|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
13.10.2010 13:17:47   
j.b.
Hej hoj, neki vprašanj mam za vas glede GHuser posted image
- že uvajate gluten?
- ste že dale krompir?
- banana če jo stlačiš je taka pecasta, gosta, jo redčite? S svojim mlekom al kk?
- kolk velike porcije dajate tamalim? Opoldne in zvečer?
- je katera že popolnoma nadomestila obrok?

dost zanenkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.10.2010 13:29:19   
Angel_Tian
j.b. - jaz sem ravno danes pisala o našem uvajanju. Lina je poskusila že makarone in krompir tudi že, ampak res samo poskusila.
Banane ji jaz še sploh nisem dala. In tudi nismo še pri nadomeščanju celotnega obroka, testiramo pa hrano nejke okrog poldneva.

Ampak mi smo tu bolj v zaostanku, so drugi otročki, ki že bolj pridno jejo GH user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.10.2010 13:52:29   
Meemee
AT - Hvala user posted image , Bom res izbirčna, kar se tega tiče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.10.2010 14:24:06   
Aninchy

Hej hoj, neki vprašanj mam za vas glede GHuser posted image
- že uvajate gluten? Ne namerno user posted image včasih mu dam škorjo od kruha mal da jo grize, druga pa ne... mislim, da neuser posted image user posted image
- ste že dale krompir? Sm ravn dons kupila cvetačo, brokoli in korenček (lumpi pakunga), pa bom dala še mal krompirja zravn - jutri za kosilo user posted image
- banana če jo stlačiš je taka pecasta, gosta, jo redčite? Same banane nikol ne dam, vedno z jabolkom ali pa z nektarino... Ker banana ful zapira, jabolko pa "odpira" in morš najt take stcari, da skos skupi glih neki vmesuser posted image S svojim mlekom al kk? Jst nimam svojga mleka user posted image in ker dam zravn jabolko (kuhano) dam zraven še mal vode od kuhanja, pač tolko, da ni ne pregosto, ne preredkouser posted image
- kolk velike porcije dajate tamalim? 150 ml, pa nekaj žličk običajno pusti, odvisno kaj ima za jest, kaj je bolj nasitno in kaj ima rajšiuser posted image Opoldne in zvečer? Za "kosilo" dobi pač sadno, riževo (z dodatki) ali zelenjavno kašico, zvečer pa mleko z riževo kašico po flaši.
- je katera že popolnoma nadomestila obrok? Ja, opoldanski obrok smo nadomestili, ker mu je tok všeč, da je sam par žličk čist premalouser posted image

dost zanenkrat user posted image user posted image user posted image   okej user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.10.2010 15:10:05   
bubolin
Oj oj

Kero bedno vreme- za zaspat user posted image

Evo frizer uspel - mami spet lepa user posted image

barvar - upam da ste ok user posted image user posted image

kati - še jaz sem te pofočkala na FB, sem anja user posted image

meemee - ja jaz sem ga kar s sabo vzela. Imam frizerko ki ima svoj salon tako da sva bile same in mali v vozičku. Je bi fuul priden. Ležal je v vozičku in gledal naokoli, mal se je zamotu z igračko, ni bilo nobenega problema. Po moje ga brez problema vzameš sabo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.10.2010 16:58:36   
j.b.
nemorš de verjameš, greva s tamalim u kengurujčku na sprehod, mami se zapleteta nogi in cmokneva po tleh. Mami ima krvava kolena - Matic celuser posted image user posted image user posted image
Pa sej nemorš verjet nooouser posted image user posted image user posted image Ampak fora, da ni blo nobenga grabna, kanala - nč!!! Sam nogi sta se zmežlali... Vsega in svašta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.10.2010 17:37:14   
nusi
j.b. - joj, upam, da se kolena kmalu zacelijo, še dobro sta jo odnesla 

