Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:53:05
|
|
|
|
Sacherca
|
Elevitka,imam domace smrekove vrsicke,ce bos kaj rabila....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:53:53
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,vas zapuščam za danes.Ju3 pa se tak na kavi vidimo.Upam,da mi ne pobegnete prej,preden bom jaz prišla. Nočko! Nocka...za kavo pe prevri jutri,ker zdaj sva obe odpovedale zaradi katerih je bilo govora ob 9ih namesto 10ih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:54:43
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, naju jutri ne bo. T je začel malo bolj kašljat, sicer vročine ima 37.4, tak da to še ni nekaj hudo, ampak glede na to, da gremo v soboto na poroko, res ne bi rada da zboli. Se vam drugič pridruživa. Lepo mi čvekajte danes, da bom imela ju3 kaj brat, pa fajn čvekajte jutri. Bom mislila na vas. Tiste, ki greste z metlo, pazite da dol ne padete, ko vas bo kolcalo. lp da boste ok za ohcet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:55:44
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nea mi o parkirnih hišah. Sem enkrat parkirala v Cityu pa pol nisem niti do avta znala. Sem ga več kot 15.minut iskala, pol pa se kuj razjokala. Sem šla pol do gospe ki je € pobirala pa mi ga je pomagat šla iskat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:56:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Škoda,da te ne bo. bom se naslednjič potrudila....saj veš...pa se začvekaš, pa na koncu nič ne nardiš, potem pa je 123 popoldan....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:57:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kak mi kruli po trebuhu.Pa nič se mi ne lušta. kumarce s kislo smetano, pa kruh
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 21:58:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem tudi doma večinoma v trenerki,se najboljše počutim. eh jaz okoli hodim v trenerki, ker mi je super... saj se znam tud porihtat, samo mi nekak ne sede...včasih zapaše,vedno pa ne
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 22:00:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ko je treba led stalit pa dam firnge gor jaz pa vse dol
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 22:02:22
|
|
|
|
arabela*
|
prebrala, skomentirala nekaj... vse ste spičle spat..... grem pospravim ...pa via postla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 22:24:16
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 22:25:18
|
|
|
|
botrca
|
Kam ste pobegnile
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 22:34:06
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat...se vidimo jutri na kavi katera pač pride. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 7:07:26
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 7:08:10
|
|
|
|
arabela*
|
Otroci porihtani.....jaz ob veliki dozi kofeja.... lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 7:43:10
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, spali smo , zdaj sem na prvi dozi , pol pa počasi pičim v mesto na še eno kavo. Kasneje pa na nemški tečaj. Danes je ati varuška . Lep dan vsem .
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.10.2010 7:44:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 7:56:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Moji tudi že od 7-h v vrtcu in službi,Lea je malo kasneje šla v šolo,jaz pa na compu.Moj še zdaj ni dobil calunge,tako da ne grem po gobe,ker si moram avto tankat,če hočem kam it.Mater,sem divja kot ris. Samo upam,da bo ju3 vreme tak fajn zgledalo,kot zdaj zgleda,bom ju3 šla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:00:40
|
|
|
|
elevitka
|
Tortica...hvala za trud.... očitno bom pač to zimo skoz doma ker bomo boleni skozi....za vršičke sem slišala ja da so dobri, sam ko ma naš drisko in so rekli nič cukra (kolk vem pa se vršički delajo glih z cukrom) tak da hvala, ampak v tem primeru jh ne sme. JAz bi tudi šla na kavo.... pa nimam fedre kam dat .... zgleda vas nem spoznama še 100 let
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:02:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Moji tudi že od 7-h v vrtcu in službi,Lea je malo kasneje šla v šolo,jaz pa na compu.Moj še zdaj ni dobil calunge,tako da ne grem po gobe,ker si moram avto tankat,če hočem kam it.Mater,sem divja kot ris. Samo upam,da bo ju3 vreme tak fajn zgledalo,kot zdaj zgleda,bom ju3 šla. jaz tud ne ... pa sploh nevem če jo bom ... pa še to samo 80 % zarad bolniške, pa zimske gume morema oba z dragim kupit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:31:46
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jutro, zdaj pa res neven kak ste se to zmenile. Predvidevam da pridete na kavo ob 10-ih.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:32:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Moji tudi že od 7-h v vrtcu in službi,Lea je malo kasneje šla v šolo,jaz pa na compu.Moj še zdaj ni dobil calunge,tako da ne grem po gobe,ker si moram avto tankat,če hočem kam it.Mater,sem divja kot ris. Samo upam,da bo ju3 vreme tak fajn zgledalo,kot zdaj zgleda,bom ju3 šla. jaz tud ne ... pa sploh nevem če jo bom ... pa še to samo 80 % zarad bolniške, pa zimske gume morema oba z dragim kupit Ma,naj gre vse skupaj v tri PM. ,ti jih vračam.Jaz,HB,še imam skoraj nove zimske gume,rabljene eno sezono.Moram pa it še pred zimo šipo menjat,ker je počena.Samo te bom pa brez avta najmanj 2 dni.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:36:07
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem na kafe.Se kasneje tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:36:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Moji tudi že od 7-h v vrtcu in službi,Lea je malo kasneje šla v šolo,jaz pa na compu.Moj še zdaj ni dobil calunge,tako da ne grem po gobe,ker si moram avto tankat,če hočem kam it.Mater,sem divja kot ris. Samo upam,da bo ju3 vreme tak fajn zgledalo,kot zdaj zgleda,bom ju3 šla. jaz tud ne ... pa sploh nevem če jo bom ... pa še to samo 80 % zarad bolniške, pa zimske gume morema oba z dragim kupit Ma,naj gre vse skupaj v tri PM. ,ti jih vračam.Jaz,HB,še imam skoraj nove zimske gume,rabljene eno sezono.Moram pa it še pred zimo šipo menjat,ker je počena.Samo te bom pa brez avta najmanj 2 dni. Elevitka in matcar se pa lahko skoraj pridružim v klub...sem si včeraj fajn sramoto naredla na pošti s položnicami,ker še moj tudi ni mel plače nakazane .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 19.10.2010 8:37:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen Mene tudi zeelo zanima,kdaj bo katera prilezla do Astorije,da vem,kdaj it od doma Sem že skoraj v nizkem štartu....pač rabim malo več,da pridem do MB. Ja,ob 9-h bodi tam,al pa če malo zamudiš,ne bo panike.Tak,da kr bejž od doma.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?