|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
15.10.2010 11:21:53   
Wendy
JuHuHu, pestkanje dela user posted image , zdaj to vemo za ziher user posted image !!!

Tina, saj ni moglo biti drugače, nekdo vaju čaka! Zdaj pa bo vse skupaj samo še ena velika SREČA! Uživajte v vsakem trenutku!

Kako lep dan, a ne? user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.10.2010 11:26:38   
Wendy
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Matejčika ... meni so rekli, da v MK uspe vsem, ki se zelo trudijo sami in dosti kličejo, nihče ni povedal še drugega dela. Ti imaš sedaj več podatkov in si takoj na boljšem, saj veš, kaj lahko pričakuješ. Potem pa se odločiš, kaj je za tebe sprejemljivo in kaj ne ...

BK, se strinjam ... kljub vsem težavam, se mi še vedno zdi in čutim, da morava z možem tam počakati na otroka ... se bo že sčasoma pokazalo, zakaj mora tako biti user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 11:55:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.10.2010 13:29:44   
Matejčika
Mene je pravkar klicala najina soc.delavka in nama sporoča, da sva dodana na čakalno listo posvojiteljev, da sva primerna kandidata. user posted image Zdaj pa se šele začenja čakanje v neskončnost. 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.10.2010 17:34:19   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

dejzi, da ne pozabim :)
a je vaš še samski? se mi zdi, da bi medve lahko imele prekrasne vnuke in vnukinje, naša je že nekaj namigovala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še nič dorečenega, imamo več železja v ognju. Čeprav ga zdaj nobeni ne bi dala, pa tud ne bi bilo za nikamor, da bi pri štiridesetih še kar doma visel. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da ja, se priporočam.

TINAAAA! Jupi, jupi, juhej, juhej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tolk navijala, samo do neta mi ni ratalo prit (pa zdaj bi mogla tud delat, lej, me lej). Tolk sem vesela zate, da si mislit ne moreš. Grem hitro naprej brat, da vidim celo poročilo, zvečer bom pa še seznam apdejtala. (upam, da mi bo ratalo). BRAVOOOO  še enkrat. Hepi, hepi, hepi.

Pozdravčke za vse - pestkam pa tud jaz (Wendi kulsko)

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.10.2010 15:16:50   
Tia-na
Tina1, da ne pozabim .... naj ti jutrišnji dan ostane v najlepšem spominu za vse življenje, naj bo to en najpomembnejših dni na vaši skupni poti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.10.2010 17:45:53   
Tina1
Tia-na, hvala lepa. Danes se dan prav nenormalno vleče. Tudi midva komaj čakava na jutrišnji dan, čeprav kot zakleto se spet nekaj dogaja. Zato sva kar malo zadržana. Včeraj sva dobila dva paketa informacij o fantku, ki pa so si čisto  nasprotje. Ma hudiča, kot da se je nekaj spravilo na naju. Pa vseeno sva optimistična.
Vseeno nekako upava, da je tisti paket informacij, ki je pozitiven za naju in bo drugi paket ostal kot govorice, ki so neresnične.

Hvala vsem!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.10.2010 18:23:05   
bela.kava
Tina1 ... jaz ti lahko povem nekaj o "informacijah" ... so povsem nekoristne in njihova edina funkcija je, da ti izpijejo še tistih par živcev, ki jih še imašuser posted image . Če sem se kaj naučila od našega procesa je tole ... štejejo le dejstva. Na začeku so bile vse informacije "usodne" in sem ali skakala od veselja ali pa umirala od groze. Sedaj, v večini primerov globoko vdihnem in malo počakam. V 99% primerov svari niso takšne kot izgledajo prvi hip. 

Počakajmo na jutri, jutri bo en poseben dan, zagotovo. Drži se.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.10.2010 18:37:49   
Tina1
BK, absolutno čakava na jutrišnji dan. Zato sem napisala, da čakava paket dobrih informacij.
Sva uštimana tako, da vsega kar rečejo ne verjameva. Se morava prepričat. Spil mi pa še niso vseh živcev, sva jih rentala neki, tko da zaloge so še.
Jutri, kamor odhajava verjetno ne bova imela dostopa do interneta, ampak ko preideva nazaj v Kijev se takoj javim, da sporočim novičke.

Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.10.2010 18:47:19   
špelin@
Tina1:

user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.10.2010 18:52:02   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

ampak ko preideva nazaj v Kijev se takoj javim, da sporočim novičke.

user posted image user posted image user posted image  veš, da bomo čakaleuser posted image  

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.10.2010 19:24:17   
Matejčika
Tina vso srečo vama želim! In jutri bo zame tudi dooolga dan in bom komj čakala na tvoje poročilo, ki vem, da bo zelo zelo lepo in pozitivno! Mora bit!!! Držim pesti!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.10.2010 20:25:40   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Wendy - Makedonija
user posted image     držimo pesti, da se vrata odpro user posted image user posted image

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image     18.10. 2010 spoznajo user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image      čakamo na zasedanje komisije user posted image  

Matejčika
user posted image  papirji zbrani

Saša27 -  Kosovo
user posted image      prevajajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva** user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   
1ali user posted image Rusija 2006 user posted image
 DaisyE  user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image    user posted image  
 Iza12345  user posted image Rusija 2010 user posted image

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

PODPIŠITE ZA DVOJČICI IN ZA VSE OTROKE, KI ČAKAJO NA POSVOJITEV! 

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.10.2010 20:36:42 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.10.2010 20:33:40   
DaisyE
Čerčka!

Tina, želim ti, da bo jutri prvi dan vajinega novega življenja v katerem bosta postala starša enemu čudovitemu fantku. user posted image user posted image user posted image

Navijam, jutri pa tud jaz ne bom pozabila redno čekirat neta. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.10.2010 20:58:31   
Adelina
Tina1, tudi jaz ti želim, da je jutri začetek novega, čudovitega življenja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.10.2010 9:55:00   
gigi1
Tinči mislim na vas. Vso srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
18.10.2010 11:55:45   
koala
Tina jaz čutim da bosta danes spoznala svojega sončka. Pestkam!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.10.2010 13:55:17   
DaisyE
Mater se vleče.... Vsaj za ene. Tini dons ziher kar leti čas.

Jaz pa stiskam user posted image user posted image , da me že kar roke bolijo. Kolk je Ukrajina časovno naprej? Eno uro?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.10.2010 13:57:25   
DaisyE
Current time in Ukraine is 14:57... Dogaja!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.10.2010 14:00:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tinči mislim na vas. Vso srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
podpis user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.10.2010 15:42:31   
Pija76
Tina navijam in čakam novičke!!!!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.10.2010 18:13:05   
bela.kava
Še moj "apdejt". Za nas komisije še dolgo ne bo, sicer dela, a nas ne bodo prav kmalu obravnavali, če sploh kdaj.  Smo prišli do točke, ko bo čas, da gre peticija naprej. Če bi še kdo želel podpisati ...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.10.2010 18:49:13   
DaisyE
Kaj?user posted image
Kako?user posted image
Zakaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.10.2010 18:51:48   
gigi1
Kavica joooj tko polna upanja na dobre novičke od Tine odprem temo in... user posted image  user posted image  user posted image . Nimam ti kaj pametnega za napisat. Še sama bi se najraje čez glavo pokrila user posted image . Držita se user posted image user posted image

Tina pestke so še kar stisnjene in komaj čakam na dobre novičke iz Kieva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.10.2010 18:56:10   
tasa_m
kavica smo en močen objem ti pošiljam ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina ... čakamo na novičkeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......