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.10.2010 20:27:58   
Meemee
j.b. - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za koleni. Kok se je pa tamal ustrašil?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.10.2010 20:38:51   
Aninchy
Jst sm pa prej že cel roman samga jamranja zlila sm gor, pa mi je skenslal vse skp... no, sj po eni strani itk boljše, k nism nč lepga napisala....user posted image no, da povem sam point - moj je pozabu na obletncouser posted image user posted image

bubolin - user posted image user posted image user posted image za novo čupco! pa dej še mene dodaj - sem Nina Šuler, na sliki s tamalim.

j.b.
- ojeej, user posted image user posted image user posted image da se koleni čimprej pocelijo... no, sreča v nesreči, da jo je Matic dobro odnesel - ma saj take smo mame; ni važn kolk se me poškodujemo, važno da so otroci dobro.user posted image

Tamal je pa toook zaspan, pa kokr ga dam v postlco se začne krneki premetavat... ko se pa z mano carta je pa dobro... ahh ti scartlanček mali user posted image vragec maminuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.10.2010 20:49:56   
nusi
čer
naš mulc se je pa šele pred cca pol ure resno lotil spanja user posted image , prej je kr neki razgrajal, verjetno zato, ker sva dons ene 20 minut fajn telovadla in se je pokakal ko vidra user posted image .

Je pa res začel grizt vse kar mimo pride; babici je zgrizu ovratnik bunde, men itak vse, lubiju majico na rami user posted image ,  aja pa še mene je prej v bradavico te zobje se napovedujejo pa ništa user posted image
Skratka zdej bova vsak dan pridno telovadila in upam, da bo tudi tako pridno kakal.

< Sporočilo je popravil nusi -- 13.10.2010 20:50:59 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.10.2010 21:01:36   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image no, da povem sam point - moj je pozabu na obletncouser posted image user posted image

user posted image ja to pa res ni lepo.
pošiljam vsaj eno user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.10.2010 21:02:24   
Meemee
Aninč - a te lahko tud jaz dodam? user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.10.2010 21:37:09   
bubolin
Dober večer.

Nooo pa sva z Markcem končno doma - sva se cel dan spet potepala. Ma sem zmatrana fuul user posted image Mark pa tudi že eno urco pančka - pridkan moj mali user posted image

j.b. - user posted image user posted image user posted image da se kolena čim prej zacelijo. Še dobro da je samo to.

Aninchy - sej te že imam na FB-ju - že kar nekaj časa, sem Anja Ž., na sliki tudi s svojim sinčkom user posted image Tudi jaz ti za obletnico pošiljam eno user posted image

nusi - joooj mene je tudi moj mali že ene tri dni parkrat ugriznil v bredavico - jao miki, sem kar zvezdice vidla. Upam, da mu tole ne pride preveč v navado, ker če, potem ne vem kako bo to šlo user posted image

meemee - jaz bi te tudi dodala na FB, kdo pa si?? Jaz sem Anja Ži**k, na slikci s sinčkom - v modri majčki user posted image

Lepo nočko vsem, paa paa

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.10.2010 22:17:45   
nusi
ja sam moj grize brez zob user posted image , tko da sem prepričana, da prava bolečina šele pride user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.10.2010 22:35:32   
bubolin
Tudi moj je še brez zob - hvala bogu user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.10.2010 8:17:00   
j.b.
Jutroooo!!user posted image Spali 9 ur u kosuuser posted image (samo upam da zdej ko sem ga pohvalila, da se ne bo vse SPET podrlouser posted image )

Evo, včerej ati pršu domou šele ob pol desetih, zdele sva spet samauser posted image Eh pa sej bouser posted image
Hvalabogu učerej Matic tut opazu ni, da sva štrbunklna po cestuser posted image user posted image user posted image Me je lepo pogledal s tistimi svojimi velikimi očkiuser posted image No, uglavnem pa pustmo to, kolena se že celijo, Matic se pa spet igra ... na trebuščkuuser posted image user posted image user posted image
Aninchy, tale tvoj decuser posted image user posted image user posted image po nagi riti ga dejuser posted image , sam ne tako da mu bi tumač pasalouser posted image user posted image

