|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
7.10.2010 9:16:19   
jmpolona
Jaz tudi že vse imam. Večino od hčerke. Tako, da bodo letos stroški občutno manjši.

Jaz sem si pa kar eno veliko - beri ogromno bundo kupla v KIKu. Je bla 17 €, se mi zdi škoda več dat, če bo pa samo za to zimo. Zebit me pa tudi ne sme!

Nataliya sem te dodala na FB (Polona).

MOje počutje odlično, edino malo me skrbi če kaj vplivajo nenehne viroze na malega pikeca.

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
7.10.2010 9:17:31   
agataema
Miška, jaz sem mojemu že napovedala, da brez njega ne grem rodit. V prvo sem ga res potrebovala, ker mene je od bolečin že vse minilo. Vmes sem že predlagala, da greva domovuser posted image . Pa še vsa zadeta sem bila od tistega plina, babce so mi nekaj težile, tako da edino moža sem še nekaj upoštevala. Je bilo pa potem po poprodu nekaj komplikacij in sem izgubila liter krvi v parih sekundah in ko je mož videl toliko krvi je postal bel kot stena in so ga takoj peljali ven na zrak. Pa tudi naj bi bil močan decuser posted image .

Pri nas videa niso vrteli, je pa to stvar ki je tudi jaz ne bi hotla videt. Sicer pa itak možu v porodni sobi dajo stolček zraven tvoje glave in ne vidi dogajanja tam spodaj, tako da ne vem zakaj bi moral film gledat.user posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
7.10.2010 9:23:34   
eminna
moram reči da nikoli bolje :)

sicer malo jezna na svojega ginekologa ker še zdaj ne vem za spol ker me kljub vprašanju vztrajno ignorira ampak danes grem k drugemu tako da upam da ne bom spet na ignor listi..

vidim da že use kupujete za bebico.. jaz pa nimam še nič :S se niti nevem kje lotit kupovat :S

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.10.2010 9:27:39   
pujs666
Evo če katero zanimajo sobice za dojenčke, spodaj imate link, men so tukaj kar zelo fletne in tudi cena je kar OK!

http://www.eu-ambient.com/Sobice-za-dojencke/

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
7.10.2010 9:28:35   
br27
Dobro jutro nosečke

natalija moram rečit da maš lepega bušija user posted image , meni se sicer pozna, ampak vseeno še čakam, da me bo razgnalouser posted image . Sem te dodala na fb (Barbara Rudnik). Se morim js tud počas slikat, pa kako sliko gor dat.

Vidim da tiste, ki ste naročile vozičke tam kot js, ful čakate, pr men ni blo tk, sem čakala 3 tedne, s tem, da sem ga naročila 17.8. in so mi povedal, da do 1.9. ne bojo dostavljal, ker imajo v nemčiji dopust, dobla sem ga okol 10.9., ne vem js bi že ziher poklicala, pa težilauser posted image .
MŠ pa že bolj kot ne vse obiskujete, a ne, midva pa še kar čakama, grema v novembru, oz. decembru, meli bomo pa samo 2X dopoldne, prvič predavanje, drugič pa si gremo ogledat porodno sobo in še malo predavanja, pol pa bojo lohk naši user posted image  ven poskakaluser posted image .

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
7.10.2010 11:34:36   
matejas
Ojla punce!

Ali katera obiskuje MŠ v Mariboru?  Na predavanju nas je toliko, a začuda nikogar ne poznam niti na videzuser posted image .
Ta ponedeljek sem opravila ta dolgi cuker test in rezultat je bil, da nimam nos.sladkorneuser posted image . Mi je pa pri zadnjem odvzemu padel cuker pod 3, tako da sem se komaj pripeljala domov in nato spala 3 ureuser posted image .
Berem, kako ste že vse nabavljale, jaz nisem še ničesar kupila. V torek sem bila v trgovini lux4kids in si ogledala vozičke in definitivno, sem si ga izbrala.
Ta mesec je zame tako naporen, da sploh ne vem če bom vzdržala. Prodala sva stanovanje in se morava do konca oktobra izseliti. Ker pa hiška še ni dokončana imamo gužvo na obeh frontah. Jaz sem cele dneve doma in pakiram, ob enem skrbim za gospodinjstvo in naši dve princesi, dragi pa dela od jutra do večera na hiški. Počasi se mi bo sfuzlalouser posted image . Upam, da ne bo to vse preveč, da nebom imela probleme z samo nosečnostjo...
No malo sem se vam zjokala, a kaj ko nič ne pomaga. Kar smo si skuhali, to moramo sedaj pojesti.
Bodite dobro in se pišemo.

By!

