|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
5.10.2010 9:58:21   
baby1978
Drugače je pa sušilec kar potratna zadeva, kar se elektrike tiče, zato so večinoma vsi energijskega razreda B oz. cenejši celo C. Če si pripravljena dati 1000 EUR, pa si lahko omisliš kakšnega s toplotno črpalko, ki ima veliko boljši izkoristek energije in spada v razred A user posted image
In ko/če se bosta odločila za prav določenega, preglej cene internetnih ponudnikov, ker so ponavadi najceneši, pa še med njimi so razlike tudi do 200EUR user posted image tko da je treba kar preštudirat zadevo, da te ne "nategnejo" user posted image

Glede sušilcev- toplotna črpalka se ne izplača, je moj user posted image vse preračunal. Midva imava Bosch Logixx 8- sensitive- ZAKON, likanje je postalo zabavnejše:) in krajše :).

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.10.2010 10:33:03   
Lu
Jutro.

Kavica popita, rogljiček pojeden, zdaj pa lahko naprej delam user posted image

Sem že iz pregleda. Dete ok. Jaz malo manj. Sem ji omenila glede trebuha kako mi je težko potem proti večeru, da se tudi sklonit več ne morem in mi je pogledala še MV in je rekla, da je še vse ok. Glede mojega, kar velikega trebuha za te tedne, mi nima kaj pomagat, samo da naj si kupim nosečniški pas in da naj se naročim na fizioterapijo. Tako jih pokličem jutri, ker naročajo samo med 7 in 8 uro zjutraj, pa da vidim kaj mi bodo one povedale. Ali res rabim ta pas ali ne. Da se ne bi po nepotrebnem v stroške dajala. In res me malo skrbi kam tale trebušček pelje. Saj imam pred sabo še cele 3,5 meseceuser posted image Bom res BIG MAMA user posted image

NP za evidenco imam že čez 3 tedne, t.j. 26.10.2010.

Pridne bodite in lenarite v tem vremenu user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.10.2010 11:49:19   
briljantina
Lu, tudi meni se zdi, da imam velikega, mogoče zato, ker sem malo manjša. Že sedaj me je samo trebuh, kaj šele bo. Bomo že še prenesle telih par mesecev, potem pa veselje, veseljeee.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.10.2010 15:04:34   
špica84
Živjo čveke še jaz s pregleda.Z mojo pupo je vse v redu.Težki smo okoli 1000 g.Obrjena je z glavo nazdol

Zmerila mi je mv,ki je ok in zaprt.Naslednji pregled imam 26.10

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.10.2010 15:42:48   
Inčika2
Živjo!

Tud midva nameravava kupit sušilni stroj, ker pozimi res nimam kje sušititi perila. Imava pa en problem. Ko sva se šla pozanimat za sušilca, nama je trgovka rekla da moraš imeti tudi pralni stroj dokaj vredu. Midva stanujeva še pri mojih, pa imamo ful star pralni stroj - 14 let in ima samo 550 obratov. Prodajalka nama je svetovala naj si raje kupiva nov pralni stroj, ker drugače nama bo sušilc delov tud 2 ure in pol. Čist sm zbegana, mogoče nama je pa hotla še pralnega prodatuser posted image   Ali ima še kakšna ful star stroj in uporablja sušilca? Zgleda, da bomo mogli nabavt še pralnega, čeprav ne vem če nam bo zneslouser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.10.2010 15:52:51   
br27
Inčika2 kar ti je prodajalka rekla je res, midva sma imela,sicer ne star, ampak pralni stroj z 600obrati in mi je sušilec sušil cirka 2ure, lani pa sma zamenjala pralni stroj z 1200/1600 obrati in zdaj sušilec dela dobre 30min, tako, da to se res pozna. Sej fora je tudi v tem da več kot ima pralni stroj obratov bolj suhe cote so, ko je konec s pranjem.

No jaz pa grem zdaj pod tuš in se uštimat, mam čez eno uro pregled, tako da javim potem, kako in kaj. Se mi zdi da tudi naša pupa čuti da komaj čakam, ker že tudi ona cel dopoldan veselo miga in brca user posted image

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.10.2010 16:03:48   
Arwenko
Mislim da ni tu problem starost stroja, kot premalo centrifuge - osnovna logika ne, slabše ožete stvari se dlje sušijo, to pač velja tako za zrak, kot za stroj. 

