![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 11:30:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dan! Noč katastrofalna, mali je bil ves v krčih, zategnjen, jokal od bolečin. Zjutraj oz. dopoldne pa divja, da se kar kadi za njim. Pa bod pameten! IZVIRNO SPOROČILO: tims Dobro jutro. Populis, tud naš dan se je začel mal čez šesto, pa nimamo AB . IZVIRNO SPOROČILO: populis Pa dobro jutro seveda. Noč je bila ok edino dan se je začel že ob 06 00 :S:S:S:S. Sem se malo zeznila ker sem dala ure za AB 14 , 22 in 06. Hm zej pa ne vem kako nja za eno uro zamaknem, ker mi je rekla da prej ga lahko dam kot na 8 ur, kasneje pa ne ? Kakšna ideja Hruška in nanka sta bolj zdravstveno podkovnae? Hmmmm, jaz pa mislim, da če za eno uro premakneš ni panike, pa ji potem vse doze daješ eno uro kasnej. Sej, kaj po če slučajno pozabiš vzet eno dozo? Tud vedno piše, da daš takoj ko se spomniš, tko da mislim, da ni kakšnega problema. Al pa tega ob 14ih ji daš ob 14.20, naslednjega ob 22.40, in tretjega ob 7ih zjutraj in potem si spet lepo na osmih urah. Ne vem, ne vem. Da te ne bom kej preveč narobe našuntala Ti kar lepo zamikaj po 15 minut, pa bo. Preverjeno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 12:45:52
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro ... aja, bolj dober dan čisto zmeden dan ... včeraj sva s prijateljico malo zabluzili, sva šli v kino in bili še pri njej, sva imeli filozofski večer tako da sem šla skoraj ob 3h spat. Danes sem se zbudila z glavobolom, še sem dobila in bila jasno dolgo v postelji. Aleksander bi že moral spati, pa se raje dere ... ma sem raje kar ušla, preden glavobol dobi nover razsežnosti. Nič ... grem kuhat, da potem še kaj dneva ujamemo.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 12:51:32
|
|
|
|
Majuska
|
Aja, še jemanje AB - mislim, da ni noben problem, če pride do zamika nekje do 1h. Tudi meni se je že zgodilo, da se pozabila da večerno rundo ob 22h, pa sem mu dala pol ure kasneje ali malo već ... pa ni bilo nič narobe.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2010 13:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 15:22:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jojmene, jojmene... Naš mulc samo spat ne. Smo se šli celo vozit z avtom, ampak on samo iuiuiu, gasilci gor, pa dol. Punci sta šli namreč na gasilsko tekmovanje, za Ano je to prvo tekmovanje. Potem smo ju šli pogledat, je bil eno uro zunaj na sončku (saj vem, da ne sme bit, ampak konec koncev je to Anino prvo tekmovanje), pa še vedno ne da miru v postelji. Bemti, ponoči bo pa kaos...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 18:30:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, mulca sem poslala spat. Če pa bo zaspal, pa ne vem. Cel dan pokonci, se režat, nagajat... Odkod mu energija???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 21:26:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj pa ne vem: ali meni RR ne dela ali ste vse kje drugod? Ana je osvojila tretje mesto, Sara pa prvo v svoji kategoriji. Ne posamično, z ekipo. Karate kid vabi.... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 9.10.2010 22:13:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Zdaj pa ne vem: ali meni RR ne dela ali ste vse kje drugod? Ana je osvojila tretje mesto, Sara pa prvo v svoji kategoriji. Ne posamično, z ekipo. Karate kid vabi.... Nočka, GR, čisto zatišje je danes tu čestitke dekletoma za dosežke!! Mi smo imeli zelo na izi dan, Aleksander je čez dan spal 2 uri, po kosilu smo šli ven, se igrat v Lumpija in potem v trgovino. Smo kar pozno prišli domov, takoj je kar dol padel. Končno so tudi pri nas pričeli kuriti
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2010 22:48:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:27:05
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, kako ste? Naš Tim je pa ponoči mel ful vročino . Cel dan je bil ok, nič ga ne boli, niti ne kašlja, skratka zdrav. Me zanima od kje ta vročina . Je popil en Lekadol, mu je po destih minutah vročina padla, tko da zdej je zaenkrat še vedno brez. Bomo vidli kako bo čez dan. Neboglasnica, čestitke Sari in Ani Upam, da bo dons tud tko lepo kot včeraj, da bomo lahko zunaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:35:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Juhu, evo nas... Staš je včeraj končno dol padel, ponoči spet cela štala, zdaj pa veselo gloda indijske oreščke. Tim: upam, da je bila samo vročina od preutrujenosti. Imejte se, se oglasim kasneje...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:41:36
