|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
7.10.2010 19:29:35   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

mal fejst iz konteksta, ampak K_a_t_i

user posted image

za vso potrpezljivost, ki je v tebi!

(sem ravnokar s foruma "uvajanje goste hrane" user posted image )

haha a se to nanaša na rižolino? user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 7.10.2010 19:30:55 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.10.2010 19:49:31   
m_o_i
rizolino, korencek, zobke, aparat za pripravo hrane (a cem nastevat dalje?!) - z eno besedo divans1user posted image

pa ne mors bit tak vsekan noooooooooooooooouser posted image

drugace je pa punca majcica, se mi zdi...mam jo nekak v glavi, da je ze v casu nosecnosti bla polna nekih zakajev in kakojev, pa sva se mogoce nasli kaka jaz in A_T (pa se ktera za povrh) in je usla od nasuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
7.10.2010 20:16:54   
deveta
si nisem mogla kaj, da ne bi šla še jaz pošnjofat tja. Ja ta punca ima res zanimiva vprašanjauser posted image user posted image user posted image . Upam, da sem pravo našlauser posted image

m_o_i: kje pa si ti take lepe smeške bobila (tudi jaz malo iz kontekstauser posted image )

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
7.10.2010 20:25:00   
m_o_i

m_o_i: kje pa si ti take lepe smeške bobila (tudi jaz malo iz kontekstauser posted image )

tukajlele http://www.freesmileys.org/smileys.php

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.10.2010 20:31:08   
K_a_t_i

rizolino, korencek, zobke, aparat za pripravo hrane (a cem nastevat dalje?!) - z eno besedo divans1user posted image

Babe, neki moram delat noooooooooo. Sicer pa Moi, se mi zdi, da me posekaš user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
7.10.2010 23:36:59   
kanarka
Glede vrtcev in porodniške, pa ste (smo) Slovenke res lahko srečne. Tukaj se pri 3eh mesecih izteče porodniška in otroci brž v vrtec. Seveda je vsepovsod prostor, ker so vrtci privat in plačljivi. Ta dobri so cca 400 EUR ta slabi pa 200. In veste kako to izgleda? Ti ubogi malčki (ki so točno takšni, kot zdaj naši majčki), cel ljubi dan sedijo v stolčkih in noben nima časa za njih. V roke se jih vzame samo, kadar morajo jest in se previt. Drugače pa tam jokajo od dolgčasa in osamljenosti. Namreč otroci v vrtcih niso ločeni ampak od 3 mesecev do 3 leta vsi skupaj. Vzgojiteljice imajo zato veliko dela z večjimi, da jih krotijo, kot z dojenčki, da za njih skrbijo. S tremi leti pa se tukaj začne že šola. Moja prva, ki dopolni tri leta v novembru je že prvošolček. Danes mi je prišla domov že z angleško pesmico, saj imajo ob četrtkih pouk angleščine (za info..., da je to res šola).
Hvala bogu sem jaz doma in mi Line ni potrebno dati nikamor, ker bi se mi srce zlomilo, da bi vedela, kako je nekje v tujem prostoru samo številka.
Zato z enim letom, pa če je tudi 8 ur, je zadeva še vedno odlična proti tukajšnjim razmeram. In to je darilo socializma, po katerem vsi danes tako pljuvajo. In kapitalizem naj bi bil boljši? No ja, vse ima pluske in minuske.

GH...ena je spraševala kdaj? Ko bo otrok pokazal interes. Nam je pediatrinja rekla, da kadarkoli od 4 meeseca dalje. It's up to me. Do 6tega se lahko brez problema polno dojijo, lahko pa že tudi od 4ega jedo GH. Naša tako odpira usta in melje, ko nas gleda, da je definitivno pripravljena in že tudi z veseljem je po žlici. Pa je verjetno ena lažjih med majčki. Tudi polno dojena drugače.
Pozabila sem napisati podatke: Pregled 21.9., teža 6 kg, višina 57cm.

