|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
10.10.2010 21:35:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Sam dans se pa prov vid da je BB user posted image po tv-ju, ker tak klepetamo tukej goruser posted image user posted image

Hahahahaha, sam res!!! user posted image user posted image

A pol nism edina, ki se mi to zdi kr ena bedarija??? No, fajn!user posted image

Jst sem prebrala najboljši komentar pri eni kolegici na FBju na to temo -> "Hotela sem se prijavit na BB pa me niso vzeli, ker me pozna preveč ljudi" user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.10.2010 21:36:42   
nusi
bb je res bedarija2. Sem se hotla prisilit, da bi mi blo všeč pa ne gre user posted image
deveta - pa prideš tudi kej na teren, s palačinkami mislim user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.10.2010 21:36:56   
deveta
Joj, ste me prememle, moram še malo k GH na izobraževanje, pol pa na kavčuser posted image user posted image . Ja moj bragi ga je gledal (BB) in se križa in se sprašuje katere budale to gledajo. Pa mu rečem, da taki kot je onuser posted image user posted image user posted image . Pol pa je obrnu na Discoveryuser posted image (ko so tam reklame pa spet na BB preklopiuser posted image user posted image )

j.b.: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.10.2010 22:14:59   
K_a_t_i
GH in pire krompir... Na eni strani mama, ki bi rada naredila svojem otroku nekaj kar je neokusno malo bolj okusno ter na drugi strani en kup punc, ki se delajo norce iz tega. Brez zamere, ampak zlobne ste!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.10.2010 0:10:33   
Sapin
Dober večer,
mi imamo že dva spodnja zobka. Na srečo mala še ni ugotovila, da se da ugriznit tudi v bradavičko, kar bi imelo zanjo verjetno zabavno posledico vzklika bolečineuser posted image . Drugače smo kar vredu. Zdravje je super, samo mami je malo zmatrana, ker ni očeta, ki bi pomagal pri krotenju male žverceuser posted image .

Bom kar malo komentirala danes, ko je mala zaspala in imam čas;

gh: Imamo že kar reden večerni obrok. Rižolino zmešano z korenčkom, jabolčnim sokom ali jogurtom ali pa banano z rižolinotom. Je dokaj packarija - je zabavno, ko ji dam žličko te ... kašice ... v usta, pa jo pol ven pljune, pa si zraven še roko v usta vtakne. Slinček zadrži približno 70 %, ostalo pa pristane po njenih in mojih oblačilih user posted image . Glede one frajle pa lahko rečem le, da so nekateri komentarji zanimivi in poučni. Sem prebrala en forum in v treh straneh je punca postavila le vprašanje, potem pa so se ostale izživljale. Mogoče pa živi za devetimi vodami, za devetimi gorami in je njen edini stik s svetom RR in boga zgubljena duša nima nobene prijateljice z otroki ali mame, da bi jo vprašala kako to gre user posted image
Meni je moja mami že pred mesecem svetovala, naj začnem z uvajanjem, da naj pazim nase, ker dojenje začne silno izčrpavati, ko je otrok malo večji. In da je dobro, da je otrok pripravljen na gosto hrano, ko zaradi njegovih povečanih potreb (ali recimo maltretiranja joške/bradavičke) dojenje ni več tako fajn.

Za enkrat jemo še domače, pozimi pa bom mali dajala kašiče iz trgovine. Je nadzor nad tem, da so bio in brez pesticidov veliko večji, kot pa pri zelenjavi iz italjanskih, španskih, turških rastlinjakov.

BB - ne gledam. Moja mati so enkrat imeli prižgano televizijo na top model Slovenije ali nekaj takega. Anoreksičen gravž, ki ga vodi ena grda, zafrustrirana antipatična ženska. Raje sploh ne pomislim, da bi mojo hčerko pri 15 kdo tako obravnaval.