|
|
|
|
nanka
|
Dan, še dobro da niste bile preveč pridne s pisanjem, ker vas komaj dohajam. Izgleda da so jesenski viruso že v veliki večini na pohodu, je kar veliko otrok z vročino. No naši dve sta zaenkrat še OK, Zoja sicer nekaj pokašljuje ampak ni nič resnega, seveda če tečnobe ne štejemo. Natka se vrtca še ni navadila, še vedno precej joka, je začela pa štrajkati tako, da se pokaka in včasih celo polula v hlače. V vrtcu so ji kar plenico nazaj namontirale, pravijo da za sanje, samo po moje jo imajo kar cel dan v plenici. Mi ni jasno kaj je narobe, razen tega da najbrž protestira, ker doma je že ponoči tri mesece suha. Sem pa včeraj ubrala novo taktiko kaznovanja, če se polula v hlače ali pokaka ji vzamem dudo. Včerj je delovalo in se ni polulala, pokakala pa je in sem ji vzela dudo. Bom videla kako bo danes. Zdaj pa kuhanje... Aja pa na volitve ne pozabite iti, midva greva popoldne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:41:39
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, ne morem verjet, ampak mi smo ravnokar vstali ... ob 6h je mali samo zastokal, pograbil dudo in spal dalje Sicer bova pa del dneva preživela pri babici
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:47:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, za punci sem spekla torto. Jo dam hladit, medtem pa se prikrade mali in jo začne jest. Lump!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:49:14
|
|
|
|
nanka
|
3jeMi, eno vprašanje zate. Ti imaš posodo Actifry če se prav spomnem? Kaj vse ti kuhaš notri? Jaz jo uporabljam samo za pečenje krompirja, ker niti nimam idej kaj bi še lahko noter skuhala. Kakšen predlog prosim... Tudu svakinja se odloča za nakup tako da bi mi prav prišel kakšen predlog.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 9:53:35
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica ja čestitke puncama za osvojeni medalji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 10:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 11:51:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 12:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 12:30:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
za fotke in za bolne tatkote, malčke palčke... Nanka: mi je mož rekel, da še malo vašega sonca k nam pošlji. Baje je full lepo pri vas.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 12:34:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 13:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 13:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.10.2010 17:01:08
|
|
|
|
3jeMi
|
o ti bogca, kakšno dobro čupo ima Lara bolančki, ste kaj bolje? mi smo zgleda eno virozice pregurali, pa malemu je tudi pasalo bit en dam sam z mano, brez fotra in ostalih priteklin... v petek zvečer še 39, mu dam 2 svečki in spat, ob 4h zjutraj vstanem, mu grem merit T, 3x sem jo merila, ker nisem mogla verjet, 36,9 in potem je tako ostalo... potem smo pa kar malo okoli šli, k babici in dedku, pa nečakinji svečko prižgat (danes bi bila stara 15. let, joj, kakšna bejba bi bila ), potem pa še do Lovrove tetice in sestričen malo jabčka pobirat in prešat mošt... mmmm, je bilo lušno.... nanka... ma, jaz ga tudi bolj za krompir pečt uporabljam, pa tudi čevapčiče notri spečem (najprej dam tisto "vrtalo" ven, da se čevapi malo zapečejo, potem pa nazaj not in jih lepo samo obrača... moja mama pa tudi kakšne klobasice notri popeče... sem pa tudi že enkrat naredila nekaj iz knjige receptov, ki je poleg... čaki... popečene bučke s piščančjimi rezanci, začinjenimi v curry-ju... sem pa na morju tudi kr neki not zmetala - kar sem imela - krompirček, bučke, melancane (vse na drobno narezano), par minut pred koncem pa še narezane hrenovke, pa je bilo tudi OK... nisem glih eksperimentirala s tem, samo mi je pa fajn za pomfrit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2010 19:08:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.