|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 22:57:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Majčki 2010
12.10.2010 8:29:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

KDAJ: Oktober dopoldan (točen datum kasneje)
KJE: Slaščičarna Mihalek, kjer imajo tudi odlične zdrave dobrote (Šiška, zraven Casa del Papa, nasproti Stare cerkve, nedaleč od Tivolija)
KDO: Majke majke

user posted image Pa sladko noč!user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sam mam vprašanje... Kam bomo pa avte dale?!

Dejte mi prosim povedat tiste, ki si črpate mleko - če načrpam danes 600ml in ju3 60ml pa še v četrtek 60ml- lahko to zlijem skupaj in potem počaka v hladilniku do petka? (vem, da je 5 dni v hladilniku, ma ne vem če lahko skupaj mešam sčrpano od različnih dni). Hvala!

Sabri user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.10.2010 8:34:33 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.10.2010 8:48:07   
Angel_Tian
Dobro jutro punce, častim eno fino toplo user posted image Jaz imam pa še nutelo zraven user posted image

Naspala se nisem (še vedno ne), ker se Lina zelo pogosto zbuja. Pa sem mislila, da bo to minilo, ko ne bo več bolana user posted image Pa seveda Tian tudi ni srečen, če me parkrat ne pokliče. Po vrh vsega se je pa še mojega včeraj nek prehlad lotil (itak, da je spet napol mrtev) in je celo noč žagal kot nor.

gromska - uh, tole s strijami je pa res čisto brez občutka bilo user posted image

smeškoti - nisem našla onega tvojega, pa sem pač en slab ponaredek dalla user posted image user posted image

kati - kolker jaz vem, naj se mleko ne bi mešalo in tudi nikoli nisem tega počela. No, mogoče pa je katera to storila pa tudi nič ni bilo narobe user posted image

Joj, včeraj, ko je bilo tako lepo vreme, sem mojega nagovarjala, da bi šli malo na parcelo delat. Pa je najprej rekel ja, potem si je pa hitro premislil, ker je pač prehlajen. Ampak potem je šel pa avto prat user posted image user posted image Mislim, če ta moj ded ni za odstrel user posted image Potem smo pa seveda še lahko šli na sprehod in tudi s taščo in tastom smo lahko imeli kostanjev piknik. Grrrrrrrrr. Mimogrede, kostanji sploh še niso tisti tapravi, so bili nekak brez okusa, brez tiste sladkobe.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.10.2010 8:50:07   
sabri
Dobro jutro,no danes se javljam, ker smo dosti bolje spale.

barvar: ne, blata ji ni pregledal, je bil en nadomestni zdravnik, ga nisem pol razumela. Ne vem od kje je pogruntal, če so, bom danes spremljala blato, da sama vidim. Kao ker grize nohte, da je možno, pa da kašlja tudi zaradi tega.
deveta: tudi men ni nič dosti jasno, mala ima bronhitis, ta velika pa edin zaradi alergije mogoče kašlja ćže tolk časa al kaj,. Čakam mojo dr, da grem potem k njej. je pa po krvi videl, da naj bi bila alergija.
Moram it, vsem hvala za pozitivne misli.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.10.2010 8:55:44   
j.b.
Dobro jutro punce,
Po lepi noči še prijetno jutro, čakamo sončka (dans pa nimamo megleuser posted image ). Popoldne prideta na obisk bivši sošolki s faksa in komeeeej čakamuser posted image .
Zdej je Matic ugotovu, da je ful zabavno se kolucat na trebušček, in zdej je skoz na trebuščku, pol se pa krega ker mu ne rata zmerej nazaj na hrbet it. Sej mu včasih rata, ampak pomoje bolj po nesrečiuser posted image user posted image user posted image

Srečanje - se nekako strinjam s Kati, in bi bila bolj zadovoljna s kakšnim okolišem city parka (bližina obvoznice), ker pojma nimam kje ta slaščičarna je. Mislim, do Tivolija bi prišla - pol pa user posted image user posted image . Sam ufff, fotke slaščic mmmm ...

