|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 11:10:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 11:15:56   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jure fuuul smkra znorela bom, k se mi je glih 2 dni nazaj zdej d je šlo na boljš....mal se tolažm d se mu je zdej mogoče nos odpru in mormo sam pač tisto orto svinarijo vn posesat grrrrr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se k podpišem

in jestg

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
19.10.2010 11:15:58   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-kettler-sprint-air-princeska.html

surf-mi imamo podobnega temule sam da je črno oranžen ga nimajo zgleda več v ponudbi...sam je res zakon

tnx za info, ka nas je že zdej mikal...hehehehhe

kolk stare pa ste dale na to kolo???

tako kolo je po večini darilo za 2. RDuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.10.2010 11:18:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tamika a moje povabilo si vidla?

ja, videla ... hvala za povabilo user posted image user posted image user posted image user posted image
se zmenimo, ko bomo mi končno na toplem ... torej en vikend v novembru ... če vam ustreza ... za točen datum pa se še zmenimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sam javite mi ko se zmente, da vas čakamo:) da si rezerviramo čas samo za vas:)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.10.2010 11:25:56   
petrušk_
joooj sam ste res čvekice.........noroooooooo...mene pa šefica prosila če jo rešim iz zagate, k je ful u zaostanku k 2 delovki manjkata...tko da bom še na jobih delala....juhuhuhu....zmanjkval bo cajta miljon na uro....hehehe...no ampak pol urce za rr se vedno najde...pa pol bolj hitro tipkam...glavn da mam vse podelanuser posted image user posted image user posted image

aja pa še to....URŠA:.....tnx za spodbudo,......sm jo včer dala u spalnco, pustila pržgano lučko v hodniku in šla v kopalnico se tuširat in zobe umivat...vse pri odprtih vratih, da je slišala vodo tečt....me je 2x poklicala da rabi čaja pa dudo pa to...pa sm ji zakričala nej kr poišče ker dobro ve kje ma....no pa grem po 10 minutkah pogledat v spalnico in spi kot angelček....se ni niti zbudila k sm pršla jst spat, pa še teve sm gledala - nory na Mary....pa je spala ko ubita....tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...pa naute verjel....to je blo mal pred 8 zvečer, pol sm pa do pol 10h njeno omaro šlihtala, pa premajhne cunje ven vrgla in spakirala za nazaj nest...pa prat dala pa sužit, pa eno rundo obesla in malček je kljub galami spal kot angelček....res je samo preveč luštno če je mami zraven, pa se rajš pol po meni meče pa z mano igra kot pa spančka....moja napaka......priznam....no glavn da smo zrihtal zj....upam, da bo tud naprej zj tko...čez kake 14 dni pa pol probamo s podvigom nazaj v evino posteljico....pa bomo vidl kako bo šlo....še enkrat hvala punce za spodbudo....

še neki....ful pogreša Janeza....se mi zdi, da mu je kr mal zamerla k ga ni....zvečer k se po skypu prek kamerce pogovarjava, mu sploh noče nič povedat, niti lupčka poslatuser posted image user posted image , no pol k ji pokažem slikco od očija pa kako se vidi na računalniku če mu da lupčka pa prime kamerco v roke in jo lupčka na veliko....se kr ne neha....od daleč jo je pa vprašal....me kaj pogrešaš...je pa sam povesla glavco in prikimala....je oči dobu solzice v oči in glas se je začel trest...pa reku je da ne gre nikoli več nikamor brez najuuser posted image user posted image user posted image

težka bo...ampak bomo zdržal.....BOMO ZMOGLI - BOMO JA!!! al kako že reče kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.10.2010 11:31:10   
petrušk_
kolumbo tnxuser posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 11:31:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.10.2010 11:31:51   
tanci29
http://soncek.si/si/lego-education-duplo-9212-vlak-na-potisk-129-kosov-v-zaboju-i17132.shtml

kaj pa je ta vlak..a ta eduction je kej druzga al je isti šmornuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.10.2010 11:33:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BOMO ZMOGLI - BOMO JA!!! al kako že reče kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image