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
7.10.2010 11:39:35   
Arwenko
matejas, jaz hodim ja user posted image
Je pa res ful gužva, baje nas je 80 parov prijavljenih.

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
7.10.2010 16:23:00   
darchy82
Pri nas se pa materinska šola začne 12.10., v pondeljek me pa še 3d UZ čaka user posted image . Sem že ful nestrpna.

Sicer bom pa vsak hip znorela zaradi tega vozička. Čakam ga že več kot 4 tedne. Sem jih klicala že prejšnji teden, pa so rekli da naj bi jih v pon. že naprej poslali, pa še vedno ni nič prišlo. Sem jih pa dons spet klicala, se pa sploh noben ne oglasi user posted image . A ima še katera podobne probleme? Me je že začelo skrbeti, da sploh niso naročila dobili.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
7.10.2010 17:43:22   
pinky86
Darchy82 super, da si ostala doma user posted image To je poseben čas za nas in prav je, da smo lahko umirjene in čim manj fizično obremenjene.
Joj za to bundo sem tut jaz že razmišljala...neke ogromne si nočem kupovat, ubistvu sploh nočem zapravljat € v ta namen. Sem zdaj našla eno svojo iz gimnazijskih let (kar ni tko dolgo nazajuser posted image ) puhovko, ki je malo širša, pa upam, da mi bo še prav čez naslednje tri mesece user posted image
Nas je pa na materinski šoli samo 6 ta mesec user posted image Sicer ne vem koliko jih je drugače, sam predvidevam da prav tu v Litiji ni nikoli ne vem kakšne gužve. Videa o porodu si pa tudi jaz ne želim vidt user posted image   je bil že un uvodni video čist dovolj user posted image Pa že tko ne prenašam dobro injekcij in krvi brrrr
Br27, predvidevam, da greš na MŠ v Trbovlju?!? A bi mi sporočila kdaj boste imeli, ker na tisti drugo predavanje bi pa tudi jaz oz. midva prišla, če bo res ogled porodne sobe - me zanima.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
7.10.2010 18:52:46   
br27
pinky86 ja midva grema v Trbovlje, za ta mesec mislim da ni več prijav oz. je že v ponedeljek - če se ne motim, ne bom trdila, bom pa 22.-ega vprašala kako in kaj in kdaj bo v novembru, ker midva boma šla novembrauser posted image . Drugače pa porod sam po sebi ni tako grozen, midva sma enkrat gledala oddajo na RealityZone, mislim da je naslov Birth Storis, pa ni tako hudouser posted image , ja sej je res da je kri in da ni glih najlepše za vidit, sam ni pa tk hudo, vse nas to čakauser posted image . Mi grejo pa na živce ženske, ki se med porodom derejo, sploh na svoje partnerje, pa ga zmerja, kri še kr dobro prenašamuser posted image . Ne vem pa kaj bo moj reku oz. kako bo z njim ko boma tk daleč, da mi ne bo slučajno skup zlezuuser posted image .

A ima še katera druga probleme z prebavo??? No saj ni takšen problem z samo prebavo, ampak bolj z vetroviuser posted image , ni važno kaj jem, pa sem zdaj 3dni pazila, da nisem jedla takšnih stvari, ki pripomorejo temu, sam pr meni je z dneva v dan bolj groznouser posted image ? Je reku mož, no zdej pa če ne bo nč bolš, boma spala z odprtim oknom, ker čez dan ni problem, ponoči pa pč spim in očitno spustimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
7.10.2010 19:19:33   
gaya24
Hojla souser posted image !

Glede sobic.... Maj je imel pohištvo od Mamut iz ikeje- komodo poličke in taveliko omaro in men je ful fajn in ful prostorna....Zdaj pa sva mu dala delat sobico k mizarju, ker gre v svojo sobo, tamali bo pa dobil zdaj te omare in kinderpet, ker bo itak z nama v sobi. Ko bo pa mal večji, bo pa šel z Majem v sobo....ker je sobica tk narejena, da je ena postelja zgoraj in ena spodej, ob strani stopnice iz katerih so narejeni predalniki in pod stopnicami vgradne omare, bom prilepla, ko jo dobimo.

Jaz še tudi nisem kupila niti ene stvari...mam skoraj vse še od Maja. Kupila bom pa en kompletek v Mothercare za iz bolnice pa kombinezonček,ker Maj je bil marčevc in ga nismo rabili več.

