|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
16.10.2010 15:17:17   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

archie- jazb i rada oleovit D3 kapljice in kolikor sem razumela imajo pri nas v lekarni samo od Plive al neki tazga D3, ker oleovit pri nas niso registrirane. Je pa očitno kar razlika pri teh kapljicah, ker oleovit daješ samo 1-2 kapljice, tele druge pa če se ne motim 6 kapljic? In ker imamo že tako krčke, ne bom nič eksperimentirala ampak ji bom dala tisto, kar je pri nas že preverjeno..

ja, imas prav. Mi smo dobili od Plive D3. Mi je pa P napisala 1x na dan po 2 kapljici. Nikoli ni govorila o 6 kapljicah. Ocitno vsak predpisuje drugace user posted image . edino za prvi teden je rekla, naj dobi 1 kapljico na dan, potem pa 2.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.10.2010 15:26:08   
tinkatonka
Hej punce!

Evo naša kopalnica je zrihtana in je tko lepooo. No vsaj menuser posted image , sploh pa praktično, ker se bo moj veliki korenjak spet tuširal sam (in s tem ne mislim na moža user posted image ). Drugače sem pa danes z mojima malima fantoma sama doma in je lepo mir. Jakoba sicer sem pa tja zvije, ampak nič v primerjavi z včeraj, ko ga je tako trgalo po trebuščku. Včeraj je potem zaspal ob 22h (ob 21h je jedel) in je spal do 4h user posted image user posted image user posted image . Ampak sem pa danes že od pol šestih pokonci, ker ga je že šraufalo po trebuščku in je tko vlekel dudo. Pa mu prevečkrat ven pade in sem ga kr pri sebi imela in se preselila na kavč, da sta ta večja fanta lahko spala v miru. Drugače gre pa baje Anej zvečer spet k babici mal v razvajanje čeu noč in met samo enga otroka doma je res luksus, a kaj ko tavelzga tko pogrešam, da bi najraje vidla, da je ob 7h zjutrja že nazaj doma pri meni. Ja s kom bom pa risanke gledala. user posted image

Jutri je pa Sezamov sejem (sejem rabljene otroške opreme in oblačil) - če katero zanima slučajno.

krčki...no jaz sem bila pa prepričana da so BioGaja tud za krčkeuser posted image . Hvala za opozorilo. No danes bom dobila te Coliprev kapljice, ki jih tako hvalijo. Se mi zdi, da bi ga pri katerem koli mleku zvijalo, ker ga je tudi prej, ko je imel Aptamil. No če kapljice ne bodo pomagale, pa seveda menjava mleka. Sej nisem več pametna kaj naj. Vem samo, da komaj čakam, da minejo te trije meseci, ko baje krčki večinoma izvenijo. No vsaj pri Aneju so in upam, da mu je Jakob podoben tudi v tem.

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE enomesečnikom....Teji, Ronji, Lenartu...in ostalim ii!!!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.10.2010 15:31:28 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.10.2010 15:32:10   
Jazzy1
NiNiBo - med je blo ime Lija vedno ful všeč, v angleščini mi je tud Kyia, ampak so se mi vsi samo smejali, če bomo avto dobili. user posted image user posted image user posted image Kakor pa sem se pozanimala o etimologiji besede, pa izhaja po eni teoriji s keltskega imena, po eni razlagi pa iz judivske Leah.

Khurde - ja točno tako - sproži naval mleka pol pa gre vse to mleko v nič, ker on takrat ne bi jedel, ampak se samo crtal oz. nekaj kregal.  Potrata pa taka user posted image user posted image .

Nenka7 - meni je bilo glede medu rečeno, da zdaj ga jaz lahko jem, samo on ga ne bo smel do vsaj enega leta, alergiki do 2. leta.

lillchy123
- številka za Oleovit kapljice je 040 850 770. Nam se super obnesejo, nobenih krčev so far user posted image Glede mleka in očkov je pa res baje tako, da če imajo dojenčki vnetje naj bi se mu brez problema kapljico ali dve materinega mleka kapnilo notri.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.10.2010 15:33:12   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Včeraj je potem zaspal ob 22h (ob 21h je jedel) in je spal do 4h user posted image user posted image user posted image .

Ooooo super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.10.2010 16:05:48   
NiNiBo
nenka7 jaz imam Antifilat suspenzija proti napenjanju so pa iz avstrije. Ce delujejo bom se porocala, lahko da je bilo danes bolj kot ne nakucje, vendar ni bilo joka ponoci.

oprijete majice ce sem bila na kaj ponosna na meni je bil moj raven trebuscek, posledicno tudi jaz imam samo oprijete majcke. user posted image  Sedaj kar lepo jopico cez nosim, mojemu sem pa zabicala da se nima kaj pritozevat in, da bom fit do poletja, ce ga pa kaj moti naj pa luc ugasneuser posted image user posted image user posted image . No sej zauser posted image slonckanje se nic cas, imam se vedno cisco, sam na momente bi pa tko, ze toooolk dolgo nisva.

