|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
8.10.2010 18:18:49   
neboglasnica
user posted image : moja moja... user posted image user posted image user posted image

Bolančki: user posted image user posted image user posted image user posted image , med njih se je vpisal tudi nač malček. user posted image

Zimska: sem ti napisala sms. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.10.2010 18:22:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

joj pa tale nesreča zjutraj na Gorenjski avtocesti  je bila pa res groznauser posted image

očitno je bila ta teden res ena čudna luna

http://24ur.com/novice/crna-kronika/verizno-trcenje-na-gorenjski-avtocesti.html

Jaz sem pa včeraj, ko sem šla na RTV videla kako je eden umrl in so ga ven rezali gasilci na cesti, ki je nad obvoznico pri Šmartinki. Groza... In tipa moj mož celo pozna.

O bog, naj se te nesreče že enkrat nehajo....

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.10.2010 19:56:52   
metuljcek321
punce:

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.10.2010 20:26:08   
metuljcek321
mojček, res je šit, ja, ko veš, da imaš nekaj v sebi, potem pa se takole razplete ... kot mini splav - G R O Z N O! But life goes on, sem dala iz sebe, zjokala sem se, pomirila tudi, zdaj gremo dalje.

Mi je ornk pasalo, da smo šli danes na vrtčevski kostanjev piknik, smo se imeli superca, jedli pečen kostanj, pečen krompir, sadje, ... vse smo kupovali z gumbki, kar je malo silno zabavalo -  je non-stop not in ven jemala & zlagala svoj nabor gumbkov (kuvertico so si izdelali v vrtcu) & jih občudovala ... še dobr, da je precej nakupov delovalo po sistemu, da si dal gumbek, potem pa ga dobil nazaj - k bi blo tko tud v štacuniuser posted image  Izdelali smo tudi lepljenko iz koruze in raznih semen na furnirček - je že razstavljena doma. Fina ideja za kakšen mrzel, deževen dan ... So se pa otročki zabavali tudi na toboganih, gugalnicah in ostalih igralih, jih je blo tako veselje gledat, k so kar zleteli skupaj vsi mucki - kako so se zapazili, stekli en k drugemu, se stiskali, držali za roke - ma, ful kjut.

Ta teden so ble tudi govorilne ure - same pohvale za našo najmlajšo - je carica marica, družabna, nasmejana, igriva, zabavna, baje je prava komičarka, vsak dan spravi v smeh celo skupino - v času, ko čakajo na kosilo tistih nekaj minutk, k so že pripravljeni & sedijo za mizo ter se igrajo bibarije, izvaja take, da pokajo od smeha ... se režijo z njo in njejuser posted image  Sem tolk vesela, da se tko odlično počuti, da je joj.

hruška - kaj je blo pol s kovčkom - praviš, da si uštimala ... (naša) Anja bi rekla: "oujeauser posted image "

nesreče  - drek, res. Me zmrazi ...

Lovro, Lan, Lara (vsi na L!), Staš, Tian, morda še kdo ... POZDRAVITE SE! Naj posije sonček na vaše zdravje:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.10.2010 21:13:49   
glugluglu
metuljcek, mi imamo pa v ponedeljek kostanjčkov pinknik, pa še nič nisem prinesla oz. prispevala,  (kakšen kostanj, krompir, želod....).

drugače je pa naš Mark danes dosti bolje, brez vročine, bolje se počuti, antibiotiki so takoj prijeli, nisem pa še povedala, da je pametnjakovič v torek - ko je še padal dež, šel k sošolcu po šoli in so šli na en travnik, kjer so bile bale sena in so po tistem skakali.user posted image Najbrž je bilo še toliko bolj zanimivo, ker je vse špricnilo naokoli ko so skočili gor.user posted image
Trava mokra, dež vsake toliko časa naletaval, bale mokre in ko sem jaz prišla iz službe po njega je bil ves premočen. Ni čudno, da je zbolel. Saj za kazen je dobil AB, ki mu je pa tako zanič, da smo imela kar probleme, da je to uspel spraviti vase, mislim ko en mali otrok.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 21:17:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.10.2010 21:31:57   
tims
Čer,

jest sem pa dons sama. Moj je šel s prijatli na večerjo, tamaldva že spita, jest pa mal bluzim. Sem imela najprej namen mal pospravt: papirji kar kričijo iz omare, naj jih zložim, perila je spet kr neki za zlikat, metla me čaka sred kuhne.... Bljaki. Bo že počakal. Dons me ful neki dol boli, vse pritiska, k da bi M dobila, tko da se bom zdele kr zleknla pred tv.

