tinkapobalinka
|
Dobro jutro punce! Danes pa je tako zatežen dan že navsezgodaj... Me tale jutranja tema čisto zdeluje; ma sem bolj poletni človek in rabim že zjutraj sončno svetlobo, da normalno funkcioniram . Ja nič, si bom pomagala z vedrom kavice... Evo ena še za vas... 5ra8, jaz takoj podpišem, da je vikend od petka do nedelje, ali pa da se dela vsaki drugi dan . Saj bo diploma, zdaj se ne sekiraj, imaš zaklad v trebuhu... Je pa tema zelo zanimiva... Kaj pa si mogoče gledala (no, verjento SI) ali so že napisane diplomske s podobno temo? Pa da tam pogledaš literaturo?? Vidim, da se pogovarjate o zimskih plaščih. Jaz bom poskusila zgurati z mojo puhovko - tisto dolgo, skoraj do kolen. Je fajn komot in mislim, da bi sprejela še en trebušček . Če pa ne bo šlo, pa pride poštev kakšen plašč na A... Glede prehrane nimam nekih posebnih zahtev, jem vse po spisku . Moj me ljubkovalno kliče Lubadar . Akilene, tudi jaz sem Rh negativna... Injekcijo mi je G povedalda, da dobim v 28. tednu in potem še eno po porodu, v primeru, da bo dojenček Rh +... Tanjusi, . Samo da je vse ok.... zDAJ PA UŽIVAJ NA PUNE mama 123, za kateri voziček si se odločila?? Imena - še nismo sigurni... Prvo čakamo, da izvemo spol, potem pa bova bolj intenzivno začela o tem razmišljati. Je pa nek ožji izbor... Jaz tudi že čutim gibe . Res en tak božanski občutek je to... Se pa čisto strinjam s Klemy82, kot da bi mi v trebuhu počil radenskin mehurček naja17, joj, ti malecki so res cukri; sploh s svojo bujno domišljijo maja1985, jaz tudi čakam razprodaje . Sem razprodaje frik, vedno grem prvi dan, pa magari samo gledati. NAjveč pa kupujem potem tretji teden, ko še dodatno znižajo. RAzen seveda če mi je nekaj FUL všeč in ne želim, da se proda... Lep deževen dan si naredite...
|