At, BB je  oddaja, ki nam hoče uturiti utrinke dolgočasnega dogajanja nekih "slavnih" oseb čez teden. Na sporedu je u nedeljo ob 20ih na POP, oddaja pa se imenuje Big Brother slavnihuser posted image user posted image user posted image
Mate pa lepe mere! Pa čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image Sapin tudi ane user posted image user posted image user posted image lepouser posted image

Pa smo spet na trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aninchy, kolk si ti pridna s povabili na krst!!!  Jest sm samo poklicala kdaj pa kam naj pridejo, smo šli k maši, krstili, pol pa zapekli na žaru, in imeli prijetno popoldne v družinskem krogu. Bilo nas je 13 (imava zelo malo žlahte). Bilo je luštnouser posted image Tut tamalga sem oblekla u bodi in hlače, zase sem tut malo pobrskala po omari. Sej se mi ni dal kej večuser posted image user posted image user posted image

Kati, kolker jest vem, se izčrano mleko lahko hrani 24 ur u hladilniku (u zamrzovalniku dlje). Tako da nevem če je tvoj načrt "dovoljen". Sevede sem to prebrala v nekem priročniku, res pa je, da v vsakem priročniku piše nekoliko drugače... Po drugi strani --> Eh, kej mu pa če bit??? Mleko se skisalo menda ne bo al kak?

Spet smo na trebuščkuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.10.2010 8:58:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Kao ker grize nohte, da je možno

Jp! Jst sem ravno včeraj Žigu probala na LEP način razložit, da naj neha gristi nohte! Namreč ko koplje po peskovniku in zemlji, dobi za nohte svega i svašta. Lahko tudi kakšne ličinke bogsigavedi česa vsega. In ko potem grize nohte, to vse lepo poje. Saj veš - roke lahko opere, ampak izza nohtov pa si tak majhen otrok nikakor ne zna sčistit svinjarije (še mi mu včasih ne moremo). In od tu potem gliste...
Sem pa ravno včeraj prebrala, da naj bi korenje (dosti njega) pomagalo proti glistam. No sej, boš hitro videla, če jih ima...

Sicer pa sem tudi jaz še vedno v klubu tistih, ki se nonstop zbujajo ponoči (kljub temu, da je že zdrav!!!!). Če spimo 2 uri v kosu je že kar dobro. Enkrat bi dudo, če sem prepozna pa joško. Ma ne vem kaj je to user posted image .

Shranjevanje mleka - na strani od LLL piše celo 8 dni v hladilniku.
user posted image
No sej, mene bolj zanima, če lahko zmešam user posted image . Mah, sej pomojem lahko. Moram v petek h frizerju, je NUJNO user posted image . Mah, drugače bo pa eno flašo aptamila spil tačas, sej ga ne bo pobral, mene pa tud ne user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.10.2010 9:06:34 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.10.2010 9:11:02   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
No sej, mene bolj zanima, če lahko zmešam user posted image . Mah, sej pomojem lahko. Moram v petek h frizerju, je NUJNO user posted image . Mah, drugače bo pa eno flašo aptamila spil tačas, sej ga ne bo pobral, mene pa tud ne user posted image .

