|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
11.10.2010 16:31:30   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Tina1 itak da do konca, jaz mislim, da se vama bo tokrat sreča na VELIKO nasmehnila in sem optimistična na kvadratuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Men bo živcev zmankal.

Glej meni jih je že, pred parimi meseci sicer in ti povem, da so precenjeni, jaz jih sploh ne rabim, če jih nimaš, se ne moreš živciratiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha ha, zdaj sem se pa nasmejala! user posted image

Tina, vso srečo ti želim! Pa ti kr doma pusti živce, če mi pa plačaš, pa se bom jaz namesto tebe živcirala.user posted image user posted image user posted image user posted image HEC! Lepo in mirno pot vama želim! Ter obilo lepih in veselih novičk! Držim pesti!user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.10.2010 16:51:33   
Tina1
Matejčika hvala. Ma hudič je k  je težka borba s čustvi. Pa nekak se probam zamotit, ampak ko pa pomislim na vse tole me pa zvije, pol se pa težko umirim. Ma sej bo.
Matekčja: čist tko mimgrede- kolk računaš, da se živciraš namest mene. Sej bom dobr plačala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mal heca pa tud men nau škodval, a ne?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.10.2010 17:11:09   
gigi1
Tinči srečno pot, pa predvsem srečno v Kievu.
Upam, da bo tokrat zgodba čisto drugačna.  No,...životinjsko carstvo za nas "stare" IVFovke nikoli ni odveč user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.10.2010 17:15:38   
Tina1
O, gigi najlepša hvala. Vse tele pikapoke, pa pujski, pa račke...... še mal ša bom še jz bolj optimistična kot sem ta moment. U, pa životinjsko carstvo. Grem pol u štacuno pa si bom eno, dve, tri prvoščla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.10.2010 17:17:35   
bela.kava
Tina1 zgodilo se bo itak kar se ima za zgodit, gleje mene kot da sem vso modrost požrlauser posted image user posted image user posted image  ... ne čisto zares, tole je jo-jo ... nekaj časa jupi šansa, nekaj časa straaaaaaah, a ne? Kaj pametnega naj na to rečem, hmmm enkrat bo za nami. Čisto zares, bo tega enkrat konec, tako ali drugače, mimo bo, vse tole bo samo spomin in nič več in nič manj ... zdržiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.10.2010 19:30:48   
nokes
jaaa, gigi, za tino moramo nujno eno "životnjsko" za srečo prilimat, pa šc, šc stran grde stvariuser posted image

držim pesti, tina in nestrpno čakam na dobre novice!!!

user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.10.2010 19:34:13   
1ali
Tina1 vse pesti in še kakšna več za vaju. Tisto, da se je verjetno vsak od nas spraševal, zakaj se ravno nam dogaja in da nam verjetno ni usojeno, da bi postali starši, je samo ena faza do otroka user posted image . Nekaj let čakanja, 5, 10, 15 in več let, pa vsi postopki, poskusi in zapleti so samo del poti. Ampak na koncu na najbolj vztrajne čakajo otroci. Če bi mi kdo pred leti, ko sem se tudi jaz spraševala in obupavala, rekel, da bom imela ob sebi otroka kakršnega imam, mu ne bi verjela. Ker si vztrajna, bo tudi tebi uspelo.
Na ves Teksas boš kmalu pozabilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.10.2010 19:46:03   
1ali
Pa Tina1, pozabila sem ti povedati, telo vzemi seboj, živce kar doma pusti user posted image in se prepusti situaciji. Lahko se še tako živciraš, nič ne bo drugače kot je že načrtovano. jaz sem imela seboj zaloge čokolade (sem pravi odvisnik), a se je v Moskvi nisem niti dotaknila. Pamet in vse ostalo povsem odpove.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.10.2010 20:27:43   
Iza12345
Tina srečno! Kot ti je rekla Ali... ko boš tam, bo vse steklo točno tako, kot mora. Zato se enostavno prepusti and go with the flow :)... vsak trenutek je nepozaben in zato se je škoda sekirati in si s tem zamegliti doživetje, ki vaju čaka. Srečno! Belakava ... Zate pa želja, da ena burja pihne tja dol in malo prevetri une zaprašene uradniške mize. Pa bodo tako mrbit le vzeli vašo mapo v roke. Prek... khmkhm...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.10.2010 20:35:11   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Matejčika hvala. Ma hudič je k  je težka borba s čustvi. Pa nekak se probam zamotit, ampak ko pa pomislim na vse tole me pa zvije, pol se pa težko umirim. Ma sej bo.
Matekčja: čist tko mimgrede- kolk računaš, da se živciraš namest mene. Sej bom dobr plačala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mal heca pa tud men nau škodval, a ne?

Ma zate bejba, se bom kr zastojn! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
12.10.2010 6:13:04   
Wendy
Punce, fajn vas je brat user posted image . Kljub vsem stresom in težavam en sam optimizem user posted image . Tudi pri nama nič novega user posted image . Kličemo, tečnarimo, itaq. Ni vrag user posted image , da ne bi enkrat mimo rešilna bilka priplavala ... ha, takrat bova pripravljena!

BK, tako se mi zdi, da boš enkrat samo napisala: "Surpriseeeeeee, javljam se iz MK ... " Ne vem no, tako se mi zdi, kot da mi bo to takrat znak za napaaaad user posted image ... imam feeling, da zdaj pa res nimajo več kaj nategovat, a ne?
Tina1, vse bo v redu, tisto kar čutiš, ni panika, ampak je čisto veselje, samo ti tega še ne veš user posted image ... pestkamo za vaju user posted image .

