NiNiBo
|
jazzy1 jaz bom s tekom pocakala, ker si enostavno ne predstavljam teci z mojimi prsmi. Po 6 tednu naj bil zacel z vsem kar si delal pred nosecnostjo, seveda ce se uredu pocutis. tinkatonka se strinjam z predhodnicami, ne sekiraj se zaradi joka, pa sej se vse poznamo in tudi vemo, da je Jakobu tezko ti le pridi!!!!! texx CESTITKE! Almera in Soncica upam, da se cim prej pozdravite!! Neo je bil zadnje 3 noci priden in ni jokal ponoci in je pridno spal od 23 do 3, potem pa sva se dojila na 2 - 3 ure. Sicer rabimo potem mal casa, da ga nazaj uspavava kar pa ni noben problem. Glede na ugoden izzid, bom nadaljevala s kapljicami. Sem pa sama kar malo utrujena in resnicno obcudujem tiste, ki imate vec otrok, delate na hisi, etc. Sicer mi moj pomaga, ampak ker ni nekega spanja v kosu, sem pa na momente kar mal tecna in stvar, ki me vcasih ne bi spravila iz tira, me zna sedaj prav razjezit. Ena izmed stvari je naslednja: Sem pisala, da greva na Nizozemsko decembra. Sva pa dobila email od tasce, da ne moreva biti z njimi za bozic, ker me starejsa sestra od mojega ne prebavlja. In ker zeli ona praznovati bozic z tastom in tasco, se morava midva in Neo za cas ko bo ona tam odstranit iz njihovega doma, da ne bo imela mene na oceh. Jaz sem mislila, da bom pop . Tako, da sva sedaj cez bozicne praznike rezervirala manjso hisico in bomo mi trije 5 dni tam, ostale dneve pa pri tastu in tasci. Pa saj ne vem, sej sem ful tolerantna ampak take fore so pa tudi zame prevec. In potem si je drznila mojemu se poslat email, da ji je zal ampak upa, da jo razumeva. Halo, midva imava dojencka one je pa stara 30 let, zenska zresni se!! Sicer nisem taka, ampak jo tud pogledam ne vec!!!!!
|