Deveta in Gromska...lepo sta se razpisali. Sama sem makrobiotik in pri mali uporabljam načelo zdrave pameti. Do enega leta ni poskusila mesa. Prvič pri babici. Tam sem videla, da ga obožuje. Zato ji ga ne odrekam, ampak ji ga pripravim redkeje, na čimbolj zdrav način (brez cvrtja ipd.). Babice žal tukaj ni, da bi jo k njej poslala, k McDonaldsu pa tudi ne hodimo.

Lep pozdrav v Slovenijo.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 23:53:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kanarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
8.10.2010 8:27:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Ti ubogi malčki (ki so točno takšni, kot zdaj naši majčki), cel ljubi dan sedijo v stolčkih in noben nima časa za njih. V roke se jih vzame samo, kadar morajo jest in se previt. Drugače pa tam jokajo od dolgčasa in osamljenosti.

user posted image user posted image user posted image Groza!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
8.10.2010 10:17:17   
deveta
Gromska:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kanarkauser posted image user posted image za nasvet uvajanja goste hrane.
Vrtec: Poznam, te razmere, oz. bolje rečeno sem že slišala za njihuser posted image . So pa resnične. In ne samo to, vrtci po Evropi ponavadi delujejo kot šole in so poleti in v času šolskih počitnic zaprti. Pol pa se znajdi in si še varuško posebej plačuj, pa še ne nov obraz za otoka je touser posted image .
Jaz zmeraj iščem pozitivne stvari v vsakem sistemu in v vsaki situaciji ker sem pol bolj veselauser posted image . Ampak abenem strmim k boljšemu. Nekako po principu: nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše in nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo bit še boljšeuser posted image .

Pa še eno zanimivost za tiste, ki ste se odločile za dojenje do 6 meseca. Sem srečala znanko in sva malo poklepetali. Ima punčko staro skoraj 11 mesecev. In skoraj na rit sem padla, ko mi je povedala da je izključno dojila do 9,5 meseca. Je pa imela baje zelo kalirično mleko (skoraj smetanouser posted image ) in sebe je opisala kot komot in "leno" mamico, ki se ji ni dalo kašič delatuser posted image . Zdaj ji je začela dodajat, imajo sicer precej težav. Ampak "vsi smo in bomo zrasli" sem ji rekla. Edini problem, ki ga je med tem časom imela pa je bil, da ni mogla nikamor ze več kot eno uro ali max uro pa pol, saj tamala ni niti pila nič drugegauser posted image user posted image .

GH: jaz sem ji začela dajat, ma sem zdaj dva dni kar spet samo na dojenju. Vendar, ji bom verjetno danes malo bučke skuhala. Tudi naša kaže izreden interes in ko vidi svojo žličko kar veselo vriska in jeziček steguje. tako, da sem mislila še malo počakat vendar ona ni za touser posted image user posted image . Naribano jabolko ima zelo rada in bi jedla dokler ji dajem, vendar ji več kot nekaj žličk nisem hotla dat, ker obroka ne bi še nadomeščala, vsaj do 5 meseca. Bomo vidli sproti.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
8.10.2010 10:23:51   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Evo, spet bo grmelo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deveta: Za jajčke pa drži, da! Ampak ponavadi vse te reči skuhamo oziroma spečemo, da zmanjšamo možnost okužb (vse živalske reči). Sej nima veze ... Jst jajčke načeloma rajš ližuser posted image em kot jem. user posted image user posted image user posted image (Pa še zadnjega smeška poglejte, a imam samo jaz neke čudne asociacije?user posted image )

Ti pa maš asociacije. user posted image Ampak je res hecen. user posted image

P. S. Sem že dobila par namigov, da moram temo zamenjat in naj se začne na S., pa poskušam diskretno preusmerit.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 8.10.2010 10:24:36 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
8.10.2010 11:14:02   
julka8
hej ho! user posted image user posted image

no da se še malo javim ko mali ravno spiuser posted image

sistem - ja mamo res kr srečo v sloveniji glede dolžine porodniške in še marsičesa sam po drugi strani pa tko k je že ena rekla ta sistem tut šepa.. sploh z vidika finančne... spodbude (krediti...) da bi si človek (zmožen in željan delati) kaj ustvaril.. pa dobro, bolje tako verjetno še kmalu ne bo.. se ni za zanašati na državo, js tko pravim!

