*miška*
|
Darchy82, če misliš na fenixluxa, tud jst že norim, ker so ful neprofesionalni, sej pravim, se mi sicer ne mudi, samo niti ne veš, ali so naročilo dobili ali kaj...noben nič ne sporoči, pri meni je danes 4 tedne. V ponedeljek, če ne dobim, bom pa tud jaz začela na veliko težit . Br27, sem istega mnenja, porod je nekaj naravnega, pa tudi to vse pač potrpiš in ti ni tolk grozn, ko daš ti osebno to čez, je men hujš, če gledam kakšen video, pa majo gor ravno žensko, ki se dere pa zganja paniko, ker to itak na nas, če še nismo rodile vpliva tako, da bom do takrat že čist napsihirana, pol me bo pa itak še bolj bolelo od strahu . Zato mi grejo tudi na žvice ženske, ki te kr neki strašijo in govorijo kooolllkk je to grozn in tko naprej. Za ene bo bolj grozen, za ene manj, govorit pa ni treba tega okol, če nimaš kakšne lepe izkušnje, da ti dvigne samozavest. Potrebujemo spodbudne zgodbe. Mene tud zanima kako bo moj vse to prenašu, čeprav ne zgleda neki občutljiv, samo, ker se tolk otepa tega, da bi bil zraven. Sej ga sploh ne silim več, samo itak vem, da na koncu bo sam hotu it. Težave s prebavo imam tudi jaz povečane, zaenkrat še ni neki kritično, samo zoprno .
|