Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan! Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden) Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzika Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mami No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju! V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86? To ste se šli profesionalno fotografirat? Nika ima bundo 86. Že od lani, ker sem nalašč kupila večjo. No letos ji bo lepo komot prav. Ima pa zdej eno debelejšo jakno 80 pa ji je tudi prav. Mislim, da ne lažem - bunde ji sploh še probala nisem no, tak da mogoče ji bo še vedno prevelika. Ja, profesionalno. Lia je velika 80 cm, pa so ji zdaj 80ke čisto prav. Bom jutri probala na kako jopico in videla, ker je imela danes samo bodi in oblekico gor (direktno iz slikanja), pa smo slučajno zavili v trgovino. Je pa taka bolj fina bundica, ne taka za v peskovnik Čeprav je moj dragi rekel, da je tak vseeno, ker jo bo prehitro prerastla, da bi jo šparali! Čudno, da je on to rekel, sem jaz bolj te sorte!
|