo že zjutraj zelo toplo v vrtcu....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:34:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ koliko jih pa oblečete za v vrtec- v igralnico??? bodi s kratkimi rokavčki, alpa brez rokavčkov pa čist tanko majico z dolgimi rokavčki čez pa hlače pa štunfke...brez žabic... to bom zdej začela prakticirat,ker jo ne slečejo in ji je sigurno pretoplo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:34:33
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk sej mi smo tud doma na gorenjskem - tam kjer karavanški fen zapiha aja glede stopinj imamo pa trenutno +1, smo kr na mrzlem koncu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:35:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižame .....vidim,da vaši že full govorijo-mi še ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:36:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk sej mi smo tud doma na gorenjskem - tam kjer karavanški fen zapiha aja glede stopinj imamo pa trenutno +1, smo kr na mrzlem koncu kako si pa ti oblečena? jst sm v bundi , no kadar sem v bohinju....na notranjskem mam še anorak...heheheh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:36:35
|
|
|
|
Urša08
|
čebela Žiga tud še ne govori, on se sporazumeva z ja, ne, ni-ni, ama ama,.. do kakih pravih besed še nismo prišli. Pa sej ni panike, majo še čas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:37:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižame .....vidim,da vaši že full govorijo-mi še ne ja eva je res fullll klepetuljica...zj zlaga že po 5 besed skupej...sam je res zgodnja....hehehhe tud hana bo boš vidla....še prekmal....pol bo pa vse...ne molem...mami magej plosim...hehhehe
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:37:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk sej mi smo tud doma na gorenjskem - tam kjer karavanški fen zapiha aja glede stopinj imamo pa trenutno +1, smo kr na mrzlem koncu kako si pa ti oblečena? jst sm v bundi , no kadar sem v bohinju....na notranjskem mam še anorak...heheheh Men je v nosečnosti vroče tko da skačem v puloverju zuni , vprašej me čez dober mesec ko me bo toplota zapustila k sem drugač ful zmrznjenček.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:38:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela Žiga tud še ne govori, on se sporazumeva z ja, ne, ni-ni, ama ama,.. do kakih pravih besed še nismo prišli. Pa sej ni panike, majo še čas evo isti besednjak .......no pa AUTO
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:38:19
|
|
|
|
sjmm
|
evo še mau naših ta frišnih: tle sm glih ustal Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. pa naš MIHC Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. pa še 1x Majči Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. pa 1 z mamico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:38:43
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:pa zdele par dni me ne kliče mama,ampak MAMI
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 9:39:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm še ena Majčijeva štorija dons zju3....je bil še v pižamci..uni z nogicam notr..pa si je zgoraj a male avtke not spušal v pižamo...pol pa kr naenkrat...au,au..moj tac(moja nogica)...je prišel en avto pod podplatek..pa se ni dal hodit..sem se nasmejala..on pa tud pol k sva avtke rešvala iz pižame .....vidim,da vaši že full govorijo-mi še ne ja eva je res fullll klepetuljica...zj zlaga že po 5 besed skupej...sam je res zgodnja....hehehhe tud hana bo boš vidla....še prekmal....pol bo pa vse...ne molem...mami magej plosim...hehhehe joj jaz prav komaj čakam,da mi kaj več pove
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?