|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
20.10.2010 13:02:27   
RAKICA2007
Hillmagic; naj ti čimprej minejo slabosti in vrtoglavica user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kar počivaj - brez slabe vesti, bodo že pregurali, saj bo še dovolj priložnosti, da jim kaj pomagaš... saj boš prišla nazaj v službo

Portorož; mmnjaaami, zelo dobro kosilo... ja saj bi tudi naš rad punčko, verjetno zaradi tega ker ve kako se ji streže user posted image  imamo eno atijevo mazo že doma. Meni je pa itak vseeno, čeprav po tiho upam na fanta (da tudi mami pride na svoj račun user posted image )

grem na malico user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.10.2010 13:10:59   
mami411
Mi bomo kmalu taki kot na motorju user posted image

Jaz sem v materinsko hodila samo prvič in to pred 13 leti, v drugo sem itak rodila po 18M, pri najmaljši sem hodila pa samo na koncu na telovadbo z dihalnimi vajami, samo zato, da sem malo dihanje ponovila, pa še to v porodni pozabiš kdaj je točno katera doba. No vsaj jaz user posted image . Itak ti pa babice potem pomagajo.
V Šempetru so rekli da je važno da je materinska narejena, ni važno kdaj, za moža pa sploh ni bilo važno, pa tam je za očete tudi zastonj.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.10.2010 13:15:24   
hillmagic
Še to napišem pol grem pa res kosilo za moja dva skuhati....čeprav mi nič ne diši karkoli kuham Hvala RAKICA. Sej bo šlo mimo.
Mi imamo že punčko in  jaz navijam za še eno punčko. Mož bi imel pa fantka. Bomo videli kaj bo. Na NS ne bom šla ker tudi prvič nisem šla pa naj bo tudi sedaj tako. Za spol ne bom prašala naj bo kar bo. SAmo da bo zdrav ostalo bomo že .
Nič grem kuhati ..ne vem še kaj bi Kosilo 1 ali 2
KOSILO1 :juha, pire krompir, kumarice v zosu,hrenovke
KOSILA 2 : juha, pečen krompir, puranji file, solata

Šibam.....

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.10.2010 13:28:43   
mami411
hillmagic mi bomo imeli purana v omaki in široke rezance user posted image

Mi imamo 3 punce, za spremembo bi bilo fajn imeti fanta, po drugi strani smo pa tolk navajeni na punce. Pa zaradi družbe bi bilo skoraj boljše imeti punco, no pa tudi zaradi cunj, ki jih imamo doma ogromno.
Jaz bi rada tudi imela presenečenje, sam kaj ko grem na ac, tam je pa itak na izvidu napisano.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.10.2010 13:42:34   
vesna_b
mi bomo meli... ne vem kaj... he he he
tamala je v vrtcu, midva v službi, tako da imamo ponavadi okoli petih šele kosilo in večerjo v enem, tamala potem po sedmi dobi še kako malenkost pred spanjem.
si je pa moj včeraj zaželel pice....user posted image , tako da bom očitno mesila. tamala bo pa itak presrečna, da bo lahko gobice in salamo nalagala user posted image

hm, pri nas v NM sploh ni blo nekega povdarka na dihanju, ker je Metka rekla (je tud babica pri porodih), da samo dihanje ni tolk pomembno in da ga itak 95% nosečk pozabi in so pol živčne še zarad tega, namesto da bi se skoncentrirale na navodila babice, ki je pri porodu. pokazala sicer je, kako naj bi dihale, ampak to je blo to.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.10.2010 13:53:41   
BeliMedo
Serbus čvekice!

Vsem čestitke za uspešne preglede.... Samo da so otročeki ok, edino to šteje, vse ostalo pa bomo pregurali...

coris, če je utrip prisoten, se nimaš kaj sekirati. Plodek je še tako majhen, da ga je nemogoče natančno izmeriti; to so res milimentri, in gre se res za dneve... Tudi kasneje v nosečnosti so odstopanja do tri tedne čisto ok, tako da ne skrbi.. Pa treba je upotevati še različne G in različne UZ-je. Misli pozitivno, ker dojenček vse čuti... Utrip z AS pa je tudi kar težko poiskati...

