|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.10.2010 8:33:09   
Urša08
Men malce boljše. Uf ne grem se več s tem železomuser posted image .

Včerej se nisem mela časa nč oglasit. Smo bili leteči. Otročka sem pobrala v vrtcu in potem smo šli še po user posted image in k mojim na eno kavico. Z mami sva šli v šoping za našo pupo (za iz porodnišnice). Sedaj imam kar se tiče cotik vse. Sva nakuple od žabic, bodyja, copatkov, kompletka, pa še en pajacek user posted image pa narobe sem napisala je mami kupla user posted image user posted image user posted image . Je navada da vedno mojedva kupita kompletek za iz porodnišnice.

Sem bla pa včerej kr mal slabe volje ker sem pri Nejcu govorilne zamudla, so bile baje prejšnji teden sam men noben ni nč povedaluser posted image jaz pa očitno napačno oglasno desko gledamuser posted image .

Sedaj vas grem pa mal prebrat.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.10.2010 8:36:26   
Urša08
Ajvy kje si? Kako si? Dej se nam malce javi plis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy ti si popoldanski spanec kar privošči čist brez slabe vesti. Sej Neli in Kristi tud z očijem uživatauser posted image

Tamika lep mobitel user posted image user posted image user posted image a to ga je mami častila?

čebela kako je s Hano?

Katjuša super za omaro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.10.2010 8:39:17   
Urša08
Sjmm spet premalo ješ, jaz mislim da to ne bo nč dobr, boš spet slabauser posted image

Katjuša dej test nared no user posted image user posted image user posted image a nisi nč firbčna

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.10.2010 8:47:58   
piskot
kaj!? tako hitro gre čas, da je kolumbo že rodila!?

simonakr hvala ker mislis name user posted image

čestitke kolumbo!!!

kaj pa urša?

evo pri nas danes slavimo 4 letnika. ana je uredu, veliko govori, je čisto nevzgojena, brata stalno cuka ali grize. rada je, rada se vozi s kolesom. pa saj veste.

imejte se skrajno lepo!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.10.2010 8:55:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

urša  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj čimhitreje mine...
čebela...bravo za hano...jst mam pa dons sestank....
katjuša....vsi čakamo test...dj ga že nared nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
birdy......edino pravilno je da si šla počivat....večkrat si to privošči.....malčki od zmatranih mamic nimajo prav veliko...kuhna bo pa že...zakleneš vrata, ne sprejemaš obiskov in to je touser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste bolj radovedne k jst...... no testa ne delam k še vedno čakam in upam da seuser posted image vlije.....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.10.2010 8:59:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm spet premalo ješ, jaz mislim da to ne bo nč dobr, boš spet slabauser posted image

Katjuša dej test nared no user posted image user posted image user posted image a nisi nč firbčna

Urša sem vesela, da ti je boljše.... a to moreš na tešče vzet al kako? dej mal poguglaj kaj vse vsebuje veliko železa pa se mel tistega najedaj vem da suhe marelice in slive imajo kr dosti železa tak da so verjetno veliko bolj okusne k pa tist sirup....
Firbčna firbčna pa še kako.... sem upala, da mi boste pomagale se nazaj držatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu bi najreje počakala 14 dni ker sem imela 2 tedna in pol rozasto sluz pa lahko da je bila to kao Muser posted image čaprav količinsko ni blo v bistvu ničuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.10.2010 9:00:40   
Katjusa
Piskot vse naj naj Martinu za 4 rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oglasi se kej več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.10.2010 9:09:25   
birdy
Jutro... Naša nočka malo bolje kot včeraj. Kristi sicer je spala, žal v moji pojstliuser posted image Pa glede na to da je bila še Neli pri meni... Petrušk, pomoje sva mele v pojstli glih en glih placauser posted image Predstavlji si kako se dve taki čmrli razkomotitauser posted image zjutri sem se pa zbudila z bolj švoh glasom, pa grlo boli, praska, avč... Po dveh čajih je že mal bolj, tamalidve bosta pa čist srečni, tud če bom hotla kej zavpit ne bom mogla, ne greuser posted image Sem samo z bolj povzdignjenim glasom rekla dejta mir (k sta se cufale) pa me je tako bolel da tega ne bom ponovilauser posted image
Zdej grem pa dol še cunje pobrat in nove obesit, pol bova pa z Kristi se mal crklale k obe to rabiva...