Nas Neo spi, papi je pa letel v Ljubljano kupti baby-phone v BC, ker imajo akcijo. Sicer pa mojega ni za v BC poslat, ker vedno kupi tudi kaj takega kar ravno ne rabiva - me zanima s cem bo danes prisel domov. Zadnjic je prisel domov z dudko, ki meri temperaturom user posted image user posted image user posted image .

Tiste, ki ste iz Domzalskega konca, v fitnesu fit-fit imajo dopoldan telovadbo mama-malcek, ce katero zanima. Moram se pa se pozanimat od katere starosti dalje velja to za malcka.  

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.10.2010 17:45:09   
JEJ
En otrok doma je res luksuz ... čeprav je meni doma ob naši pupi dolgčas ... danes imam vse tri ... poleg tega še kuham za delavce, lečem v hišo, v trgovino, cote doma  ... user posted image  Še sploh ne bi bil problem, če ne bi bila tak naspidirana in Ema na meni. Čez teden spi od ene runde hranjenja do druge, torej 3 ure ali več, danes je bila celo dopoldne na meni ... fanta sta pa mela danes zgleda nove baterije. 2 ure sta potrebovala, da sta šla spat ... se mi je že rolalo ...

Krči ... morem rečt, da sta jih naša fanta imela in se probala marsikaj. Kaj se ugotovila? Prepogosto menjavanje kapljic je slabše kot boljše, ker ne pride do pravega učinka, če vsak drugi dan menjaš kapljice in ne moreš ugotoviti, če sploh koristijo ... in ko sprobaš vse kapljice, kar jih premore svet, ugotoviš, da krče še vedno ima ... in sem vedno bolj mnenja, da če otrok ima krče, jih ima zato, ker ima toliko preobčutljivo črevesje in je to zadnje 3 mesečje, ki pri nas, ljudeh, manjka do 1 leta nošenosti kot pri ostalih sesalcih. In tako eni imajo krče, drugi pa ne.

Bio Gaia pomaga k stabiliziranju črevesja, ne pa k samim krčem in bi tak morala še vedno zraven imeti kapljice proti krčem.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 18:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
16.10.2010 18:32:29   
katrinka
nenka - ej sploh ni nic vidit ves,samo boli k hudic,pa mi je ze kolegica rekla kaj bi blo loh samo sandra nima nobenega sora,pol je pa ena punca mi pomagala in vse simptome napisala - in tocn to mam...morm zdej to postimat k med dojenjem bi kr vpila najraje...

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 908
16.10.2010 18:35:02   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

no pa ugotovila sem - s pomocjo seveda zakaj me tok dojke bolijo...glivice...obup
mah,bomo zrihtal...

A maš daktarin gel? Namažeš sebe po bradavičkah, user posted image po ustih, bolj pogosto prekuhaj dudice in boste pregnali. Moj Jakob je tudi dobil glivce po ustnicah in zaenkrat se HB še niso prenesle name.

imam,bom takoj uporabila samo se pod tus sibam...dudik pa flask nimamo k sandra tko nic ne uporablja...nimam pojma kje sva to staknile...bljak
ma sam da vemo kaj je pa da porihtamo a neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 909
16.10.2010 18:35:58   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

user posted image user posted image user posted image NATALIJA ja ta teden se lahko zmeniva. kje kdaj? mogoče pa še klemcy pride in še katera????

Edino v sredo sem zasedena, ostalo pa sem fraj... Nimam pa ideje kje bi se lahko dobile... Reći ti

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
16.10.2010 19:02:15   
benika
ja, med jem ze od vsega zacetka. Smo ga dobili tudi ze v P in zato ne razumem, zakaj ga ne bi smela user posted image

Če ne dojiš, potem ni problema. Če pa dojiš, pa je med zelo, zelo odsvetovan. Med je namreč dokazano eno izmed najbolj alergenih živil. In tisto, kar dobiš v P ni nujno najbolj primerno za otročnice. Moraš razumet, da je P velika zgradba s precej pacienti in njim je logično, da ne bodo kuhali za vsak oddelek posebej.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 911
16.10.2010 19:03:59   
benika
Ajoj, nam so pa Moltexove kar nekajkrat ze premocile

Mogoče so ji pa prevelike ali premajhne. V takih primerih pleničke rade premočijo. Obstaja pa tudi možnost,  da niso bile dovolj fiksirane (tudi meni so to zgodi občasno).

