|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
11.10.2010 11:23:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mi2 sva bili sami za vikend in sva v soboto povabili babi na sprehod v mestni park, popoldan sva imeli polno hišo obiskov, v nedeljo pa družinsko srečanje pri mojih doma, Lia je uživala 100 na uro, sej jaz tudi, ampak ko sem danes zjutraj videla kaj dela me čaka doma, se mi je kr obrnilouser posted image
Lia ima spet neke fore ponoči, me je zbudila ob 4.15: mami, it molam! Kam, Lia? Na kakav!user posted image  In sva šli v kuhinjo, je spila 3 šalčke kakava in spat nazaj!user posted image  Pa zbuja se ponoči, se dere mami, mamica, ati ne, ne, ne in jo lahko samo jaz dvignem in pocartam - zdaj pa ne vem, če se ji kaj sanja al kaj?Ni fajn!

user posted image Si me nasmejala zdej! Ampak 3 šalčke?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.10.2010 11:23:27   
Najaa

Jeeeeeeeeeeeeeej, dobila sem četrto user posted image !!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.10.2010 11:58:35   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi2 sva bili sami za vikend in sva v soboto povabili babi na sprehod v mestni park, popoldan sva imeli polno hišo obiskov, v nedeljo pa družinsko srečanje pri mojih doma, Lia je uživala 100 na uro, sej jaz tudi, ampak ko sem danes zjutraj videla kaj dela me čaka doma, se mi je kr obrnilouser posted image
Lia ima spet neke fore ponoči, me je zbudila ob 4.15: mami, it molam! Kam, Lia? Na kakav!user posted image  In sva šli v kuhinjo, je spila 3 šalčke kakava in spat nazaj!user posted image  Pa zbuja se ponoči, se dere mami, mamica, ati ne, ne, ne in jo lahko samo jaz dvignem in pocartam - zdaj pa ne vem, če se ji kaj sanja al kaj?Ni fajn!

user posted image Si me nasmejala zdej! Ampak 3 šalčke?

O, vsaj nekdo je tu!user posted image
Ja, ja, imam eno malo šalčko za njen kakav, pa za zajtrk spije 2, ponoči pa je kr non-stop govorila mami še še, jaz pa tak v transu, pa sem mislila, več spije, bolj bo spalauser posted image  Pa ni, 5.50 bujenje.user posted image  Ne vem kaj ji je zadnje čase, je že lepo prespala noči, spala do 7.10 in je bilo vse ok. Potem je imela tisto nesrečno cepljenje, smo dežurali cele noči, potem je spet prespala 2 noči, zdaj pa spet akcija!user posted image
Nika je imela kako reakcijo po cepljenju al je bilo vse ok?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.10.2010 12:04:34   
Najaa
Nika na splošno ni imela do zdej reakcij na cepljenja, Tija jih je imela večkrat s kakimi vročinami. Pa po cepljenju za pnevmokok je bila nekaj časa zelo nerodna. user posted image
V glavnem, Nika je zdej bila cepljena pri enem letu in P je rekla, da če bo kaka reakcija, naj bi bila šele kak teden kasneje. Vročina, rdeče pikice... če kaj hujšega, pa naj se prideva pokazat. Upam, da ne bo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.10.2010 12:40:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika na splošno ni imela do zdej reakcij na cepljenja, Tija jih je imela večkrat s kakimi vročinami. Pa po cepljenju za pnevmokok je bila nekaj časa zelo nerodna. user posted image
V glavnem, Nika je zdej bila cepljena pri enem letu in P je rekla, da če bo kaka reakcija, naj bi bila šele kak teden kasneje. Vročina, rdeče pikice... če kaj hujšega, pa naj se prideva pokazat. Upam, da ne bo nič.

Evo, Lia je imela pri dveh cepljenjih z živimi cepivi reakcije, ampak so obakrat nastopile komaj naslednji dan zvečer. No, pri drugem otroku bom verjetno manj panična, ker zdaj vem, da so lahko zakasnele reakcije. Samo, da je mimo pri nas. Pri vas pa super, da je Nikca tak dobro prenesla!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.10.2010 12:42:46   
Tulipan12
user posted image  Je katera že slišala, da naj bi ti zavaraovalnica pri kateri si življensko zavarovan (ali partner) dala nagrado ob rojstvu otroka? Za občine vem, za zavarovalnice pa sem zdaj prvič slišala!

Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.10.2010 18:20:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

In za zahvalo še srat ne morem v miru user posted image
user posted image user posted image
sicer pa jaz mam user posted image pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii user posted image

naš pa itak kljuko doseže in si sam postreže user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.10.2010 18:20:13   
tasa_m

http://www.facebook.com/people/Jernej-Tilinger/1223417455#!/profile.php?id=1223417455 persida poglej ga user posted image

jest sem ga tut pogledala user posted image  nije loše! user posted image
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.10.2010 18:20:15   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak sem se se pa zdaj nasmejala. Na kakav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.10.2010 18:20:17   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Joj sem danes malo brala temo o krompiruuser posted image

zdaj pa prosim za link do tega krompirja, ko ga tok omenjate user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Pire_krompir/m_5389964/tm.htm

