Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 14:52:36
|
|
|
|
jona klara
|
dan mene pa zanima kdaj ste začele urejati na centru za socialno; z apaket in očetovstvo? okoli 60 dni pred pdp, pa ste šle samo z materinsko tja?
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 17:20:04
|
|
|
|
BabyKitty
|
jona klara jaz sem šla na CSD 60 dni pred PDP... torej PDP imam 5.12. šla sem 5.10... prej je moj poklical in se zmenil za uro... teta je poslala obrazec v katerega sva vnesla podatke (najini podatki, kako se bo otrok pisal ipd.) potem sva po mailu poslala nazaj, ona je spisala tako "pogodbo", ki sva jo potem prišla samo podpisat... za porodniško in pomoč ob rojstvu, sva pa nenajavljena zrihtala pri drugo gospe...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 18:35:30
|
|
|
|
jona klara
|
BabyKitty- hvala ti , torej lahko začnem ta teden.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 19:27:47
|
|
|
|
Slavi83
|
Js sm glih včeraj urejala zadeve na sociali, sploh ni zahtevala materinske je rekla da mi vrjame , sm pa zrihtala mislim da v roku petih minut. Drugače pa samo z materinsko urejaš ne rabiš nobenga potrdila o roku poroda.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 19:29:53
|
|
|
|
Slavi83
|
BabyKitty a to za očetovstvo urejaš v primeru da nisi poročen???
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 16.10.2010 21:24:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
Očetovstvo samo če nisi poročen ja... Drugače pa mene tudi vprašali niso po nobenem dokumentu, niti materinski Pa še malo, da se spet pohvalim danes sem mojemu malemu zrihtala sobico... jeiiiii sem nalepla tapete, pa vse pospravila, pa dala tepih na tla ipd. je k iz kataloga
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 10:03:33
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Mene tudi niso nič vprašali... samo 2 poli sem oddala in to je blo to.. pa še knjigo potem dobila Partner oz. v mojem primeru mož mora pa v svoji firmi izpolniti eno polo in jo potem nesti na CSD kak dan pred nastopom očetovskega dopusta... Tok simpl, da bolj ne more bit se mi zdi.. hvalabogu!! Babykitty, maš kakšne slikce?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 10:25:06
|
|
|
|
mag3
|
Dobro jutro. Danes je pa dežek. Sem razmišljala, samo še mesec in pol, al pa še 6 tednov, al pa 50 dni je danes točno do Miklavža - mojega PDP. To bo pa res kmalu. Jutr imam pregled pri G. Štartam že 34 teden. Sicer se ne nadejam kakšnega UZ, čeprav bi bilo lepo. Baje moj G ni glih kaj preveč hiter glede uz. Ampak, ali ne mislite, da enkrat pred PDP bi pa lahko še malo pogledal kako kaj stvari stojijo tam notri, al smo obrnjeni gor al dol in koliko smo veliki pa težki. Heeeeeej, tudi jaz sem bila včeraj v BC, si nisem mogla kaj da ne bi izkoristila te akcije. Kupila komplet posteljnine z obrobo, ... , pa brisačo, pa take male zimske cute roza rokavičke, pa še hčeri dežnik in je blo 100€ na hitro, tako da sem dobila še bon za 20€. Drugač pa jaz sem tudi že uredila vse na CSD. Sem dala tam samo tisto potrdilo o PDP od G. Za starševski dopust je pa rekla naj prinesem po rojstvu, ko se bo vedel točen datum kdaj ga bo ati nastopil, ker itak pred prihodom domov iz P ga ne more, to pa tud ne veš do zadnjega kdaj točno bo. Lepo nedeljo in se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 10:31:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
ManUr meni je bolj všeč prvi Mjavmjav mam slikce bom dala v album :)... ampak še ni čisto končano... pa zgleda še malo prazno Mag3 sva na istem samo za en dan te prehitevam... kok bi hitro to naokoli... madonca
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 10:33:55
|
|
|
|
špica84
|
Meni je novi lepši :)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 10:57:52
|
|
|
|
Mjavmjav
|
babykitty weeiiii... luškano! ferdo bo pravi medo kralj mag3 jaz tudi samo še 6 tednov!!! Imam pa šele čez 2 tedna pregled, ko je nekaj obljubljal UZ in upam, da bo res... se kar strinjam da bi bilo fajn pogledati položaj, velikost, tudi MV koneckoncev... Aja, a je katera kaj komentirala dekompresijo - boste kaj šle? ManUr jaz sem tudi za prvega
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 11:15:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
ManUR, hmmm težko vprašanje...Bi bila sama v isti dilemi Papirje, bom jaz začela urejt malo kasneje...Drugače pa 60 dni pred PDP-jem, prej sploh ne vzamejo... Midva sva se samo pogovarjala, da bova šla izkoristit BC-jevo akcijo ampak nisva prišla do tja Drugače pa je bila pri nas včeraj panika, imamo malo bolj mirno v trebuščku