Oja, grize pa tut naš, ko sprobam če je lačen (mu dam pokrčen prst proti konici ust, in ko zagrabi za členek takooo stisne da avč - čudno napisano?! ok upam da zastopteuser posted image ) bognedaj da bi to prakticiral na joškiuser posted image user posted image user posted image Tudi mi smo še brezzobi.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.10.2010 8:32:16   
Angel_Tian
Dobro jutro punce

četudi se ponavljam, je za mano spet ena neprespana noč user posted image Mala se je ob nekaj čez tretjo tooooooolk pokakala med dojenjem, da sva se obe mogle preoblečt user posted image Potem pa je bila dobri dve uri budna in je čvekala pa se igrala pa user posted image Jaz bi pa čisto komot kar stoje zaspala zraven user posted image user posted image

meemee - sori user posted image mogla sem svoje izkušnje povedat, da vidite, kaj vse se dogaja. Drugače pa tak vem, da nobena ne bo kar tako nekomu pustila svojega otroka user posted image

aninchy - uuuuuuu, vidva tudi pridno jesta že user posted image

bubolin - user posted image za lepo mami. Jaz se Lino tudi vzela s sabo k frizerju, ko sem šla. Je lepo spala tisti čas.

j.b. - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok no, ni bilo nobenega grabna, ampak kaj pa, če je bila kje kaka skrita kamera?? user posted image user posted image
No, upam, da se Matic ni preveč ustrašil, sta res imela srečo, če so jo samo tvoja kolena začutila.

aninchy - vse najboljše za obletnico.

Takole, zdaj grem pa spat. Z Lino sva Tiana že itak dostavile v vrtec, zdaj se je najedla in lepo zaspala, meni pa tudi manja počitek. Bom izkoristila, pa če se v hiši čisto nič ne naredi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.10.2010 8:44:01   
nusi
jutro user posted image

jaz več ne vem a so to zobje ali kaj?!
Včeraj je šel že itak spat dve uri kasneje kasneje (ob 8.30), nenormalno velik jedel, tko je vlekel, da me še danes bradavice bolijo, potem se je pa zbudil za hranjenje še ob 2.00 in 6.00 user posted image , upam, da je to enkratna zadeva in da mu ne preide v navado user posted image .
Zdej bova pa počasi vstala, pa nujno rabim kavo user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.10.2010 9:45:15   
ozzi
a ni res?
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/malcek/nekoc.html

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.10.2010 9:46:26   
K_a_t_i
Jutro, punce.

Kaj se razburjate nad nočnim vstajanjem... user posted image Jst sem 2 dni nazaj vstala 15krat!!!!! 3 al 4 krat je jedu (ma ne vem več), ostalo sem pa morala gospodiču dudo basat v usta user posted image user posted image user posted image . Koker sem bla na začetku navdušena nad dudo, bi jo zdej najraj v kanto zabrisala. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Največje sranje je pa to, da je tamal z nama v spalnici in moram vstat za vsak drek. Pri taprvem sem počakala 5 minut, da sem sploh vidla al on to "resno" al v sanjah. In je velikokrat zvozil sam. A zdej sem takoj pokonc, da vseh ne zbudi in v bistvu sploh nima prilike, da bi se samo malo razburil in potem zaspal nazaj. Kam to pelje, ne vem... Danes je bilo več sreče, se je zbudil samo 4krat (ajd pa zadnjič ga je prvorojenec zbudil). Se je pa prvič že ob 23:30 - in to lačen, kot že 3 dni ne bi jedel user posted image A za večerjo je pojedel polovično porcijo rižolina in še podojil se je iz obeh. Je pa res čez dan 1 obrok preskočil, ker ga je prespal.

Jooooj, tile naši čmrlji user posted image .

Ok, jaz mam zdej en kup poklikanih punc z dojenčki na FBju pa itak za nobeno ne vem katera je katera user posted image . Jst zaštekam in pomečam šele potem, ko v živo nekoga vidim in se z njim kej pogovorim. Tko da - če bo zgledal, da mam blond komentarje, ne mi zamert... Sem res blond user posted image . Sicer pa - ju3 grem h frizerju user posted image . Moj bo sicer mal bogi kar mu še ni čist jasno, ampak bo že... Mogoče bo pol bolj cenil vse večere, ko sem jaz sama z mulcema user posted image .

