|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
12.10.2010 19:23:11   
malecka_mateja
tejči so me vmes že nehali bolet, boli me še na otip kar je logičn, zdaj pa so me začeli bolet brez dotika zato se bojim da so se mi vneli, kar pa lahko pride zaradi naporov. no bomo videli. jaz srčno upam da dabiš vrtec in pridete malo k sebi.

Archie menjaj zdravnico ker imaš vso pravico da jo menjaš, bolje zdaj kot pa ksneje ko jo boš še bolj potrebovala. Jaz bi jo menjala. drugače pa sta bile pridne z kg in cm.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.10.2010 19:46:52   
benika
zakaj pa je narobe, ce ima bel jezik?

Fantek je imel sor. Ta se kaže kot bele pikice po jeziku in v ustni votlini.

Glede P...če ti ni všeč, jo mirne vesti zamenjaj.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.10.2010 20:09:04   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Punce hvala za nasvete. moj je v nedeljo kupil Daktarin in in sem Matiji ga dajala na dudo in je lepo polizal. Danes ni niti pikice sledu o belem jezičku. V nedeljo je mel čisto belega, danes pa nima nič več. user posted image  

zakaj pa je narobe, ce ima bel jezik?

Če ima bel jezik (ki ni sled od mleka) pomeni, da ima SOR - gljivično okužbo. Kar pa boli in srbi. Pri našem je bilo celo tak, da ni hoto jest in ne pit. Da gre za sor pa veš tako, da mu skušaš s pleničko jeziček spucat in ne gre dol. Če pa gre dol z jezička pa je samo sled od mleka.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.10.2010 21:04:38   
tannya
Dober večer,

šele zdaj sem se usedla za računalnik. Smo se spet cel dan potepali. Dopoldne sem šla prvič na poporodno telovadbo z Živo in je bilo super.user posted image Verjtno bom jutri kakšno mišico čutila..,,ampak je treba kaj zase tudi narediti. Popoldan sem starejšo peljala na en RD...Živa pa je spala. Pa včeraj ponoči je jedla samo 3x....zgleda, da počasi bo.user posted image

Kavica: jaz sem za kadarkoli se boste zmenile No,daj imam sicer to telovadbo ob torkih in četrtkih od 10. do 11.ure, ampak bi pač malo kasneje prišla.

Benika: z veseljem ti pokažem kar znam s sleepy wrapom. Pa Tinka po moje tudi obvladauser posted image .

Kopanje v bazenu: ko je konec čišče in s plavalnimi tamponi.

Jinx: kdaj prideta z Brino na kavo? Te že pogrešamo. Pa Lilchy in Najo tudi.

Tinka: ti, ki si tle blizu, a greva jutri vsaj kakšen krog po PST narediti?

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.10.2010 21:16:29   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Tinka: ti, ki si tle blizu, a greva jutri vsaj kakšen krog po PST narediti?

bi z veseljem, sem te za podobno stvar že imela tudi sama v mislih, ampak jutri imava z Anejem posvetovalnico, v četrtek pa čakam na enega mojstra, tak da ne morem nikamor. Naslednji teden pa zagotovo, OK?

kavica.... A bi se za kavico zmenile za petek?? jaz namreč v četrtek enega mojstra čakam (kot sme že napisala zgoraj), pa upam da bo prišel, bi pa šla z veseljem še z vami na kavico. Upam, samo da me mojstr ne bo zafrnkil in ga bom v cetrtek zaman čakala. No če ste za, če ne se pa drugič pridružim.

tannya...kam pa hodiš na poporodno vadbo? Jaz sem gledala da bi hodila na tolovadbo mamic z dojenčki v Hrušico - Metulj. Ampak še nič nisem konkretno firbcala.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.10.2010 21:40:25   
tannya
Tinka: ni panike, se bova že uskladiliuser posted image . Za telovadbo ti pa razložim v živo.user posted image

Kava petek: jaz sem za.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.10.2010 21:48:24   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Kava petek: jaz sem za.

Čer. Ne utegnem nič pisat in komentirat, ampak za kavo sem pa tud jaz za user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 22:16:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
13.10.2010 0:33:11   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ninibo - a boste šli z avionim ali avtom na Nizozemsko? Vi kar veselo na pot, vse bo super, no edino če greste z avtom bo pa kar dolgo trajalo.

