Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 6.10.2010 14:54:43
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka prekvalifikacija-tudi jaz sem šla v to in sicer iz gost. na predšolsko vzgojo,tako da...smo spet šolarji.Sicer uradno še nisem vpisana,ker čakam da mi iz zavoda pošljejo odg. ali mi bodo financirali ali ne.V primeru da ne si bom pač sama plačala,ker sem trdno odločena da to naredim.Lahko vseeno hodim na predavanja za izpite pa bo potrebno počakati na vpis.In če me bo to fajn držalo bom še faks vpisala glede na izkušnje rednega šolanja težko verjamem v glavnem predavanja so se začela in časa za mojih 30 izpitov imam do spomladi 2013,takrat mora biti namreč šolanje po starih programihh končano.Veselo na delo,zato se bom verjetno tudi redkeje ( če je to sploh še možno) javljala Katja-kam pa se boš ti vpisala,verjetno fax? in kako to da imajo omejen vpis,če je študij ob delu,ali se motim in greš v redni študij? Orka tisti časi ko na faksu na izrednem študiju ni bilo omejitev so minili. Sama sem morala zaradi vpisa na faks izboljšati ocene iz srednje šole, da sem spravla splošna uspeha 3. in 4. letnika na prav dobro, potem pa še en predmet pri maturi, da mi je ratal pridet na željeni faks (sicer v Koper ampak vseeno - ratal mi je...)
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 6.10.2010 21:38:15
|
|
|
|
_katja_
|
čer! Danes zjutraj smo skoraj zaspali...hehe pri dveh malih otrocih. Sem se zbudila 2 minuti preden je tašča prišla po NAceta. No sva ga potem hitro zbudili in oblekli pa je bilo. Perpetuum jazzile so res super. Jaz sem bila v Arburetumu. Super super. Tako da boste sigurno vsi uživali na njihovem koncertu. onur: kako je bilo na telovadbi? sončnica super za jutranjega lupčka. Kako je šlo na izpitu. Sem držala pesti mojsoncek: uuuu hvala za titulo Andromeda: uuu do sem diši Kako je uspelo? orka: kot je že šema napisala je to zdej kr borba za prosta mesta. Kljub temu, da je plačljivo in izredno in ne vem kaj še vse, je omejitev. In ne vem če sem že napisala je eden glavnih kriterijev zaposlitev v vrtcu ali prvi triadi.Jaz sem imela pa pogodbo do 31.8., zdaj dobivam pa porodniško. Ampak imam status brezposelne osebe. Če ne bi bla na porodniški bi bila sigurno zaposlena. Tako da je to mal bedno. Bom vse to napisala zraven pa bo mogoče kaj štelo. Pa rihtam si potrdila, da bo čimveč papirjev Drugač se bom pa vpisala na Pedagoški faks, ampak samo na prekvalifikacijo. Ne rabim delat treh let faksa, ker imam že dokončan drug pedagoški faks. Iz katerekagoli pedagoškega faksa greš lahko delat to prekvalifikacijo. Danes sva se z Jakcem potepala po Ljubljani. Najprej na faks po potrdila, pa mal v Citypark pa mal kofetkat. Je bilo luštno. Potem sem prvič v življenju nardila morsko rižoto. Je bila super. Zdaj sem bila pa na Zumbi. To je neka nova vadba. Meni je ful všeč plesna aerobika, zato je tole super. Bilo je megaaaa. Pa tolk sm se zgonila. Sam doma pa zvem, da se je Jakec jokal 1,5 ure. Imela ga je tašča. Ampak ne vem, sej jo je navajen. Sam očitno ne dost. Je rekla, da more večkrat v varstvo pridet. Meni ustreza Nc uživajte punce pa mirno noč K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 6.10.2010 22:30:26
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Danes zjutraj smo skoraj zaspali...hehe pri dveh malih otrocih. Sem se zbudila 2 minuti preden je tašča prišla po NAceta. No sva ga potem hitro zbudili in oblekli pa je bilo. O, tudi to se zgodi pri 2 nadebudnežih? No, pri nas vstane mož ob 6.30, ta čas, ko je v kopalnici, jst zrihtam Daria in nato gresta, bi se težko zgodilo, da bi zaspali, Dario se pa zdaj sam od sebe zbudi malo čez pol sedmo. IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Andromeda: uuu do sem diši Kako je uspelo? Za prvič sem več kot zadovoljna, sem pa pozabla dat v kremo mlete mandlje, sej ni panike, ker jih bom posula po vrhu torte. Upam, da je tud okus tako dober kot izgled Sicer bomo pa jutri videli. Aja, pa nisem je oblekla v uno tičino maso, ampak sem jo namazala z mascarpone kremo (tako kot je tudi v tistem receptu, kejr sem prej link pripopala).