Grem pogledat kaj Gašper počne... Neki je prestavil ure spanja - zdej bi moral že se zbudit od prve runde dopoldanskega spanja pa še kr neki telovadi. Že včeraj je bilo isto...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.10.2010 10:12:03   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

a ni res?
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/malcek/nekoc.html

ja dobro napisano user posted image , bi se kr strinjala

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.10.2010 10:19:11   
bubolin
Jutrooooo....
Evo najprej ena user posted image al pa raje kr dve user posted image user posted image

Jooooj mi smo se danes tud kar naprej zbujali, jedli, prdeli, maa ni da ni,... Ne vem kaj mu je zadnje tri dni, upam da se čimprej popravi, ker če ne se s takim glavobolom zbujam, da kr res ni user posted image Pa fuul mi je lepo spal že do štirih, joooj no user posted image No, pa dost jamrjanja zdej.

Upam, da se tale megla čimprej spelje in da bo sonček, da greva čimprej ven - bova oba takoj boljše volje user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.10.2010 10:22:59   
Angel_Tian
Boš vraga spala, so mi rekli user posted image user posted image
Komaj sem se vlrgla in zaprla oči, mi je začel fon zvonit. Kar trije klici zaporedoma. Mislim, a je to treba?? user posted image Potem se je pa tak že Lina javila.

nusi - jaz tudi že tako zelo pogrešam mirno nočno spanje. Pa tako pridno je spala mala, zdaj pa...
Delim tele piskre kave s tabo user posted image user posted image user posted image (pa sigurno bo kake duplo doze še katera druga potrebna, ker počasi se vsi naši zaspančki spreminjajo v nespančke).

ozzi - ja, tako je user posted image

kati - user posted image user posted image user posted image dobra si, če še uspeš štet vstajanje. Jaz gledam samo na uro, da se prepričam, da moji spanci res ne trajajo več kot 15 min user posted image user posted image
Saj malo še pa bomo pogrešale vse to user posted image

Evo, greva z malo eno rolado sadno spečt...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.10.2010 10:28:08   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Jaz gledam samo na uro, da se prepričam, da moji spanci res ne trajajo več kot 15 min user posted image user posted image
Saj malo še pa bomo pogrešale vse to user posted image

kdaj točno pa user posted image , a čez ene 16 let, ko boš vsakih 15 minut gledala če je že prišel domov user posted image user posted image user posted image
mene je tega še bolj groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.10.2010 10:28:55   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Aninč - a te lahko tud jaz dodam? user posted image

ja bite šun user posted image za tebe pa pojma ne vem ktera si user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bubolin
Aninchy - sej te že imam na FB-ju - že kar nekaj časa, sem Anja Ž., na sliki tudi s svojim sinčkom

Aha, ourajt... ma če jih/vas je tolk, da itak ne vem ktera je ktera user posted image user posted image
Pa fala za vrtnco, btw še zdej si ni pogruntal.... je pa res, da sva mela "tihe dni" zdej zarad krsta, ker se je ful bunu... ampak sm misla, da na to pa ne bo pozabuuser posted image Klinc pa dedci, tok sm bla razjarjena včeri, da sm hotla kr samska postatuser posted image no, pa dovolj o tem.....

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.
Aninchy, tale tvoj dec po nagi riti ga dej , sam ne tako da mu bi tumač pasalo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sm se odločla, da mu ne rečem ma NIČ, se bo že sam spomnu, al pa mi bo začel težit, zakaj se spt ne pogovarjam z njimuser posted image Ker on itak "NE VE" user posted image

Pa user posted image za super spanec!

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
aninchy - vse najboljše za obletnico.

Hvala

Bom pol prebrala do konca... celo se je spomnu (jst sm gauser posted image ) ampak grem zdej kao praznovat user posted image user posted image user posted image mu bom pod nos metala še naslednjih 6 let!! user posted image js user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 14.10.2010 10:29:12 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.