Sli bomo z avionom, z avtom je pa res kar malo predalec. Hvala za vzpodbudo, mislim da je cist normalno da bo ta prvic mal treme. Ampak bomo ze, se dobro da je "mlekomat" vedno pri roki user posted image user posted image user posted image  na to se zanasam.

klemcy wow no tole se pa res super slisi. Tudi jaz sem kot uvajanje rezervirala en vikend na Mariborskem pohorju, sva se pa ravno danes z mojim menila da bi sla v kaksne toplice.  

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Terme Lendava imajo sedaj ful ugodne ponudbe. Mi gremo od 23.-26. decembra, pride nas pa 240€ za 5 oseb (3x polpenzion, kopanje neomejeno).

Ulala to je pa res super ugodno user posted image  UZIVAJTE!! Tako, kot tinkotonko tudi mene zanima od kdaj naprej se je priporocljivo kopati v bazenu, za ta majcenega mislim.  

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Sem nekje prebrala,da tak dojenčki odvečno energijo porabijo al pa dogodke čez dan ven spravijo.

Pri nas je to tudi tema sedaj dva vecera samo da je pri nas manj intezivno, ter veliko daljse. Gremo spat sele med 0 in 1, danes smo se ob 00 brali pravljice, bravo mami user posted image user posted image user posted image . Je bil pa pokonci od 21.00, ampak cez dan pa cisti angelcek - tako da mu oprostim, da zvecer mal svira, ampak upam pa tudi da je to bolj izjema, kot pravilo.  

tannya jaz sem tudi firbcna za tole telovadbo, a lahko samo napises kam hodis. Bo treba pocasi zacet...

archie tudi Neo ima stopala navznoter in tudi pri meni se ni noben (razen mene) prevec sekiral. Sem pa babico vprasala kaj lahko naredim in mi je priporocila samo da naj masiram zunanji rob stopala - na ta nacin stimuliras da se stopalo obraca navzven. Tako, da to sedaj narediva vsakic ko se previja.

Za nami pa danes en lep dan, smo sli v Arboretum - kolk je lepo! Prvic podojila, takole v javnosti - zame je to kar korak, ker si ravno nisem predstavljala kako bo ko bo treba joskico na plano, ampak brez panike. Potem je bila pa Neo tako priden, da sva sla se na pizzo. user posted image user posted image . Dobili smo tudi rojsni list, tako da sem ze mal zacela urejat birokracijo. Jutri ce bo vse stimal gremo pa po kostanj.

..uh kolk je ze pozno, sedaj pa v mizule.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.10.2010 8:04:14   
katrinka
kje se pa dobite za kavico?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.10.2010 8:11:00   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

kje se pa dobite za kavico?

Zaradi mene lahko tudi v Koloseju, če boš imela Suzanco s seboj.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.10.2010 8:38:12   
archie
jutro.

upam, da ste ok. jaz sem ful srecna, ker resujejo rudarje v Cilu user posted image svaka jim cast, da so tako dolgo zdrzali pod zemljo, na tako malem prostoru in v taki vrocini!! meni bi se ze zmesalo. upam, da bodo vse srecno resili.

NiNiBo: mene so ze v P opozorili na stopala in fizioterapevtka mi je dala vaje (isto kot tebi). In povedala mi je (in patronazna isto), da naju bo verjetno pediatrinja poslala k fizioterapevtki (pa nic od tega user posted image ).

eno vprasanje imam za tiste, ki hranijo po flaski: koliko pojejo sedaj vasi user posted image ? Teja bo jutri stara 4 tedne. Prejsnji teden je skoraj vsakic pojedla po flaski med 80 in 100 ml (toliko sva ji midva dala in je itak da vse pojedla) in se je sama zbujala na 3-4 ure. Ta teden pa bi ona jedla po 140 ml... a se mi lahko prevec zredi?
Poliva ne, bruha ne, kar mi daje vedeti, da ne poje prevec (sklepam)...  Aja, to govorim za svoje mleko (umetnega ima samo 2 obroka na dan).
Danes gre mož po taveliko flasko, ker je tamala samo do 125 ml user posted image user posted image user posted image

cestitam za pogum za potovanja s tako malimi user posted image . Jaz sem bila pogumba v nosecnosti, sedaj se moram pa se malo psihicno pripravit, da lahko tudi kdaj kam gremo. user posted image

telovadba za user posted image : a katera ze kaj razmislja? Ali pa o plavanju za user posted image ?
mene mika plavanje. Organizirajo ga od 4 meseca naprej. sem pa patronazno o tem sprasevala in je rekla, da eni priporocajo plavanje, eni pa ne (ker je vecja moznost okuzbe).