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.10.2010 18:20:20   
tasa_m

Jeeeeeeeeeeeeeej, dobila sem četrto user posted image !!!user posted image user posted image
aleluja, aplauz user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.10.2010 18:21:48   
tasa_m

user posted image  Je katera že slišala, da naj bi ti zavaraovalnica pri kateri si življensko zavarovan (ali partner) dala nagrado ob rojstvu otroka? Za občine vem, za zavarovalnice pa sem zdaj prvič slišala!
ne nič ne vem. Mogoče je za njih nagrada to, da te pridejo vprašat kdaj lahko pridejo otroka zavarovat? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.10.2010 18:22:55   
tasa_m
Tulipan, če je bil volilni molk, še ne pomeni da je molk tudi na RR, ali? user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.10.2010 18:27:12   
tasa_m
Tak, pa sem pokomentirala.
Sem delela dopoldan, milimater kaka gužva ob 9.10 nismo več imeli niti enega zimskega kombinizona niti jakne. In seveda, prodajalke smo bile vse samo človek ne user posted image Ampak saj jih razumem, logično da so jezni, če pa mamo glih 10 kompletov user posted image

Sem pa danes full utruijena, pa kaj utrujena, crkjena v nulo. Še žule sem na nogi dobila - prstu user posted image in me tak boli, d komaj hodim. Ampak saj bo, jutri sem fraj user posted image v sredo pa začnem ob 9h

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.10.2010 22:22:32   
tasa_m
Večer.
Smo ble zadnje na 1.strani, nas moram hitro bolj gor prtisnit user posted image user posted image

Nobene? No, saj sem vedela, sem mislila če bi mogoče katera kje se potikala okrog RR user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.10.2010 8:50:29   
Tulipan12
Dobro jutro!
Pa je že torek in najina uradna 3. obletnica!user posted image user posted image
Sem razmišljala, imava 3. obletnico, 1 in 3/4 otrokauser posted image , pa spremenila sem se za cca 50 kg v teh treh letihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Grem zdaj Tasin pire krompir brat!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.10.2010 8:55:59   
Tulipan12
Pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.10.2010 8:57:27   
Tulipan12

Večer.
Smo ble zadnje na 1.strani, nas moram hitro bolj gor prtisnit user posted image user posted image

Nobene? No, saj sem vedela, sem mislila če bi mogoče katera kje se potikala okrog RR user posted image

Pridna!user posted image
Čuj, ob taki uri mi že spimo, sej veš kak je z user posted image  zadnja 2 meseca nosečnosti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.10.2010 9:00:53   
Tulipan12

Tak, pa sem pokomentirala.
Sem delela dopoldan, milimater kaka gužva ob 9.10 nismo več imeli niti enega zimskega kombinizona niti jakne. In seveda, prodajalke smo bile vse samo človek ne user posted image Ampak saj jih razumem, logično da so jezni, če pa mamo glih 10 kompletov user posted image

Sem pa danes full utruijena, pa kaj utrujena, crkjena v nulo. Še žule sem na nogi dobila - prstu user posted image in me tak boli, d komaj hodim. Ampak saj bo, jutri sem fraj user posted image v sredo pa začnem ob 9h

Jaz sem se tak pozno spomnila, da se mi niti ni dalo it potem pogledat, če je še kaj robe!user posted image  Moram pa ji nujno kupit neko jaknico, ker sem videla, da mamice otročke že v bundice oblačijo, mi pa je še nimamo. Pa sej se mi ne mudi zaradi drugih, ampak je v Rušah v varstvu in je tam še kake 3 stopinje hladneje, pa ji oblačim pliš jopice in čez brezrokavnikuser posted image , ker če bo že zdaj bundico nosila, pa napovedujejo letos full hudo zimo, ne vem kaj bo nosila pozimi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.10.2010 9:02:06   
Tulipan12
Sem vam že povedala, da neham delat na Martinovo?user posted image user posted image user posted image  če pa jaz nisem Štajerka, pa ne vem kdo jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.10.2010 9:07:51   
Tulipan12
Ta teden je zadnji rok, da se grem nosečniško slikat, ker imam že taki trebuh, da se mi že dol poveša in drug teden več ne bo za fotografiranje. Tak da grem danes po nek novi seksi modrc!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.10.2010 9:08:26   
Najaa

Možno. Pozanimaj se. Slišala pa še nisem za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.10.2010 9:08:30   
Najaa

Dobro jutro!
Pa je že torek in najina uradna 3. obletnica!user posted image user posted image
Sem razmišljala, imava 3. obletnico, 1 in 3/4 otrokauser posted image , pa spremenila sem se za cca 50 kg v teh treh letihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Grem zdaj Tasin pire krompir brat!user posted image

user posted image user posted image user posted image pa čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.10.2010 9:09:55   
Najaa
Dober dan s kofetom v roki! user posted image

Jaz tudi dajem Niki že tako napol bundo jakno no, sam je kar podložena. Sej spodi ima pa 2 dolga rokava in to je to. Bo pa kmalu za bundo ja, sej je zjutri že 4 stopinje. Brrrrrr! user posted image

A ni rekla KOKICA, da bo v bolnici imela net? Pogrešam jo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.10.2010 9:15:17   
Tulipan12
Mariborčanke!
Persida je poslala mejle za srečanje. Kam odgovarjamo, oz. kje se dogovarjamo - na mejlih al RR? V glavnem, jaz sem za!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?