|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
9.10.2010 13:41:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kako pomlad?user posted image Konec novembra! Mi smo v takem zaostanku, da grozno. Danes je bilo cepljenje pri enem letu. Tako da tisto pri letu in pol bo čez slaba dva meseca.

aaaaaaaa, aja, sem mislila, da bo treba pol leta počakat user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.10.2010 13:41:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zaželim vam lep vikend user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  tudi vam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.10.2010 15:45:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  tudi vam user posted image
jeeei , objemamo se-1 Še jaaaazzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.10.2010 18:57:36   
Najaa

Hvala enako! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.10.2010 18:57:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Sem dala podatke v seznam in takole ko gledam... zakaj pa ne osvežite podatkov? Mislim, če že ravno imamo seznam. user posted image Persida recimo pa MaJaLe, trezika, felix, MalaČebelica pa tak ne sodeluje... sam druge? user posted image  

ja, jest sem zadnjič povedala okvirne podatke, pa smo rekle, da počakamo na pregled, ki ga imamo konec tega meseca user posted image  lahko pa vseeno povem, kakšno je stanje (približno): 13,3 kg in 88 cm user posted image  ja, moj križ ni navdušen user posted image
Sliko pa že nekaj časa gledam in si govorim, da bi se spodobilo, da jo zamenjam, zdaj moram samo še besede spravit v dejanja user posted image

Korenjak Jure! user posted image Si prav zaslužiš kakšno oreng masažo! user posted image
Feliša a ti lahko pošljem kakšno novejšo fotko od Nike pa ti daš v seznam? Sej veš, meni nagajajo te fotke.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.10.2010 20:08:03   
tasa_m
e, jaz pa sem danes popoldan po nevem koliknem času preležala na kavču in gledala TV. Kak je pasalo. Aleluja, sem pogledala 2 filma, Tomaž je pa igrce - strelanje- igral.

Zdaj pa sma z T. menjala, on gleda BB jaz pa malo po računalniku štofiram. Mislim, da bom šla kuj The sims špilat, pa bo.

Kuhne si nisem pospravla / v bistvu predalov/ čeprav sem res imela to v planu user posted image

No, pa na mandarine sma se spravla. user posted image Sem jih kupla v Sparu pa niso kaj dobre, včeraj pa sem jih kupla pa v Lidlu in so full sladke user posted image Je pa res da so 0,5€ dražje na kg. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.10.2010 20:11:25   
Najaa
tasa super, uživaj dokler malega tornada ni doma! user posted image
Mene so tudi danes pustili malo počivat, ko sem tečko user posted image dobila in sem res čist preč. Zdej pa sta mali že v postelji, pa bi Tija že zaspala, če se Nika ne bi drla "maaaaaamiiiiiiiii" user posted image user posted image Ful ji dogaja, kadar gresta skupaj istočasno spat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.10.2010 21:53:05   
tasa_m
Saj vem, da sem čudno ampak še vedno mi ne gre v glavo, zakaj morajo drugi uporabniki RR ali pa katerega drugega foruma, pomagat mamicam in atijem izbirat imena za še nerojenega otroka??    A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Tudi če nobenemu drugemu ne bo všeč, in bo všeč samo vama?!
Midva npr. sva hotela imeti Li oz. Lij na začetku, ker nama je enostavno bila full všeč. Ime sem našla v osmrtnici ampak nama je bila takoj všeč. Ko sva povedala ostalim so se zgražalio nad imenom, kje sva to ime našla in da je to: ****ing china name.
Ja pa kaj, nama je bila všeč...vse dokler nisva pogledala če po zvezdah štima. In ni. Niso bili dobri obeti z imenom in priimkom, zato je nastala Lija.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.10.2010 21:53:45   
tasa_m

tasa super, uživaj dokler malega tornada ni doma! user posted image
Mene so tudi danes pustili malo počivat, ko sem tečko user posted image dobila in sem res čist preč. Zdej pa sta mali že v postelji, pa bi Tija že zaspala, če se Nika ne bi drla "maaaaaamiiiiiiiii" user posted image user posted image Ful ji dogaja, kadar gresta skupaj istočasno spat.

