|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
14.10.2010 13:55:13   
Najaa
Jaz pa jem zdaj zajtrk/kosilo - žitne kosmiče z banano in mlekom!user posted image user posted image

Nimam kaj posebnega za povedat tak da grem še mal na fb.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.10.2010 20:24:19   
PERSIDA
Da povem najnovejše informacije.

Tomaž 11630 g in 83 cm
Anže  12300 g in 83 cm

Dobila zadnji pikec in baj,baj posvetovalnica.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najprej me je sestra izpraševala razne stvari na kar ,da pred Tomaža eno 5cm pupo in flašo,pa pravi ,da naj da dojenčku flašo za jest.Pa se otrok vstran obrne ,pa pogleda poševno  izpod obrvi tak jezno ,da sta zadevo v momentu zaključla tak,da še Anže ni rabo nič delat.V glavnem komaj sem zadrževala smeh ,da nisem prasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem se zadržala komentaru ,pa reči daj Anžetu flašo ne,pa pupi.Mi ja nimamo pup ,mi avte furamo user posted image user posted image user posted image .Mogoče,pa je mislila ,da mamo dojenčka na pohodu ko sem tak debelauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.10.2010 21:19:29   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nova slikica za seznam:

Ko pojem in igram klavir...

user posted image

Lepotec z več talenti!user posted image user posted image  Lia bi pa zraven plesala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.10.2010 21:20:47   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa jem zdaj zajtrk/kosilo - žitne kosmiče z banano in mlekom!user posted image user posted image

Pridna, zelo zdravo prehranjevanje!user posted image  Si user posted image ?user posted image user posted image user posted image  
Ma daj, meni je ta FB že full dolgočasen...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.10.2010 21:23:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pridna, zelo zdravo prehranjevanje!user posted image  Si user posted image ?user posted image user posted image user posted image  
Ma daj, meni je ta FB že full dolgočasen...user posted image

Nisem user posted image sam zbolela sem pa mi nič drugega ni pasalo. Sej za zajtrk pogosto to jem. Vsaj en zdrav obrok na dan. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.10.2010 21:24:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Da povem najnovejše informacije.

Tomaž 11630 g in 83 cm
Anže  12300 g in 83 cm

Dobila zadnji pikec in baj,baj posvetovalnica.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najprej me je sestra izpraševala razne stvari na kar ,da pred Tomaža eno 5cm pupo in flašo,pa pravi ,da naj da dojenčku flašo za jest.Pa se otrok vstran obrne ,pa pogleda poševno  izpod obrvi tak jezno ,da sta zadevo v momentu zaključla tak,da še Anže ni rabo nič delat.V glavnem komaj sem zadrževala smeh ,da nisem prasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem se zadržala komentaru ,pa reči daj Anžetu flašo ne,pa pupi.Mi ja nimamo pup ,mi avte furamo user posted image user posted image user posted image .Mogoče,pa je mislila ,da mamo dojenčka na pohodu ko sem tak debelauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za bavca in mere! Kakšno posvetovalnico ste to imeli in celjenje? Vi ja prehitevate 2 meseca, oz. nas kar 3! To ste imeli tisto, ki bi morala biti pri 18m? Glede na to, da je Lia tut morala pupo hranit...Lia pa je zdravnici razložila, da dojenček joka in mu mora dat za papat in ne bo več jokaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.10.2010 21:26:46   
Tulipan12
Kokica, super, da si se lahko zmenila, da greš domov. Meni je bila tudi vsaka minuta v bolnici dolga kot mesec, ko sem bila brez Lie! Me je malo strah kak bo, ko rodim...
Upam, da se ti rana čimprej zaceli in začneš na pune uživat z Valentinom! 6 tednov boš doma?? Carsko!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.10.2010 21:28:12   
Tulipan12
Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.10.2010 21:33:03   
Najaa

Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image

Ziher ima picerijo doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.10.2010 21:35:13   
Tulipan12
Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan!user posted image
Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden)user posted image  Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzikauser posted image user posted image user posted image  Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mamiuser posted image  No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju!user posted image
V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86?

Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.10.2010 21:36:35   
Tulipan12

Ziher ima picerijo doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj takega še nisem videla!!! Jaz sem na pekarno pomislilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.10.2010 21:50:51   
Najaa

Kaj takega še nisem videla!!! Jaz sem na pekarno pomislilauser posted image user posted image user posted image

Al pa pekarno ja. Kdo bi vedu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.10.2010 21:52:26   
Najaa

Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan!user posted image
Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden)user posted image  Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzikauser posted image user posted image user posted image  Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mamiuser posted image  No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju!user posted image
V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86?

To ste se šli profesionalno fotografirat?

Nika ima bundo 86. Že od lani, ker sem nalašč kupila večjo. user posted image No letos ji bo lepo komot prav. Ima pa zdej eno debelejšo jakno 80 pa ji je tudi prav. Mislim, da ne lažem - bunde ji sploh še probala nisem no, tak da mogoče ji bo še vedno prevelika. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.10.2010 21:59:04   
Tulipan12

To ste se šli profesionalno fotografirat?

Nika ima bundo 86. Že od lani, ker sem nalašč kupila večjo. user posted image No letos ji bo lepo komot prav. Ima pa zdej eno debelejšo jakno 80 pa ji je tudi prav. Mislim, da ne lažem - bunde ji sploh še probala nisem no, tak da mogoče ji bo še vedno prevelika. user posted image

Ja, profesionalno.

