tinkatonka
|
HEJ! almera...upam, da se čimprej pozdravite. Ja tile jesenski virusi in bacili..gggrrrrrr zdravila...Calpol in paracetamol svečke. Oboje dobiš na recept, ki ti ga napiše tvoja P. Ja je fajn imet kaj od tega na zalogi. Midva sva imela pa danes prvo posvetovalnico. Ima 4700g in 56,5cm. Je kr pridobil, majčkeno preveč za njihove pojme.Pa glede na to, da je bil cel mesec na podoju + flaška, očitno le ni tako malo dobil od mene. Imamo pa polivalčka. Ampak takega prikritega, se mu skoz dviguje in dobiva nazaj v usta, tudi steče kdaj ven, a redko. (na pregledu se mu je konstantno dvigovalo, pa ga sploh še pregledovat ni začela) .Jaz nisem dala temu nobene pozornosti, no P pa je rekla, da so zaradi tega tudi lahko tako močni krčki, da lahko to kar se mu dvigne tudi vdahne (kar se je že parkrat zgodilo) in lahko dobi celo vnetje dihal, da mormu dvignit vzglavje v postelji ipd. Drugače pa je OK. Pa da kao Babylove mleko ni adaptirano? WTF??? Da naj grem kr nazaj na aptamil ali novolac. . No jaz sem sicer danes kupila Aptamil, ampak sem se odočila, da počakam še par dni, da vidim, al so ti krčki bolj izjema kot pravilo, potem pa bom šla nazaj, da vidim, če je to res zaradi mleka. A mi ve kaj druzga predlagate?? No meni pa jutri končno pridejo zmontirat steklo tuš kabine. Kar pomeni, da se bo Anej spet lahko sam tuširal. Komaj čaka. jaz pa tud. Zdaj, ko smo bili brez (ko smo prenavljali), mu raje nisem pustila samostojnega tuširanja, da ne bi imela poplave v kopalnici. Potem v petek pa kavica z vami...yupiii se že veselim. dojenje...sem mu spet ponudila in je zagrabil (prek nastavka seveda9, pa še počrpala sem si malo, tak da je danes spet dobil nekaj mojega mlekeca . ma mi kr ni da bi nehala, čeprav vem, da nikoli ne bova samo na dojenju, ampak rada dojim, pa če sem doma imam itak čas in voljo. Ko bom pač kam šla, bo pa samo flaško dobil. Drugače pa je trenutno tišina pri nas. Fanta spita, no sej Jakob bo vsak čas vstal, ker ga bo lakota zbudila. Veliki možek pa je na rekreaciji.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.10.2010 20:53:21 >