Smo pa dons dal Nini prvo dozo Bronhomunala. Sem bla ful vesela, ker ga je zmalcala brez problemauser posted image . Upam, da bo pomagal tako kot lansko zimo (če je ta zadeva pripomogla k temu, da je bila dokaj zdrava)

Saj za kazen je dobil AB, ki mu je pa tako zanič, da smo imela kar probleme, da je to uspel spraviti vase, mislim ko en mali otrok.

Glu, ne kot mali otrok, ampak kot "moški"user posted image . No, upam da se kmalu pocajta.

Metuljčica, super da Anja tko uživa v vrtcuuser posted image . Gumbki - tole so se pa dobr spomniluser posted image .

Bolančkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nanka, kako je z Natko?

Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 21:36:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 21:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 21:50:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2085
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 22:09:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.10.2010 22:18:37   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Končno sem uspela prit do frizerja!user posted image

Metuljčica - user posted image  Mi je hudo, a čas celi vse rane in močno upam, da bo nekoč spet priložnost, da se bo tudi tebi pripetil še en tak čudež kot je Anja. Do takrat pa bom v navijala s tabo in držala pesti, da bodo tudi tvoje sanje uresničene...

lepo si napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.10.2010 22:24:53   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Saj za kazen je dobil AB, ki mu je pa tako zanič, da smo imela kar probleme, da je to uspel spraviti vase, mislim ko en mali otrok.

Glu, ne kot mali otrok, ampak kot "moški"user posted image . No, upam da se kmalu pocajta.

ja res user posted image

danes popoldan pa, ker je bil že boljši (brez vročine), se je kar oblekel in rekel, da gre z očijem popoldan v Lj. saj se bosta samo z avtom peljala, kao nič takega, sta se moška že kar zmenila in sem ju komaj prepričala, da ne more še kar letat naokoli, da naj bo vsaj še danes notri. Ej moški, moški...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.10.2010 22:26:02   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Bom drugič več napisala, ampak me je tk zdrmalo, da me je kar glava začela bolet. Grem na eno pivo, da se skuliram. Grozna situacija...

????

ja res me zanima, kaj se ti lahko tako zgodi

Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.10.2010 23:04:50   
neboglasnica
Juhu...

Metuljčica: kak Anja ne bi bila biser skupine, če je vsaj malo po tebi? Zapomni si: otroci so ogledalo staršev.

Populis: hvala še tu. user posted image

Mirno nočko vsem bolančkom in njihovim mamam.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.10.2010 23:05:19   
neboglasnica
Končno sem uspela prit do frizerja!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.10.2010 2:15:01   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Juhu...

Metuljčica: kak Anja ne bi bila biser skupine, če je vsaj malo po tebi? Zapomni si: otroci so ogledalo staršev.

... se že sprašujem, po kom je naš poba tako trmast user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.10.2010 2:15:23   
Majuska

O my god! Kam se lahk še pogreznem od sramote... f.a.k.!!!

zimska ...?? user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 7:50:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 7:52:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2095
9.10.2010 9:36:45   
tims
Dobro jutro.

Populis, tud naš dan se je začel mal čez šesto, pa nimamo ABuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Pa dobro jutro seveda.

Noč je bila ok edino dan se je začel že ob 06 00 :S:S:S:S. Sem se malo zeznila ker sem dala ure za AB 14 , 22 in 06. Hm zej pa ne vem kako nja za eno uro zamaknem, ker mi je rekla da prej ga lahko dam kot na 8 ur, kasneje pa ne ? Kakšna ideja Hruška in nanka sta bolj zdravstveno podkovnae?

Hmmmm, jaz pa mislim, da če za eno uro premakneš ni panike, pa ji potem vse doze daješ eno uro kasnej. Sej, kaj po če slučajno pozabiš vzet eno dozo? Tud vedno piše, da daš takoj ko se spomniš, tko da mislim, da ni kakšnega problema. Al pa tega ob 14ih ji daš ob 14.20, naslednjega ob 22.40, in tretjega ob 7ih zjutraj in potem si spet lepo na osmih urah. Ne vem, ne vem. Da te ne bom kej preveč narobe našuntalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
9.10.2010 9:42:03   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Zna bit user posted image . Naša je trmasta, vse mora bit po njeno, trmasta, se tepe, trmasta, se rada smeje.... A da je trmasta sem že omenila?user posted image  Ni več nobenga dvoma. Definitivno je po menuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 9:46:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 11:27:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 11:29:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.