vrtec - no smi smo dali vlogo za september 2011, nimam pojma a bo kej al ne user posted image itak sm pa še študentka in tko nevem kaj bom drugo leto po diplomi... če ne bo nč bom sama probala kej odpret pa bo mali še doma en cajt user posted image bomo vidli.. je pa slabost se mi zdi otrok študentov ta, da tudi ko imaš "porodniško" ni nujno da si fraj ampak imaš posla za fax k blata! no pa sej je tko še pr marsikermu k je zaposlen vrjetn, sploh kakšnemu privatniku..

k_a_t_i - ja res lepo potrpežljivo svetuješ! user posted image user posted image

krediti - obup! sanje so neki, realnost drugačna..upam da bomo en dan na svojem.. da bi šparal so sanje saj je skos neki, kakšna popravila doma, avta..bla bla, sej vsi vemo.. user posted image banke so pa zoprno odklonilne do ljudi z minimalko na pogodbi user posted image

no sm se mal razpisala o socialni problematiki družin v sloveniji...

pa še to: včeraj sm malemu dala za jest ker se je mudil mal korenčka (babylove kašica), no dans je blo pa njegovo blato rjavo oranžno rdeče barve.. - je to sam zarad korenčka al je možn da je vmes blo kej krvi?? user posted image user posted image sam do zdej še tega ni blo, je pa zmeri do zdej jedu domač korenček... no bi bla hvaležna če ma kera podobno izkušnjo da svetuje kaj bi to lahko blo... hvala

lp

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
8.10.2010 12:27:22   
barvar
Barva kakca - tudi pri našem je bilo take barve po korenju. Tako da mislim, da ni nič narobe. Pri tej starosti gre vse še bolj ali manj nepredelano ven user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
8.10.2010 15:14:53   
klupko
hoj hoj :)

Danes smo imeli pregled in se ponašamo z manekenskimi merami user posted image 6460gr in 67 cm user posted image
Pikice nismo dobili zato, ker je pri prvem cepljenju dobil ful nekih izpuščajev, tako da smo šli z napotnico na pediatrično pa nam bojo poslali datum z alergološkega oddelka al karkoli že je.user posted image
Vglavnem morajo ugotoviti na kaj je mali alergičen da bo dobil prirejeno cepivo..
Drugače se je pa zbudil zjutraj ob 4ih in bil buden kot sovica. Meni pa takrat ni bilo niti najmanj do igre, tako da sem ga nesla k nama v posteljo in v zahvalo sem bila ene 100x poklofana in cela spraskana od teh njegovih kremplčkov.user posted image Must say I'm blessed.user posted image
GH - nama kar gre zaenkrat. Danes sem mu naredila kašico iz pol nektarine, četrt jabolka in enega korenčka..če bi znal bi še posodo polizal.user posted image user posted image user posted image
Drugače smo po dveh dneh nekakanja danes dobili porcijo kot se spodobi. Đizs, sem kar pogledala..ne vem če sama tak kupček naredim.user posted image user posted image Plenica je bila dobesedno polna, kakec pa "kašast" v oker odtenkih.user posted image user posted image

Kati - jaz sem našemu nehala dajat biogaia kake dva tedna nazaj in ni bilo nobene reakcija. Sva jih pa vsak dan uporabljala od desetega dneva starosti. Tako da nekako ne verjamem da lahko telo postane "odvisno" od njih..buu..