Razvoj:  moji tudi rokice moram sama poravnat, da visi na komolcih, kje šele, da bi se že na cele roke opirala. Je pediatrinja rekla, da je vse ok, torej se probam ne sekirat in se samo čim več z njo igrat. Že kak teden pa suvereno zagrabi igračko, če ji jo postavim v njeno vidno polje. Kotalimo se še tudi ne. Imamo čas še kake dva meseca, da začnemo.

kilaža: imam tudi še kake +3

Round two: Če ni uspelo, bi potrdila možnost brezmadežnega spočetjauser posted image . Dragi študira ali če kupit prikolico za otroka za enega ali dva.... Vendar bi jaz še malo počakala - da neham dojit (in da joške spravim v približno normalno stanje), da se mi telo malo opmore (da zgubim še te tri kile, da se mi še malo utrdijo mišice trebuha, da mi še malo celulit zgine), da otroče št 1 še malo zraste in shodi, da ne bom v devetem mesecu nosečnosti imela otročka, ki še ne zna hodit in ga je treba nosit. Če ne bo kinder surprise bomo počakali, da bo mala stara eno leto. Menstruacija - saj ne vem, ali sem jo imela ali ne. nekaj sem dva dni imela mini krvave madeže. Drugega otroka bi si v tem trenutku želela imeti doma - v bivališču mojih staršev. Za njihovo pomoč sem jim neznansko hvaležna. Ko se mi začne cefrat je zelo priročno v bližini imeti nekoga, ki z veseljem zabava malo dete.

Antibiotiki;  jaz se jim izogibam, kar mi je kar ratovalo dokler nisem dobila vnetja mehurja, ki je postajalo vedno bolj kronično, dokler nisem nehala jesti KT. Upam, da se nikoli več ne ponovi. Upam, da tudi mala ne bo bolehen otrok. Še razmišljam, ali bi šla po protivročinske svečke ali ne.

spanje:
čez noč spi z mano v postelji, da nisem sama (oče odsotem do novega leta) in ker je toliko lažje nočno dojenje. Vstajava pa med 8 in 10. Najprej se zbudi dete, potem se nekaj časa sama zabava, da se jaz sestavim do te mere, da sem sposobna vstati.
Ha - zdaj pa grem v posteljo. Jo je mala že pogrela user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.10.2010 8:27:06   
Aninchy
Dobro jutrooo!

najprej: A MA KTERA KEJ MLEKA ZA POSODIT?! user posted image Sej vem, da ne gre kr tak, ampak men se toook lušta kave, pa je mleka zmanjkal user posted image brez pa ne gre, ne, ne...

no, na hitrco...

kati - ma sej vem, da je boga, tud men se že prav smili, ampak bolj ko ji vse govorijo naj po občutku dela, bolj ona hoče podrobnosti. Pa sem ji že hotla ZS poslat, da naj napiše, če jo kaj konkretnega zanima, pa rajši nisem, ker tud jst še nisem čist "not" v uvajanju.user posted image No, sej glede na tvoj post se mi je pa zdel, da si ji ga mogoče ti poslala.user posted image
Je pa res, da je iz smeha prišlo do pravega norčevanja. Se mi zdi, da je malo presegla mejo tista, ki je napisala, naj da čokolino v krompir, da bo pa to jedla.... No, to mi je bilo med neokusnimi izjavami.... sicer so pa itak potem temo zaklenili, ko so videli, da gre predaleč vse skupi...
In ja, priznam, smejala sem se. Ampak kaj čmo, če je blo pa hecno!user posted image

joooj mali že drugič zaspan... t.j. SITN K PODREPNA MUHA! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.10.2010 8:55:25   
julka8
dobro jutro!

pa še ena user posted image za vse! user posted image
aninchy - žal nimam mleka, pijemo kavo brez user posted image pa tut tko nimamo nč mleka, morm dans u nabavo.
mali ma tak pregled pa ceplenje dans, pol gremo pa še u nabavo, jeeej spet bomo zapravlal za hrano k je itak večino fuuul predraga user posted image user posted image pa dobr, kaj čmo, jest mormo..
divans- ja pomoje tut nima glih nobenga blis da bi se s kom pogovorila glede zadev k jo zanimajo. js mam ful kolegic k že majo otroke in pol če me kej zanima se mal pr njih pozanimam kako pa kej..user posted image drgač je pa točn tko k je mislm da že aninchy rekla - z vseh strani razne različne teorije kako pa kej je treba, smernice se skos spreminajo... mal bol po lastnem občutku! user posted image