Hihihi, punce, izumila sem novo besedo PESTKANJE (stiskanje pesti za srečo). Ali jo je že katera pred mano? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3161
12.10.2010 7:27:12   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

BK, tako se mi zdi, da boš enkrat samo napisala: "Surpriseeeeeee, javljam se iz MK ... " Ne vem no, tako se mi zdi, kot da mi bo to takrat znak za napaaaad user posted image ... imam feeling, da zdaj pa res nimajo več kaj nategovat, a ne?

B.K., ko boš šla naslednjič v MK, nam povej, bomo šle zraven, in me prav zanima, če si te bodo upali zavrnit, pred gručo pobesnelih bab! user posted image user posted image user posted image user posted image

Wendy, ti kr klicari! Držim pesti-oz. pestkam! user posted image user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
12.10.2010 15:41:39   
Tia-na
Tina, srečno! Ko te berem zelo podoživljam najino pot oz. drugi obisk urada in moj strah oz. lahko bi rekla kar nezainteresiranost. Samoobrambni mehanizem pred razočaranjem. Pa vendar se poti končajo srečno, zato le pogumno, saj je sreča na strani pogumnih.

Za vse posvojene mame pa en zanimiv zapis:
http://jerseydivamom.blogspot.com/2010/09/things-adoptive-moms-want-to-say.html

Neposredna povezava do sporočila: 3163
12.10.2010 16:48:11   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

... imam feeling, da zdaj pa res nimajo več kaj nategovat, a ne?

hi hi hi, ko bi ti vedela, kakšni mojstri so v tem, saj si kar sproti izmišljujejo nove in nove in nove razloge ... en dan pa bo tudi tega konec

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
12.10.2010 17:19:21   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Še več modrih misli s te strani:

"Partnerji, ki ne morejo imeti lastnih otrok so zaradi tega pogosto v krizi "neplodnosti", ujeti v začaran krog obupa in upanja na zanositev, ki obvladuje njuno življenje in njune odnose. Psihosocialna pomoč takim partnerjem privede do sprejemanja neplodnosti in posledično do sprostitve in umiritve njunih odnosov. Na Deteljici imamo s tem dobre izkušnje, saj mnogi pari potem tudi zanosijo.

Partnerji, ki se vključijo v Program preventivne pomoči otroku dobe mnoge informacije o možnostih posvojitev in rejništva, ter se intenzivno pripravljajo na starševstvo tujemu otroku. Ravno tako pomembna pa je tudi priprava na možno življenje brez otroka."

http://www.deteljica.si/pls/deteljica/!deteljica.web?m=4&j=SI#nav

Ja, zelo modre misli (tudi tiste iz predhodnega posta) user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3165
12.10.2010 17:58:04   
Tina1
BK, Matejčika, 1ali,Wendy,Iza12345,Noki, HVALA VSAKI POSEBAJ.
Tia-na tudi tebi hvala. Tako kot si napisala, tudi pri meni je očitno se sprožil obrambni mehanizem-strah pred ponovnim razočaranjem. Čeprav globoko v sebi upam na najboljše in na srečen konec.
Bomo videli kmalu, že pojutrišnjem bo vse jasno.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
12.10.2010 19:42:05   
Adelina
Tina1 vso srečo v četrtek!user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
12.10.2010 20:34:59   
Tia-na
dejzi, da ne pozabim :)
a je vaš še samski? se mi zdi, da bi medve lahko imele prekrasne vnuke in vnukinje, naša je že nekaj namigovala user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
12.10.2010 21:50:55   
bela.kava
Tia-na pa ne, da že ženina iščešuser posted image user posted image user posted image .

Sicer pa kako ste druge posvojene mame, pogrešam Evo1 ...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
12.10.2010 22:09:38   
1ali
Tia-na, se lahko tudi mi prijavimo med kandidateuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.10.2010 8:14:18   
aqua77
Tina1 držimo pestke za četrtek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.10.2010 8:35:57   
špelin@
Živjo, punce user posted image

Saj skoraj vsak dan berem temo posvojenih mamic in mislim na vas, samo napišem ne user posted image

Hec je, ker niti ne vem, kje sem nehala komentirat oz. sem komentirala samo v svoji glavi user posted image Grem osvežit spomin user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.10.2010 18:37:32   
Iza12345
Tina, jutri je vaš dan! Pri nas pa že danes stiskamo pesti!! Dobro opravita in čimprej javita, kako je šlo. Tiana... halo... Komaj smo posvojene mame postale, nikar nas že z babicami ne straši! Naš fantin pa tako lepo napreduje... presrečni smo vsi 3je, no 4je, ker tudi naš kužon šteje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.10.2010 7:41:53   
Matejčika
Tina, držim pesti! user posted image user posted image user posted image  Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj (predstavljajte si, da je zdaj 12 ura user posted image user posted image )!

Midva sva včeraj bila pri soc. delavki. Moj mož ima željo, da s MK nadaljujeva. Jaz bi res rabla neke informacije, da naj ne hodiva tja!!! Take, da bodo tudi moža prepričale. user posted image  Tak, da imava še s pedagoginjo razgovor, potem pa bi naj dala paprije prevajat. Še jaz sem v dvomah...res nevem kaj pr vragu naj nardiva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.10.2010 7:45:14   
buhtlčk
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......