|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
17.10.2010 19:04:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven user posted image Super super, sam da je kej za brat! user posted image user posted image
Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.10.2010 8:59:31   
Tulipan12
Dobro jutro!
Pa daaaaaaaaj, padle smo na drugo stran - zločin!!!user posted image
Sem vam že povedala, da delam še samo 2 ponedeljka, hahahahahahauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.10.2010 9:01:56   
Tulipan12
Najaa user posted image user posted image user posted image
Persida upam, da je reakcija po cepljenju mimo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.10.2010 9:13:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
Pa daaaaaaaaj, padle smo na drugo stran - zločin!!!user posted image
Sem vam že povedala, da delam še samo 2 ponedeljka, hahahahahahauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.10.2010 9:16:22   
Najaa
Daaaaan.

Evo, bolančkani se javljamo na dužnost. user posted image Z mano je Nika doma, ker je imela včeraj vročino sam mislim, da je od zoba. Jaz pa ne vem al naj grem h zdravniku al kaj... se mi zdi, da imam sinuse vnete, pa jih nisem imela že celo večnost. user posted image
Pa cel zmazek od mene no. Nisem več navajena poležavat tak dolgo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.10.2010 9:39:34   
Tulipan12

Daaaaan.

Evo, bolančkani se javljamo na dužnost. user posted image Z mano je Nika doma, ker je imela včeraj vročino sam mislim, da je od zoba. Jaz pa ne vem al naj grem h zdravniku al kaj... se mi zdi, da imam sinuse vnete, pa jih nisem imela že celo večnost. user posted image
Pa cel zmazek od mene no. Nisem več navajena poležavat tak dolgo. user posted image

Ma, joj, vas se pa skoz nekaj držiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo naj čimprej mine!
Glede zdravnikov pa sem jaz tak, če slutim, da rabim antibiotik, grem, če ne pa ne. Nisem bila že... ne spomnim se! Ne vem pa kak je s sinusi, če obstaja kaj za touser posted image  kake inhalacije?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.10.2010 9:49:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Še report oddam in grem delat družbo svojima zaspancemauser posted image
Bili v Lipnici v šopingu in kupili Lii zimske čevlje za 20 evrov!user posted image  Podloženi z muco, baje nepremočljivi, vijolični (bundico ima tut vijolično), ne vem pa kako se bodo obnesli, smo jih kupili v trgovini Reno in sem rekla, če ji služijo 2 meseca, bo super, ker so bili res poceni, znižani. Po trgovini se je sprehajala z njimi, lepo hodila, kaj več pa ne vem kaj naj gledam, ker smo do zdaj imeli same Cicibanke, ki so res drage kot žafran in sem skeptična dejansko samo zaradi tega, ker so bili tako poceni. No, bomo videli!
Tak, zdaj pa res gremuser posted image  Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image  za čeveljčke user posted image  mi smo pa Juretu kupili Lidlove za 12 EUR, pa sem bila tudi skeptična in če bi se mi zdeli nikakvi, jih ne bi vzela. Ampak ti povem, da se zdijo čist ok. Sem že iskala povsod drugje in bi jih tudi kupila, če bi imeli konkretno mucko in bili topli. Ampak cicibanke se mi zdijo čist premalo podložene user posted image  za eno sezono bodo pa zihr zdržali user posted image

Ma sploh še nisem videla Cicibanove zimske kolekcije, pa kot zgleda je tut ne bom rabila tokratuser posted image  Saj to je, da jim noga tak hitro raste, no, upam, da vzdržijo 3 mesece, pa še kake škorenjčke podložene ji kupim, pa smo rešili obutev za zimo!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.10.2010 10:00:37   
Najaa

Daaaaan.

Ma, joj, vas se pa skoz nekaj držiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo naj čimprej mine!
Glede zdravnikov pa sem jaz tak, če slutim, da rabim antibiotik, grem, če ne pa ne. Nisem bila že... ne spomnim se! Ne vem pa kak je s sinusi, če obstaja kaj za touser posted image  kake inhalacije?

