|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 10:07:49   
Urša08
helov

Evo mene končno doma. Sva dons z user posted image skup otroke v vrtec peljala, potem sva šla do zobarja k je bil naročen. Zobarci omenim da bi blo fino če bi mi en datum za pucanje kamna dala pred porodom, me je pa kr vzela tko da mam poštimane zobkeuser posted image . Potem sem mojga v službo peljala, jaz pa v šoping. Sem nakupla fasngo v merkatorju, pa še v mullerja sem šla. Nejc je zadnjič zagledal en gasilski avto od bruderja in sem ga dons vzela , je bil še znižan iz 40 na 26 user posted image .

Sedaj si grem pa en zaslužen kapučin narestuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.10.2010 10:08:03   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

glede feltn....naš bicikl je bl mal asfalta vidu, k smo u glavnem hodil po gozdu in ga je mel Majkl za "OFF ROAD ture"user posted image

pridem čez pol ure....laaaaaaaačn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja res naše je bolj mestno dete...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.10.2010 10:09:31   
Urša08
Punce Ajvy je bila že operirana - pravi : Evo, operacija mimo! Bilo je zanimivo, zadeta k kanta...že boli, vedno bolj. Želim ji čim hitrejše okrevanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.10.2010 10:10:24   
Katjusa
Urša nas skrbi ti si pa zobke lepšašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si OK

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.10.2010 10:10:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce Ajvy je bila že operirana - pravi : Evo, operacija mimo! Bilo je zanimivo, zadeta k kanta...že boli, vedno bolj. Želim ji čim hitrejše okrevanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy naj hitro mone bolečina

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.10.2010 10:11:10   
SURF
Pa res je spihalo oblakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Aha...hvala za informacije....zelo dobrodošle....bom vse prečekirala,izbrala primerke in vas še enkrat prosila za nasvete...

Kolumbo-miljon pikepok za Jurija!

Boma-Seveda vama bo uspelo,če boš ti v to prepiričana....ga pa sama najbolj poznaš in veš kako bi mu bolj ustrezalo(razen zraven vajuuser posted image )...
Pri nas je spanje kakor vreme.....če hočem da gre točno po načrtu se mora zbuditi zjutraj pred osmo,popoldan se ne smem zraven uležt,ker potem preveč dolgo spiuser posted image in potem gre zvečer tudi od osme do pol,devete že v mižule....če gre po tem načrtu zaspi v 10 minutah....ko pa včasih ne gre vse po načrtu pa se vse skupaj zamakne....ali pa če se jo kej loteva,potem je to druga zgodba.....
Uspavama jo v taveliki postelji,najprej tista rutina,potem se pocartamo,se kej pogovorimo in ugasnemo lučko...pa Fifi mora bit zraven...in nočko..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.10.2010 10:11:17   
sjmm

helov

Evo mene končno doma. Sva dons z user posted image skup otroke v vrtec peljala, potem sva šla do zobarja k je bil naročen. Zobarci omenim da bi blo fino če bi mi en datum za pucanje kamna dala pred porodom, me je pa kr vzela tko da mam poštimane zobkeuser posted image . Potem sem mojga v službo peljala, jaz pa v šoping. Sem nakupla fasngo v merkatorju, pa še v mullerja sem šla. Nejc je zadnjič zagledal en gasilski avto od bruderja in sem ga dons vzela , je bil še znižan iz 40 na 26 user posted image .

Sedaj si grem pa en zaslužen kapučin narestuser posted image

dobr d si se oglasila...nas je že skrbeluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.10.2010 10:11:46   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.10.2010 10:12:38   
Čebel@
urša......uf samo da se nista okoli P vozilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.10.2010 10:12:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Urša nas skrbi ti si pa zobke lepšašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si OK

Katjuša tok pa ne smem še prehitevat user posted image user posted image user posted image sem najbrž včerej pozabla povedat da mamo opravke. Ja me skleroza daje. user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa to tako, če si deliva avtouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.10.2010 10:13:27   
SURF
...sem še pozabila ,da jo potem odnesem v njeno sobico....

