|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.10.2010 8:55:20   
Renesme**
ajoj, pestro imate

piskot, bodo atb prijeli in bo kot nov jutriuser posted image , fant očitno želi biti za roj. dan doma.

Jaz pa čakam da oči pride, da kavico popijem, sem čist koma....zjutraj sva šli s Tinkaro peš do vrtca, kot 2 medvedka, tamala je rekla, da bo zmrznila, potem bo pa ledenauser posted image , je imela rokavičke...potem pa komentira, da jo še v oči zebe in si kapo čez oči potegneuser posted image

Danes moram pa torbe do konca spakirat....ponoči se mi je sanjalo, da sem šla v P, tam pa taka gužva, da smo bile v sobi za 2 kar 3, sem rekla, da me še nič ne zvija in da grem kar domov in pridem, ko bo prostoruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
12.10.2010 8:56:11   
piskot
morgen.

v sluzbi. otroci pri babici. zaenkrat smo uredu. zjutraj ga uho ni bolelo. drzim pesti da tako tudi ostane.

moci pa kaj se sekiras. vdaj se v usodo, potem lazje zivis. jakobovo posteljico pristavi k svoji, odstrani eno stranico, pa spite skupaj. no ceprav pri nas se je potem ata odselil v otrosko sobo. ampak kaj, vsaj on spi, martin je srecen ker spi zraven mene, ana se pa itak zbuja celo noc, pa ce bi morala zaradi tega se vsakic vstat in it v drugo sobo se mi glih zmesa. no saj tudi tako nisem vec cisto "gladka" ampak kaj ces user posted image .

sivkamivka, pikapolona se malo pa popoldnevi brez ata ne bodo vec problem. aja no, problemi se bodo preoblikovali. zdaj moram pazit da ana martina ne grize ali pa cuka za lase (prej je bil obraten problem). ce gremo ven moram pazit da mi ana s poganjalcem ne uide na cesto, pa laufat moram zraven njiju user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
12.10.2010 8:56:58   
piskot
renesme nismo sli po AB. smo z domaco lekarno zaenkrat kar zadovoljni. upam da nam uspe zvozit brez AB.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
12.10.2010 9:06:24   
*anč*
moci  pri nas čist isto ... mala spi samo v veliki postli. zvečer jo dam u malo in tam res prespi par ur. ko grem pa spat jo lahk pa 100x dam u tamalo postlo pa bo 100x jok. tristan seveda pride hitro tko da sva mi2 oba čist polomlena user posted image .

piskot pozdravte se!  mi tut vsi smrkamo kašlamo ... 

pikapolona sivkamivka  pridni! midve sva že davno spale ko je pršu moj domov ampak pomivala pa nisem nič ker sm prehlad ujagala in sm bla bolj ležečki.

fanta mamo pa na pokljuki. včeraj je šel in ju3 pride. s kakšnim veseljem je šel user posted image ...  mi je mahal z avtobusa še prej pa rekel da nas ne bo nič pogrešal user posted image . mulc!

lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
12.10.2010 9:38:24   
moci
jaz se ne dam sem kupila otroško spanje, brez joka v sanje.  sem jo že prebrala, samo takrat je jakob spal. zdaj je pa znižana
jakob ima posteljico v spalnici, samo aaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz hočem malo svobode, ta lump si me je popolnoma prisvojil. pa tako lepo je spal, tudi po 6 ur skupaj. pf.

renesme, ti kar spakiraj, ja. bomo kmalu navijale

piškot, tebe kar občudujem, od kod energijo vlečeš. pri nas je tudi vnetje parkrat minilo brez ab. trrrrrkaaaaam. saj kakšne izbire itak ni bilo, ker ni šans,da zoja sirup pogoltne.

anč, a to je šel že z vrtcem? vau.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
12.10.2010 9:57:27   
Renesme**
anč- se vidi, da ste -1, si napisala celo več kot 3 vrsticeuser posted image  Pri nas gredo pa enkrat maja v Bohinj za 3 dni...

moci- pri nas bo tudi problem s spanjem in je bil tudi pri Tinkari... ampak se splača vztrajat, pač vstajaš in ga božaš, daješ nazaj v njegovo posteljo...sicer jaz nimam take volje, jaz bi ga k sebi vzela, ampak moj ne pusti....in sem mu kar hvaležna...zdaj, prej pa ne in tud zdej mu ne bomuser posted image    Je pa res, da se lahko še v jezik ugriznem čez par mesecevuser posted image (verjetno je tudi lažje če ne dojiš- kot je bilo pri nas)

Tinkara spi, zaenkrat še, v svoji postelji celo noč...zdaj tudi v svoji sobi že cel mesecuser posted image

Ker sama predobro vem kako je ko bolijo ušesa...jo rajši takoj peljem k zdravniku...nazadnje jo je bolelo uho ponoči, zjutraj je ni več...sva se šli pokazat in je bilo gnojno vnetje ušes, potem ko poči, gnoj ven odteče in ne boli več, vročine pa tako ni imela...no smo bili 10 dni na atbuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 11:52:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
12.10.2010 12:08:17   
piskot
moci od kje ti ideja da imam energijo? vrgla sem puško v koruzo. otroci komandirajo.

res pa je da sem prej prebrala en ziljon knjig in ugotovila, da so se spanje v svoji postelji izmislili sele pred kakimi 100 leti. prej so vsi spali na isti postelji. se ko so bili v votlinah so se skupaj stiskali. no pa tudi za nobeno zival (razen kukavice) ne vem, da bi svoje otroke v drugo votlino spat poslala. mi smo pa na koncu koncev zivali.