Lia je velika 80 cm, pa so ji zdaj 80ke čisto prav. Bom jutri probala na kako jopico in videla, ker je imela danes samo bodi in oblekico gor (direktno iz slikanja), pa smo slučajno zavili v trgovino. Je pa taka bolj fina bundica, ne taka za v peskovnikuser posted image  Čeprav je moj dragi rekel, da je tak vseeno, ker jo bo prehitro prerastla, da bi jo šparali! Čudno, da je on to rekel, sem jaz bolj te sorte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.10.2010 22:03:08   
Tulipan12
Punce, grem počivat! Sem ravnokar videla, da sta že dve decemberki rodili, pa me je kar malo stisnilo, ker reeeeeeees še nimam časa rodit - za user posted image  še nimamo nič, pa Lia še nima postelje, pa celo bajto še moram okoli obrnit, pa niti pomisliti nočem, da bi prej rodila in potem ležala z dojenčkom tedne in tedne v P! Ne, mi čakamo Božička in pika!user posted image  Tak, zdaj pa grem, da me kaj ne preseneti pri tem tempu!
Lahko noč, jutri pa akcija dalje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.10.2010 22:08:18   
Najaa
No, Nika ima 85 cm pa ji je 80 ta jakna še čist fajn prav oz. celo ohlapna. HM ima tud mal večje št. se mi zdi.
Sam res, brezveze je šparat, ker itak hitro vse prerastejo. Razen, če boste meli še eno user posted image , pol bo pa še vse prav prišlo. user posted image user posted image Jaz zdaj pri Niki nič več ne pazim. Če je kaka majčka, s katere ne gre flek dol, jo kar stran zabrišem. user posted image

No zdej grem pa set ležečki, ker je prišla gospa Vročina nazaj. user posted image
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.10.2010 22:35:15   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix- mojo mami sem poslala po kombinizončke,nebi raje o tem sem vesela ,da je živa ,pa zdrava nazaj prišlauser posted image

a je vsaj prišla polnih rok nazaj? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.10.2010 22:35:20   
felix7

Nas moram malo bolj gor potegnit, skoraj smo na drugo stran padle!user posted image
Pa da bo imela Kokica kaj za brat, ko pride, ker bo verjetno še doma kaj počivala! Ampak, Kokica, jaz se sama s sabo ne morem nekaj dosti pogovarjat, druge pa se nekje potepajo!user posted image
No, včerajšnja obletnica je bila lepa, kino (v katerm je dragi zaspal za 10min, jaz pa jokala kot dež ob filmuuser posted image ), večerjica... kaka masaža in savna bi še bolj pasale, pa pač nisem v formiuser posted image

pridna sta, da takole ohranjata romantiko user posted image  jaz pa priznam, da si praktično nikoli ne vzameva časa en za drugega. On praktično ves čas dela in zvečer pade na sedežno in zaspi pred tvjem. Jaz sem cele dneve sama z Juretom in šele zvečer uspem kaj narest. Kadar smo frej, pa kam gremo, ali pa imamo obiske. Sej ti trenutki so lepi in uživam z obema svojima moškima, čisto sama pa nikoli nikamor ne greva (izvzete so ohceti user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.10.2010 22:35:24   
felix7

Evo še mene. Danes sem bila baby sitter še za enega luštnega poba user posted image tak da je bila še Nika doma in sta se skupaj zabavala. Prav luštna sta bila, ko sta skupaj plesala in se objemala, pa knjige gledala in se lovila... super no, je čas kar prehitro minil.
Zdaj pa počivamo.

Tulipan in? Kaj si dobila od dragega? user posted image

ta pob je itak tok priden, da nisem dvomila, da se ne bi dobro imeli user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.10.2010 22:35:30   
felix7

Gledam Gospodinjice na POP Brio, pa imajo tolko reklam, da človek zgubi zanimanje za serijouser posted image user posted image

katera sezona pa se predvaja na POPu? Predlagam, da z neta potegneš, ni reklam, pa še na tekočem si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.10.2010 22:35:37   
felix7

user posted image user posted image user posted image  boš kakšno slikico na FB dala? zihr bodo ful lepe

Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.10.2010 22:35:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!!! user posted image

dobrodošla doma user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.10.2010 22:35:52   
felix7

No, Nika ima 85 cm pa ji je 80 ta jakna še čist fajn prav oz. celo ohlapna. HM ima tud mal večje št. se mi zdi.
Sam res, brezveze je šparat, ker itak hitro vse prerastejo. Razen, če boste meli še eno user posted image , pol bo pa še vse prav prišlo. user posted image user posted image Jaz zdaj pri Niki nič več ne pazim. Če je kaka majčka, s katere ne gre flek dol, jo kar stran zabrišem. user posted image

No zdej grem pa set ležečki, ker je prišla gospa Vročina nazaj. user posted image
Lahko noč!

al pa žirafo gor naštrihamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.10.2010 22:46:38   
felix7
ni nobene?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.10.2010 22:48:58   
felix7
se opravičujem, ampak zdejle bom naklamfala še dva posta, da me vrže na novo stran, da lohk seznam nalimam user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?