Ojoj.....danes bo tamala prvič kosilala tam....js pa še nič konkretnega naredila vmesuser posted image ...šibam....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.10.2010 10:14:03   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.10.2010 10:15:52   
Urša08
Punce hvala za skrb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prišla do kapučinka sam kok ste ve načvekale, bom mogla kr dopust vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.10.2010 10:18:02   
Čebel@
evo meni je pa cuker padeluser posted image

delim z vami:

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.10.2010 10:18:32   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jure fuuul smkra znorela bom, k se mi je glih 2 dni nazaj zdej d je šlo na boljš....mal se tolažm d se mu je zdej mogoče nos odpru in mormo sam pač tisto orto svinarijo vn posesat grrrrr

Kolumbo sej bo boš vidla, malce dalj traja tole pri tok micenih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.10.2010 10:26:14   
sjmm
user posted image user posted image ..ste že kupile bundice in pajacke za zimo??? KJE??? jz sm neki vidla u C&A...za 18€..samo bundica..morva kej pošnoflat....kaka ideja kam še??? 

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.10.2010 10:26:34   
Urša08
Tanci tist duplo vlakec in duplo tomažek lahko dokupuješ in kombiniraš, pa most, dodatne tirnice,... Mi bomo za božička kupili duplo tomažka, ker je Nejc nor na vlakce. Ej če ma pa erik rad gasilski avto maš pa od duplo gasilski avto, pa gasilsko postajo, al pa od bruderja gasilski avto (tega sem jaz dons kupla).

Katjuša ja sem vidla v mullerju na rudniku od fisher price kompletke. Danes sem pa pozabla pogledat k sem bla v Kranju.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.10.2010 10:26:53   
sjmm

Punce hvala za skrb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prišla do kapučinka sam kok ste ve načvekale, bom mogla kr dopust vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je  juhca prekipela k sm tok bralauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.10.2010 10:28:29   
Urša08

user posted image user posted image ..ste že kupile bundice in pajacke za zimo??? KJE??? jz sm neki vidla u C&A...za 18€..samo bundica..morva kej pošnoflat....kaka ideja kam še??? 

Sjmm jaz mam še od Nejca dve bundici in kombinezonček za Žiga tko da nisem nč gledala. Poglej kak H&M, C&A, KIK, BC,... Za Nejca sem pa v interšportu kupla bundico, kombinezonček mu je od lani še prav sam ne vem če ne bo spet januarja premajhen tko k lani user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.10.2010 10:28:58   
sjmm
urša....jz mam pa spet eno prošnjo k je tvoj bol kompjuter tip...na a novmu laptopu mi je antivirus potekel, pol sm si neki poskusnega za 30 dni gor naložila in je tud to poteklo...a bi on lahk kej bol dolgoročnega zrihtal??? če bi slučajno utegnil, če imata preveč vsega..potem se bom kr sama znašlauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.10.2010 10:29:33   
sjmm
grem še mau juhco prečekiratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.10.2010 10:29:55   
Urša08
Jaz morm pa kupit kapo Nejcu - any idea kje? Sem včerej hotla prek nexta pa so vse razprodane - no tiste tri k sem jih gledalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.10.2010 10:29:57   
sjmm

Sjmm jaz mam še od Nejca dve bundici in kombinezonček za Žiga tko da nisem nč gledala. Poglej kak H&M, C&A, KIK, BC,... Za Nejca sem pa v interšportu kupla bundico, kombinezonček mu je od lani še prav sam ne vem če ne bo spet januarja premajhen tko k lani user posted image .

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.10.2010 10:30:40   
Urša08

urša....jz mam pa spet eno prošnjo k je tvoj bol kompjuter tip...na a novmu laptopu mi je antivirus potekel, pol sm si neki poskusnega za 30 dni gor naložila in je tud to poteklo...a bi on lahk kej bol dolgoročnega zrihtal??? če bi slučajno utegnil, če imata preveč vsega..potem se bom kr sama znašlauser posted image

Ga bom dons vprašala, pa ti zvečer povem. Dej če pozabm me pa spomniuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.10.2010 10:31:22   
sjmm

Jaz morm pa kupit kapo Nejcu - any idea kje? Sem včerej hotla prek nexta pa so vse razprodane - no tiste tri k sem jih gledalauser posted image

jz sm jih tud na nextu gledala..ja, sej tam je ful hitr vse razprodan

uf, jz do kap še nism prišla..imava še eno bombažno od lani iz HM-ja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?