jana84
|
Ojla punce! Hja, jst sm tud "že" pokonci...Ne, sej sem se zbudila že pred 8h, pa sem lepo počasi pozajtrkovala, malo poklepetala z mamo (so včeraj zvečer pršli domov)...Zdej pa se mi čist nič ne da...Verjetno se bom spokala v kopalnico - pa ne jo čistit ampak sebe mal razvajat, da pridem k energiji...če se mi bo dalo M&A, Anju lepe porodne zgodbe...Čimveč takih si želimo, kaj ne? Anju, je lepo doživet "naravni porod", kljub temu da boli kaj ne? Jaz v prvo nisem niti razmišljala o kakšni drugi varjanti, zdej pa tud ne...V prvo je bil porod tako "enostaven", da me je zdej počasi mal strah, kaj pa če ta ne bo? Ampak, tud to bomo speljali, tako al drugače...Sej je vse v naravi, zakaj bi moralo bit kaj narobe... IZVIRNO SPOROČILO: majabar jana, kako si ti glede na to, da se ti je ze nekaj dni nazaj odluscil cep? majabar...kot da se mi ne bi...Nič novega, nič presenetljivega...ČAKAM, al bo kaj al ne bo...Nek notranji nemir in negotovost sta prisotna, drgač pa nič kaj takega.... glede "zamenjave" dneva za noč in noči za dan pr dojenčkih - meni je sestra že za prvo predlagala res čimveč tišine in teme ponoči, čez dan pa svetloba in normalno dogajanje okrog otroka...In ja, Jakob je res prvega pol leta spal ponoči kot angelček, čez dan bolj malo, ampak je blo ponoči zadost za vse...Potem pa kot bi pritisnil na gumb, ponoči ni več spal, zbujal se je in sitnaril...Čez dan pa je spal samo po 20minut...Ni blo luštno...In še vedno ne spi prav ponoči, pa ima že dve leti...No, se ne smem preveč pritoževat, ker je blo še dost slabše kot je zdaj...NIKOLI NE MOREŠ VEDETI! zdej pa moram spravt en stroj cunj, ker so se mi posušile (no sušilc jih je posušil že včeraj, pa sem zdej sam še mal zalaufala da se spet segrejejo, da se jih lepši zloži)...