Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:33:09
|
|
|
|
Urša08
|
Men malce boljše. Uf ne grem se več s tem železom . Včerej se nisem mela časa nč oglasit. Smo bili leteči. Otročka sem pobrala v vrtcu in potem smo šli še po in k mojim na eno kavico. Z mami sva šli v šoping za našo pupo (za iz porodnišnice). Sedaj imam kar se tiče cotik vse. Sva nakuple od žabic, bodyja, copatkov, kompletka, pa še en pajacek pa narobe sem napisala je mami kupla . Je navada da vedno mojedva kupita kompletek za iz porodnišnice. Sem bla pa včerej kr mal slabe volje ker sem pri Nejcu govorilne zamudla, so bile baje prejšnji teden sam men noben ni nč povedal jaz pa očitno napačno oglasno desko gledam . Sedaj vas grem pa mal prebrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:36:26
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kje si? Kako si? Dej se nam malce javi plis Birdy ti si popoldanski spanec kar privošči čist brez slabe vesti. Sej Neli in Kristi tud z očijem uživata Tamika lep mobitel a to ga je mami častila? čebela kako je s Hano? Katjuša super za omaro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:39:17
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm spet premalo ješ, jaz mislim da to ne bo nč dobr, boš spet slaba Katjuša dej test nared no a nisi nč firbčna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:47:58
|
|
|
|
piskot
|
kaj!? tako hitro gre čas, da je kolumbo že rodila!? simonakr hvala ker mislis name čestitke kolumbo!!! kaj pa urša? evo pri nas danes slavimo 4 letnika. ana je uredu, veliko govori, je čisto nevzgojena, brata stalno cuka ali grize. rada je, rada se vozi s kolesom. pa saj veste. imejte se skrajno lepo!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:55:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ urša naj čimhitreje mine... čebela...bravo za hano...jst mam pa dons sestank.... katjuša....vsi čakamo test...dj ga že nared no birdy......edino pravilno je da si šla počivat....večkrat si to privošči.....malčki od zmatranih mamic nimajo prav veliko...kuhna bo pa že...zakleneš vrata, ne sprejemaš obiskov in to je to ste bolj radovedne k jst...... no testa ne delam k še vedno čakam in upam da se vlije.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 8:59:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spet premalo ješ, jaz mislim da to ne bo nč dobr, boš spet slaba Katjuša dej test nared no a nisi nč firbčna Urša sem vesela, da ti je boljše.... a to moreš na tešče vzet al kako? dej mal poguglaj kaj vse vsebuje veliko železa pa se mel tistega najedaj vem da suhe marelice in slive imajo kr dosti železa tak da so verjetno veliko bolj okusne k pa tist sirup.... Firbčna firbčna pa še kako.... sem upala, da mi boste pomagale se nazaj držat v bistvu bi najreje počakala 14 dni ker sem imela 2 tedna in pol rozasto sluz pa lahko da je bila to kao M čaprav količinsko ni blo v bistvu nič
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:00:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Piskot vse naj naj Martinu za 4 rojstni dan Oglasi se kej več
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:09:25
|
|
|
|
birdy
|
Jutro... Naša nočka malo bolje kot včeraj. Kristi sicer je spala, žal v moji pojstli Pa glede na to da je bila še Neli pri meni... Petrušk, pomoje sva mele v pojstli glih en glih placa Predstavlji si kako se dve taki čmrli razkomotita zjutri sem se pa zbudila z bolj švoh glasom, pa grlo boli, praska, avč... Po dveh čajih je že mal bolj, tamalidve bosta pa čist srečni, tud če bom hotla kej zavpit ne bom mogla, ne gre Sem samo z bolj povzdignjenim glasom rekla dejta mir (k sta se cufale) pa me je tako bolel da tega ne bom ponovila Zdej grem pa dol še cunje pobrat in nove obesit, pol bova pa z Kristi se mal crklale k obe to rabiva... Urša, kaj pa če pokličeš in rečeš da ti železo zamenja? Ker če ga ne boš jemala boš ti utrujena in vsa zgonena, tko da to kar jemli. Vem pa kak je občutek ja, sem mela pri Neli ene ki jih nisem mogla jemat, pa sem jih zamenjala, tiste sem pa pol jemala brez problema... Kolumbo, zate držim pesti še vedno... Katjuša, jst pa mislm da ti upaš da se ne bo ulila... Ampak glede na izkušnje pa si pomoje nočeš delat kakih upov... No, tak občutek mam jst... Pa dej hudič nared tisti test, doma ga maš, kaj ga šparaš... Bo šel čez rok Pa upam da bo A sem kej pozabila? Ziher sem, se opravičujem, moja skleroza dosega vrhunce
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:11:09