Pomoje mu nima kej bit če zmešaš. Jest sm enkrat stiskala dva dni, in mu je moj dal drugi dan zvečer. Pa je bilo namešano od dveh dni, pa je tamal še živuser posted image user posted image user posted image Sm kr po svoje mal nardilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.10.2010 9:22:43   
K_a_t_i
Ja, sej jst sem tud tuhtala, da krave molzejo 2krat na dan pa pol od n krav vse skup zmešajo in oddajo. Pol pa še to skupaj zmešajo.... Pa je vse ok user posted image

Zdej grem pa uno rumeno korenje narezat. Pa krompir pa da vidim pol, če bo al ne bo dons kej s kosilom user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.10.2010 9:23:30 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.10.2010 9:39:22   
bubolin
Jutrooooo...
Na hitrco se vam javim, ker ravno pijem user posted image (častim še eno vam, tiste ki jo rabite user posted image ) potem pa z Markom šibava v Lj malo v šoping, popoldan imava pa razvojno - me prav zanima kako bo.
Včeraj se je prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet in mu je bilo to fuul zanimivo user posted image Pa glavo je fuuul začel dvigovat, ko leži in to skos zdej počne - mu skos govorim naj malo počiva user posted image (ja naš je šele zdej začel to delat - smo malo za vami, saj smo se rodili v začetku junija).

Včeraj je bi super dan, sva bila skoraj cel dan zunaj na sončku. Upam, da bo danes tudi sonček.

Nooo zdaj pa šibam. Adijoooo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.10.2010 10:19:16   
K_a_t_i
bubolin, v Lj je MEGLA user posted image   In mrzlo kt svina... Oblečta se...
Pa bravo za obrat!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.10.2010 10:21:39   
Meemee

No, pa sem jo dobila nazaj: "Ste pa strijasta kot tiger!" user posted image user posted image user posted image (To je res, ampak saj tudi nekomu brez noge ne rečeš, da je nima, saj to dobro ve. No, ja ...)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.10.2010 10:23:00   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Pomoje mu nima kej bit če zmešaš. Jest sm enkrat stiskala dva dni, in mu je moj dal drugi dan zvečer. Pa je bilo namešano od dveh dni, pa je tamal še živuser posted image user posted image user posted image Sm kr po svoje mal nardilauser posted image user posted image user posted image

Jaz ponavadi tud 2 dni črpam, pol dam pa v zmrzovalnik. Ponavadi v 2 dneh načrpam okoli 80 ml user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.10.2010 10:28:05   
Meemee

KDAJ: Oktober dopoldan (točen datum kasneje)
KJE: Slaščičarna Mihalek, kjer imajo tudi odlične zdrave dobrote (Šiška, zraven Casa del Papa, nasproti Stare cerkve, nedaleč od Tivolija)
KDO: Majke majke

user posted image Pa sladko noč!user posted image

user posted image

Njamiiiiiiiiiiiiiii. Fuuuul so dobre user posted image

Sam mam vprašanje... Kam bomo pa avte dale?!

Dejte mi prosim povedat tiste, ki si črpate mleko - če načrpam danes 600ml in ju3 60ml pa še v četrtek 60ml- lahko to zlijem skupaj in potem počaka v hladilniku do petka? (vem, da je 5 dni v hladilniku, ma ne vem če lahko skupaj mešam sčrpano od različnih dni). Hvala!

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 10:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.10.2010 12:13:53   
Angel_Tian
sabri - lepo v miru porihtaj svoji punci nazaj v zdravo formo user posted image

j.b.
- ok, ok, sem že dovolj prebrala. Takih oddaj ne gledam, sploh pa tako "zgodaj" jaz še ne gledam tv-ja. Če mi že uspe, pa redko gledam pop user posted image user posted image

Tvoj Matic bo pa pravi akrobat postal user posted image user posted image
In želim vama prav lepo popoldne s tistima tvojima sošolkama.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.10.2010 14:13:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

user posted image

Naj se javi tista(e), ki ste me poklikale na FB, prosim!!! (ne morem potrdit, če nimam pojma koga klikam nooooooooo)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.10.2010 14:19:31 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.10.2010 15:30:21   
klupko
Js sm te že parkrat pa si me skenslala. Ti, ti! user posted image

Zekija sem...tista s čudovitim sinom.user posted image user posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.10.2010 16:10:54   
j.b.
In jestuser posted image
Jest sm pa Jana s  prav tako prečudovitim sinčkomuser posted image user posted image user posted image (samo ne na profilni sliki)

