StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: enea Naša sicer hodi že v 3 razred, ampak tega lani niso imeli, kar sem pa govorila s starši, ki imajo starejše otroke, na tej isti naši šoli, naj bi se letos začeli učiti poštevanko, in imajo potem preizkus znanja v poštevanki, v 7 minutah, nevemkoliko računov množenja ( ni jih malo, samo sem rajši tiho kot da se zlažem, bom jutri vprašala) aha to je koristna informacija. Ker možno, da jih na kaj takega, ko je kasneje v programu pripravlja. Ker smo pa vsi starši na prvem sestanku povedali, da nas je malo strah, ko se bo prešlo na ocene, ker tole opisno, so oh in sploh, pol so pa trojke, pa hitro dvojke, problemi,... Nam pa pol z zvezdicami označi, da vemo pri čem smo. Če je 5 zvezdic je to z odlično oceno,... Se lažje orientiramo tako, da vemo pri čem smo. Ok, moje mnenje je, da je za drugošolca to res čist preveč. Saj bi jih lahko občasno časovno ocenjevala, da jih malo pripravi, ne pa vsakič, še posebej pa ne za toliko število računov. Pri nas imajo samo bralno značko, je pa učiteljica izrazila željo, če otroci že poznajo črke, da knjigico preberejo sami.
|