|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
15.10.2010 9:50:46   
Arwenko
V MB še kr povijajo široko, oziroma zdaj to imenujejo fiziološko in dajo 2 plenici, namesto 3 čez pampersko, smo ravno včeraj imeli praktični del v MŠ, skratka bedarija no...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.10.2010 10:02:48   
BabyKitty
članek o povijanju:

http://www.ringaraja.net/clanek/siroko-povijanje-da-ali-ne_3507.html?page=

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.10.2010 10:35:19   
čebelica11
Ula77, jaz sem iz Brežic, bom pa sigurno vozičkala tudi kaj po Krškem, ker sem prej tam živela. Od kod si pa ti?

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.10.2010 10:46:25   
dangermouse
čebelica11 A si bila na šoli za starše ta ponedeljek mogoče oblečena v bel pulover? Potem sta najina fanta sedela skupaj!

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.10.2010 11:20:27   
dangermouse
Dobrodošle nove nosečke in novi otročki!

To je res noro, kaj se dogaja s temi prezgodnjimi decembrskimi firbčki - ampak zdaj smo verjetno že vse v "varnem obdobju", ko otroček s pomočjo inkubatorja normalno zaživi - tako da ni panike... jaz tud otročku skoz dopovedujem, da je v bušiju prijetno toplo in da naj ne hiti v to meglo in jesenski mraz user posted image

Mi smo se tudi odločili za darovanje popkovnične krvi in so se na tem zavodu res ful hitro odzvali... mi je prav všeč, da bo mogoče kri, ki je oskrbovala našega otročka pomagala še komu...

Drugače pa je ena spraševala, kje se da še kakšne drugačne posteljice dobit? Cenovno ugodne so tudi na www.galeb.eu ali pa na RR malih oglasih ali na Bolhi... dobro očistiš posteljico in zamenjaš jogi pa lahk ful ugodneje čez prideš... jaz sem s tako kupljenim vozičkom Jane Slalom Pro ful zadovoljna user posted image komaj čakam, da gremo na teren z njim jupiiii....

Lep vikend vam želim souser posted image ... končno je tudi mojega dragega zagrabil gnezdilni efekt in greva čez vikend skupaj v šoping... jeeeee! user posted image

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.10.2010 11:32:04   
aischa1
Pozdrav iz sončnega Kopra.
Mene pa nekaj zanima meni je začel sedaj dva dni trebuh kar naenkrat dosti krat postane trd kaj mislite da bi bilo dobro poklicat ginekologa al ni neke panike.

Neposredna povezava do sporočila: 2481
15.10.2010 11:36:12   
BabyKitty
aischa1 po mojih izkušnjah ti ginekolog ne more kaj dosti pomagati... pojdi v lekarno in kupi buscopan in magnesol... pij 3 magnesole na dan... to je bil nasvet moje ginekologinje in moram priznati, da je precej bolje...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.10.2010 11:39:56   
aischa1
O hvala Baby Kitty pol pa bom šla v lekarno ker meni otrdi kar na enih 10 minut učasih in na hitro popusti.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
15.10.2010 11:44:59   
mag3
Eno blond vprašanje. Kako to zgleda, ko vam trebuh otrdi??  user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
15.10.2010 11:47:30   
aischa1
meni postane trebuh trd kot kamen in čez 5- 6 sekund popusti.Ne boli nič samo čuden opčutek kat bi imel skalo v trebuhu.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
15.10.2010 12:02:14   
čebelica11
Ne, nisem bila v belem puloverju, je bila pa zraven naju punca v belem pulija, jaz sem imela dolg siv pulover pa fizioterapevtka mi je rekla, da ene smo pa že kr visoko noseče, pol je pa moj reku, da imamo še cela dva meseca. Mam pač velik trebuh, ker bolj spredaj nosim, kaj češ. ;) Mi je bilo pa tokrat všeč v materinski šoli, kaj pa tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 2486
15.10.2010 12:08:48   
BabyKitty
mag3 trebuh postane trd k kamen... pol je pa spet normalen... pa spet mal trd user posted image mene to sicer toliko ne moti... ampak ko so se zraven pa še krčki pojavli... takrat me je pa kr zaskrbel...

vglavnem, buscopan parkrat na dan (lahko kao 6x po 2 tableti ali nekaj podobnega), sama jih jem zjutraj enega in popoldne enega če me kaj začne mučit... pa magnezij zjutraj pri zajtrku, pri kosilu, pa pri večerji... ampak menda ga nima smisla piti če ješ mlečen zajtrk/večerjo, ker se tepe s kalcijem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
15.10.2010 12:12:58   
Nina Nana 75
Punce, hvala vsem za dobrodošlico!
Ja, zaenkrat nam gre kar dobro IVF-jevke Beatricija, Jona Klara, Špica (in še katera bi se našla, kajne) user posted image