V MŠ ne bom hodila, epiduralno bom imela, kot prvič, dojila pa sem tudi žeuser posted image

Glede spola mi je res vseeno, sploh ne razmišljam o tem, samo da je dete zdravouser posted image . Mi pa je glede imen mnogo lažje izbrati za punčko, za fantke pauser posted image

TreeGirl, kar pogumno in povej šefu. To je nekaj najlepšega v življenju za tebe; če se ne more veseliti s tabo, njegov problem... V MŠ se hodi nekje od 6. meseca dalje...

portorož, meni se tudi dnevi do NS blazno vlečejo... Komaj čakam peteeeeeeeek, da vidim to malo bitjece... Je pa v MB baje boljša šola za starše v bolnišnici, čeprav jaz nisem bila ne vem kaj navdušena, pa tudi na tistem praktičnem delu je bilo toliko nosečk, da itak nisi mogel nič sprobati. Sestra je vse na hitro pokazala, jaz pa sem itak vse takoj pozabila. MA saj ti po porodu še 1x pokažejo, najbolj pa se itak naučiš, ko delaš sam...

Aja, jaz nisem na FB.... Sem kar se tega tiče ene 10 let za kameno dobo...

LP

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.10.2010 13:54:34   
kengurujček
Uh portorož, sedaj se pa še meni cedijo sline,. pa čeprav sem že ob 11-h zmazala celo pizzo,.

Tudi sama sem šla brskat po materinskih šolah in ugotovila, da so vse v dopoldanskem času,. dvakrat na teden,. ne vem no, je malo težko toliko v službi manjkat, ki je treba vse ure potem not spravit,. Sedim v službi, pa potem še tam,. ne vem, če nama ne bi sprehod bolj koristil,. user posted image

glede spola mi je povsem vseeno,. samo močno upam, da bo zdrav! imamo pa na moji in fantovi strani same fantke,. pa da vidimo, če prekinemo tradicijo,.

tako, pri nas se je že pokazalo sonce in ga pošiljam še vam,.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.10.2010 14:36:03   
coris
wooooohooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image po navodilih MAMI 27 sem se nalivala z vodo in čajem in našlauser posted image našegauser posted image z ASuser posted image user posted image user posted image

je pa res takoooo nizko da sem še zadnjo plat privzdignila in poln mehur pa sem ga našla čisto na robu sramnih dlak user posted image naš malček je na varnem .....je pa res da ko slišiš enkrat njegov utrip ne zamešaš več z drugimi šumi in pretakanjem.

jaz sem s to materinsko šolo čisto bosa (nimam pojma o ničemer) niti ne vem kdaj iti niti kaj vse je dobro obiskati niti kje se o tem pozanimati...na tem področju sem še čisto zelena user posted image tako da mi kakršna koli info pride prav za Ljubljanouser posted image

(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.10.2010 15:03:14   
RAKICA2007
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Za Ljubljano: jaz sem hodila kar v Porodnišnico... in ne v ZD

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.10.2010 15:06:35   
RAKICA2007
Sicer pa mi je v 1user posted image  ginekologinja rekla na pregledu, sedaj pa bi se bilo dobro prijaviti v MŠ, dala prospekt in jaz sem šla user posted image  me pa zanima, kako je v drugo? Ali grem samo za spremljevalca ob porodu plačat in to je to.

Ker 3 leta nazaj spremljevalca niso spustili k porodu, če ni imel šole narejene, tudi če si plačal ti niso dali potrdila user posted image user posted image  Maaah saj je še dovoooolj časa... resnično sem neučakana user posted image  jaz bi že kar rodila in se ckrljala z tini mini user posted image  user posted image user posted image user posted image  saj imam tolažbo mojo navihanko in se z njo sedaj velikoooo crkljava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.10.2010 15:08:26   
RAKICA2007
Ali bi me zraven nickov, PDP in ostalega na seznamček dodale še mesto iz katerega katera prihaja?
Ker ne vem katera je iz kje... in ali je katera iz Lj oz. okolice user posted image  Se mi zdi, da sem jaz skoraj edina iz LJ...
Upam,da se motim user posted image  ali pač neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.10.2010 15:12:36   
coris
Rakica 2007 super idejauser posted image user posted image

tudi jaz sem iz LJ pa se mi zdi da sva v manjšiniuser posted image user posted image mi je vseeno katera je od kod, samo je pa zaradi telovadbe, pregledov in materinske šole ter nakupov  bolj praktično če zraven to napišemo ker potem se lažje ciljano sprašujemo za določene stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.10.2010 16:10:08   
ninasiki
madona ste čveke user posted image sm vs zdele samo na hit preletela sm od zdravnika ker me je ponoč začeu bolet uho da joooj uglaunem smo na antibiotiku me pa zanima a je mela katira tako izkušnjo že prej ker me je mal strah zarad pikice sej sm ji rekla da sm noseča sam sej vete kaki so dohtarji učas no uglaunem prosim za mnenja

vs zvečer preberem kompletno pa ne preveč načvekat user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.10.2010 16:57:44   
Anonimen
hojla punce :) :)

upam da ne boste hude če bom še malo anonimna
kako smo kaj...sama dobra kosila si boste nardile :) :) ....jaz sem skoz lačna pa same neumnosti mi hodijo po glavi za jesti....kaj lahko jemo pečenice, to se mi lušta že cel teden pa zdaj ne vem a je to surovo meso al ni....