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 7:12:53
|
|
|
|
onur
|
Dario vse najboljše in najlepše. Včeraj smo bili na telovadbi za Petjo. Bilo je super. Petja se je razživel tako, da je bila na koncu čisto mokra. Bomo provali hodit. Samo malo mi teži, ker se moram vozit, v našem karju je telovadba komaj od 3 let dalje. Drugač pa nič kaj posebnega. Danes grem morda poslušat eno predavanje od psihiatrinje v sklopu dneva duševnega zdravja. To je to.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 8:16:00
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla, danes smo pa tud mi uspeli it v vrtec z nasmehom na obrazu, brez dude celo (!) in sploh tako hitro, da sem ostala pred vrati malo zmedena ...... Drugače smo pa imeli včerajšnjo noč katastrofa-celo noč se je drl. Ne jokal, kričal. Danes je pa blo OK in tud včerajšnji dan ni bil kaj posebnega. Kar ne morem verjet kaj mu je blo. In posledično sma danes spala malo bolj dolgo ..... Nič, grem malo pospravit-mam en kup cot, ki so Lovrotu že premale in jih moram spakirat za na podstrešje......da počakajo, ko bo še kak otroček Pol pa kuhat....danes polpeti in krompirjevo-kumarična solata, pa neka juhica zraven, še ne vem kakšna. Lep dan še naprej, čeprav je meglen
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 8:17:21
|
|
|
|
nagajiva
|
Joj skleroza.... Dario VSE NAJBOLJŠE......
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 8:49:02
|
|
|
|
poli*
|
VSE NAJBOLJŠE DARIO ZA LETI!!! Andromeda, lepo popraznujte. Joj, pa vidim, da smo tu same mamice študentke . Mi začnemo s faksom jutri .
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 8:52:47
|
|
|
|
orka
|
ZA DARIA
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 9:01:58
|
|
|
|
mojsoncek
|
Morgen! Kava za mamice in tortica za Daria. Vse najboljse Dario!!! IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Je rekla, da more večkrat v varstvo pridet. Meni ustreza To je pa lepo slisat . Verjetno bi marsikdo raje rekel nikoli vec ali ne hvala. Za zumbo se pa slisala same pohvale. mislim, da bi meni tudi totalno ustrezala. Ampak v moji blizini je ni nikjer, kam dalec se mi pa ne lusta vozit, ker imam 100 km na dan vec kot dovolj . Ja orka, te casi so ze zdavnaj minili, da na izrednem studiju ni omejitev. Se je treba tudi za to fajn potrudit, da prides zraven. Andromeda - ja, tudi pri dveh nadebudnezih se da zaspat. Se je kar nekajkrat ze zgodilo tudi pri nas. onur - super za telovadbo. Po moje se kar splaca vozit, ce le ni predalec. Pri nas je celo tako, da so sportne aktivnost za najmlajse sele od 5 let dalje . ekola... zdej pa delat...
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 9:40:01
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Punce, hvala za čestitke, jih bom predala Dariu Danes sem ga jaz peljala v vrtec, smo nesli še nekaj slanih stvari (pombar medvedke in bobi palčke) ter nekaj kinder čokoladic, da se bojo malce pocrkljali. Popoldne pridejo pa ljubljanski sorodiki na tortico in pojedino, tako, da moram sedaj tipi-topi pospravit. sem pa bila prejle v Lidli, naj bi imeli v akciji otroške žabice, ampak vse samo za punčke, tudi v Intersparu ni nič bolje, pa kaj hočejo proizvajalci, da fantki izumrejo ali da naj jih oblačimo v roza in hello kitty? Moj mož v šali pravi, da je to zato, ker so modni kreatorji topli bratci Nič, grem, da se preveč ne zasedim. Lep dan, pa upam, da se bo sonček pokazal. Tisti dan, ko se je Dario rodil, je blo tako lepo vreme (prej kakih 14 dni pa živ obup, če me spomin ne vara).