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.10.2010 16:12:05   
Inčika2
Ja saj vem, manj obratov bolj mokro perilo in obratno. Saj to je čist logično. Sam jaz sem hotla povedat, da je pralni stroj star, zato ima tako mal obratov. Novi pralni stroji ziher niso pod 1000 obrati. Zanimalo me je pa sam to če res suši 2ure in pol, ali mislte da je kaj prej posušeno. Na to mi je pa že odgovorila Br27. Hvalauser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.10.2010 17:25:49   
rdečebela
waw, špica84 že 1000g, kolk se to zlo sliši, bravouser posted image  user posted image user posted image
jst še vedno razmišljam in študiram o tem sušilnem... pa tko nism nč pametna, za nobeno stvar se ne znam odločit, potem pa cincam, pa tuhtam in pol gre ponavad use mimo, al pa zberem taslabšo varjanto user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.10.2010 17:27:14   
roža03
ojla..bila na pregledu vse ok.malo primankuje železa in preveč kg...dietauser posted image
MV zaprt,nov pregled 9.11.2010user posted image ...

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.10.2010 18:30:58   
tjass
Pozdravljene januarke user posted image
Tudi sama se vam pridružujem, sem namreč prvičuser posted image , user posted image pa naj bi na svet pokukal 6.1.  Glede spola še ne vemo, ga uspešno skriva, mi je sicer popolnoma vseeno, ampak me pa zelooooooo firbec matrauser posted image
Nevem, če je še kakšen podroben pregled, kjer bi lahko izvedeli za spol?

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.10.2010 18:48:40   
rdečebela
čestitke roža03 za dokaj uspešen pregleduser posted image
dobrodošla tjass kje si se pa ti tako dolgo obirala?user posted image

A ste že vse začele z materinsko šolo?

(odgovor članu tjass)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.10.2010 19:07:58   
špica84
tjass ostane ti mogoče 3d uz.Ali pa pregled okoli 30t,sam mislim da je ta samoplačniški uz

Jaz sem jo že začela mš

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.10.2010 19:37:24   
gaya24
Dober večer.

Me ni blo 2 dni in ste pridno načvekale....Je blo kar nekaj za brat...

Najprej vsaka čast tistim, ki ste brez sušilca....men se bi zmešalo. Sicer pri nas je tko, da imamo sušilca ampak moja tašča še vseen VSE lika- katastrofa....pa naj, če ji paše...Lika tud naše stvari, če jih jaz slučajno pustim v vedru in jih ne zložim takoj in jih odnesem v zgornjo etažo kjer smo mi. (pralnico imamo skupaj v kleti). Si mislim, pa naj če hoče....Pač mal pretirava z vsemi hišnimi opravili in si dela delo tam kjer ga ni....
Drugač pa priporočam jaz tudi Miele...

Jaz sem pa ta teden kr skoz v gužvi...delam še zadnje stvari v službi in uvajam zasposleni v določene stvari, ki sem jih prej delala sama....Na uvajanju imam še študentko in se peljem po 2-3x na dan po 2-3 ure v salon. Vmes sem še z Majem kolker se da....Moj user posted image  ma pa tud super službo....zjutraj prvi trening ob 9h...gre ob 8h, pride ob 12h in potem spet gre ob 16h in pride....evo glih je stopil skozi vrata ampak danes je hiter....Skratka se vidimo pri kosilu in zvečer v postelji skupaj beremo pravljice za lahko noč...

Zadnji čas, da si za vikend privoščimo kratek oddih in ne vem, če ne bomo kar v Čatežke šli za 2 dni.

Jutri imam pregled...držite pesti in vam javim kako je blo.

Lep večer

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.10.2010 20:37:48   
pika27
Evo še mene mal user posted image

Bila včeri na pregledu, vse super, cukr sm mela 5,6 tko da nobene dieteuser posted image . No ja mal se sama zadržujem, ker sem na +13 kg pa res ne vem kako bo to s temi kilami do konca nosečnosti. Tko da Gaya24 se ti pridružujem pri rekorduuser posted image . Sicer pri prvi nosečnosti sem bila v takem času na +9 pa je šlo po porodu dokaj hitro dol. Probleme mam sam ker mi nč ni več prov. Mam pa tud jaz ogromen trebuh.

Jaz uporabljam sušilec za cunje, ki se perejo na 60 stopinj in več. Ostale vključno z otroškimi obešam, ker mi jih je škoda za v sušilca. Otroške sem probala parkrat dat, ampak pol morš računat, da moraš malo večje kupit, ker se skrčijo... Tko da pol sem nehala k nekatere že tako ful hitr prerastejo in mi je blo škoda da bi jih meli samo enkrat al pa dvakrat.