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, 2 tedna po rozasta sluz? Men to jači na vgnezditveno krvavitev, sory Nared tist test, kok te pa stane, nekih 5 eur...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:12:22
|
|
|
|
sjmm
|
dan! kolumbo....mislimo na vas!!!!!!! naša nočka glede Majčija kr lepo mirna...jz pa kr nekinism mogla psat pa smšla okol polnoči...je pa res d sm bla mau lačna...sm večerjala ob 7h....2 riževa vaflja in navaden lahek jogurt.....skornč kalorij, pol sm sam še vodo pila...takd je možn d me je to mau motilo....se morm privadit...al pa okol 10h še kak jabuček stisnt al pa čajček...k pretiravat pa res ne smem baki...kako je šlo???? urša...joj, revčka..poznam železne slabosti...jz sm maugoljufala in sem ga pojedla po zajtrku..pa je bilo bolje...ker pol tud zajtrk ni šel vame k mi je blo sigurn ke do kosila slabo birdy... naši so tud vsi nagnjeni k temu d zbruhajo sluz...sam se mi zdi d je pol zmeri bolš...naj bo tko tud pri vas katjuša...kok nas matraš s tem testom..ti porednica..pa sej te razumem u, pri nas že kocke po dnevni frčijo...grem še mau kofetka spit, pol bo pa še Majči kej jedo..k do zdej je flaško spil...itakje komaj dobro vstal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:19:48
|
|
|
|
birdy
|
Aja, še to SJMM, men se zdi da bi teb lahko šlo zelo dobro če bi montinjaka naštudirala... To ni dieta ampak zdrava prehrana... In glede na to da ne jeste mesa in da jeste veliko zelenjave se mi zdi to zate idealna dieta, pa še poješ lahko kolkr češ Je pa to itak kot ena ločevalna dieta, le da ločujš po obrokih in ne po dnevih. Pa pač zamenjaš vse "bele stvari" za polnozrnate in riž za unga črnega. Jaz sem po njej kr shujšala, samo po tem sem zanosila pa se nisem šla pol tega več celo nosečnost. Par mesecev še ja, na koncu pa ne več. aja, na zčetku se moraš edin krompirju odpovedat...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:28:34
|
|
|
|
Čebel@
|
dan spali smo lepo oz. mala je potegnila do 8.00 .....zdele na tleh gricka prepečenec .......v Kiku sem dobila kombinizonček sem zadnega zagrabila-2 minuti čez 8 prebrala sem vas-ampak me Hana vleče stran urša....... kolumbo.......mislim na vas katjuša......upam,da bomo do nedelje zdravi,da bomo lahko prišli to sem si na hitro zapomnila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:31:03
|
|
|
|
Urša08
|
Punce a potem ni pametno železo ukint? Jao meni. Mogoče bom probala na poln želodec.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:33:25
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jaz sem pa mislila da si želiš zagledat? A sm narobe sklepala in nimaš želje po ? Birdy za crklanje s Kristi Čebela super za kombinezonček Kako je s Hano? Sjmm dej malce več jej plis
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:35:30
|
|
|
|
Urša08
|
Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910e . Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo prat So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:37:55
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot vse najboljše Martinu za četrti rojstni dan Kako ste drugače? Je Ana v vrtcu? Se mormo kdaj za kak kofetek zment. Jaz mam rok 23.11
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:41:34
|
|
|
|
sjmm
|
urša...a misliš d sm zares tok mal pojedla???men se niti ni zdel...sej je blo dost tko k ponavadi, sam ni blo nč kruha in za kosilo manjši obrok, pa seveda nobene sladkarije...masej moj mi tud teži...sam se bom pač bol s sadjem in zelenjavo basala d ne bom lačna, pa kaka hitra hoja vsak dan vsaj pol urce bi po moje lahk za začetek ke kej spremenila...a se ti res ne zdim preveč šr sebi..vsaj v zgornji del telesa...sej sm k tajson birdy..poznam to dieto...sm takrat pred leti s tem začela...sam sm pol eno svojo oblikovala...so mi na fitbesu k sm mau telovadit hodila...sm mela osebnega trenerja..joj, za kva vse smomel takrat dnar ...v glavnem tam somi sestavili zdrav in polnovreden obrokdnevno do 1200kcal...sam takrat je blo pol manj dela ...bomo vidl kako bo laufal ....pri men je večji problem sam to d je 95% noči zelo slab spanec..pol je pa človk krupehan za vsak drek
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:42:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910e . Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo prat So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam . iiiiiiiiiiiiiiii, male cotke prpravlaš...kok lepo!!!!!!!sm ti kr nevoščljiva, sam ti tud ful privoščim..pa še roziko boste imeli
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 9:44:13
|
|
|
|
sjmm
|