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 10:25:51
|
|
|
|
nagajiva
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda sem pa bila prejle v Lidli, naj bi imeli v akciji otroške žabice, ampak vse samo za punčke, tudi v Intersparu ni nič bolje, pa kaj hočejo proizvajalci, da fantki izumrejo ali da naj jih oblačimo v roza in hello kitty? Moj mož v šali pravi, da je to zato, ker so modni kreatorji topli bratci ne vem, če ne bo imel tvoj mož kar prav.....Sicer pa tud jaz penim. Kamor koli pridem v trgovino je 80% za punčke in ostalo za fante. A že 3 leta v slo. prevladujejo fanki...halo.....ne vem kje živijo ti naši trgovci Nazadnje sva šla kar v Avstrijo, ker sem pri nas zgubila živce. Ma nekaj pospravljam in mi je tak dolgčas, ker ni direndaja okoli mene. Obup!!! Sem si TV na glas nardila, pa še malo radio.....samo da nekaj ropota okoli mene. Res komaj čakam, da začnem delat, ker doma Lovrota preveč pogrešam. V službi se pa človek že nekak zamoti in malo hitreje mine. Babike, pridne bodite.....tiste v službi pridno delajte, študente se pa lepo pridno učite .....
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 11:30:20
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva ne vem, če ne bo imel tvoj mož kar prav.....Sicer pa tud jaz penim. Kamor koli pridem v trgovino je 80% za punčke in ostalo za fante. A že 3 leta v slo. prevladujejo fanki...halo.....ne vem kje živijo ti naši trgovci Nazadnje sva šla kar v Avstrijo, ker sem pri nas zgubila živce. Je v Avstriji drugačna situacija, oz. se da tam dobit več za fantke kot pri nas? Ker potem jo ob prvi priliki mahnemo v Celovec, ki ni tako daleč stran od ans.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 12:02:36
|
|
|
|
mmami24
|
pozdravljeni! a se vam lohk še js pridružim... no, moj sinko je tud novemberček, rojen je 26., še mal pa bo 2 leti, kr ne morem verjet tko hitr je šlo mim.....najstarejša pa ima 5 let in bo drugo leto šibala v prvi razred... js pa trenutno doma, pripravljam se na predavanja.... jah, prej nismo imeli časa študirat zaenkrat vas lepo pozdravljam in mejte se lepo....
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 12:44:48
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmami24 pozdravljeni! a se vam lohk še js pridružim... no, moj sinko je tud novemberček, rojen je 26., še mal pa bo 2 leti, kr ne morem verjet tko hitr je šlo mim.....najstarejša pa ima 5 let in bo drugo leto šibala v prvi razred... js pa trenutno doma, pripravljam se na predavanja.... jah, prej nismo imeli časa študirat zaenkrat vas lepo pozdravljam in mejte se lepo.... Dobrodosla in prav lepo pozdravljena! No, najina najmlajsa otrocka sta rojena na isti dan, ta starejsa pa sta le pol leta narazen Sem vam prej pozabila nekaj povedat... vceraj sem dozivela nekaj, kar se mi je zdelo prav neverjetno. Popoldan se mi je ful zalustalo, da bi brala. Vzamem knjigo, se vrzem na kavc in berem ... in berem celo uro medtem ko sta se mladinca lepo igrala. Meni se zdi to res nekaj neverjetnega, da si lahko sredi dneva takole "privoscim eno urico zase" .
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 12:50:05
|
|
|
|
orka
|
fantje-punce...kako zanimivo,jaz sicer bolj malo hodim kupovat obleke,ker veliko dobimo,razen za afne guncat,beri šminkirat al koako se naj izrazim in ko grem ponavadi nič koolskega za punce ne dobim...pomoje bo tu murphy zakon veljal,če kupuješ za fante imajo samo dekliške reči in obratno,tako da nikoli prav. andromeda-kako fotkico torte nebi bilo slabo prilimat,kaj misliš??? mmami24-welcome in ob priliki kaj več o sebi in tvjih povej,da se bolje spoznamo.O nas boš mogla pa malo nazaj pobrskati ;-) sem žleht kajne? no ja sej lahko ? pa ti bomo odg....