V materinsko šolo ne grem, itak sem bla leto pa pol nazaj, dvomim da je kej novega, če pa je, so pa itak kakšne nove pogruntavščine... jaz pravim po pameti na vseh področjih ne glede na to kaj pravjo. Mi je glih zadnjič razlagala kolegica, k ma 5 mesecev staro punčko, da po novem je treba uvajat gluten pri 4. mesecih (prej pa do enega leta nič...). Mislim itak majo vsak let neko novo teorijo.

No mi je prišel dec povedat, da sem rekla, da bom zvečer diplomo pisala tko da se morm spokatuser posted image . Mam še celih 5 strani do konca za napisat, točno vem kaj morm napisat, ampak to delam že od začetka nosečnosti pa še kr nč. No sem rekla da tale teden to naredim pa mogoče pol še ulovim napredovanje v službi user posted image (če mi ga bodo dal kljub nosečnosti).

Uživajte punce pa se beremo.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.10.2010 20:42:21   
br27
No pa sem nazaj. Mi je nardila UZ in sem sedaj bolj pomirjenauser posted image , tako da mi ni žal, da sem šla na samoplačniški pregled. Edino kar me je totalno šokiralo je to, da je naša user posted image  dobila lulčeka user posted image . Tako da mi je rekla ginekologinja, da da roko v ogenj, da bo user posted image . Moram priznati, da me je kar malo sram, kajti, ko sem se peljala domov, sem se začela jokati, ker sem že vse imela v glavi, da bo pupa, moj je bil strašansko vesel, da je pupa, to si je želel in mi je kar hudo, ko pišem tale stavek in me je tudi sramuser posted image , da sem bila razočarana nad tem, da bo fantek. Zdaj sem se že pomirila in se ne zjokam več ko pomislim da imamo fantiča, ne vem pa, kako naj povem bodočemu očku da bo njegova princeska kar princuser posted image . Joj res ne razumem sama sebe, da sem tako reagirala, ker glede na to, kar sem dala čez, da bom imela ta zakladek in mi je bilo skos vseen kakšen spol bo, tudi, ko mi je namignil da bo punčka, sem bila čist ravnodušna, češ saj je vseeno, zato pa zdaj ne razumem mojega razočaranjauser posted image . Res sem grozna in zdaj se še bolj grozno počutim, ker sem tako reagirala, res se ne razumem, upam da vam ne delujem čudno in ne me imeti za grozno osebo, ker nisem, pa tudi rečem lahko, da ne glede na to kakšnega spola je otrok, je moj in ga bom neizmerno ljubila in skrbela zanj, to ni dvoma, sam res se grozno počitim zaradi moje reakcijeuser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.10.2010 20:48:34   
gaya24
br27 : Bodi brez skrbi, da ko ga boš prvič držala v naročju ti bo vseen a ima luliko al lulčka, pa če ima kr oboje user posted image .

Sem ti pa hotla že parkrat rečt, da maš fajn nick (moji začetnici imena in priimka in mojo starostuser posted image )

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.10.2010 20:55:43   
br27
gaya24 hvala, saj vem da mi bo vseeno, saj dejansko mi je že zdaj. Jezna sem samo na to, ker sem tako odreagirala in se mizdi da se moram zdaj za to opravičit, ne vem kirmu, verjetno mojemu user posted image , kater upam, da ni čutil in zaznal te razočaranosti!
Drugače pa je ta nick moja kratica imena in priimka in moja starostuser posted image .

< Sporočilo je popravil br27 -- 5.10.2010 20:56:40 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.10.2010 21:45:34   
rdečebela
br27 nič se ne sekiraj zaradi prvotne reakcije, to je tko, v afektu izraženo, prvi moment. Tudi sama sem bila na začetku prepričana da bo fantek, ko sem gledala tisto kitajsko tabelouser posted image pa sem vsem govorila da bo zihr fantek. Pa so bli vsi odzivi dokaj podobn...in nekako so se nagibal v to smer, da bi nekako raje vidli punčko, čeprow direkt tega ni povedal nihče. In po tihem sem si tudi jaz želela punčko, pa itak vsak reče, da ni važno kaj je, samo da je zdravo. Ampak kaj pa vem, sej tud mene bi moglo bit potem najbrž sram, ampak, si res želim punčkouser posted image
seveda pa se sedaj pogovarjam z otročkom kot da je fantek user posted image naš lukec to in onouser posted image nisem spraševala za spol, naj vsaj nekaj ostane presenečenje, čeprav sem taaaaak velik firbec, da me bo do konca nosečnosti najbrž razgnalouser posted image

