metuljcek321
|
mojček, res je šit, ja, ko veš, da imaš nekaj v sebi, potem pa se takole razplete ... kot mini splav - G R O Z N O! But life goes on, sem dala iz sebe, zjokala sem se, pomirila tudi, zdaj gremo dalje. Mi je ornk pasalo, da smo šli danes na vrtčevski kostanjev piknik, smo se imeli superca, jedli pečen kostanj, pečen krompir, sadje, ... vse smo kupovali z gumbki, kar je malo silno zabavalo - je non-stop not in ven jemala & zlagala svoj nabor gumbkov (kuvertico so si izdelali v vrtcu) & jih občudovala ... še dobr, da je precej nakupov delovalo po sistemu, da si dal gumbek, potem pa ga dobil nazaj - k bi blo tko tud v štacuni Izdelali smo tudi lepljenko iz koruze in raznih semen na furnirček - je že razstavljena doma. Fina ideja za kakšen mrzel, deževen dan ... So se pa otročki zabavali tudi na toboganih, gugalnicah in ostalih igralih, jih je blo tako veselje gledat, k so kar zleteli skupaj vsi mucki - kako so se zapazili, stekli en k drugemu, se stiskali, držali za roke - ma, ful kjut. Ta teden so ble tudi govorilne ure - same pohvale za našo najmlajšo - je carica marica, družabna, nasmejana, igriva, zabavna, baje je prava komičarka, vsak dan spravi v smeh celo skupino - v času, ko čakajo na kosilo tistih nekaj minutk, k so že pripravljeni & sedijo za mizo ter se igrajo bibarije, izvaja take, da pokajo od smeha ... se režijo z njo in njej Sem tolk vesela, da se tko odlično počuti, da je joj. hruška - kaj je blo pol s kovčkom - praviš, da si uštimala ... (naša) Anja bi rekla: "oujea " nesreče - drek, res. Me zmrazi ... Lovro, Lan, Lara (vsi na L!), Staš, Tian, morda še kdo ... POZDRAVITE SE! Naj posije sonček na vaše zdravje: