tinkatonka
|
mož in previjanje...včeraj sem šla na sejem in sta se z Jakobom sama rihtala in ga je tud prvič previl, crklja in nosi ga pa itak non stop, ko je doma, zaradi krčkov. Če sem pa jaz doma, pa kr meni prepusti previjanje, ampak se nič ne pritožujem, jaz to v minutki naredim. Dopoldne ko sva pa sama z Jakobom, imava pa še malo "igre" in cartanja na previjalni. Jaz tok uživam ko lupčkam te tini mini nogice. zelen kakec...Jakob kljub zelo izrazitim krčom nima prav hudo zelenga kakca, malo že povleče na zeleno, ampak res malo. In še to samo zadnja dva dni,prej je bilo pa rumenkasto. kavica...sem za. Čeprav če ga bo fejst fejst trgalo, ne vem če ne bom ostala doma. Mi je prav mučno, ker mu že tako ne morem pomagat proti krčom, razen da ga nosim in crkljam, pol pa če je to še v javnosti, pa kričanje, ...hm... sončica....se ti pridruzujem. Jaz tud hodim kot zombi naokrgo. Pri nas se krčki končajo nekje ob 19h zvečer in se začnejo že ob 5h zjutraj. Spat hodim pa nekje okrog 23h, tak da spim bore malo. In mi....ah sej ni druzga, ampak ti krči. GRRRR . Midva očitno ne znava delat otrok brez krčev in ki bi se znali dojiti. Je bil Anej isti (no pri njemu še v hujši obliki). Kapljice Colifer lenca78 pa žal nič ne pomagajo. Mogoče mu bodo pa homeopatske granule za krčke (od tebe Almera) pomagale. Hudo je, ker nič ne morem pomagat razen, da ga nosim, doma nič ne naredim, tud jem stoje, medtem ko ga nosim, ah ja. No malo prej je jedel in po pol flaške zaspal. tisti, ki jih imate na adaptiranem...koliko vam pojejo? Jakob je star 5 tednov in 2 dni in pojem cca 110-130ml na obrok. Ker mi je P rekla, da naj ne povečujem še obrokov, ker se malo preveč redi in da če bo več pojedel bo imel še bolj obremenjen želodček in ga bo še bolj zvijalo. Samo meni on včasih poje celo flaško, pa vidim, da bi še pil. Dostikrat je tudi po 2 dveh urah in pol lačen, pa mu ne upam dat, da ne bo čez dan naneslo preveč.