A_T..user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je vse ok. Mogoče pa punco ljubezen daje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
8.10.2010 15:41:54   
K_a_t_i
Čav, čav.
Gašper ima 6. otroško bolezen. No, po vsej verjetnosti (po znakih do včeraj je imel trebušno virozo, danes je pa ves pikčast in je diagnoza 6. otroška). Pomojem mu pa še zobi rinejo ven, ker je takooo siten user posted image . Pa ja dojit pa ne dojit pa ja pa ne pa ja pa ne... in tko do ponedeljka user posted image
Skratka - v roku 2h dni bi moral bit kot nov!
Se pa pozna, da sem mu (v strahu, da je alergija) ukinila GH in ga že 3 dni samo dojim (no, včeraj je celo malo kašice povečerjal) - sem namreč spet nenormalno laaaačnaaa ves čas.

Klupko, sem vprašala pediatrinjo in je tudi ona mnenja, da se telo ne more navadit na Bio Gaia. Mi jih je priporočala naj mu jih zdaj dajem, ko zgleda, da ima neko virusno črevesno okužbo (da se flora v črevesju čimprej vzpostavi na normalno).

Julka8, nič bat! V plenički maš korenček user posted image .

Evo, dost od mene. Zaenkrat user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
8.10.2010 18:14:06   
nusi
hejhoj user posted image
midva sva se danes potepala po kamniku in tm je ful bl mraz kot v lj.
Ker naš mali spet 3 dni ni kakal sem ga dons silila z jabolčnim sokom, ki ga ni hotel dol požret, pol sm mu pa naribala jabučka in ga je z veseljem dol pomlatil user posted image , kakal seveda ni user posted image .Potem sem mu še fino trebuh pomasirala in nama je uspelo. Še vsakič do zdej je masaža pomagala, moram pa kr ornk masirat, ne čist nanežno. Mu fulll paše.
kati - a to je gašper od bratca dobil?
vpis v vrtec v ljubljani - saj še velja, da imamo čas za oddajo  vloge samo od 15-30 marec ane?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
8.10.2010 19:39:57   
klupko
Ok, naša divans je pa čist okupirala Uvajanje goste hrane! user posted image user posted image user posted image
Čekiram in se režim ko budala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.10.2010 19:53:09   
nusi
Ma ja, sej res sicer mal pretirava ampak bi jo pa rada enkrat spoznala, po moje more bit precej zabavna user posted image . Pa malo nas tudi navaja na potrpežljivost user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.10.2010 20:18:58   
m_o_i
eh, meni je ze xkrat odneslo pokrov, ko sem jo brala user posted image  
in enkrat sem jo celo vprasala, kdo bo odgovarjal na nikoli-dokoncane-zakaje njenega otroka...vprasanje je ignorirala, itak.

ne vem, meni se to zdi pa ze res bolano! sej vprasas KAJ na forumu/ih, ampak da pisaris ama za cist usak prdec, pa ni normalno, pa si mislite o meni kaj si hocete user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.10.2010 20:42:05   
j.b.
Ufff, tud jest sm postala firbčna, in šla sevede brat ...  Boga reva. Nje verjetno nihče ni navadu, da more kej po svoje delat, in se po svoje znajt user posted image user posted image user posted image Žal ... Upam da nas ne bereuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.10.2010 20:48:33   
klupko
Že spet ta moi user posted image
Ti si diplomirala iz flašk iz cucljev, divans bo pa iz kašic, gromska pa deveta pa ne bomo omenjali.. :P
Jaz pa se bom postarala preden bom naštudirala tega svojega mulca..dve uri se mi je drl kot zmešan, ker je bilo škoda zaspat, drugje pa ni bilo mira kot pri mamici na rokahuser posted image
Potem mi pa zaspi mal čez sedem..ob osmih sem ga pa mislila kopat..in mulo še vedno spi..
Če ga bo ponoči spet sral tako kot včeraj, grem v spodnjo sobo spat, pa naj se fotr malo z njim ukvarja. Jaz sem nenaspana in preveč nataknjena za te njegove fore. (Miško, oprosti če  boš kdaj to prebral!) Ko se bom naspala pa bom spet lahko super mami. Trenutno pa priznam, da bi bila zelo srečna če bi se otrok zbudil da ga nafutram in dam nazaj spat in da ga ne vidim do jutra. Tako zelo pogrešam ta fa user posted image spanecuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.10.2010 20:48:57   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Pa še eno zanimivost za tiste, ki ste se odločile za dojenje do 6 meseca. Sem srečala znanko in sva malo poklepetali. Ima punčko staro skoraj 11 mesecev. In skoraj na rit sem padla, ko mi je povedala da je izključno dojila do 9,5 meseca. Je pa imela baje zelo kalirično mleko (skoraj smetanouser posted image ) in sebe je opisala kot komot in "leno" mamico, ki se ji ni dalo kašič delatuser posted image . Zdaj ji je začela dodajat, imajo sicer precej težav. Ampak "vsi smo in bomo zrasli" sem ji rekla. Edini problem, ki ga je med tem časom imela pa je bil, da ni mogla nikamor ze več kot eno uro ali max uro pa pol, saj tamala ni niti pila nič drugegauser posted image user posted image .