user posted image user posted image user posted image ja mami, kaj pa nisi takoj šla k najmlajši. Drugič naroči Tiji naj ji pravljico za lahko noč pove user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.10.2010 22:59:55   
PERSIDA
tasi ne jezi se tolko ,boš grda ratala user posted image

Ta drugi otrok bo,pa Jerneja ne user posted image user posted image .Jerneja Ze.....  -mater kak se dobro slišiuser posted image user posted image user posted image
No ženskice tako ,pa bi bilo naši princeski ime ,če ne bi ven prilezel Tomažekuser posted image .Je ,pa zanimivo to,da niti ena marčevka ni nikoli omenla tega imena.Očitno sem samo jaz čudnauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 885
9.10.2010 23:05:16   
tasa_m
Jerneja...ma ja saj ni slabo. Moja prva velika ljubezen je bil Jernej, samo on ni zato nič vedel user posted image  user posted image  user posted image  Bil je iz Laškega, košarkaš, bila na vsaki tekmi in treningu. Za tega Jerneja so vedeli samo moj boter in botra, boter me je na njihove treninge in tekme vozil. Doma pa je v enem bloku pred našo Cito. Naklučje user posted image user posted image user posted image Zdaj pa grem gledat, če je mogoče na FB. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.10.2010 23:12:20   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image našla sem ga!
Poslala sem mu vabilo za prijateljstvo.
On itak ne ve kdo sem jaz, jaz pa sem zarad njega vseeno v lužo padla iz zibke, ko me je ogovoril. No, v bistvu me je samo pozdravil in vprašal kako sem. In jaz sem omedlela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pristala v blatni luži. Kopel je bila blatna pa še zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.10.2010 23:16:49   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jerneja...ma ja saj ni slabo. Moja prva velika ljubezen je bil Jernej, samo on ni zato nič vedel user posted image  user posted image  user posted image  Bil je iz Laškega, košarkaš, bila na vsaki tekmi in treningu. Za tega Jerneja so vedeli samo moj boter in botra, boter me je na njihove treninge in tekme vozil. Doma pa je v enem bloku pred našo Cito. Naklučje user posted image user posted image user posted image Zdaj pa grem gledat, če je mogoče na FB. user posted image user posted image user posted image

Nena se zaj vljudno delaj user posted image user posted image user posted image user posted image Reči za kozlat,pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj bomo meli sami Jernejo.Beri pupo iz cunjuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.10.2010 23:22:25   
tasa_m
  • Pa daj, za kozlat pa ni!!! Je pa rs, da se nisem niti spomnila na to ime, čeprav Jerneja pa kakega večkrat vidim na youtube.com user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.10.2010 23:24:04   
PERSIDA

user posted image  user posted image  user posted image našla sem ga!
Poslala sem mu vabilo za prijateljstvo.
On itak ne ve kdo sem jaz, jaz pa sem zarad njega vseeno v lužo padla iz zibke, ko me je ogovoril. No, v bistvu me je samo pozdravil in vprašal kako sem. In jaz sem omedlela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pristala v blatni luži. Kopel je bila blatna pa še zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavno,da si bla zaljubljenauser posted image user posted image user posted image .Ne boš verjela jaz sem bla celo srednjo šolo v enega Jerneja rukjena ,pa smo mu ženske pravle kolešček ,da ni ravno vedo ,da se gre o njem.Taki vzdevek sem mu dala ,ker smo zjutraj vedno na 6 -avtobusu stali na tisti koli na sredini ,da je avtobus prišo v ovinek.Vsako jutro mi je blo tak fajn user posted image user posted image user posted image  ,človek se je ravno spočil na njegovih plavih očkah.Je,pa bil v sosednjem bloku doma tak,da sem samo na dvorišče pogledala ko je šel na bus ,pa sem bla že v rožicah.Ja,ja bi bla jaz za odkrivanje ilegalcevuser posted image .No je,pa na koncu itak vedo ,da se mi rola od njega kljub temu ,da je bil koleščekuser posted image .Samo nisem mela šans nobenih user posted image .Se je revež mogo že skor skrivat pred manouser posted image .Kaj naj mene so tud skoz v joške bulili ,pa kaj zaj še danes sem tuuser posted image .

