![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 11:15:14
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi http://govori.se/video/kespicka/kes-picka-3-del/ in 1, 2, 4 itd. OMG, kje si pa tega hudiča najdla. Sem kr odprta usta mela, k sem jo poslušala Rebeca, malima ne bi dala za jest. Od včeraj nama je ful te musake ostal. Zase sicer nisem še nikoli pogrela, moj si je pa že večkrat. Mu sicer nikol ni bilo nič. Sem pa zdej tud mal starejše sodelavke vprašala, pa so vse rekle, da če je od včeraj, da nej ne bi bilo nič narobe. Bomo vidl. Če se jutri zjutaj nič ne oglasim, pomen da sem za kosilo musako pogrela, pojedla in dol padla Populis, vidiš, pol je pa bolš da gre Lara kasnej spat Majuska, sej bo . Sej veš.....luuuunaaaa je kriva . Aleksander ima pa samo malo krizo. Boš vidla kok se bo hitro navadil HD, ojoj to je pa kar velik dinarčkov .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:21:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:36:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:37:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 11:38:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka tims, jaz mislim da za odrasle ni take sile, čeprav jaz tud tako še nisem nikol en dan star krompir pojedla. od kosila recimo, zvečer pa ja. načeloma pa...mogoč je to samo neka stara fora...da se naj ne bi pogrelo... ajd, bomo vidli, če se boš javla jutri hec, hec ne, zadeva niti ni tako iz trte zvita ... krompir spada med razhudnike, vsebuje neko zadevo, ki je v bistvu strupena - solanin ali nekaj takega, nikoli si ne zapomnim. Sicer se baje precej izloči s kuhanjem, vendar vseeno ostane. V glavnem, zadeva ne vpliva dobro na želodec, tako da če si občutljiv, pač ni fajn. Eni pa to čisto v redu prenašajo ... Nekje sem celo brala, da naj bi krompir pojedli v roku 1-2 ur po tistem, ko je bil skuhan.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 11:39:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, sej bo . Sej veš.....luuuunaaaa je kriva . Aleksander ima pa samo malo krizo. Boš vidla kok se bo hitro navadil Ja, sej sem rekla, da bo bolš
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:45:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:47:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 11:52:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Evo sem našla članek o krompirju: http://www.jana.si/zdravje/kako-pa-kaj-zdravje/Je-krompir-strupen.html drugače pa ne moreš verjet da sodi med razhudnike tudi paradižnik, paprike, malancani............ hm to pa nikol nihče ni omenil da je strupeno. Teoretično tudi ostankov paradižnikove slolate z papriko naj ne bi jedel recimo potem za večerjo še o solaninu: http://sl.wikipedia.org/wiki/Solanin med nevarnejšimi razhudniki je tudi čebula. in paradižnik. hvala ker si pripopala linke
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 11:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 12:13:15
|
|
|
|
tims
|
Populis, hvala za tele linke . Ampak ....nikjer pa ni napisano, kako je s pogrevanjem krompirja. S kuhanjem večino solanina uničiš, kaj pa se potem zgodi s pogrevanjem? Uničiš še bolj, al na novo ustavriš? Hecam se, sam mi res ni jasno .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 12:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 12:15:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, hvala za tele linke . Ampak ....nikjer pa ni napisano, kako je s pogrevanjem krompirja. S kuhanjem večino solanina uničiš, kaj pa se potem zgodi s pogrevanjem? Uničiš še bolj, al na novo ustavriš? Hecam se, sam mi res ni jasno . hja dobrega s pogrevanjem najbrž ne naredimo ... jaz recimo zase vem, da imam včasih težave pri pečenem krompirju, no pire mi pa vedno sede.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 12:19:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 15:16:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 15:33:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 15:35:06
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower jaz pogrevam krompir - isti dan.. naslednji dan pa tak ni več dober. Mislim, da ne more bit nič narobe. Nisem še slišala, da bi se kdo zastrupil s krompirjem, gre bolj za okus po moje. Čebulo mam pa jaz tak rada, ampak me po njej ful želodec boli.. isti dan ja. pol pa tk ni več
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 15:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 16:14:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 17:07:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 17:14:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 17:17:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 18:07:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 18:59:34
|
|
|
|
glugluglu
|
ojla, pri nas je Mark zbolel, že včeraj, ima angino, ostalim bolančkom majuska, z zamašenim noskom in brez ostalega se gre v vrtec naša zdravnica za to ne bo dala bolniške. Šele vročina je tista ko doma ostanejo. Sem pa že ostala na bolniški, ko je Tian grdo kašljal in imel nos zelo zamašen in se mi je zdel bogi čeprav ni imel vročine, sem pač rekla, da se mi ne zdi glih ok. pogrevanje krompirja: od doma sem navajena, da to naj ne bi bilo dobro, nismo pogrevali, čeprav sedaj pa včasih pogrejem tenstan krompir in pa kakšno obaro. Ni mi potem logike, zakaj je pa kromprirjeva sohata lahko ok tudi naslednji dan (očitno tudi to ni ok, ampak vedno je bilo, da smo pa naredili kromprijevo solato, če smo vedeli, da bo morala priloga stati) in zakaj se potem lahko zmrzne krompirjeve cmoke, svaljke,.... Glede gostilen pa mislim, da v ta boljših restavracijah dobiš sveži pire in slan krompir, v ostalih gostilnah pa bolj pri malicah in dnevnih kosilih, kjer so pa ponavadi omejene ure, se pravi, da zadeva stoji po tri ure ali mogoče malo več, po naročilu pa v drugih gostilnah sploh v večini nimajo take vrste krompirja (razen pražen krompir se najde na ploščah), ponfri in pečen krompir ti mora pa itak speči takrat. Ostala hrana pa je najbrž pogreta, odvisno spet od gostilne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 7.10.2010 20:10:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ojla! saj sem tu, vas na momente tudi berem, samo kaj ko nimam neta v trgovini in ga očitno tudi ne bom imela mi je pa butasto, ker ne sledim skoz, se potem javljat in kar nekaj o sebi pisat, pa se potem raje ne javljam, pa mine en teden in eko... v glavnem, sem z vami. sem pa glih danes mislila nate kako gre biznis, lumpika? evo, zmatrana sem, ampak končno doma in malo počivam ... bil je naporen delovnik, Aleksander je sicer malo pojokal, ko sva prišla ponj, Je vzgojiteljica rekla, da se je po zajtrku pomiril in je bilo večinoma vse OK. Me je kar potolažila. Sva ga še malo peljala do babi in dedija, ker je oči zjutraj obljubil ... kasneje smo skočili v Hoferja in Kik, mali je bogatejši za 2x kavbojke, nekaj parov nogavic, bundico in nahrbtnik, ko se bomo naveličali te plišaste ure, ki jo ima zdaj Skupaj z nekaj malenkostmi zame sem zapravila 50 €
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.