emilija2008
|
Ojla... Še jaz iz morfologije... Danes sem pa strašno razočarana nad svojo gin. Sicer nisem preveč zahtevne sorte, in me tudi ne moti, če ni preveč zgovorna... pa vseeno! Najprej sem potožila za sebe, da me peče voda, da me špika v nožnici in da imam verjetno vnetje. No še pregledala me ni. Se ji ni zdelo pomembno. Češ, naj pijem brusnice, pa Canesten svečke mi je predpisala. Nevem,kdaj bo sploh merila maternični vrat?! Niti nevem,če je posteljica slučajno nizko... nič!!! No, potem sva imeli UZ,sva natačno pregledali našega in se je kar nekako razgovorila, celo malo zasmejala. Potem pa se je na koncu spomnila, da še pregleda srček. Ni ga dala niti poslušat, samo neki je sama čekirala, nič komentirala, si delala neke posnetke, obračala uz sem in tja, jaz sem seveda živčno pričakovala njene besede- ona nič. In tole je kar dolgo trajalo. Vse kar je rekla, je bilo, da si navadno naredijo kake tri posnetke srčka in če je to nekje v mejah normale, bi srček naj bil ok. No, kar me je najbolj prizadelo, so bile njene besede, da vseh napak itak ne morejo z UZ ugotoviti. Bedasto- kot da nevem. In kaj naj si jaz mislim o tem njenem molku? Da je videla,da bi mogoče bilo kaj narobe, pa je raje zamolčala ali da mogoče ni mogla vsega dobro pregledati, pa je raje kar nehala... skratka nevem. Potem si je začela prepisovati podatke iz UZ v materinsko knjigo, spregovorili sva še par besed... Na koncu sem jo vendarle vprašala, če je načeloma z otročkom vse ok?! In ona seveda, da je in da je še lep po vrhu... Upam,da ji vendarle lahko zaupam oz.njenemu mnenju. Jaz pa se zdaj sekiram ko sam hudič. Že v 1.nosečnosti me je ful prestrašila glede noseč.diabetesa, zdaj pa tole... Kaj menite, naj še grem kam samoplačniško ali naj počakam do naslednjega pregleda čez 1 mesec in zatežim? Zdaj se seveda sekiram, nevem a naj grem še kam samoplačniško? Na koncu
|