Urša, kaj pa če pokličeš in rečeš da ti železo zamenja? Ker če ga ne boš jemala boš ti utrujena in vsa zgonena, tko da to kar jemli. Vem pa kak je občutek ja, sem mela pri Neli ene ki jih nisem mogla jemat, pa sem jih zamenjala, tiste sem pa pol jemala brez problema...
Kolumbo, zate držim pesti še vedno...
Katjuša, jst pa mislm da ti upaš da se user posted image ne bo ulila... Ampak glede na izkušnje pa si pomoje nočeš delat kakih upov... No, tak občutek mam jst... Pa dej hudič nared tisti test, doma ga maš, kaj ga šparaš... Bo šel čez rokuser posted image Pa upam da bo user posted image
A sem kej pozabila? Ziher sem, se opravičujem, moja skleroza dosega vrhunceuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.10.2010 9:11:09   
birdy
Katjuša, 2 tedna po user posted image rozasta sluz? Men to jači na vgnezditveno krvavitev, soryuser posted image
Nared tist test, kok te pa stane, nekih 5 eur...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.10.2010 9:12:22   
sjmm
dan!

kolumbo....mislimo na vas!!!!!!!

naša nočka glede Majčija kr lepo mirna...jz pa kr nekinism mogla psat pa smšla okol polnoči...je pa res d sm bla mau lačna...sm večerjala ob 7h....2 riževa vaflja in navaden lahek jogurt.....skornč kalorij, pol sm sam še vodo pila...takd je možn d me je to mau motilo....se morm privadit...al pa okol 10h še kak jabuček stisnt al pa čajček...k pretiravat pa res ne smemuser posted image

baki...kako je šlo????

urša...joj, revčka..poznam železne slabosti...jz sm maugoljufala in sem ga pojedla po zajtrku..pa je bilo bolje...ker pol tud zajtrk ni šel vame k mi je blo sigurn ke do kosila slabo

birdy... naši so tud vsi nagnjeni k temu d zbruhajo sluz...sam se mi zdi d je pol zmeri bolš...naj bo tko tud pri vas

katjuša...
kok nas matraš s tem testom..ti porednica..pa sej te razumemuser posted image

u, pri nas že kocke po dnevni frčijo...grem še mau kofetka spit, pol bo pa še Majči kej jedo..k do zdej je flaško spil...itakje komaj dobro vstaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.10.2010 9:19:48   
birdy
Aja, še to SJMM, men se zdi da bi teb lahko šlo zelo dobro če bi montinjaka naštudirala... To ni dieta ampak zdrava prehrana... In glede na to da ne jeste mesa in da jeste veliko zelenjave se mi zdi to zate idealna dieta, pa še poješ lahko kolkr češuser posted image Je pa to itak kot ena ločevalna dieta, le da ločujš po obrokih in ne po dnevih. Pa pač zamenjaš vse "bele stvari" za polnozrnate in riž za unga črnega. Jaz sem po njej kr shujšala, samo po tem sem zanosila pa se nisem šla pol tega več celo nosečnost. Par mesecev še ja, na koncu pa ne več. aja, na zčetku se moraš edin krompirju odpovedat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.10.2010 9:28:34   
Čebel@
dan

spali smo lepo oz. mala je potegnila do 8.00user posted image user posted image user posted image .....zdele na tleh gricka prepečenecuser posted image .......v Kiku sem dobila kombinizončekuser posted image user posted image user posted image sem zadnega zagrabila-2 minuti čez 8user posted image

prebrala sem vas-ampak me Hana vleče stranuser posted image

urša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.......mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......upam,da bomo do nedelje zdravi,da bomo lahko prišliuser posted image

to sem si na hitro zapomnilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.10.2010 9:31:03   
Urša08
Punce a potem ni pametno železo ukint? Jao meni. Mogoče bom probala na poln želodec. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.10.2010 9:33:25   
Urša08
Katjuša jaz sem pa mislila da si želiš user posted image zagledat? A sm narobe sklepala in nimaš želje po user posted image ?

Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image za crklanje s Kristi user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela super za kombinezonček user posted image user posted image user posted image Kako je s Hano?

Sjmm
dej malce več jej plisuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.10.2010 9:35:30   
Urša08
Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910euser posted image .

Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo user posted image prat user posted image user posted image user posted image user posted image So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.10.2010 9:37:55   
Urša08
Piskot vse najboljše Martinu za četrti rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste drugače? Je Ana v vrtcu? Se mormo kdaj za kak kofetek zment. Jaz mam rok 23.11 user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.10.2010 9:41:34   
sjmm
urša...a misliš d sm zares tok mal pojedla???men se niti ni zdel...sej je blo dost tko k ponavadi, sam ni blo nč kruha in za kosilo manjši obrok, pa seveda nobene sladkarije...masej moj mi tud teži...sam se bom pač bol s sadjem in zelenjavo basala d ne bom lačna, pa kaka hitra hoja vsak dan vsaj pol urce bi po moje lahk za začetek ke kej spremenila...a se ti res ne zdim preveč šr sebi..vsaj v zgornji del telesa...sej sm k tajsonuser posted image user posted image

birdy..poznam to dieto...sm takrat pred leti s tem začela...sam sm pol eno svojo oblikovala...so mi na fitbesu k sm mau telovadit hodila...sm mela osebnega trenerja..joj, za kva vse smomel takrat dnaruser posted image ...v glavnem tam somi sestavili zdrav in polnovreden obrokdnevno do 1200kcal...sam takrat je blo pol manj dela ...bomo vidl kako bo laufaluser posted image ....pri men je večji problem sam to d je 95% noči zelo slab spanec..pol je pa človk krupehan za vsak drekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.10.2010 9:42:57   
sjmm

Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910euser posted image .

Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo user posted image prat user posted image user posted image user posted image user posted image So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam user posted image user posted image user posted image .

iiiiiiiiiiiiiiii, male cotke prpravlaš...kok lepo!!!!!!!sm ti kr nevoščljiva, sam ti tud ful privoščim..pa še roziko boste imeliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.10.2010 9:44:13   
sjmm
grem eno okroglo ritko previt...je tortico speklauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.10.2010 10:04:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, jst pa mislm da ti upaš da se user posted image ne bo ulila... Ampak glede na izkušnje pa si pomoje nočeš delat kakih upov... No, tak občutek mam jst... Pa dej hudič nared tisti test, doma ga maš, kaj ga šparaš... Bo šel čez rokuser posted image Pa upam da bo user posted image

Hja sem ful mešanih občutkov..... na trenutek si želim da user posted image ne pride na trenutek pa da prideuser posted image user posted image user posted image itak če bi blauser posted image bi bla tale trenutek najbolj srečna na svetu in verjetno vseh 9 mesecev, če pa pride user posted image pa ne bom nič razočarana.... rada bi šla v službo pred tretjim user posted image take priložnosti ne bom več imela službo je pa težko dobit... tak da verjetno si samo zaradi službe želim da se user posted image vlije.... pa tud roke si morem pozdravit vsaj desno ker že benija nisem mogla cartat zdej bo še slabše..... sem ga imela po večini v ležalniku, ko je jedu ker ga na rokah nisem mogla držat tak da ni ravno luštno ko ti otrok po 5 minutah cartanja skoraj iz rok pade.....
a ni 14 dni po M ovulacija no takole je blo2 al 3 al pa 4 septembra sem dobila zadnjo  M potem sem imela 25, 26, 27 rahlo rozasto sluz (gosta sluz roza obarvana v malih količinah) prav krvi ni blo nič.... no in tako se meni ponavadi zečne M s tako sluzjo in od takrat čakam, da se vlijeuser posted image user posted image user posted image
pri Florjanu sem nekje 23 dan cikla imela krvav izcedej ki se je pojavil samo en dan in je to verjetno bila vgnezditvena, da bi pa ta trajala 3 dni in da bi bla to samo sluz pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image
ehh ne bom več studirala ker se stiska v želodcu..... tud če grem test delat ni nikogar tle k bi ga šel pogladat tak da čakam čebelo upam, da bodo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače se bo test še zavlekel.....
aja pa če bi bla nosečka bi verjetno imela povišan beli tok tako sem pa suha kot pred M sicer že mal dolgo ampak OK sem na čakanju na naravne znake.....
test je v bistvu neki 3 € 2 k imam baby chack miniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ni nek denar sam vem kak občutek je k ga nardiš in ne pokažeuser posted image tak da....... ja OK v temle trenutku bi bla razučaranauser posted image user posted image user posted image user posted image sem sama sebi smotana.....
grem pomivalca spraznt k očitno se sam ne bo..... pol bo pa že mogoče stroj opral sem nama z user posted image posteljo preoblekla in perem posteljninouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.10.2010 10:06:29   
Čebel@
urša.....jaz sem ti tud fouš,da že lahko cunjice prištamuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......Hana je pa polna energije,nosek pušča,kašlja pa nič več-če bo danes zvečer še kar vročina pol jutr kličem dohtarco,drugače pa ne

vleče me s stolauser posted image .....greva posodo pomit in se javim,ko bo spala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.10.2010 10:07:00   
Katjusa
čebela super za kombinezonček kolk si dala? jst ga bom rabla za florjana... enga imam sam se bojim da bo premajhen

Urša ne vem kaj si želim.... na tihem si ful želimuser posted image na glas pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče me je pa strahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.10.2010 10:17:12   
petrušk_

mi pa že dve leti damo pol manj za kurjavo - režitev - gorilec na pelete....letna zaloga peletov cca...800 - 1000 eur...odvisno kje in kdaj jih kupimo....
začetni vložek, kateri se povrne v 2 letih....gorilec na pelete - 2000 eur.... že pozna kera....
zato pa smo tud tolk pogumni, da že 2 mesca kurimouser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.10.2010 10:19:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav...

iiiiiiiiiiiiiiii, male cotke prpravlaš...kok lepo!!!!!!!sm ti kr nevoščljiva, sam ti tud ful privoščim..pa še roziko boste imeliuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.10.2010 10:24:11   
petrušk_
jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav...
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tole nej bi blo tlele...user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?