< Sporočilo je popravil j.b. -- 12.10.2010 16:14:14 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.10.2010 17:40:53   
Meemee

Kati: Jaz ga dam v hladilnik, če ga mislim porabit v 24 urah, sicer pa v zmrzovalnik. Seveda se vse lahko zmeša. Isto je s krvjo. Če je veliko zgubiš, ti dajo itak od različnih ljudi, le da je ista krvna skupina. Okej, sem pa našla kontekst.user posted image user posted image

Ampak, si pa nekam "vampirska" zadnje dni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.10.2010 17:43:21   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.10.2010 17:51:02   
Meemee

Mi je pa najbolje črpat zvečer, ko zaspi - najbolje kakše tri ure potem, ker se ga hitro nabere. Včeraj sem po skoraj štirih urah, odkar je zaspal, načrpala prvič zavidljivih 150 ml, sicer pa običajno, če si črpam kakšno uro in pol po podoju, pa nekje od 50 do 70 ml.

Ha, pri nas tako ne gre, ker ne spi več kot dobri 2 uri v kosu, še posebej do 23ih se zbuja na 1 uro. No, danes je pa spala od 23ih do 03:00 user posted image (ker ni bilo user posted image doma in ni nič ropotalo user posted image ).

Sicer pa mi danes prvič po 3 tednih ne bo treba oprat njene pižame - razlog: Včeraj kupili Huggis 4 - te so sicer od 8 kg naprej (mi imamo okoli 7 kg), ampak trojka, ki naj bi bila do 9 kg, je očitno premajhna, saj gre vsako jutro kakec ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.10.2010 20:36:41   
barvar
Kati, jaz sem Barbara s še enim krasnim sinčkom user posted image . Ne me skenslat no user posted image user posted image user posted image .
Mi imamo pa vročino po cepljenju user posted image . Že cel dan mu dajem Calpol, je nekaj časa boljše, pol pa spet nazaj zakuha. Bo pa jutri že vredu - vsaj upam...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.10.2010 20:57:45   
nusi
čer user posted image

Mi se spet ubadamo s tem kakanjem, oz. NEkakanjem user posted image . Ne vem kaj se mu je to zmeštralo, da kaka na 3 - 4 dni user posted image . Sladka voda sploh nima haska, oz. sladki čaji tudi ne user posted image . Svečke se mi ne zdijo nikakršna dolgotrajna rešitev. Upam, da se bo že enkrat uredilo, ker traja že vsaj 1 mesec.
Drugače pa sva danes cel dan visela v Tivolijo , no od 11 - 15 in je res sedlo, ker je mir in si človek spočije živce, pa še s tortico iz kavala sem se posladkala user posted image .

Spet sem se pozabla k alergologu naročit, pa že tko se baje 2 m čaka, no sej nam ne bo nič všlo user posted image , počas se bom morala tudi P javit za kakšno posvetovalnico, jaz skos neki špricam, še dobro, da nimam kakšne zagrizene pediatrinje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.10.2010 21:00:49   
sabri
0j punce, eno vprašanje, naši sem danes poskusila dati riževo kašico prej in jo ni hotela, ven pluvala ampak je pa takoj za tem postala lisasta in  pikasta po obrazu in kr uček ji je otekel. A bi bla to alergija al kaj drugega?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.10.2010 21:03:31   
nusi
ne bom nič pametovala, ker nimam praktičnih izkušenj, ampak tako po logiki se mi zdi, da je lahko alergija. Zakaj bi pa drugače iz lepega miru otrok naenkrat dobil tako burno reakcijo? Pa že kaj plahni, gre na bolje? Čeprav baje ratajo od hrane pikasti predvsem po trebuščku in notranji strani rok.

< Sporočilo je popravil nusi -- 12.10.2010 21:04:57 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.