upam da mi zaradi tega ne bosta pri 15 po glavi srala.

jaz sem pac utrujena, se ne sekiram vec zaradi tega. vcasih popenim za brez veze ampak imam pravico do tega user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 13:48:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
12.10.2010 19:00:52   
moci
jakob ni v svoji votlini, jaz bi samo rada, da na svoji koži spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4260
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 19:41:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
12.10.2010 20:51:55   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

jakob ni v svoji votlini, jaz bi samo rada, da na svoji koži spi user posted image

user posted image

user posted image

srce, upam da ti cim prej uspe. pa da se bos spet naspala.

grem po nextu brskat. trenerk nam zmanjkuje.

rolerji so zaviti in cakajo na jutro da jih nekdo najde.

Neposredna povezava do sporočila: 4262
12.10.2010 21:01:41   
moci
jaz na nextu ful časa zabijem user posted image
naročam, pa naročam, potem pa ven pobiram iz košare, no vmes pa vedno stran zablokira ...
po par neuspešnih šopingih zase sem se odločila tvegati in kupiti še kaj zase. a mi bo uspelouser posted image

kako se je treba oblečt, da trebuh skriješ?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
12.10.2010 21:03:24   
moci
kje ste pa kupli rolerje? cena?
pri nas je v vrtcu tečaj, sicer si lahko izposodijo, samo če se že učijo pol bi bilo fino, da bi lahko še doma rolala ... mogoče bi rabljene, al kaj vem. jaz ne znam rolat, sem štorasta kot buldožer

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
12.10.2010 21:29:33   
Lu
Čer.

Tudi pri Maji so imeli v vrtcu tečaj rolanja. Maja jih je dobila že lani za rojstni dan. So mi pa zdaj starši iz vrtca povedali, da so otrokom  kupili nove rolerje z možnostjo nastavitv rolerjac za cca 20 eur v Intersportu, če ti bo kaj prav prišlo. Katera znamka pa nimam pojma. Mi imamo roces in so res fenomenalni. Sam upam, da bodo še za Tiana, ker mala jih res ne špara user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
12.10.2010 21:33:57   
Lu
Kuki pa kaj ga pri vas svirate? Pocajtajte se danes čez noč prosim.

Next furam tudi jaz. hehe. Ampak zase nič. Za otroka pa kar veliko.

moci... za trebušček skrit... tunike. Sam men tudi tunike ne pomagajo več, ker sem že kot balon.

A je lahk kaj panika, če jem preveč kostanja zdaj v nosečnosti? Sam men tok paše, da je joj user posted image

Grem pod tuš, zložit nekaj nogavic in spat.

lahko noč

pa naspite se

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
12.10.2010 21:59:13   
moci
nak, tunike niso rešitev. me bodo rodit poslali user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
13.10.2010 8:11:55   
piskot
jaz sem pred 4 leti cel mesec prej kostanj jedla. mogoce sem zato 14 dni prezgodaj rodila user posted image .

kako čas leti.

rolerje smo kupili v hervisu, 50 eur, roces, stevilka od 30-35. pa so mu cist prevelike. tam me je prodajalec prepriceval da moramo vzet ta vecje, ceprav ima stevilko 27, ker so kao ful majhne stevilke. nc niso. gremo danes zamenjat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
13.10.2010 8:25:25   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz sem pred 4 leti cel mesec prej kostanj jedla. mogoce sem zato 14 dni prezgodaj rodila user posted image .

kako čas leti.

rolerje smo kupili v hervisu, 50 eur, roces, stevilka od 30-35. pa so mu cist prevelike. tam me je prodajalec prepriceval da moramo vzet ta vecje, ceprav ima stevilko 27, ker so kao ful majhne stevilke. nc niso. gremo danes zamenjat.

Punce ne mi zamerit ker sm kar k vam uletela user posted image
PIŠKOT JAVI SE ŠE KEJ PRI NAS!!!! POGREŠAMO TE!!!
http://www.ringaraja.net/forum/m_5391533/mpage_24/tm.htm

Hvala za razumevanje user posted image user posted image user posted image  Bodte pridne pa fino čvekajte!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
13.10.2010 9:11:40   
Lu
Ja kuki kaj te je nate*****... ne pusti se jim. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
13.10.2010 9:12:31   
moci
u, saj za hervis imam pa še bon, ki bo kmalu potekel.
pismo, jaz samo za zojo kar naprej kupujem user posted image
še ene čevlje ji moram kupit, danes je šla v obleki in supergah v vrtecuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
13.10.2010 9:27:55   
Renesme**
Lu- mene pa zanima kje si ti tiste skibucke lani nabavljala za Majo- tiste fine, nepremočljive....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 9:36:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
13.10.2010 9:55:18   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Lu- mene pa zanima kje si ti tiste skibucke lani nabavljala za Majo- tiste fine, nepremočljive....

renesme kar na superge.si in če niso ok jih greš v tomas sport zamenjat. drugače so pa ceneje na nextu. lih zdaj naročam, pa dam lohk še tvoj naročil zraven.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
13.10.2010 9:57:56   
piskot
ma daj, na nextu je ful stvari sold out. sploh nisem narocila vceraj, bom sla se malo tukaj po trgovinah. edini problem je cas.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.