fiška, in ostale - bravvo za pogum da že delate na naseldnjem!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo šo počakal kak let in pol user posted image

no zdej morm pa letet

lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.10.2010 9:22:36   
K_a_t_i
Jutro!
Ugotovila sem zakaj naše dete tuli kadar je user posted image . Nič ga ne zvija, niso zobi, ampak meni zadnje čase mleko nenormalno teče - no, kar šprica mi ven, ko potegne pa očitno ni navajen in mu ne paše, ker ne more sproti goltati pa še zraka ful požre in ga potem kupčki matrajo. Zgleda je zdej med boleznijo tok več popil, da so se nove zaloge naredile. Tko da - Aninchy (btw - a to ime kaj pomeni?) - lahko dobiš pri meni. Aja, mam tudi kravjega, ja user posted image

1 vprašanje - rumeno korenje - a to ti je isti šmorn kt oranžno korenje sam druga barva? Mi ga je tašča prinesla pa ga, razen v ričetu za okus še nisem zasledila (pa še tam se mi zdi, da smo ga ven dali user posted image ).

btw - pa ja ne bo treba bund ven zvlečt?! Temperature od -1 do 4. BRRRRRRRRRRRRR Popoldne pa 16... Ma to vreme ne ve kaj bi rado!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.10.2010 9:31:49 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.10.2010 9:33:46   
Aninchy
k_a_t_i - glede rumenga korenja ne vem, sploh nism nikol razmišljala o njem...? Lohk ti pa povem glede nickauser posted image V dobi starega IRCa, (se čuje k 100 let nazajuser posted image ) se jst prjavm... in ker mi je ime Nina, pač okol obrnem in dobim Anin - posledično vsi (idioti!!) mislijo, da sm MOŠKI!!user posted image user posted image in sm pač še chy dodala zravn, da mal bolj na žensko vlečeuser posted image
pa hvala za mleko... že mam. lubi prnesu user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.10.2010 9:35:45   
Aninchy
vreme - no, kje ste zdej ve, ki ne oblačte žab in kap?user posted image Mi pa zdej oboje že kr fajn prakticiramo, glede na to, da je itak že v športnem delu in vleče not. Včeri zjutri je bla pr nas sam 1°C user posted image Mamo jaknco, bundo pa tud, ampak mu je še tok velika, da mi skor ven uide, če ga dvignemuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.10.2010 9:40:39   
Aninchy
aja še neki.... jst rabim nov vozičekuser posted image ma tale fuuul smotano zimsko vrečo, glede na starost naših sončkov, jo bo pa kr nucu... vzela bi pa nekaj bolj marela stil oz. da se čim boljš zloži, pa da ma vrečo, ki zlo dobr pokrije... pa pomožnosti za čim ceneje...user posted image ideje??

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.10.2010 10:16:56   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33
Mi ta mesec začnemo delat na round two user posted image user posted image . Še katera?

user posted image user posted image Tole bo pa hitro! user posted image No, saj sem tudi jaz mojemu rekla, da glede na to, da hočeva še enega otroka, bi ga najraje imela takoj, da imam potem mir in se lahko v miru postaram.user posted image No, malo za šalo, malo za res..imam namen še faks naredit, ampak se mi zdi nekako nemogoče zraven dojenčka to delat, ker bi bil otrok nemalokrat prikrajšan zame. Tako da bi se raje sedaj posvetila materinstvu, potem ko "bosta" otroka večja pa bi jaz delala faks, da bi si lahko mogoče enkrat najdla kakšno boljšo službo. Nimam ambicij celo življenje v tekstilni trgovini ostat.user posted image

Aninchy - odrešena si grehov! Temu bi se še bog nasmejal!user posted image
Meni je bila najboljša tista "koliko vode naj dam, če pripravljam po navodilih proizvajalca.." (nekaj v tem smislu)...no, menda so navodila z nekim namenom na škatli..user posted image
Glede pireja pa..če je zanič, je zanič..moj otrok ni navdušenec nad cvetačo..pa mi ni čudno, ker tudi meni smrdi. Ja pa kaj. Ni to edina hrana.