Banjice s stojalom....Tiste ki so v paketu od csd-ja, so ful fajn in ful velike....smo pa tudi mi potem, ko je sedel, kar fliperja nabavli.

br: Sem te dodala na FB, sem tud na BR :)))

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.10.2010 8:43:05   
pujs666
Jutro!

agataema - ja sj men tud tale mamut serija ni glih najbolj všeč, edino cena mi je všeč ;)

ne vem, čist vsak dan se premislim kaj čem met od otroške sobe.
Drgač pa punce PETEK je! juhuhu...

lp

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.10.2010 8:55:41   
briljantina
Jutro!

Moram povedat, da odkar sem na dieti, user posted image ni več tako živahen. Sigurno pogreša sladkorčke, tako kot mami. user posted image

Kar se tiče otroških stvari, opreme, cunjic - nisem še nič kupovala. user posted image  Me še ni prijelo, očitno. user posted image  Me pa zanima, tiste, ki že kupujete, kolikšen je kaj dobavni rok za sobice oz. posteljice, omare itd. (mogoče preko Lip Poljčane).

Študiram, da bi naročila voziček, glede na vaše opombe o upočasneli dobavi. Če bo šel v avto, pa ne vem. user posted image  Mislim, da ga lahko še vedno vrnem. 
Tudi jaz se veselim petka, danes grem izbrat ročaje za kuhinjske omarice.user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.10.2010 9:17:42   
*miška*
Darchy82, če misliš na fenixluxa, tud jst že norim, ker so ful neprofesionalni, sej pravim, se mi sicer ne mudi, samo niti ne veš, ali so naročilo dobili ali kaj...noben nič ne sporoči, pri meni je danes 4 tedne. V ponedeljek, če ne dobim, bom pa tud jaz začela na veliko težit user posted image .

Br27, sem istega mnenja, porod je nekaj naravnega, pa tudi to vse pač potrpiš in ti ni tolk grozn, ko daš ti osebno to čez, je men hujš, če gledam kakšen video, pa majo gor ravno žensko, ki se dere pa zganja paniko, ker to itak na nas, če še nismo rodile vpliva tako, da bom do takrat že čist napsihirana, pol me bo pa itak še bolj bolelo od strahu user posted image . Zato mi grejo tudi na žvice ženske, ki te kr neki strašijo in govorijo kooolllkk je to grozn in tko naprej. Za ene bo bolj grozen, za ene manj, govorit pa ni treba tega okol, če nimaš kakšne lepe izkušnje, da ti dvigne samozavest.user posted image Potrebujemo spodbudne zgodbe. Mene tud zanima kako bo moj vse to prenašu, čeprav ne zgleda neki občutljiv, samo, ker se tolk otepa tega, da bi bil zraven. Sej ga sploh ne silim več, samo itak vem, da na koncu bo sam hotu it.
Težave s prebavo imam tudi jaz povečane, zaenkrat še ni neki kritično, samo zoprno user posted image .

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.10.2010 9:24:05   
agataema
Jaz mislim, da si večina partnerjev želi biti pri porodu, le zaradi vse dogem o krvi in grozi samega poroda je nekatere strah. Pač ti stoji ob glavi, itak ga kam drugam niti ne pustijo user posted image  in pomirja in spodbuja partnerko, ki ji takrat ni najlažje. Saj v težkih trenutkih naj bi nam stali ob strani a ne?user posted image  Pa tudi, če mu malo slabo rata, saj ga sestre odpeljejo na zrak in je čez par minut ok, potem pa dobi najlepše darilo in sicer 3 urice se v porodni crtlja z dojenčkom in mamico.

Drugače pa jaz sem do mojega poroda tudi slišala o Lj porodnišnici same slabe stavri, od tega kako so neprijazni, da samo vpijejo nate ipd., da me je bilo tako strah, da so mi skoraj noge klecale ko sem prispela tja. potem pa šok, vsi od sprejemnega ginekologa, do babic in porodničarja, vsi so bili res zelo prijazni. V treh dneh bivanja sem naletela le na eno malo manj prijazno sestro, ki pa ni bila zoprna ampak pač malo bolj trda. Tako, da res se ni preveč zanašat na te zgodbe.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.10.2010 9:26:32   
*miška*
briljantina, pri lip poljčane sem naročila pojsteljico in sem jo dobila v 3 dneh. 

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.10.2010 9:30:30   
briljantina
Hvala *miška*!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.10.2010 9:34:01   
darchy82
IZVIRNO SPOROČILO: *miška*

Darchy82, če misliš na fenixluxa, tud jst že norim, ker so ful neprofesionalni, sej pravim, se mi sicer ne mudi, samo niti ne veš, ali so naročilo dobili ali kaj...noben nič ne sporoči, pri meni je danes 4 tedne. V ponedeljek, če ne dobim, bom pa tud jaz začela na veliko težit user posted image .