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 912
16.10.2010 19:06:30   
benika
ja, imas prav. Mi smo dobili od Plive D3. Mi je pa P napisala 1x na dan po 2 kapljici. Nikoli ni govorila o 6 kapljicah. Ocitno vsak predpisuje drugace user posted image . edino za prvi teden je rekla, naj dobi 1 kapljico na dan, potem pa 2.

Nam je P svetovala takole...začneš z 1 kaplico na dan, potem pa vsak teden povečuješ št. kapljic, dokler jih ne daješ 6.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 913
16.10.2010 19:32:51   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: benika

ja, med jem ze od vsega zacetka. Smo ga dobili tudi ze v P in zato ne razumem, zakaj ga ne bi smela user posted image

Če ne dojiš, potem ni problema. Če pa dojiš, pa je med zelo, zelo odsvetovan. Med je namreč dokazano eno izmed najbolj alergenih živil. In tisto, kar dobiš v P ni nujno najbolj primerno za otročnice. Moraš razumet, da je P velika zgradba s precej pacienti in njim je logično, da ne bodo kuhali za vsak oddelek posebej.

user posted image user posted image

ce se pojavijo tezave pri user posted image , kdaj se pojavijo? Takoj, ko se poje med ali kasneje (leta kasneje)?

Jaz sem prepricana, da so v P pazili na prehrano, ker recimo od sadja smo dobili samo banane, vse ostalo je bilo v obliki kompota. Solata je bila v bistvu samo kuhana zelenjava (brez kisa). in na listkih je pisalo, da je to hrana za otrocnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nam je P svetovala takole...začneš z 1 kaplico na dan, potem pa vsak teden povečuješ št. kapljic, dokler jih ne daješ 6.

ja, sej, vsak nekaj po svoje user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 914
16.10.2010 20:22:34   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

user posted image user posted image user posted image NATALIJA ja ta teden se lahko zmeniva. kje kdaj? mogoče pa še klemcy pride in še katera????

Edino v sredo sem zasedena, ostalo pa sem fraj... Nimam pa ideje kje bi se lahko dobile... Reći ti

O super! Tut jaz sem v sredo in petek zasedena, ostale dni bi pa šlo. En fajn plac sam mormo najt...

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 915
16.10.2010 20:26:28   
JEJ
Katrinka, sor je vrsta glivice. In glivice se pojavijo točno na določenih mestih. Pri bradavicah konkretno ... v vlažnem/mokrem in temnem okolju (kar pod mordcem z blazinicami) definitivno je. Prenaša se takoj. Tudi ko te neha bolet, maži še kak teden. Je pa zelo nadležno in če ne zdraviš dovolj dolgo, se prenaša iz enega na drugega in je začaran krog. Torej, ko se ti zdi, da te več ne boli in je pri otroku vse ok, še maži 1 teden.

Archie ... kje si rodila? Pri nas smo dobili konkretno kisano solati, jabolka, naktarino, pomarančo, omako na čebuli, med ... in to prav iz razloga, ker vedno pogostoje zagovarjajo tezo, da hrana naj ne bi vplivala na prebavo.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.10.2010 20:53:11   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

Archie ... kje si rodila? Pri nas smo dobili konkretno kisano solati, jabolka, naktarino, pomarančo, omako na čebuli, med ... in to prav iz razloga, ker vedno pogostoje zagovarjajo tezo, da hrana naj ne bi vplivala na prebavo.

Jesenice.
sem pa tudi jaz doma ze jedla kislo solato, pa jagode, pa mandarino, pa kostanj, pa fizol... na Tejo to ocitno nic ne vpliva (trkaaaaam, da tako ostane!!!)

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 917
16.10.2010 21:28:01   
JEJ
V večini primemerov je v mejah normale vse ok ... za ostale pa žal ... vem, kako zgleda, sem pri prvem bila na suhem rižu, suhih testeninah, pečenem piščancu in kopotu ... ampak smo preživeli ...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.10.2010 21:34:05   
benika
sem pa tudi jaz doma ze jedla kislo solato, pa jagode, pa mandarino, pa kostanj, pa fizol... na Tejo to ocitno nic ne vpliva (trkaaaaam, da tako ostane!!!)

To so stvari, ki lahko povzročajo krče. Med jih pa ne povzroča, ampak je alergen (prav tako kot arašidi). To je druga stvar.