zdaj sem v 9tednu počutje kul, sploh ni duha ne sluha o nosečnosti, mogoče kdaj samo malo utrujena, slabosti pa itak že od začetka nisem imela....

jaz sem tudi takoj za, da gremo mal vstran od firbcov na privat chat :) :) ...računajte tud name :P....

trebuh se mi pozna pa samo zvečer, hodim pa že ko račka....a ima še katera prepoved seksa, men se pa zdaj lušta ker je prepoved :) :) ...upam da bo kmalu zelena luč tud za to :) :) telovadbo tud že kej izvajate, jaz imam na sporedu samo sprehod pa še to sem si ga izborila; imam psa pa ga je treba 2 krat na dan peljat....

fajn bodite pa uzivajte pa lep dan še naprej

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.10.2010 18:13:18   
fluf
ČVEKE babje... iz službe in pasjega sprehoda, pa vas komi preberem user posted image jest sem gorenjka, pa sem tud zelena glede MŠ... bom pogledala, dans sm gledala po forumih in sm zasledila eno staro novico, da MŠ v Kranju vodi Podlipnikova... iščem info, če je še kje na gorenjskem MŠ, vrjetno je na Jesenicah, kar mi je mičken deleč, sam vse da grem stran od Podlipnikove, žal ji ne zaupam iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.10.2010 18:17:49   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
04.05.2011
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , user posted image
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image TreeGirl
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
user posted image coris, user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image anonimnaSAN , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
24.05.2011
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
user posted image Pikca , user posted image
28.05.2011
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----71----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Kar te ne ubije te ojača!

Neposredna povezava do sporočila: 1091
    20.10.2010 18:23:34   
    Nitkica11
    user posted image

user posted image

OKTOBER
    20.10.
    user posted image  cowgirl-PP
    user posted image  borovncicai-PP
    user posted image  bella_isabella-PP
    user posted image  lily32-PP
    21.10.
    user posted image  rakica 2
    user posted image  anchika
    22.10.
    user posted image  maid
    25.10.

user posted image  anonimnaSAN-PP
    26.10.
    user posted image  rockstar
    user posted image  Luskica
    28.10.
    user posted image  Dali*
    user posted image  Klaraklara30-PP
    user posted image  Mina83

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  kengurujček
    user posted image  bambika
    3.11.
    user posted image  fluf
    4.11.
    user posted image  coris
    6.11.
    user posted image  Njeli
    8.11.
    user posted image  hijenca - PP
    user posted image  zvezdica1980
    9.11.
    user posted image  mami411
    user posted image  bobica
    user posted image  Njeli
    12.11.
    user posted image  hanna80
    user posted image  Anitka
    17.11.
    user posted image  hillmagic
    18.11.
    user posted image  vesna_b
    user posted image  najkica
    19.11.
    user posted image  mami 27
    23.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Vesella
    25.11.
    user posted image  Osala

DECEMBER
    6.11.
    user posted image  Lidii

user posted image

OKTOBER
    20.10.
    user posted image  Anitka
    user posted image  Dali*
    21.10.
    user posted image  RAKICA2007
    22.10.
    user posted image  didi74
    25.10.
    user posted image  mami 27
    user posted image  Njeli
    26.10.
    user posted image  mojatvoja
    30.10.
    user posted image  TreeGirl

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  Vesella
    3.11.
    user posted image  bobica
    user posted image  kengurujček
    user posted image  Luskica
    4.11.
    user posted image  Mina83
    5.11.
    user posted image  Ikec
    8.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Mishika
    user posted image  zvezdica1980
    9.11.
    user posted image  coris
    user posted image  kokapoka
    10..11.
    user posted image anonimnaSAN  
    user posted image lily32
    12.11.
    user posted image  vesna_b
    15.11.
    user posted image  maid
    user posted image  rockstar

user posted image

NOVEMBER
    16.11.
    user posted image  mami411

< Sporočilo je popravil Nitkica11 -- 20.10.2010 18:24:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1092
    20.10.2010 18:25:46   
    Nitkica11
    danes vas je imelo kar nekaj preglede porocajte kako je blo user posted image

mi tudi nocemo vedt za spol sicer je ns rekla da si neupa se napovedati ceprav je niti nisva vprasala. Do morfologije se lahko se premisliva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
    20.10.2010 19:11:38   
    hillmagic
    Lep seznamčekuser posted image  Pri meni lahko napišeš 2 user posted image nosečnost 29 let(še dva mesecaa pa jih bom 30) user posted image  tamala ima 3 leta Smo pa iz Škofje Loke ..