Pasenje kravic - naš se lepo postavi na roke in čisto dvigne trup. Včasih se pa opre na nogice in še rito dvigne, tako da je cel v zrakuuser posted image Fitnesira že pri 5 mesecih, upam da ko bo večji ne bo nabildan narcisoid.user posted image
Mi je pa najbolj smešen, ko se sredi noči zbudi za jest in pridem v sobo, prižgem luč, on pa telovadi, pa se obrne proti vratom in se mi nasmeje. Ma da se mu da.user posted image Mami pa komaj pricaplja do njegove posteljice.user posted image

Moški - včeraj zvečer sem bila za akcijo, ker je dete spalo, jaz sem pa vse pospravila in cunje zlikala, stuširala se, skratka vse je bilo kot nalašč za user posted image user posted image ampak sva se pol skregala, ker nisem hotela v kopalnici, ker me je zeblouser posted image user posted image in me je nadrl, da vedno vse zamorim in potem sva oba kuhala mulo, on na računalnik, jaz pa spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes ga bom pa morala poštimat, ker ima nočno, da se mi kaj ne maščuje.user posted image

Kati - rumeno korenje ima močnejši okus, meni ni všeč. Če ga že dajem v hrano, ga dam čisto malo. Ne pa otroku kašic pripravljat od tega.user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.10.2010 13:56:53   
Aninchy
Čao še enkrat!user posted image

Rabla bi vašo pomoč.

Namreč približuje se krst in delam vabila, pa bi imela kak VERZ?!? Na netu gledam in nič kaj pametnega, enih par jih je, pa se samo ponavljajo, so pa čist preveč "pobožni" za nas user posted image Če je ktera kej pametnga skup spacala?? Hehehe, drugač bom pa mogla mal svojo pesniško žilco uporabit... če jo še imam kje...?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.10.2010 15:16:44   
j.b.
user posted image user posted image user posted image user posted image Matic se je pravkar PRVIČ prevalil SAM iz hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image Oh moj sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image
(nisem si mogla pomagat da veselja nebi delila z vami user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.10.2010 15:28:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Kati - rumeno korenje ima močnejši okus, meni ni všeč. Če ga že dajem v hrano, ga dam čisto malo. Ne pa otroku kašic pripravljat od tega.user posted image

Hvala! Pomojem bo končalo v bio smeteh... Kwa naj delam s 5imi 30cm dolgimi in premer 4 cm korenji?! Khm... no ja... Don''t even think about it!!! user posted image

to lahk probam user posted image http://www.kulinarika.net/recepti/11122/juhe-in-zakuhe/podmeteno-rumeno-korenje/

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.10.2010 15:29:48 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.10.2010 17:05:46   
barvar
Kati user posted image user posted image user posted image . Ti pa imaš ideje...
Za nama je drugo cepljenje. Zaenkrat vse OK. Naše mere pa so 7420g in 65,5 cm. Ja dobro nam gre. ni kaj user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.10.2010 19:35:34   
sabri
Oj,na hitro se javim, spet od zdravnika, ker je velika kašljala celo noč in zdaj cel dan skoraj brez prestanka, mava že oba poln kufer, čakam na prijetnejši del materinstva, ker trenutno ko velika kašlja s presledki že eno leto in mala zda j že 14 dni in bolj malo spimo, nisem trenutno navdušena, ne me obsojatuser posted image . Saj vem, ko bosta zdravi bom vse pozabila in se bosta lahk vsaj igrali skupaj. No velika ima kao gliste in alergijo, na kaj, moram pa pogruntat. Od tega baje kašljauser posted image .Se na krvi vidi, da ima alergijo baje. Nisem več dost pametna, res. Pa male se mora izogibat s tem kašljem, ja ful izvedljivouser posted image , jo naj zaprem v sobo al kaj?! Eh, bom raje nehala za par dni pisat, ker vidim, da sam jambram. Lepo se čuvajte in se beremo.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.10.2010 19:36:19   
sabri
Pa hvala za pikapoke, sem skor pozabila, smotana jaz,