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.10.2010 9:28:57   
NiNiBo
archie sedaj vidim, zakaj te skrbi. Ocitno se jim potem zdi, da stopala niso tako kriticna in vaju niso poslali na fizioterapijo. Pri nas fizioterapije ni nihce omenjal, sem pa sama pogledala gibljivost stopal in so stopala normalno gibljiva (to pomeni, da jih z lahkoto obrnes v polozaj, kot ga imas ti) - tako, da imam obcutek da je to bolj od polozaja v maternici in se bo s casom popravilo.

No mi imamo tudi veliko busko na glavi, ki pa tudi ne gre nikamor ta me pa jezi  user posted image . Bo kmalu ze dva tedna pa nimam ravno obcutka, da je manjsa ima se katera podoben problem? Sem pa vprasala vse od sester do pediatra v bolnici, kako je z busko in vsak mi je zagotovil, da bo splahnela - me samo zanima kdaj??  

plavanje za dojencke super ideja!

Mojedva lepo ponckata, jaz sem pa malo pospravila in sedaj cakam patronazno - da  vidimo kje smo s tezo.   

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.10.2010 9:37:36   
eva2010
Pozdravljene mamice user posted image

Samo, da se malo javim.
Midva z Lukcem nikakor ne ujameva nekega ritma. Naš user posted image  čez dan skoraj nič ne spi, ali pa zelo kratek čas 15-30 min. Edino popoldan zaspi za kake 2 urci.No ponoči pa se sicer 3x zbudi za dojenje, potem pa spi. Posledično sem jaz čist izmučena, saj se hoče ves čas dojit ali pa nosit. Popoldan je pa itak še Eva doma, tako, da tudi nič ne utegnem. Prav izmučena sem že, stanovanje pa kot, da bi bomba not treščila. No, zdaj naš fant spi že 10 min., me prav zanima, če bo kaj dlje trajalo.

Upam, da bo tudi naš user posted image  začel spati, sicer ne vem kako bo. A ima še katera take probleme?user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.10.2010 9:39:37   
tinkatonka
zivjo!

stopala..Anej je imel, ko se je rodil levo nogico obrnjeno navznoter in smo samo žgačkali po robu stopala, da je zategoval nogico v drugo smer (po navodilih fizioterapevtke v P) in je bilo pri 1-letu, ko je začel hodit že vse bp.

plavanje....jaz sem z Anejem hodila na plavanje. Je bilo super, in sicer sem hodila na DIF. Je pa res da razvojni pediatri ne priporočajo preveč plavanja v fredovem obroču.

archie in koliko pojejo....moj poje na obrok cca 120ml, včasih manj, včasih pa 130ml, več mu ne dajem, ker ga že tko zvija, da mu ne preobremenim želodčka, ker gre vedno po hranjenju tudi nekaj ven.

krčki....evo v najhujši obliki, kot pri Aneju, smo pokasirali krčke tudi pri Jakobu in ga že dajem na trebuh spat. Mal me je strah, ampak se vidi, da mu bolj odgovarja. Ga pa trga revčka tako, da res nič ne moreš. Ponoči od 1h nisem spala,zdaj pa on drnjoha v dnevni, jaz se grem pa tuširat in zrihtat, potem pa počasi na posvetovalnico.

Lp TIna

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.10.2010 9:41:48   
eva2010
No, samo, da povem spanja je konec, Luka že joka......