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 9.10.2010 23:26:13 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.10.2010 23:25:00   
PERSIDA
Pa javi ,če te bo potrdil user posted image .
Hudiča jaz,pa se pozabla kak se je piso user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.10.2010 23:27:16   
PERSIDA
  • Pa daj, za kozlat pa ni!!! Je pa rs, da se nisem niti spomnila na to ime, čeprav Jerneja pa kakega večkrat vidim na youtube.com user posted image user posted image

Opažam ,da te drugi opominjajo na to ime user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.10.2010 23:28:26   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image kolešček user posted image  user posted image  user posted image
pa kaj si nisi mogla drugega vzdevka zmislit. Jaz sem prvo mislila, da mu je kaj manjkalo...kak kolešček user posted image user posted image

KAk te lahko pozabiš kak se piše, te že nisi bila preveč rukjena v njega user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.10.2010 23:28:56   
tasa_m

Opažam ,da te drugi opominjajo na to ime user posted image
user posted image user posted image ja saj ni važno, važno da se spomnim. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.10.2010 23:31:37   
PERSIDA

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image kolešček user posted image  user posted image  user posted image
pa kaj si nisi mogla drugega vzdevka zmislit. Jaz sem prvo mislila, da mu je kaj manjkalo...kak kolešček user posted image user posted image

KAk te lahko pozabiš kak se piše, te že nisi bila preveč rukjena v njega user posted image user posted image

Če ,pa se je vsako jutro suko v ovinkih na tisti koli z mano vred user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.10.2010 23:34:34   
tasa_m
tebi a je tak pasalo, da vaju je malo sukalo a ne?
Saj vem kak je to, mi smo tud 4-ko imeli podaljšano, ko smo se v/iz šole pelali in vem kak je blo, ko smo se z lubadari in strojniki vozli. Ni nam blo hudega, dokler nisem računalničarja spoznala in sem peš hodla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.10.2010 23:34:55   
PERSIDA
Če poznaš Borošak Silvo iz nogometa.Sem mu dala vzdevek leseni ,ker se je gibo po igrišču kot ,da ima res lesene koleneuser posted image .Pa ne boš verjela mnogo sodnikov ga ima sedaj za lesenegauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Hudič ,če je bil športnik svetovnega slovesa letal po igrišču oziroma hodil kot ,da je celi leseni user posted image user posted image user posted image .

Ja saj vem,da bi meni mogli dodelit nobelovo za vzdevke user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.10.2010 23:36:32   
PERSIDA

Saj vem kak je to, mi smo tud 4-ko imeli podaljšano, ko smo se v/iz šole pelali in vem kak je blo, ko smo se z lubadari in strojniki vozli. Ni nam blo hudega, dokler nisem računalničarja spoznala in sem peš hodla user posted image user posted image user posted image

Bila sva 10 metrov narazen ,pa sva vsak na svojo postajo hodlauser posted image user posted image user posted image .Samo sem ,pa 5minut lahko bla dalj domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.10.2010 23:38:18   
PERSIDA

Jaz,pa sem bla pridna punca ,pa sem sama okol hodilauser posted image user posted image user posted image .No v večini s puncami ko ena le*bačauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.10.2010 23:40:08   
tasa_m

Jaz,pa sem bla pridna punca ,pa sem sama okol hodilauser posted image user posted image user posted image .No v večini s puncami ko ena le*bačauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image EVO, ZATO PA IMAŠ ZDAJ 2 FANTA no, 3. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?