Ne, MENE se skoz neki drži zadnje čase! Punci sta zdravi, razen tole zdej z zobmi no.
Ja, za sinuse so AB in mislim, da bo kar treba it. Pod očmi se ful boli, za vzadaj zadnji konec glave. Jaz sem bila nazadnje pri dr. lani nov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.10.2010 10:51:14   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Nisem še nič prebrala za nazaj, zazen te zadnje strani...Zato Najii želim čimhitrejše okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem Valentinu v Daichamu kupila goretexove škorjnje od Elefanten in so bili 39,90 EUR, kar se mi je za Elefanten zdelo zelo poceni...So pa fajn podloženi, s fajno mucko in ne premočijo. Je pa rekla, da jih je dobro pošpri
cati  s šprejem za ohranjenje membrane in da se, ko so mokri, ne smejo sušiti na prevročem (npr. na radiatorju) ampak le tako na sodbni temperaturi, ker drugače ta nepremočljiva membrana popoka in rezultat tega je, da premočijo. Toliko v vednost, če še niste vedele, ker jaz nisem.user posted image

Drugače pa nič novega, moj vrat je boljši, bolj gibljiv, vikend je kljub dežju minil kot šus...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.10.2010 11:05:00   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, danes ne delaš?
ne, do ponedeljka sem doma user posted image user posted image

klasična piflarka!user posted image user posted image user posted image  jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
te veš kaj je šele kokica, ko bo kar lep čas doma user posted image user posted image

user posted image user posted image  kokica bi lahko bila predsednica, samo si toti naziv šparam za sebe, ker bom doma do januarja 2012user posted image user posted image user posted image  lahko je rediteljicauser posted image user posted image user posted image
eh, petek je, pa me meče!user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja, no hvala, rediteljica bo kar okej...Sem pa danes govorila s šefom in ne vem, če bom takoooo dolgo doma, ker se obeta razpis....

Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.10.2010 11:05:02   
KOKICA32

Kokica kaj je zdaj z ajdovimi žganci?user posted image user posted image user posted image

Če bi mu jih naredila bi me z njimi vred ven vrgel.user posted image user posted image user posted image
Jih ne mara.

Samo kruh je jedel zraven, pa se nič ni bunil.user posted image Drugače pa JA, zelooo pašejo zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.10.2010 11:16:25   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

Nisem še nič prebrala za nazaj, zazen te zadnje strani...Zato Najii želim čimhitrejše okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem Valentinu v Daichamu kupila goretexove škorjnje od Elefanten in so bili 39,90 EUR, kar se mi je za Elefanten zdelo zelo poceni...So pa fajn podloženi, s fajno mucko in ne premočijo. Je pa rekla, da jih je dobro pošpri
cati  s šprejem za ohranjenje membrane in da se, ko so mokri, ne smejo sušiti na prevročem (npr. na radiatorju) ampak le tako na sodbni temperaturi, ker drugače ta nepremočljiva membrana popoka in rezultat tega je, da premočijo. Toliko v vednost, če še niste vedele, ker jaz nisem.user posted image

Drugače pa nič novega, moj vrat je boljši, bolj gibljiv, vikend je kljub dežju minil kot šus...user posted image

Aha, to je meni ona prodajlka v Avstriji tudi rekla, te pa bo že nekaj na tem. Sam sprej še moram kupit!user posted image
Super za vrat!user posted image
Vikend - ne govori! Lia je kot cek na meni, se me drži kar za nogo. Ko še nisem imela Lie, sem se čudila, kako nastane to, da se otrok drži mamice za nogo - no, še vedno ne vem, kak nastane, vam pa povem, da NI FAJN! In sem si kar mamo poklicala v soboto zjutraj, da sem lahko v miru čistila, ona mi je potem posesala, v glavnem delovna akcija se je končala on 16.30!
Ob 18h smo dobili obisk, ki je trajal do 00.30. Včeraj pa sva z dragim na izmene spala in animirala Lio!user posted image  En rojstni dan smo skenslali, šli samo k mojemu bratecu na kosilo in spet domov. Hitri vikend, pač!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.10.2010 11:18:36   
Tulipan12

Kokica kaj je zdaj z ajdovimi žganci?user posted image user posted image user posted image

Če bi mu jih naredila bi me z njimi vred ven vrgel.user posted image user posted image user posted image
Jih ne mara.

Samo kruh je jedel zraven, pa se nič ni bunil.user posted image Drugače pa JA, zelooo pašejo zraven.

Povej ti njemu, da jih jaz tudi nisem marala in sem jih včeraj po 100 letih spet probala, pa sploh nimajo nekega full okusa, so bili pa zabeljeni z ocvirki in ti moram rečt, da mi je bilo vse skupaj (z gobovo juho) prav dobro! Al pa sem bila samo tako lačna!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.10.2010 11:21:00   
Tulipan12
Ko smo govorile o tem, če dajemo otročkom gobice - jaz sem včeraj dala Lii prvič domačo gobovo juho, sicer sem bolj pazila, da je več krompirja, je pa tu pa tam kaka lisička zalutala v njeno žličko, pa ni bilo nobenih težav. Tudi noč je prespala, tak da smo prebili test z gobicami.user posted image  med pa bomo tudi v kratkem probali!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.10.2010 11:34:35   
KOKICA32

Ko smo govorile o tem, če dajemo otročkom gobice - jaz sem včeraj dala Lii prvič domačo gobovo juho, sicer sem bolj pazila, da je več krompirja, je pa tu pa tam kaka lisička zalutala v njeno žličko, pa ni bilo nobenih težav. Tudi noč je prespala, tak da smo prebili test z gobicami.user posted image  med pa bomo tudi v kratkem probali!user posted image

Tudi jaz sem mu jo, po naši debati, dala in je tudi bilo vse okej. Jedel jo je pa za kosilo. Pa pohane šampijone je že tudi poskusil pa je bil tudi vse okej.user posted image user posted image user posted image Meda pa moj ne mara...le v čaju ali mleku, ko se razstopi.

Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.10.2010 12:14:47   
Najaa
KOKICA a prakticiraš med v mleko? Jaz še nisem, bi pa kdaj probala, ker baje da umiri otroka in lažje zaspi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.10.2010 12:17:12   
KOKICA32

KOKICA a prakticiraš med v mleko? Jaz še nisem, bi pa kdaj probala, ker baje da umiri otroka in lažje zaspi.

Ja, kar mu dajem to ja....da mu malo spremenim okus...drugače pa pomirja tudi ja...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.10.2010 12:18:25   
Najaa

Ja, kar mu dajem to ja....da mu malo spremenim okus...drugače pa pomirja tudi ja...

V koliko vroče mleko pa? Ne preveč a ne, mislim toplo verjetno? Pa se lepo stopi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.10.2010 12:28:24   
KOKICA32

V koliko vroče mleko pa? Ne preveč a ne, mislim toplo verjetno? Pa se lepo stopi?

Ja, ne preveč...tako, da ga lahko kar piješ....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.10.2010 12:30:30   
Najaa
Hvala. Bom probala danes in ji dala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
18.10.2010 12:31:52   
KOKICA32

Kaj sicer ne pijete tega? Meni je tako mleko ful dobro...pa v vrtcu jim ga tudi dajejo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.10.2010 12:39:37   
Najaa

Kaj sicer ne pijete tega? Meni je tako mleko ful dobro...pa v vrtcu jim ga tudi dajejo...

Sej ti pravim, da še nisem probala. No jaz ko sem bila mlajša sem včasih pila, zdej pa že dolgo ne. V vrtcu jim ga dajejo? Pri nas ne. Vsaj piše ne na jedilniku.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.10.2010 12:46:02   
KOKICA32

Sej ti pravim, da še nisem probala. No jaz ko sem bila mlajša sem včasih pila, zdej pa že dolgo ne. V vrtcu jim ga dajejo? Pri nas ne. Vsaj piše ne na jedilniku.

Ja, ja, pri nas je na jedilniku.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.10.2010 13:37:34   
Tulipan12
Bom jaz tudi danes probala, če se bom spomnila, pa jutri poročam. Čeprav ne vem kak bo, ker Lia samega mleka ne pije najbolj, kakava pa bi spila na galone!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.10.2010 15:47:03   
Najaa
Torej bo danes dan za "kjer se cedita med in mleko" user posted image

Evo, prej sem hvalila, kok danes nima vročine. Ko se je zbudila, je spet imela čez 38. user posted image Da vidimo kaj bo jutri in če ne bo boljše, gremo h P.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?