Zanimivo user posted image . Ne vem sicer zakaj je to zgodba za tiste, ki z GH še nismo začele user posted image
Sicer pa jaz zelo dobro poznam eno mamico, ki je GH začela uvajat, ko je bila njena 2. pupa stara 6 mesecev, pa je tamala zavračala vse, kar ni bilo mleko, pa vse je takoj ven z jezičkom porinila. In tako je bilo vse do 11. meseca, ko je le začela sprejemat hrano. Ja, polno jo je dojila 11 mesecev, zadnji mesec na 1 uro. Zdaj ima pupa 2 leti in je prava jedka user posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.10.2010 20:55:37   
Angel_Tian
Čer punce,

malo se oglasim, ker sem danes varuška. Poleg svojih dveh banditov pazim še bratrančevo hčerko. Glavo mi bo itak odneslo v nebo danes user posted image user posted image

kati - ne, Lina ni bila cepljena proti rota. Mi je pa zdravnica na pediatriji rekla, da je zdaj že obdobje, ko malčkom začne slabeti imunski sistem. Varovalo od rojstva ne deluje več tako močno in zato postanejo bolj občutljivi in lahko se jih hitreje loti kak virus. No, Lina se je morala kar sama pozdravit, ker jo ta kruta mati ni do zdravnice spravila user posted image
Glede kapljic ne verjamem, da se lahko telo tako "odvisno" navadi na njih. Daješ Gašperju kaj vode? In če ja, je prekuhana? Meni se zdi, da je Lina bolj driskala, ker je tudi precej več popila.

Moj delavnik bo od 8 - 16, tako da bosta otroka v vrtcu še pol ure prej in pol ure kasneje. Žal. Edino, če se bom s šefom lahko kaj dogovorila glede delovnega časa. Srečna sem lahko, da delam samo dopoldansko smeno, se mi bolj mame izmenke smilijo.
Drugače pa sva midva z bratom tudi tako zrasla - ati in mami sta delala od 7-15, tako da sva tudi midva bila celih 9 ur v vrtcu. Pa nama nič ne manjka user posted image

ozzi - zize so vedno najbolj komot in midve z Lino zdajle že nekaj časa nimava niti približno urejenega urnika prehranjevanja. Ziza tudi na pol ure. Jaz se ne mislim sekirat, naj je kakor ji paše. Samo da je poln trebušček in da lepo raste user posted image

meemee - v Nemčiji so mamice res lahko doma z otrokom do 3 leta, ampak saj tudi ne dobijo nič plačano. Oni celo nimajo tako dolgo porodniške kot jo imamo mi (ne spomnim se pa, koliko mesecev dobijo neko nadomestilo). Tako da kolker jaz vem, so na slabšem.
Če pogledaš pri nas, smo tudi me lahko doma do otrokovega 3. leta starosti in ta čas imaš plačane prispevke, zaslužiš pač nič ne. Delovna doba ti teče. Pač z delodajalcem se je treba dogovoriti, da te delo počaka.