kje pa pol maste te sušilne stroje? recimo tiste ki jih nimate v kopalnici? naša trenutna je absolutno premajhna še za sušilni stroj.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.10.2010 7:44:17   
agataema
Dobro jutro,

jaz sem pa danes slabe volje. Ko sem stopila na tehtnico me je kap, +9kg. Jah tudi jaz sem med rekorderkami. Se mi pozna, da to nosečnost veliko počivam in kg gar bežijo navzgor. Prejšno nosečnost sem se veliko športala in je bilo vsaj malo bolje, čeprav sem bila pri teh tednih na +7kg, tako da neke velike razlike vseeno ni.

Br27: nič se ne sekiraj. Pač če ti rečejo, da bo punčka potem je pa fantek, je logično da si presenečen in tudi nič narobe če malo razočaran. Tudi fantke je fajn imet, boš videlauser posted image .

Inčika2: morda je bolje investirat v nov pralni stroj, ker če imaš tako malo obratov ti bo sušil res dolgo časa. Jaz dam na 1200 obratov npr. belo perilo in posuši v dobre pol ure.

Tjass: dobrodošla med čvekicami.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.10.2010 8:16:07   
roža03
jutro..jaz sem se do sedaj zredila 8 kg pa sem bila včeraj malo kreganauser posted image se bom zdaj res čuvala..veliko zelenjave,sadja in nič belega kruhauser posted image je pa mali ponoči tk brcal,prvič tako..sem bila kr srečna,naj vsak dan takouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.10.2010 9:07:23   
darchy82
Dobro jutro vsem.
Jst sem se pa od začetka do zdaj zredila okoli 5 kg, kar se mi zdi precej malo, ampak v 3 mesecih se lahko še precej spremeni.

Zanima me, če katera pozna izdelke iz te spletne trgovine: http://www.recinko.si/.
Iz te trgovine naj bi bili namreč izdelki, ki jih ponujajo v paketih za novorojenčke in se mi zdijo precej poceni. Razmišljam, da bi kakšno pohištvo in opremo, kar pri nih naročila, pa ne vem, kako je s kvaliteto.

Sicer me pa danes čaka še predavanje o zdravi prehrani, tako da mi tudi diabetična dieta ne uide.

Uživajte.

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.10.2010 10:46:14   
briljantina
Hojla!

br27, mislim, da je reakcija kar samoumevna. V glavi si pač imela, da bo punčka, sedaj se je to malo spremenilo. user posted image  Ni se ti treba sramovat, takšna so naša čustva, sedaj pa še malo bolj globoka. In ne pretiravaj, če ni potrebno, hitro se boš potolažila, boš videla. Upam samo, da nimaš že preveč rozkasto obarvane cotke. user posted image  Trikrat hura za user posted image . user posted image

darchy82, ti povem, včer sem imela 7 obrokov, sem si še enega dodala, pa sem vedno imela občutek, da sem lačna, da mi nekaj manjka. Kriza. Kje so vsi ti sladkorčki in piškotki...user posted image  

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.10.2010 11:53:21   
tjass
Hvala vsem za dobrodošliceuser posted image Sem vas šele včeraj odkrila.

Lihkar sem prišla iz trgovine, pa je tooooooooooolk lepih oblekic, bi kr vse pokupila. Sam moram samo nevtralne barve, k nevem, kaj nas čaka user posted image ?user posted image ? user posted image
Sicer si jih bom pa velik sposodla. Kako pa kaj vi porihtate glede stvari, mate že velik nakuplen, sposojen...? Upam, da niste tega vsega že čez dale, k sm tko pozno uletela :)

Pozdravček vsem souser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
6.10.2010 12:07:57   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela

pogovarjam z otročkom kot da je fantek user posted image naš lukec to in onouser posted image nisem spraševala za spol, naj vsaj nekaj ostane presenečenje, čeprav sem taaaaak velik firbec, da me bo do konca nosečnosti najbrž razgnalouser posted image

jaz imam tudi eno nevtralno ime za najinega user posted image  in se pol z njim pogovarjam s tistim imenom. ker tudi ne bova vprašala za spol. naj bo presenečenje do konca.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?