TO REČE MOJSTER MIHA, MORŠ MAL FANTOVSKE RISANKE GLEDATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo vem...sj gledam...eva je nora na mojstra miha....zato sm se pa na ta rek spomnla....eva je nora na vse fantovske zadeve...avtomobilčke...vlakce....traktorje....(mamo john deer-a doma)...pa tko naprej.....barbike niso aktualneuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.10.2010 11:37:07   
Katjusa
petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.....
še jst sme dobla solzne učke k tole berem.... sej si verjetno napisala sam nisem zasledila kdaj pride ati nazaj?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.10.2010 11:37:56   
Čebel@
petrušk.....kok je lepo prebrat,da je Eva lepo zaspalauser posted image user posted image user posted image ...a veš da sem se prav včeraj na tvojga možka spomnila,k so na poročilih rekli da je na kitajsem cunamiuser posted image ......no on je itak na varnemuser posted image user posted image user posted image

tanci......ti si še kar pri vlakcihuser posted image user posted image user posted image ......jaz na tvojmu mestu bi mu za RD kupila gasilsko zadevšno,za božička pa vlakecuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.10.2010 11:39:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

http://soncek.si/si/lego-education-duplo-9212-vlak-na-potisk-129-kosov-v-zaboju-i17132.shtml

kaj pa je ta vlak..a ta eduction je kej druzga al je isti šmornuser posted image

men zgleda luštno sma smilim da florjan se z njim nebi igral....user posted image pače pa vse lego gor tak da.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.10.2010 11:43:00   
TAMIKA3
me back user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.10.2010 11:43:30   
TAMIKA3
vreme ...  user posted image ... za spanje user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.10.2010 11:44:26   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Grem fasngo in ostale nakupe mal popredalčkat. Pridem nazajuser posted image

o le se je le prebudila...
mi smo pa že paniko zaganal kje si?.
jaz sem pa rekla da si šla v Rim... :)user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.10.2010 11:44:42   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image a ste resne user posted image pa vam človek ne more sledit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam... :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.10.2010 11:46:26   
boma2

Punce Ajvy je bila že operirana - pravi : Evo, operacija mimo! Bilo je zanimivo, zadeta k kanta...že boli, vedno bolj. Želim ji čim hitrejše okrevanje.

jaz tudi ...ajvy.. drži se user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.10.2010 11:46:57   
TAMIKA3
pri nas so aktualne legice ... velike in majhne

user posted image

user posted image

in

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.10.2010 11:48:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Punce Ajvy je bila že operirana - pravi : Evo, operacija mimo! Bilo je zanimivo, zadeta k kanta...že boli, vedno bolj. Želim ji čim hitrejše okrevanje.

jaz tudi ...ajvy.. drži se user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.10.2010 11:50:37   
petrušk_

petrušk.....kok je lepo prebrat,da je Eva lepo zaspalauser posted image user posted image user posted image ...a veš da sem se prav včeraj na tvojga možka spomnila,k so na poročilih rekli da je na kitajsem cunamiuser posted image ......no on je itak na varnemuser posted image user posted image user posted image

tanci......ti si še kar pri vlakcihuser posted image user posted image user posted image ......jaz na tvojmu mestu bi mu za RD kupila gasilsko zadevšno,za božička pa vlakecuser posted image

TAKE SLABE STVARI K SE DOGAJAJO NA KITAJKEM MI NE GOVORTE.....NE GLEDAM POROČIL, NE BEREM INTERNETNIH NOVIC, NITI ČASOPISOV, TKO DA PROSIM BODTE UVIDEVNEuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.10.2010 11:50:43   
petrušk_

petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.....
še jst sme dobla solzne učke k tole berem.... sej si verjetno napisala sam nisem zasledila kdaj pride ati nazaj?

29.10...še doooolllgggg bova same....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.10.2010 11:53:07   
Katjusa

29.10...še doooolllgggg bova same....user posted image user posted image user posted image

še 10 dni bo mignilo k bi reku keks ti se kr mal z nami zamoti pa tle mal čvekaj boš videla kr naenkrat se boste stiskaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.10.2010 11:55:51   
petrušk_

še 10 dni bo mignilo k bi reku keks ti se kr mal z nami zamoti pa tle mal čvekaj boš videla kr naenkrat se boste stiskaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala hvala katjuša....sj sm skoz nekje...sam da nisva doma...vsi prjatli so doma in v pripravljenosti, k vejo, da se vsak popoldan potepava in da bo vsak od njih pršu na vrsto da jim prideva težit...hehehheheheheh
dobr da jih mava tolk...hehhe...so zlo uvidevni

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.10.2010 12:02:46   
Čebel@

TAKE SLABE STVARI K SE DOGAJAJO NA KITAJKEM MI NE GOVORTE.....NE GLEDAM POROČIL, NE BEREM INTERNETNIH NOVIC, NITI ČASOPISOV, TKO DA PROSIM BODTE UVIDEVNEuser posted image user posted image user posted image user posted image

oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.10.2010 12:13:22   
Čebel@
no zgleda že nepremišljeno pišemuser posted image ...me boli,da sem petrušk po nepotrebnem prizadelauser posted image user posted image user posted image .....ah najbolj,da se spokam dol s computerja in kej pametnega naredim

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?