rizolino, korencek, zobke, aparat za pripravo hrane (a cem nastevat dalje?!) - z eno besedo divans1

drugace je pa punca majcica, se mi zdi...mam jo nekak v glavi, da je ze v casu nosecnosti bla polna nekih zakajev in kakojev, pa sva se mogoce nasli kaka jaz in A_T (pa se ktera za povrh) in je usla od nas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si mi pa radovednost zbudila. Prosim za link od te teme, ker sem preveč lena za iskanje. Prosim. Hvala. user posted image

kanarka - krut sistem za otroke, kar ne gre mi v glavo, da je kaj takega mogoče user posted image

gromska - evo, zdaj končno vem, kaj pomeni ta smeško user posted image user posted image user posted image

Joj, morm it večerjo narest. Tale post se itak že ob 7-ih začela pisat user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
8.10.2010 21:37:33   
m_o_i
a sada-specialna zelja (za A_T) user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Pire_krompir/m_5389964/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/Ri%C5%BEolino/m_5396029/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/Za_za%C4%8Detek%25%25%25%25/m_5377512/tm.htm

eh, sej ne rabis vecuser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
8.10.2010 21:41:32   
deveta
Dober večer!

Medve pa bova cel vikend samiuser posted image . Tati gre na eno dirko, pa ga dva dni ne bo.  Poleg tega me je še mama zafrknila in grejo jutri s svojo klapo na nek pohod, v nedeljo pa grejo jadrnice gledat (Barcolana). Tako da sem se s taščo zmenla, da bova malo skupaj šel šetkat okoli, ker bo baje za vikend lepo vremeuser posted image

Meemee: ne vem zakaj sem tako napisala, da je za tiste, ki bodo dojile do 6 mesecevuser posted image . Saj, ko nazaj preberem se mi čudno zdiuser posted image user posted image . Za vse je zanimivo resuser posted image .

Klupko: user posted image user posted image user posted image ja ni kaj, vsaka rabi eno diplomouser posted image user posted image user posted image . No BTW, jaz jo res imam iz te stroke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mirno noč ti želimuser posted image user posted image
Sem pa tudi jaz šla, na tisto stran malo gledat (si nisem mogla kaj). Punca se mi kar malo smili.user posted image

A_T: kar se urnikov tiče maš prav. Včasih si lahko srečen, če imaš vsaj delo. Pa saj jim ni nič hudega v vrtcu (vsaj v slovenskih vrtcih). Ravno danes mi je mama razlagala, da so jih peljale prvič ven (ima 1-2,5 let stare otroke v vrtcu) in da so bili tako navdušeni nad igriščem in visokim borovcem, pod katerim so stali..... Če gredo z družino za vikend na piknik ali na sprehod v bližnji gozdiček... in ne v igralnico v nakupovalni velecenter, smo že nekaj naredile za naše otrokeuser posted image
krediti in stanovanja: ja imamo za veliko dobrega poskrbljeno v naši državi. Ta problematika pa malo šepa. Midva živiva, sicer v svojem stanovanju, ampak nad starši od moža. In še za to je mogla tašča vzet kredit, ker sva midva itak kreditno nesposobna, vsaj za take enormne kredite. Tako da če ne bi bilo nje, bi verjetno še vsak pri svojih starših živelauser posted image , al pa bi mogla it za podnajemnike. Tako, da zdaj mož plačuje kredit svoji mami. Ampak, kapo dol moji taščiuser posted image .

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.10.2010 22:46:51   
sabri
Oj, oj, naj vam povem, da sem bila dva dni brez računalnika, ker smo ga menjali za šmeksi notebooka in sem imela tolk časa, da sem rože zrihtala, nekaj stvari v skrinjo dela, pospravila, cunje spegala. Fajn ane tkole. No zdaj me moj podi dol tako da nimam časa več, samo tolk, da se mali počasi stanje zboljšuje, sicer je zdaj zvečer ves krompirček zbruhala ven, ampak kaplja manj, čeprav še vedno grdo. Velika ima pa vnete oči pa jih bomo do poroke že pozdraviliuser posted image . Veliko zdravja vsem, aja divans pa manj sekiranjauser posted image , sem na zdanji strani videla,  da ste malo opravljaleuser posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

TLF

(58%)

(17%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!