grem eno okroglo ritko previt...je tortico spekla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:04:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, jst pa mislm da ti upaš da se ne bo ulila... Ampak glede na izkušnje pa si pomoje nočeš delat kakih upov... No, tak občutek mam jst... Pa dej hudič nared tisti test, doma ga maš, kaj ga šparaš... Bo šel čez rok Pa upam da bo Hja sem ful mešanih občutkov..... na trenutek si želim da ne pride na trenutek pa da pride itak če bi bla bi bla tale trenutek najbolj srečna na svetu in verjetno vseh 9 mesecev, če pa pride pa ne bom nič razočarana.... rada bi šla v službo pred tretjim take priložnosti ne bom več imela službo je pa težko dobit... tak da verjetno si samo zaradi službe želim da se vlije.... pa tud roke si morem pozdravit vsaj desno ker že benija nisem mogla cartat zdej bo še slabše..... sem ga imela po večini v ležalniku, ko je jedu ker ga na rokah nisem mogla držat tak da ni ravno luštno ko ti otrok po 5 minutah cartanja skoraj iz rok pade..... a ni 14 dni po M ovulacija no takole je blo2 al 3 al pa 4 septembra sem dobila zadnjo M potem sem imela 25, 26, 27 rahlo rozasto sluz (gosta sluz roza obarvana v malih količinah) prav krvi ni blo nič.... no in tako se meni ponavadi zečne M s tako sluzjo in od takrat čakam, da se vlije pri Florjanu sem nekje 23 dan cikla imela krvav izcedej ki se je pojavil samo en dan in je to verjetno bila vgnezditvena, da bi pa ta trajala 3 dni in da bi bla to samo sluz pa ne vem ehh ne bom več studirala ker se stiska v želodcu..... tud če grem test delat ni nikogar tle k bi ga šel pogladat tak da čakam čebelo upam, da bodo zdravi drugače se bo test še zavlekel..... aja pa če bi bla nosečka bi verjetno imela povišan beli tok tako sem pa suha kot pred M sicer že mal dolgo ampak OK sem na čakanju na naravne znake..... test je v bistvu neki 3 € 2 k imam baby chack mini sej ni nek denar sam vem kak občutek je k ga nardiš in ne pokaže tak da....... ja OK v temle trenutku bi bla razučarana sem sama sebi smotana..... grem pomivalca spraznt k očitno se sam ne bo..... pol bo pa že mogoče stroj opral sem nama z posteljo preoblekla in perem posteljnino
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:06:29
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....jaz sem ti tud fouš,da že lahko cunjice prištamuješ ......Hana je pa polna energije,nosek pušča,kašlja pa nič več-če bo danes zvečer še kar vročina pol jutr kličem dohtarco,drugače pa ne vleče me s stola .....greva posodo pomit in se javim,ko bo spala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:07:00
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela super za kombinezonček kolk si dala? jst ga bom rabla za florjana... enga imam sam se bojim da bo premajhen Urša ne vem kaj si želim.... na tihem si ful želim na glas pa mogoče me je pa strah
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:17:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910e . Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo prat So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam . mi pa že dve leti damo pol manj za kurjavo - režitev - gorilec na pelete....letna zaloga peletov cca...800 - 1000 eur...odvisno kje in kdaj jih kupimo.... začetni vložek, kateri se povrne v 2 letih....gorilec na pelete - 2000 eur.... že pozna kera.... zato pa smo tud tolk pogumni, da že 2 mesca kurimo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:19:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910e . Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo prat So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam . jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav... iiiiiiiiiiiiiiii, male cotke prpravlaš...kok lepo!!!!!!!sm ti kr nevoščljiva, sam ti tud ful privoščim..pa še roziko boste imeli
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 13.10.2010 10:24:11
|
|
|
|
petrušk_
|
jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav... IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včerej sem naročila kurilno olje in ga jutri pripeljejo, bo pa naneslo 1910e . Sedaj sem dala pa en stroj cunc za našo prat So me priprave čist prevzele in tko z veseljem pripravljam . jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav... iiiiiiiiiiiiiiii, male cotke prpravlaš...kok lepo!!!!!!!sm ti kr nevoščljiva, sam ti tud ful privoščim..pa še roziko boste imeli jst tud komaj čakam to obdobje...to mi je blo pri evi res najlepše...tiste prve male cunjice...pa nogavičke, k ne veš če je splo9h možno, da bojo dojenčku prav... tole nej bi blo tlele...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?