Jst sem včeraj cel dan klicarila za fenixluxa in se niso oglasili, potem sem jim pa še e-mail poslala. Pa so mi celo odgovorili, in sicer da se jim je nekaj zakompliciralo in da naj bi v ponedeljek poslali naprej voziček, da ga dobim naslednji teden. Sicer so mi pa to že zadnjič povedali user posted image . Če v roku enega tedna ne dobim vozička, bom šla sama v MB in bom toliko časa visela v trgovini, dokler mi ga ne dajo. Pa še eno ornk antireklamo bom naredila. Sicer sem ful potrpežljiva, ampak po 5 tednih mi je živcev zmanjkalo.

Kar se pa poroda tiče, sem se z mojim že zmenila, da bo z mano, ampak ga nočem vnaprej kej strašit, da si do takrat ne bo premislil. Nočem delat panike.

briljantina, sem ti poslala zs glede merjenja ketonov. Res je obupna tale dieta. Ampak ostajam optimist, da se bom počasi navadila na to, in da traja "samo" 3 mesece.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.10.2010 9:40:02   
briljantina
Vidim, da me bo minilo do Fenixluxa. Sem hotela preko nemške strani direktno naročit, pa se ne da (prav za Slovenijo piše: "bestellen Sie bitte hier" - MB). Kriza! Bom še na e-bay.de preverila, mogoče bo tam kaj boljše...

darchy82, sem videla zs, poslala nazaj, hvala lepa!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.10.2010 9:43:19   
Arwenko
Punce, eno vprašanje, a mislite, da bi bilo smiselno, da se jaz poskušam vsaj delno držat te diete ljub temu, da nimam težav s sladkorjem? Sicer se mislim v torek ko imam pregled posvetovat s svojim ginekologom, pa vseeno. A mislite da lahko škodi? Namreč redim se kot nora, sladkor test pa je negativen, pa imam že od prej 100kg, tako da zdaj je še toliko bolj kriza. Hecno pa je, da ne jem skoraj nič - saj najbrž je bolj voda kot kaj drugega, ker zadnjih 14 dni mi noge ful otekajo pa to...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.10.2010 9:45:54   
briljantina
Opažam, da imajo bolj kot ne "kombije" in trafice. Fenixa nisem našla, lahko pa katera še poskusi...

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.10.2010 9:47:41   
agataema
Arwenko, če se boš držala diete sigurno ni nič narobe. Ni pa fajn, da nič ne ješ, ampak če ti otekajo noge probaj jest čim manj slanega. Drugače pa boš videla kako bo drugače samo par dni po porodu, ko tudi vsa ta voda gre stran. Jaz ko sem prišla domov iz P, se mi je zdelo, da sme čist drug človek.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.10.2010 9:48:42   
briljantina
Arwenko, dieto, ki so nam jo priporočali, priporočajo tudi ostalim, saj jo uvrščajo med zdravo prehrano. Je pa bistvo v tem, da je treba pazit, kaj zmešaš skupaj. Lahko ti pošljem razpredelnico dnevnega jedilnika, pa boš videla, kako je približno treba (kdaj škrob, sadje, zelenjava, maščobo, meso itd.).

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.10.2010 9:50:05   
špica84
Briljantina če se ti da lahko,ker tudi mene zanima

Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.10.2010 9:50:12   
br27
Dobro jutro

Uf danes sem si pa prvošila, sem spala do 9-ih, blo je super, sploh nisem opazila kdaj je šel mož delatuser posted image .
Ja te porodne zgodbe res niso za poslušat, vsaka je drugačna, vsaka ima drugačen prag bolečine,..., in zato je brezveze sploh poslušat. Sestre oz. babce pa se ponavadi obnašajo do tebe, tako kot ti do njih. Moja tašča je včeri rekla, da je naročila svojemu sinčku, da mora posneti vse v porodni sobi, da bojo lohk gledal. Js pa seveda u tistim u luft, O TO PA NE, to je pa nekaj intimnega in se tiče samo mene in Sebastjana, pa nijinega otročka, tak da nema touser posted image , rekla sem še to, sicer mate pa še eno tamlado, ko bo noseča se z njo zmente, mogoče bote pa tam lohk gledaluser posted image !!!
Punce iščem predloge za ime za našega user posted image , vsi ki so mi všeč odpadejo, ker jih že imamo v žlahti, to so Klemen, Tilen, Gašper, Luka, Jan, Matevž, čerav ta kratka imena meni niso pretirano všeč, Luka je pogojno dovoljen, sicer je tako ime mojmu sestriču, ampak nimamo kontaktov, oz. bl po fb vidim kako in kaj dogaja pr njemu. HELP (bi se odločla za Luka, kaj pa ve mislite???)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?