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 11:22:07
|
|
|
|
Mjavmjav
|
zaljubljena23 manj brcanja? mogoče si bila ti bolj aktivna in je bolj počival? kakorkoli, upam da te danes dobro natepe
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 11:24:28
|
|
|
|
mag3
|
Zaljubljena tudi meni se včasih zdi, da je moj mali manj aktiven kot drugič, ampak pol pa spet drug dan brca, tako, da mislim, da smo me mamice malo bolj s čim okupirane in ne opazimo brcanja, al pa naš mali spančka malo več.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 11:29:19
|
|
|
|
čebelica11
|
ManUr, jaz sem tud želela tega gt3-ja, točno to barvo, sam na žalost ni šel v moj avto pa sem pol vzela isto barvo Skate sistem. Ker sem to nabavla že pred kakšnima dvema mesecema, me je skrbelo, da bodo nove barvne kombinacije lepše in mi bo žal, ker sem tako hitro kupila voziček. Ampak mi je še vedno stara kombinacija bolj všeč. :) Jaz glasujem za staro barvo. ;)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 11:34:48
|
|
|
|
aischa1
|
Zaljubljena tudi mi smo sedaj ene tri dni malo manj brcali učeraj je pa bilo kar živahno podnevi in tudi ponoči.Tako,da zgleda da so te naše pikice včasih manj aktivne.Jaz pa štejem dneve do petka ko imam pregled saj mi je je ginekolog obljubu uz.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 13:28:38
|
|
|
|
jona klara
|
ManUr- jaz sem skozi bila za tastaro zeleno barvo, ampak sva reskirala kaj bo novega, ker sva si želela rdečega, torej stari mi je lepši, ampak midva bova rdečega, čeprav bo , se vam zdi to čudno? je pa lepa rdeča, ni preveč živa- komaj čakam, da ga dobimo.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 14:42:44
|
|
|
|
ManUr
|
Jona Klara. Meni ni cudno, da bos imela rdecega. Mi je vsec na slikicah tudi rdeci, ampak mi2 sma oba zaljubljena v zeleno, ampak se zdaj nevem kaj nardit:). Si vidla novo kolekcijo PP GT3 ze kje v zivo? Jih imajo ze kje drugje kot le v Trzinu? Preko spleta sta narocila vozicek? LP
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 15:46:29
|
|
|
|
jona klara
|
ManUr- novo zeleno barvo imaš razstavljeno v Trzinu, pojdi pogledat, meni je stara bolj všeč, ker je manj živa, ta je rk zelo, ampak stvar okusa.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 16:41:12
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, kdaj se začne tisto štetje brcik 10x na dan? Kako pa se šteje, vsaka brcika ali se kot eno šteje po intervalih (npr par brcik v sek in potem neha za nekaj časa, potem pa spet)? jona.klara rdeča barva je zame osebno nevtralna barva in me ne moti, če je za fantka... Aja, finta je v tem, da je bilo včeraj res porazno, dopoldne jih nisem opazila, brcike mislim (sem bila bolj aktivna), ampak tudi popoldan, ko sem se umirila in dala pažnjo na tole, je bilo bogo (2x po par brcik), po vrh vsega pa še danes zjutraj ni bilo nobenega razgrajanja..Zato še malo panika...Ampak se je naš pikec potem zbudil in je kar aktiven, ampak v bolj blagi obliki...Tako, da spet lažje diham A te nove modele imajo že razstavljene od GT3-ja, res zanimivo, da pa jih še ni za dobiti...
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 17:00:42
|
|
|
|
Mjavmjav
|
jona klara jaz imam tudi rdeč voziček.. in lupinico.. pa prav tako čakamo fantka. Meni se ne zdi prav nič čudno, pa kdo ve, morda bo naslednja punčka in bo rdeča potem prav tako v redu zaljubljena23 šteje se intervale ja.. torej serije brcik, ne vsake brcike posebej. Ampak, če si ti bolj aktivna potem jih skoraj sigurno ne čutiš, tudi če so... pa mogoče je moral po tvoji aktivnosti mali pač malo več počivati če jih zdaj dobro čutiš, potem bo verjetno vse v redu
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 17:16:22
|
|
|
|
jona klara
|
zaljubljena 23- gt3 lahko dobiš v Trzinu, midva sva ga naročila v roku 14 dni jih dobijo in nas pokličejo! glede brcik je moj skozi tak zaspane, ne štejem več, ker bi se preveč sekirala, upam, da bo vse ok, ginekolog me vedno čudno gleda ko mu to povem.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 17.10.2010 19:13:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Brcike se štejejo šele po 34. tednu, tak so nam rekli, štejejo se pa intervali med katerimi je presledka najmanj pol ure!!! Se pravi če ti ležiš 15 minut, pa te recimo malo brcne, pa 5 minut nič, pa spet mal brcne, je to še vedno samo ena, se pravi šele čez pol ure je potem 2. Treba je pa res baje malo bolj počivat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?