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.10.2010 20:03:35   
barvar
Sabri, nič se sekirat. Verjetno imamo vsi tu in tam vsega poln kufer, samo priznajo ne vsi user posted image . Je pa res, da zaradi glist otroci kašljajo-podančice. S kašljem pridejo v ustno votlino, otrok jih pogoltne in začarani krog se nadaljuje... Pa so ji pregledali blato?
Pri nas je že tišina, ker že spimo. Mu je danes P potegnila dol kožico na lulčku in je bilo meni tako grozno, da sem kar stran gledala, mali pa nič. Je pa imel prej malo krvavo na plenički user posted image . Drugače se dobro razvija, P je edino ugotovila, da je pravi dramatik. Ker se nisva z njim ukvarjali, je najprej "vtrepal" z očkami, pol kašljal, na koncu pa je še vriskat začel, da sva ga le pogledali user posted image . Bo zgleda igralec.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.10.2010 20:05:09   
deveta
Dober večer

sabri: zakaj pa se mora ta velika male izogibat, če naj bi kašljala zaradi alergijeuser posted image user posted image . Od kdaj pa so alergije po zraku nalezljiveuser posted image . Nevem, nisem še čula za kaj takega.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.10.2010 20:07:39   
deveta
A če jezaradi glis pa je drugo, samo ta mala kašlja, kot praviš že dolgo. Glist pa ja nima že eno letouser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.10.2010 20:11:00   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

vreme - no, kje ste zdej ve, ki ne oblačte žab in kap?user posted image

Evo me user posted image , samo pri nas še ni tako mrzlo user posted image . Sem pa danes že resno razmišljala v te smeri, oz. bom jutri odšla ven kasneje, ko se že pokaže sonček.

kati - pa dej no, to bi bla ful dobra korenčkova juha, prepražiš čebulo, mal krompirčka, korenje, voda čez, pa zmiksaš s paličnim in zmaga user posted image

sabri - upam, da bo res kmalu bolje, kar se pa jamranja tiče si mora človek nekje dat duška ane?

< Sporočilo je popravil nusi -- 11.10.2010 20:12:21 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.10.2010 20:21:41   
deveta
Aninchy: mi še nimamo žab in kapeuser posted image . sem ji pa dala spodnji del zimske vreče v voziček, da ji je toplo od spodaj.
Za krst pa ti žal ne znam pomagat, ker ne vem kaj je primerno napisat ob takem dogodku. kaken voziček pa maš, da vreča ni primerna. Po moje so vse približno tam tam velikost. Ne vem no, za našega nismo mogli nekih dimenzij zbirat.
j.b.: user posted image user posted image user posted image za prvi obrat.
Tudi jaz se moram pohvalit, danes je tamala prvič zaspala v vozičku na sprehoduuser posted image .

k_a_t_i: dober tekuser posted image user posted image Sicer pa nisem še nikoli jedla tega korenja, mi ni bil simpatičen, ko sem ga vidla v trgovini, pa sem ga kar tam pustilauser posted image user posted image .

sabri:  res imamo vsi občasno vsega čez glavo, pa ne le otrok in kar je z njimi povezanouser posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.10.2010 20:40:49   
sonček88
Dober večir kako smo kaj?? Moj tavelik uspava mojega tamalega, tko da imam jaz malček časa zame:PP
Aja, sem probala stisnit celo tubico fizjološke v nosek in morem rečt da pomaga, zato HVALA!!!!

Aninchy jaz vabila za krst sem naredila sama, verz sem najdla na netu, ampak ni tako pobožni, ker tudi sama nisem hotela takega. Bom prilepla slikice vabil, da vidiš:P
sabri sej bo bolše, ti samo drži trdno in noben te ne obsoja***

j.b. user posted image user posted image user posted image

deveta  wawww zaspala??? Užitek zate a? (p.s. za tvoj hrbet še bolj) hehe
Kaj dela mala Veronika?? Že pančka?? al se crta z tatijem?:P