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.10.2010 10:02:28   
corfu
Dober dan

Eva2010, težko ti dam nasvet, ko je možnih toliko stvari...dojiš, se z partnerjem razumeta? To namreč zelo vpliva tudi na otroka, če je dojen in si ti vsa vznemirjena, jezna...je tudi otrok nemiren razdražljiv, lahko ima vetrove, lahko ga tišči in rabi podret kupčka, lahko ga hladi, ko ga odložiš v mrzlo posteljo in se prebudi, jaz ponavadi Brino odložim zavito v odeji v njeno posteljo in jo potem še pokrijem z kovtrom, njen npr. paše če jo dam na bok in za hrbet stisnem zvito brisačo, da ima občutek da se k nekomu tišči, pa paše ji da ima pleničko preko glavice, nos pustimo zunaj user posted image  seveda jo odstranim ko zaspi...lahko pa samo rabi tvojo pozornost, bližino, toplino...no naši tudi zelo paše hrup, da ima občutek, da ni sama, tako da igra radio ali tv...

Uživaj življenje...

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.10.2010 10:20:55   
eva2010
Hvala Corfu.

Saj vem, da je težko najti pravo rešitev od daleč.  Ampak sem sam že poskusila marsikaj. Pri Evi tega problema nisem poznala. Ona se je najedla 15-20 minut in potem spala, včasih gledala, če je imela krče pa tudi jokala (ampak sem vsaj vedela zakaj joka). Luka pa se doji, mislim, da imam mleka dovolj, saj ko si ga izčrpam ga je vsaj 80 -120 ml. S partnerjem se razumeva, seveda imava občasne faze, ko se skregava, ampak nič neobičajnega oz. dlje trajajočega. Krče ima občasno ampak takrat to vidim, saj je rdeč v obraz in se napenja, večinoma jih pa nima in neha jokat, ko ga dvignem iz postelje. Radio igra ves dan, tako kot med nosečnostjo.

Zdaj sem ga podojila kar v postelji leže, tako kot ponoči in je zaspal, bom videla koliko časa bo tajalo, šibam v kuhinjo, mogoče mi uspe kaj pospravit, mogoče mi pa uspe celo skuhat??? Bomo videli user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.10.2010 10:37:32   
corfu
Je pa res da so si med sabo otroci tako različni, že v domačem leglu user posted image . Moj Aljaž je jedel in spal, meni pa je bilo noro dolgčas, Manca ni spala nič in popolnoma podrla mit o tem, da se dojenčki hranijo in spijo, no, Brina je ubrala srednjo pot med bratcem in sestrico, čeprav moram rečt, da se bolj nagiba k bratcu in večinoma časa prespi.user posted image user posted image user posted image  Sicer bo pa že jutri lahko vse drugače. Vsak dan je novo presenečenje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.10.2010 10:38:00   
Jazzy1
Dobro jutro user posted image . Upam, da ste dobro spali.

Kavica - kolosej je tudi dobra izbira ja.

Plavanje - jaz sem hodila z Lijo od 6m dalje, se je super obneslo. Tamala je v vodi prava ribica, popolnoma nič se je ne boji, tunka se, boh ne dej da jo drživa...skratka predvidevam da tudi zaradi tega ker sva tolk časa hodili na bazen. Hodila sem pa na DIF in bom šla s TOmom spet, samo da bo dost star. Pa tudi kar se tiče fredovega obroča in to da ga razvojni P ne priporočajo - moja tašča je iz stroke (spec. fiziater)  in pravi da je povsem ok, če otrok nima kakšnih težav. Kar se pa tiče okužbe - ja, pri deklicah je večja možnost kot pri fantkih, ampak vse mamice punčk s katerimi sem se pogovarjala niso imele nikoli težav - tko da verjetnost je, ampak majhna.

barva očk - sej vem, da je o tem še čist prezgodaj govort, ampak vseen zgleda da bom imela še enga modrookega otroka user posted image . Sem tud mal zračunala kolk ma za to možnosti - cca. 70% user posted image

Zdej pa grem mal pospravljat, otrok 1 je pri babici, otrok 2 pridno leži in gleda. Morm izkoristit mir user posted image .