Sem ravnokar bila v Baby Centru in zadeva je potrjena: akcija 50:10 velja od danes pa do nedelje 15.10. - 17.10.2010 v VSEH trgovina BC po Sloveniji (pač v okviru delovnega časa). Pri tem se je dobro spomniti, da imajo v City parku tudi festival nakupov in zabave in so trgovine dalj časa odprte (tudi v nedeljo - če katera zamudi delovni čas lokalnih BC). Se pravi: na vsakih zapravljenih 50 EUR, dobiš bon v vrednosti 10 EUR, ki ga lahko zapraviš od ponedeljka dalje pa vse do 14.12.2010. Torej, če ima katera kaj takega, kar je definitivno hotela kupiti v BC - se splača! Še posebno pri večjih nakupih. Glede na to, da so sicer dragi ko...

Aja še eno vprašanje: ker sem lupinico Maxi Cosi dobila od prijateljice in jo nameravam oprati - ali je katera že snela in prala prevleko? Na roke ali v pralnem stroju? Na koliko stopinj? Brez centrifuge? Kaj pa tiste pene notri? Ste imele kaj problemov pri snemanju ali natikanju prevleke?

Jupi, petek je, pa še malo sončka se kaže user posted image  . Tiste, ki še delate: čimprej domov, da izkoristite lepo vreme! Vse ki ste že doma, pa če so trebuščki ok in dopuščajo kakšen sprehod: hitro lovit malo jesenskih žarkov!!!!

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
15.10.2010 12:15:04   
Nina Nana 75
Popravek: Festivaln nakupov in zabave je ne samo v City parku - v celotnem BTC-ju v Ljubljani. user posted image

(odgovor članu Nina Nana 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
15.10.2010 12:25:39   
ula77
čebelica, iz okolice KK, le v drugi smeri.

nina nana 75,  jaz sem prevleko za lupinico prala v soboto, v stroju, na 40 stopinj, mal zmanjšala centrifugo,  pa je čisto enaka prišla ven, brez skrbi. 

moj buši kar veliko otrdeva, a tudi hitro popusti, tako da razen malce neprijetnega filinga, tega skoraj ne opazim več....pride pa buši res kot kamen, tako da če s prstom pritisnes nanj, je tak, kot si ga bomo čez leto le želele....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
15.10.2010 12:36:01   
obcinarka
punce jaz pa dans kar ne morm dojet ursko in njeno čebelico.. ta december mi je čedalje bolj... jao, sej po mojem me bo spustilo... ob enih grem ... grem kupit nekaj mačeh, ker sm resje že nabavla, pa bom pop. sadila rožce še in bom zunaj, definitivno, da se mi možgani offajo...user posted image user posted image
vikend bo pa spet deloven... uhhhhhhhh še kar belimo in vsega mam že čez glavo, res!!!
še sreča da je omakca od včeri ostala, pa bom skuhala pire zraven, pa bo kosilo...
kaj boste očele čez vikend?????????user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
15.10.2010 12:44:44   
Rosi*
tudi jaz komaj čakam, da grem iz pisarne na luft. Samo tam do 15. bo težka. user posted image Sicer pa še samo teden in pol, te pa dopust. user posted image  Pa ne vem, če ne bom kot občinarka šla popoldan rožice sadit. user posted image  Ker v nedeljo je že dež napovedan. Čez vikend imam pa namen začet odpirati škatle s cotkami, ki jih imam od prvega otroka, da malo presortiram in ločim zimske stvari od tega, kar mi ne bo prišlo prav. Komaj čakam. Te pa pranje, likanje, pripravljanje...

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
15.10.2010 14:08:22   
Nina Nana 75
Tiste, ki že imate kakšnega bejbija doma in tudi malo več izkušenj: kako uporabno je dežno pregrinjalo za voziček? Baje se da namestiti tako na košaro kot na športni del. Je tole nekaj, kar je brez veze kupovat, ali pride prav?

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
15.10.2010 14:27:40   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Nina Nana 75

Tiste, ki že imate kakšnega bejbija doma in tudi malo več izkušenj: kako uporabno je dežno pregrinjalo za voziček? Baje se da namestiti tako na košaro kot na športni del. Je tole nekaj, kar je brez veze kupovat, ali pride prav?

Po mojih izkušnjah ne preveč uporabna. Razen, če se boš odpravila z dežnikom vozičkat.

