zoey
|
za vse bolančke Trkam, trkam, mali je za1x zdrav, če izvzamem napade sitnobe Se je pa situacija izboljšala, še vedno pridejo trenutki, ko tudi na wc ne morem, ne da bi bil jok, ma drugače se spet sam zaposli in je super. Imela sva razvojno in je bilo kar nekaj. Fizioterapevtki se ne zdi, da bi bilo potrebno sploh hodit, dr. pa čisto ogorčena, da nujno hodit in to pogosteje ... Ma da se v isti bajti ne morejo zmenit, kaj je prav Arne se plazi, vstaja, kotali, sedi, preveč za svojo starost. Dr. pravi, da absolutno ne sme vstajat, najhuje je, če stoji na prstih (tega ne dela), da se mora najprej pravilno plazit, on se nekako po svoje in da ga je treba bremzat in dajat v pravilen položaj ... Ja pa kaj, ga naj na tla zvežem pa noge skup??? Če ima pač vzgibe, jim sledi, a ni tko Kakorkoli, vsaj stehtali in izmerili so ga Sem vpisala podatke še za Lenčy, pinakolade pa nisem našla Najbolje, da še 1x napišeš vse podatke po mesecih, pa ti jih lahko tudi jaz dam v tabelico, izgleda da so se izgubili. za vse, ki niste pozabile na nas, je tko lušno, če je kaj za prebrat Jaz imam pa spet/še vedno musklfiber A katera ve, kako je s prehajanjem mlečne kisline v mleko? Ker po moje ni kul, samo migat pa moram mal Se pa itak ful malo še dojiva, je tak jedec, da je joška bolj za crkljanje Zdaj pa je pikec prišel s sprehoda, tako da šibam