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 12:51:49
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Sem vam prej pozabila nekaj povedat... vceraj sem dozivela nekaj, kar se mi je zdelo prav neverjetno. Popoldan se mi je ful zalustalo, da bi brala. Vzamem knjigo, se vrzem na kavc in berem ... in berem celo uro medtem ko sta se mladinca lepo igrala. Meni se zdi to res nekaj neverjetnega, da si lahko sredi dneva takole "privoscim eno urico zase" . mmmmmm,fouš...kdaj si bom jaz lahko takole???
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 13:27:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, izpit minil, sem naredla, prav ponosna na sebe ker je od faxa že 4 leta minlo. mmami24 dobrodošla . Dario vsenajboljše za 2. rojstni dan Tako več pa nimam za napisat ker ni nič novega tako da se jutri tipkamo zdaj grem še malo nekaj pospravit potem pa letim po Nika v vrtec tako da bo dan spet 1,2,3 minil. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 17:53:53
|
|
|
|
mmami24
|
hvala vsem!!! orka- bom povedala kaj več o seb postopoma...da ne bom sam o seb mojsonček- noro, lepo...je šlo kr hitr vse skp mim, ane? hčerkica pa je rojena 28.6.2005 evo, za večerjo smo naredili testeninski narastek...odličen okus... danes dop sem mal pripravljala topla oblačila, bundice oprala, mal likala.. zjutraj je kr mraz... za tedn sem frej, drug teden me že čakajo intenzivnejša predavanja 3-4x na teden, ki predvidoma trajajo od 15h do 19h. ko pridem domov pa otročka že spita zjutraj se moram učit, ko sta v vrtcu tako,da ju vzamem domov po kosilu in smo par uric skupaj. mi kr mal težko, ampak sedaj moram dokončati zadnji letnik, da se čimprej zaposlim. drugo leto gre hčerka v 1.razred in bo kr pestro. moram se še tok potrudit, da zaključim letnik... službo že imam zagotovljeno, samo končati moram šolo... ah, bo že...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 19:41:16
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ In ne vem če sem že napisala je eden glavnih kriterijev zaposlitev v vrtcu ali prvi triadi. mogoče, da zarad prekvalifikacije s faksa na faks, ker za sam vpis na faks men ni blo treba razen točk nč dokazvat Jaz sem imela pa pogodbo do 31.8., zdaj dobivam pa porodniško. Ampak imam status brezposelne osebe. Če ne bi bla na porodniški bi bila sigurno zaposlena. Tako da je to mal bedno. Bom vse to napisala zraven pa bo mogoče kaj štelo. Pa rihtam si potrdila, da bo čimveč papirjev kva se vse ne spomnijo. ko sem se jst prvič vpisvala, ni blo nobenih omejitev, ker tud služba ni bla zaželena Drugač se bom pa vpisala na Pedagoški faks, ampak samo na prekvalifikacijo. Ne rabim delat treh let faksa, ker imam že dokončan drug pedagoški faks. Iz katerekagoli pedagoškega faksa greš lahko delat to prekvalifikacijo. A ti pol vsaj diplome nau treba še ene pisat? ker tiste, ki delajo sam 3.letnik, jim velja iz višje šole?? zumba - ful kul, bi rekla moja ta starejša hči. Smo gledali v Portorožu in je blo zelo zanimivo, čeprav sama še vedno prisegam na pump
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 19:45:18
|
|
|
|
šema
|
Še neki: danes sem pršla od zobarja, kjer so mi urejali "filmski" nasmeh. Bom vidla, kako bo, ko injekcija popusti. Mi je iz dveh zob vzela živce ven in jih bo zdej "zdravla" Jutri pa na razgovor - mam kr mal slabo vest zarad tistih, ki ne dobijo službe. V tem tednu, ko sem pričela s pisanjem prošenj, je blo kr neki razpisov, tko da sem ful v dilemi - al čakat al kr ta prvo možnost zagrabit. Delovnik je sicer mal čuden, ker delajo pom in vzg 7 ur in pol, tko da bom vidla... Dariu še tukile vseeeee naj, naj, naj, naj mmami24 - dobrodošla
< Sporočilo je popravil šema -- 7.10.2010 19:46:43 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 20:26:07
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmami24 mojsonček- noro, lepo...je šlo kr hitr vse skp mim, ane? hčerkica pa je rojena 28.6.2005 u, potem sta pa skoraj eno leto narazen... Anze je majski 2006 ... no, pa saj ni vazno šema - dobro opravi na razgovoru... pa brez slabe vesti prosim! no, tako... jutri sem dopoldan fraj, ob enih se mi pa seminar zacne. Upam, da bomo res do sestih fertik!