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.10.2010 10:47:05   
lillchy123
plavanje- pri 4 mesecih je še mal hitro, je boljše kak mesec kasneje. in ja, če je otrok. se osvetuje, če je otrok hiperton (da se preveč steguje nazaj). včasih so imeli v atlantisu ugodno.90eur za 10 obiskov, cena je za dojenčka+ odrasel + spremljevalec. tko da je ugodno sploh za tiste, ki imamo ene škratke že doma.

kavica- v petek težko, ker imam zobarja, pa ne bom 2x v lj hodila..

alarm...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.10.2010 11:02:04   
mala
Mi smo od pediatrauser posted image  Lenart se lepo redi ima 4510g kar je kilo deset več od odpustne teže in sem prav srečnauser posted image  zrastel je pa 2cm in je sedaj velik 53cm.
Dobili smo še ene kapljice za oči, ker ima spet vnetje in če se bo ponavljalo nas čaka okulist in pucanje solzevodov..no jest srčno upam, da je samo vnetje..
Pa malo ima še vodena jajčka, kar naj bi se uredilo do 6meseca..

Plavanje - je super zadeva, jest sem bila s ta drugim fantom v Atlantisu in mali je užival..je pa res, da je bil star malo manj kot 5mesecev in ni vedno zdržal vsakič cele vaje...zato bom zdaj počakala do 6m potem pa sigurno greva plavatuser posted image

Zdaj bova šla pa mogoče na masažo ali pa telovadbo-se še odločam...

Kavica - mislim da mi bo tokrat ratal pritiuser posted image

Zdaj pa šibam kosilo kuhat, ko mali še spi...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 11:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
13.10.2010 11:39:05   
NiNiBo
..ce katero zanima

http://www.baby-handling.com/kaj-je-baby-handling.html

.. sem narocila priporocnik, bom povedala kako se obnese ko ga dobim in sprobam nasvete user posted image .

Almera super uporabna informacija glede pristajanja in vzletanja

mala cestitke za Lenarta user posted image user posted image

tinkatonka drzim pesti, da se vam stanje vsaj malo in kmalu umiri. Mah to je pa tud smola no tile krci.

plavanje poteka tudi v Kamniku ce katero zanima in sicer zraven Gimnazije Kamnik.

eva2010 pri ta majcenih se stvari lahko v dnevu obrnejo (pri nas je kar razlika med tistim v P in sedaj doma), morda bo tako tudi pri tebi in boste koncno vec spali.

Jazzy pri nas bomo kar modrooki, ni druge izbire user posted image user posted image user posted image  Sedaj samo se cakamo kaksna modra bo.

Pri nas pa teza napreduje in se nam dojenje na 2 h obrestuje user posted image user posted image user posted image . Tako, da bomo sedaj kar nadaljevali z takim rezimom, da se nas cmru mal poredi in ne bo ze takoj cist atlet po papiju.    

Neposredna povezava do sporočila: 774
13.10.2010 11:51:37   
brezcopatka
Kako hitro čas beži. Naš user posted image je bil včeraj star že en mesec user posted image , pa se mi zdi, da sva šele prišla iz porodnišniceuser posted image .

Je priden, kadar ga ne mučijo krči, oziroma se ne muči kakat ni spančka po štiri ure, kar se mamici zdi že čist luksuz. Pa zelo živahen je, glavico tako obrača in dviguje, da moram res pazit, ko podirama kupčka.

Naslednji teden imama posvetovalnico, me res zelo zanima, koliko tehta. Mi je sicer ati našel eno arhivsko tehtnico, še iz mojih časov, samo ne vem koliko je natančna. Je blo pa prav zabavno ga tehta na njej in skušat uravnotežit utež ob njegovem brcanjuuser posted image user posted image user posted image

Tudi mene zanima, koliko naj bi zdaj pojedel, ker se dojima in nimam predstave koliko. Pa imam naslednji teden ginekologa (tudi jaz nimam pojma kakšno zaščito izbrat, še enga user posted image pa še kakšne dve ali pa tri leta ne planirava) in si moram izčrpat mleko (kar do sedaj še nisem poskušala), če mi ne uspe pravočasno do alarma pridet domov.

Vprašanje: Koliko bi naj izčrpala mlekeca in kdaj naj to naredim?

Meni se zdi, da ko poje na eni dojki, pa če si grem potem takoj na drugi še črpat, potem za naslednji obrok ne bo na tisti imel dovolj za papat. Malo me tole obremenjuje.

Prosim za nasveteuser posted image , vem da ste ene pravi profiji pri tem:)

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......