Neposredna povezava do sporočila: 2494
15.10.2010 15:49:13   
Arwenko
Tole prevleko sem jaz dobila zraven, ne vem pa ali se jo splača tudi kupovat, pomoje da ne...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
15.10.2010 19:49:40   
BabyKitty
Jeiiii pa sem le nabavila še cabriofix, stekleničke, tetra pleničke in kompletek za nego.. wiiii user posted image sem izkoristila BC akcijo user posted image za bone, ki sem jih dobila, bom šla pa še po banjico in previjalno podlogo user posted image

Jutri sem se pa odločila, da pripravim sobico za mojega princa user posted image sploh ne morem verjeti, da se bližam že 34. tednu user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
15.10.2010 20:23:32   
dangermouse
čebelica11 Ja tud meni je blo ta pondelk velik bolj všeč na šoli za starše, sploh pa bi blo super, če bi mele redno telovadbo zdajle do poroda... jaz sem že čist okorna in me to ful jezi, ker sem bla prej kar dost gibčna - zdaj se pa komaj iz kavča ali postle vstanem, pa še dva meseca me čakata jaooo... bom ena ogromna barbapapa na konc he, he...
Zdaj pa res ne vem katera si ti - jaz sem sedela cca na sredini pred projekcijo, vidva sta bla levo ali desno? Jaz sem tista, ki sem rekla da sem prej na pilates hodila in ki mi je fizioterapevtka rekla, da naj bi pas nosila za bušija, ker sem bolj močna grrrrr, ma sej je res kaj čmo... user posted image

Lep vikend vam želim souser posted image !
Upam da ne bo kakšnega mraza in snega, ker nam v pondelk menjajo okna... jaiks!

Neposredna povezava do sporočila: 2497
15.10.2010 20:49:34   
sleepyhead
Oj vsem,
no meni je bil križ že 2 dni bolje, pa me zdej spet boli, pa sploh nisem nič posebnega delala.
Drugače sem bila tudi jaz danes v B. centru, ampak ne v lj, ta akcija velja za celo Slovenijo.Tudi jutri še traja. Jaz sem kupila posteljo in posteljnino oboje 150e in dobila še za 30e bonov.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2498
15.10.2010 23:12:50   
Mjavmjav
Midva sva tudi šla v BC danes in tako kot Babykitty izkoristila akcijo - kupila lupinico Cabriofix v akciji in dobila še 20EUR bonov zraven!!! Sej je res še vedno vse skupaj precenjeno, ampak se pa človek vseeno malo bolje počuti ko vsaj nekje malo prišpara user posted image user posted image
Ampak kak biznis je to tam... neverjetno... prodajalke so komaj folgale vse stranke... pa kok enih bušijev se sprehaja po trgovini user posted image

Urskaf... še eno šokantno presenečenje... čestitke in lepe želje, da se boste čimprej crkljali doma!! user posted image user posted image

Res te kar malo ruknejo takele novičke, nikdar ne veš kdaj bo dete res prišlo... Mene ta otrdevanja trebuha vsakič znova spomnijo, da je lahko kadarkoli... Zato sem zdaj vstopila v intenzivo fazo gnezdenja user posted image user posted image
Naslednja na spisku nakupov je banjica, pa kar ne veva kakšno bova izbrala... verjetno takšno da bo kar v veliki banji, ker nama je v stanovanju že zdavnaj zmanjkalo prostora za vse pripomočke...

Imam še eno vprašanje na katerega še nisem zasledila prav dosti debate - boste šle kaj na dekompresijo? Pripada nam jih 10 po 32. tednu... jaz kar ne vem ali bi že probala ali ne...

Pa še tole decembrke - nekaj nas navija za eno skupinsko srečanje! Bi ga imele recimo v prihodnjem tednu ali počakamo, da zaključimo z MŠji in da vse nastopite porodniško? Pomoje bi bilo kar simpatično spoznati se v živo še takole v enem kosu, potem z vozički bo pa še toliko bolj lušno user posted image

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
16.10.2010 8:14:59   
zaljubljena23
Dežna prevleka, meni zelo uporabna zadeva, lahko otročka zaščitim tudi pred drugimi vplivi iz okolja in ne samo pred dežjem...Ne vem zakaj ne bi smel iti ven, če recimo rahlo prši..Konec koncev bodo tudi otroci sitni ob slabem in grdem vremenu, ker ne bodo na luftu zunaj...

Pri PP se da dobiti še posebaj za košaro..Torej imaš na razpolago dve, za košaro ali športni del

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?