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 20:34:17
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmami24 evo, za večerjo smo naredili testeninski narastek...odličen okus... danes dop sem mal pripravljala topla oblačila, bundice oprala, mal likala.. zjutraj je kr mraz... Ojoj, dobro da si me spomnila... še bundico moram oprati. Sva ji kupila tako vijola od medvedka Puja, ampak ker se vse povsod valjajo še preden pridejo do kupca jo moram nujno oprat. Verjetno me bo prehitela zima... mami- na kateri faks pa hodiš-program?
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 20:55:44
|
|
|
|
onur
|
Živjo še malo od mene. Šema, držimo pesti za službo. Lih ko si omenjala zobe. Moji tašči se je pa ta zgodila. Na četrtek pred soboto (ko sva se poročila) ji je sosedov pes priletel v prva dva zoba, da sta se ji začela majat (že prej so se malo). Pol pa vsa paf. Ma ji je zobar jih zrihtal že v petek in je bila vsa nared. Mmami24 dobrodošla med nami. Jaz sem šla pa danes popoldan poslušat predavanje na temo depresija (ni kaj, služba dela svoje in mi še popoldan ne da miru ). Petjo je imela tašča. Možek pa tast pa sta delala pesjak za novo članico družine - psičko baje Kalo, da bo ponoči imel kje biti. Pri prvem smo res imeli srečo, da ni šel čisto nikamor.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 7.10.2010 21:05:12
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla, IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Je v Avstriji drugačna situacija, oz. se da tam dobit več za fantke kot pri nas? Ker potem jo ob prvi priliki mahnemo v Celovec, ki ni tako daleč stran od ans. Midva greva v Graz in imajo v C&A ter H&M VELIKO večjo izbiro kot pri nas. Za Celovec ne bom dala roke v ogenj. Se mi včasih zdi, da naše trgovine prodajajo tisto, kar v Avstriji ali Nemčiji ne prodajo Sma v C&A dobila majčke po 2€....in to sma prebirala, ker je bilo tega preveč Če ti je blizu, se splača vsaj preverit. mmami24-dobrodošla....od kot pa si? Malo sem radovedna mojsonček-paše a ne? Sama zlo rada berem in si skušam večkrat zvečer, ko Lovro zaspi, privoščit kako urco branja. orka-moja sestrična ima punčko in pravi enako.....ne vem, mogoče pa je res murphyev zakon ....men se v trgovini vedno vse zdi roza.... Ko vas tako berem-same pridne študentke-me kar zagrabi slaba vest zaradi nedokončanega študija. Pa kaj, ko sem popolnoma zgrešila smer (beri:poslušala starše ) in sploh nimam volje se učit. Kako naj pol končam? Ah, ko bo dobra priložnost, bom naredila kakšen drugi faks....zaenkrat pa bo z mano slaba vest Lahko noč in lepo spanje.....jutri pa novim zmagam nasproti. In ne pozabite-jutri je petek
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 8.10.2010 7:37:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, danes pri nas lep petek, sonček sije tako da upam da ostane tako, boljubljajo že. Bo pa danes moj Nik prvič šel brez mene spat, me kar malo vest peče, nimam pojma kako bo uspelo, ker grema z mojim, k kolegu, si je stanovanje kupo, pa ma vselitveno žurko, bomo vidli, če ne pa boma hitro domov odišla če bo prehudo. Morama še it nekaj kupit ima katera kakšno idejo? Lep petek in lep vikend vam želim in naj bo s sončkom obsijan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......