Ekola slikice od vabil, za Aninchy:P Upam da ti je kaj v pomoč:P

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu deveta)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.10.2010 22:02:14   
Angel_Tian
Čer punce,

da vas poskusim na hitro prebrat in kako svojo dodat. Ste nekam prodno pisale danes.
Najprej pa naj vam povem, da je Lina imela danes svoje drugo cepljenje. Drla se je fuuuul user posted image ampak je bilo potem tudi hitro ok. Težka je že 7240 g, velika pa 66 cm user posted image user posted image

klupko - pa ne zdaj vse komplicirat no user posted image Se bodo vaši fantje pol na mene spravljali, ko se nobena ne bo več hotla poročit user posted image

Ja, ja, takile ekspres opravki bodo vedno pogostejši user posted image Jaz v pol ure naredim toliko, da se sama sebi čudim. Še bolj se čudim, ker ni nič slabše narejeno kot pa včasih, ko sem enkrat več časa potrebovala (bolj star, bolj nor sistem) user posted image

nusi - iiiiiiii, tole se pa res sliši zelo prijetno praznovanje r.d.

fiška - no lepo, da ste tako super in še lepše je slišat, da z Vesno tako uživata user posted image user posted image Pa seveda veliko uspeha v drugi rundi user posted image user posted image

moi - ne se jezit, raje bodi vesela, da se Eliasa prehlad še ni lotil. Le naj tako lepo zdrav ostane, boste vsaj spali lepo user posted image Ampak tole preventivno dajanje sirupov pa je meni tudi malo preveč, kaj še čakajo s pregledom??

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Mi ta mesec začnemo delat na round two .

Uuuu in tudi j.b. Sta pa pogumni

Jaz sem pri prvem do skoraj drugega leta govorila, da ni govora, da imamo še enega!

kati - ti podam roko user posted image user posted image Je bil Tian tako naporen, da sem rekla, da vsaj 3 leta bo razlike. No, potem se pač eno leto nekako ni prijelo in je ta razlika narasla na 4 leta. Mi je super tako. Dva skupaj pa ne bi zmogla, je bil mali res preveč naporen. Pa jaz, ko imam itak še tako napornega moža user posted image

j.b. - dober vic user posted image user posted image user posted image (dokler res samo vic ostane) user posted image user posted image user posted image

deveta - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a res želiš moj odgovor, če dragega preveč razvajaš user posted image user posted image

BB je kaj?????

sapin - user posted image user posted image user posted image mi imamo tudi že dva zobka. Tečni smo tudi za dva user posted image Kotalimo se mi še tudi ne, vendar pa Lini ležanje tudi tečno postaja. Ona bi že tako zelo rada lepo sedela v stajici in se igrala. Ja, pa hodit bi tudi že začela user posted image

kilaža - jaz sem še na +1,5. Moj dragi pa je v zadnjem mescu pridelal +4 user posted image Sicer se je začudil, ampak če je vsak dan neke sladkarije in nič drugega ne počne kot da gre v službo, potem mislim, da se nima kaj čudit.

zokni - sivi s črtami in rožicami user posted image

kati
- rumen korenček je enak ja kot oranžen. Vzaj moja mami ima oba na vrtu in sta oba enakega okusa. Ga tudi vedno v juhi skuha. Ne vem pa, če obstaja več sort.

klupko - a ti tudi nisi za seks po kreganju? user posted image user posted image user posted image

aninchy - mi smo sicer imeli poroko in krst skupaj in je bilo v vabilu marsikaj napisano, ampak za krst pa je bil tale verz

Ves v belem bom sijal,
mogoče tudi zajokal,
ko boter me bo v rokah držal,
ati svečko bo prižgal,
gospod župnik pa
prvi zakrament mi dal.

j.b. - user posted image user posted image user posted image user posted image za obrat.

barvar - evo, pa je Lina le malenkost večja user posted image user posted image Edino v gramčkih malo zaostaja, kar pa se tako ali tako za punco spodobi user posted image

sabri - ne obupavat user posted image user posted image user posted image user posted image Me smo pa zate tu tudi, če moraš pojamrat.

Uh, kar ne morem verjet, da mi je uspelo vse prebrat in se je Lina v tem času samo enkrat začela dret. Zdaj si pa lahko en tuš privoščim, potem me pa likanje čaka user posted image
Nočko...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.