Glede prehrane v P..jaz sem dobila okisano zeleno solato, pa agrume, fižol... V KR sem 3 leta nazaj dobila gobovo rižoto, pomarančno pecivo z rumom, kremšnite ipd.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.10.2010 8:54:36   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image klemcy in natalija. ja lahko se zmenimo ob 10 kje pa hmmm, ker ne vemo kako bo vrememogoče evropark? ali qlandija? kaj pravita? lahko tudi pohorska kako bosta rekle meni je vseeno. povejta.aja pa se zmenimo v torek??

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.10.2010 9:28:27   
Natalija28

user posted image user posted image user posted image klemcy in natalija. ja lahko se zmenimo ob 10 kje pa hmmm, ker ne vemo kako bo vrememogoče evropark? ali qlandija? kaj pravita? lahko tudi pohorska kako bosta rekle meni je vseeno. povejta.aja pa se zmenimo v torek??

Hmmm, jaz sem bolj za Qlandijo ali Europark. Torek ob 10h mi ustreza. user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.10.2010 10:33:20   
Natalija28
Pa še neke: mateja hvala za idejo o zelo cukranem čajčku. Malega Matija je fejst šraufalo, ker ni mogel kakt pa sem mu danes zjutraj naredila 20 ml zelo cukranega čajčka (spil je 10 ml kot si mi naročla user posted image ) in se je spraznil že ko je pil.user posted image   Hvala še enkrat. 

Neposredna povezava do sporočila: 922
17.10.2010 11:01:03   
nenka7
jutro punce!! user posted image

upam, da ste dobro spali, naš mali je bil kar priden, prvo rundo 5,5 ur in vmes 1 uro joka, potem pa še 3 h, tako da smo ob 9h šele vstali. ima pa sedaj naš frajer neko kričanje obdobje. sumim sebe, da je zato, ker se je očitno ponudba - povpraševanje mlekca stabiliziralo in se mali naje v 20 min do pol ure, prej sva se pa mučila tudi uro in pol in veliko bolj se je moral truditi, ker sedaj so dojke kar polne in mu ni treba toliko delati. saj ga pustim, da se potem še malo pocrklja, ampak ga imam na sumu, da potem skoraj uro kriči zato, ker je bil navajen, da je zizal uro ali uro in pol, da mu fali sedaj moja bližina. ampak se mi zdi pa noro, da bi ga imela eno uro na sebi, ko ne je, ampak me ima samo za dudo user posted image user posted image user posted image ne vem, ali sem pregroba, ker ga potem odstavim in ga tolažim z dudo dokler ne blagovolji zaspati??? saj še sama ne vem, ampak če ga bom sedaj imela po uro ali več na sebi brez veze, ga bom lahko skos imela, to pa tudi ne gre...

pa smo spet v začaranem krogu. sedaj je mlekca dovolj in bi lahko lepo se najedel in zaspal, ampak ni šans! med podoji je sigurno vsaj 2 uri buden, pa je star dobra 2 tedna!? ja, nikoli ni prav... ampak bo že!

hrana v P - se strinjam, da ne dobiš posebej za otročnice, vsaj v KR ni bilo tako, jaz pač tistega, kar sem vedela, da ne bo ok, nisem jedla, pa je. verjetno pa res sedaj pač bolj ko ne skos bolj zagovarjajo to, da hrana ne vpliva na dojenega otroka, s tem se pa pač jaz ne strinjam, ampak to je samo moje mnenje...

pismo vse te kapljice so nekej iz avstrije. nimam več srca, da bi ponovno pošiljala nekoga ponje... pismo. ma, upam, da bo kaj bolje, škoda ker prej nisem vedela, da bi vsa hkrati naročila, pa bi imela user posted image ma je kar je, upam, da ga bo manj napenjalo, ker včeraj je bilo že bolje, bomo vidli. a obstajajo še kakšne kapljice proti napenjanu, ki se jih pa pri nas da kupit?? ve katera?

nič, se grem malo crkljati k možu. za danes imava kuhano, tako da sranje, da je dež in ne moremo ven user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

Neposredna povezava do sporočila: 923
17.10.2010 11:09:07   
benika
a obstajajo še kakšne kapljice proti napenjanu, ki se jih pa pri nas da kupit??

Mi imamo tržiške kapljice, pa Manja nima krčev. Ne bom pa trdila, da jih nima le zaradi kapljicuser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.10.2010 13:58:34   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Pa še neke: mateja hvala za idejo o zelo cukranem čajčku. Malega Matija je fejst šraufalo, ker ni mogel kakt pa sem mu danes zjutraj naredila 20 ml zelo cukranega čajčka (spil je 10 ml kot si mi naročla user posted image ) in se je spraznil že ko je pil.user posted image   Hvala še enkrat. 

super sem vesela da je tako. pa ni zakajuser posted image torej rečemo evropark je več kafičev kot v qlandiji. kaj pravita?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......