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 1094
    20.10.2010 19:20:37   
    bella_isabella
    Hejjjjjjjjjj evo mene iz pregleda. user posted image user posted image presrečna sem... utrip se je videl, naš črviček je dolg 19 mm in ustreza PDP 31.05.2010. Naslednji pregled imam 23.11.2010, pa na nuhalno se moram še naročiti. Glede spola mi je čisto vseeno... glede na slabosti in tem kako sem utrujena, se počutim enako kot prvič, ko sem rodila fantka. Za imena bo tudi še dovolj časa. Tokrat gremo do konca, čeprav me je bilo danes tako strah pregleda kot še nikoli. Ko bo pa še nuhalna narejena bom pa sploh lažje dihala... zaenkrat še ne uživam oz. še nisem čisto sproščena. Strah pred splavom je še vedno prisoten.

Neposredna povezava do sporočila: 1095
    20.10.2010 19:23:43   
    RAKICA2007
    user posted image  RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image LJ

Malo sem se posodobila user posted image upam, da nisi huda user posted image

Hočemoooo poročilaaaa glede pregledov !!!

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 20.10.2010 19:24:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1096
    20.10.2010 19:27:10   
    RAKICA2007
    IZVIRNO SPOROČILO: bella_isabella

Hejjjjjjjjjj evo mene iz pregleda. user posted image user posted image presrečna sem... utrip se je videl, naš črviček je dolg 19 mm in ustreza PDP 31.05.2010. Naslednji pregled imam 23.11.2010, pa na nuhalno se moram še naročiti. Glede spola mi je čisto vseeno... glede na slabosti in tem kako sem utrujena, se počutim enako kot prvič, ko sem rodila fantka. Za imena bo tudi še dovolj časa. Tokrat gremo do konca, čeprav me je bilo danes tako strah pregleda kot še nikoli. Ko bo pa še nuhalna narejena bom pa sploh lažje dihala... zaenkrat še ne uživam oz. še nisem čisto sproščena. Strah pred splavom je še vedno prisoten.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    wiiiiii superca...

punca, glavo gor, me smo s tabo in verjemi mi VSE čisto VSE bo vredu... 31.05. bomo dihale s teboj, veš kaj pritiskala boš pa kar sama user posted image Težko je, ampak poiskusi se sprostiti... čim manj skrbi in črnih misli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella_isabella)
    Neposredna povezava do sporočila: 1097
    20.10.2010 20:18:05   
    snežinka7
    ojla še jaz se vam pridružim moj PDP 02.05.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1098
    20.10.2010 20:22:05   
    lily32
    Ojla, čveke! En dan me ni, pa ste spisale tri strani sem komaj utegnila prebrat.
    Tudi jaz sem danes prvič videla našega najmlajšega člana, meri 17.8 mm in user posted image mu prav lepo bije. NP imam 17. 11. , vmes pa je še nuhalna.

Vsako uro grem pogledat slikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
    20.10.2010 20:33:25   
    Dali*
    ...prebrala sem samo zadnjo stran in vidim, da se nekaterim zopet vrača apetit. Super!

Kaj sem prva, ki sem bila danes na NS, ker se ne spomnim, da bi katera že napisala svojo izkušnjo.

torej, danes 20.10.2010 ob 10. uri he he, kok fajn cifre, ne

smo imeli Ns pri dr. Strah v Domžalah. Tako, kot prvič pred 2 letoma je bila tudi danes super in smo se malce nasmejali, posneli CD in bla bla.

V glavnem izvid je tipi topi, kaže pa na to, da bomo tokrat imeli punčko. Upam, da res, ker pri punčkah je to bolj tko. Ampak bilo je videti tisti dve črtici, ki jih fantki nimajo. Pri prvem sem se odločila, da bo fantek, tokrat sem pa rekla, da bo punčka in kaže na to.
    aja, pa v prvi nosečnosti me ni nikoli zeblo, ful mi je blo toplo in to, kar mi sicer ni nikoli, sploh pa ne pozimi. Tko, da je bil naš fantek pravi radiatorček, prav po atijo. glede na to, da me pa sedaj skoz zebe in to, ker sem bolj zmrzljiva, pa menim, da bo res punčka, ker bo po meni. hehe

Tako... vsem drugim želim čudovit pregled na NS.

pa pa

(odgovor članu lily32)
    Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?