nenka7
|
jutro punce!! upam, da ste dobro spali, naš mali je bil kar priden, prvo rundo 5,5 ur in vmes 1 uro joka, potem pa še 3 h, tako da smo ob 9h šele vstali. ima pa sedaj naš frajer neko kričanje obdobje. sumim sebe, da je zato, ker se je očitno ponudba - povpraševanje mlekca stabiliziralo in se mali naje v 20 min do pol ure, prej sva se pa mučila tudi uro in pol in veliko bolj se je moral truditi, ker sedaj so dojke kar polne in mu ni treba toliko delati. saj ga pustim, da se potem še malo pocrklja, ampak ga imam na sumu, da potem skoraj uro kriči zato, ker je bil navajen, da je zizal uro ali uro in pol, da mu fali sedaj moja bližina. ampak se mi zdi pa noro, da bi ga imela eno uro na sebi, ko ne je, ampak me ima samo za dudo ne vem, ali sem pregroba, ker ga potem odstavim in ga tolažim z dudo dokler ne blagovolji zaspati??? saj še sama ne vem, ampak če ga bom sedaj imela po uro ali več na sebi brez veze, ga bom lahko skos imela, to pa tudi ne gre... pa smo spet v začaranem krogu. sedaj je mlekca dovolj in bi lahko lepo se najedel in zaspal, ampak ni šans! med podoji je sigurno vsaj 2 uri buden, pa je star dobra 2 tedna!? ja, nikoli ni prav... ampak bo že! hrana v P - se strinjam, da ne dobiš posebej za otročnice, vsaj v KR ni bilo tako, jaz pač tistega, kar sem vedela, da ne bo ok, nisem jedla, pa je. verjetno pa res sedaj pač bolj ko ne skos bolj zagovarjajo to, da hrana ne vpliva na dojenega otroka, s tem se pa pač jaz ne strinjam, ampak to je samo moje mnenje... pismo vse te kapljice so nekej iz avstrije. nimam več srca, da bi ponovno pošiljala nekoga ponje... pismo. ma, upam, da bo kaj bolje, škoda ker prej nisem vedela, da bi vsa hkrati naročila, pa bi imela ma je kar je, upam, da ga bo manj napenjalo, ker včeraj je bilo že bolje, bomo vidli. a obstajajo še kakšne kapljice proti napenjanu, ki se jih pa pri nas da kupit?? ve katera? nič, se grem malo crkljati k možu. za danes imava kuhano, tako da sranje, da je dež in ne moremo ven