|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
6.10.2010 22:50:43   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mislim da bom kar v banjo mrknila, rabim malo cajta zase user posted image

Uživaj!

saj sem, hvala ... user posted image

ja, luna je tokrat ful močna.

Naš fantič je čisto fertik, popolnoma zamašen nos ima in kar v spanju joka. Revež ... hm, a v takem primeru sme v vrtec? user posted image

jst bi rekla da ne... že zaradi samega njega, kr je bogi... pa tut drugi otročki bodo kaj od njega pobrali...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 22:52:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 22:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 23:00:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 23:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 23:10:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 23:12:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.10.2010 23:23:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

A mene sploh kdo pogreša?user posted image

vedno user posted image

tajska masaža je zakon ... kar privošči mu, pa še sebi user posted image mislim da so oni v Atlantisu fajn. Moja kolegica nekajkrat na teden masira v Trzinu, lahko ti dam njen kontakt, če želiš user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1983
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 23:23:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.10.2010 0:13:48   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh ..jaz sem z malo...ima vnetje ušeska, tako da imamo jooook..

prišla je domov iz vrtca, rekla da jo boli uho..sem jo peljala na pregled..in ima vneto desno uho, levo ne kaže nič dobrega..sva dobili hiconcil..čakam na polnoč da ji dam prvo dozo..trenutno je na Calpolu da ji zmanjša bolečino...

Sočustvujem ...

... mi smo začeli s Hiconcilom, končali pa z Amoksiklavom. Upam, da se mala hitro pocajta user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.10.2010 6:31:09   
neboglasnica
Jutroooo!

Seveda, danes ko bi lahko malo dlje spali, je treba vstat pred šesto. Mislm... user posted image

Zimska: ravno včeraj sem te hotela ruknt, pa sem videla, da se vsake toliko časa javiš na fb, pa sem mislila, da nas počasi tule zapuščaš. Pa hvala za voščilo!

No, ko ste se pogovarjale, spanje brez plenice ipd.. Se nisem hotela nič pobahat, da je naš že od julija brez ponoči. No, sem se pa seveda v mislih in glej ga zlomka: ponoči se je polulal. user posted image No ja, prvič v treh mesecih. Naj mu bo.

Majuska: načeloma ne bi smel v vrtec, ampak dokler ni vročine, vsi hodijo v vrtec, zato pa nastane tak začaran krog.

HD: upam, da čimprej ozdravi!

Populis: user posted image user posted image

zajtrk time....

P.S.: Tamaladva rišeta in Ana ponuja malemu pobarvanko hello kitty, pa mali vpije: neeeee, bedaaaaaaaaaaaa. user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.10.2010 7:50:29   
Majuska
Jutro,

zjutraj je bil nosek dokaj soliden, tako da smo šli vseeno v vrtec - peljal ga je oči, mali se je drl, ko sem se poslovila ...

... dragi je danes ves bogi, jaz upam, da se me ne loti slaba volja.

user posted image

... kje pa je mami metuljčkova? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.10.2010 7:59:50   
tims
Dobro jutro.

Nič kaj dost niste naklofale. No, pa tud fajn, da nimam že ob sedmih ful delauser posted image .

Almera, tole z Borom je pa fajn, da se zbudiuser posted image . Pri nas bi lahko s topom hodila po stanovanju, pa se ne data motit, dokler nista onadva pripravljena. No, je bilo pa tko, da je ob 23ih Nina mogla it lulat, skoraj istočasno je pa Tima kakat. Je bla kr gužva user posted image . Sam pol sta pa oba lepo spala do zjutraj. Drugač je pa pri nas čist isto, kar se udarcev in ščipanja tiče. Glih včeri me je uščipnila in ko sem ji rekla, da me to boli in da ne sme, me je sam gledala, se stisnila k men, rekla moja, moja in laufala stran. Pa sem jo potem tud vprašala, če je to lepo, da se tepemo, pa sem tud dobila en tak lep, nežen JA pod nos.user posted image user posted image user posted image  Za možeka pa user posted image .

Zimska, jest sem tud vidla, da si bla predvčerajšnjim prijavljena, sam sem mislila, da boš najprej sam mal prebrala. Upam, da bo Vid kmalu brez Ventolinauser posted image

Populis, a vidiš kako te mala vedno znova in znova presenečauser posted image . Ne pusti, da bi ti bilo dolgčasuser posted image . Je potem spala celo noč?

Neboglasnica, super za Stašauser posted image . Enkrat na tri mesce si pa lahko privošči lužicouser posted image

HD, kok dnarja pa je to (prevoz živali), če ni skrivnost. Da vidim, a se mi splača začet švercatuser posted image . Pa eno veliko user posted image za Kali, da se čimhitreje pozdravi.

RR- evo, pa sva midva tud mela včeri musako, ampak šele za večerjo. Jo je pa moj tok naredu, k da nas bo vsaj 8.

Me zanima, a ve jeste pogreto hrano, če je krompir notr? Jest sem kr mal skeptična pr tem.

Metuljčica, kako si?

Majuska, če imaš možnost imet Aleksandra doma, je fajn, če pa ne in da nima vročine, pa itak nimaš kaj narest, kot da ga daš v vrtec. To je men najhuj. Vidiš da je otrok nahoden, ima zabasen nosek, kašlja, ampak ker ni vročine, je lepo v vrtcu. In po 14 dneh ti otrok obleži doma s škatlo ABuser posted image .

Zdej grem pa na kofe.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.10.2010 8:00:49   
tims
Aha, vidim da je Aleksander boljšuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.10.2010 8:10:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Me zanima, a ve jeste pogreto hrano, če je krompir notr? Jest sem kr mal skeptična pr tem.

Tudi jaz, sem pristaš sveže pripravljene hrane nasploh. Do sedaj jedi s krompirjem še nisem grela - kaj konkretno si pa imela v mislih?

Majuska, če imaš možnost imet Aleksandra doma, je fajn, če pa ne in da nima vročine, pa itak nimaš kaj narest, kot da ga daš v vrtec. To je men najhuj. Vidiš da je otrok nahoden, ima zabasen nosek, kašlja, ampak ker ni vročine, je lepo v vrtcu. In po 14 dneh ti otrok obleži doma s škatlo ABuser posted image .

saj to je to ... načeloma bi ga sicer lahko dala k babici. Evo, me je dragi klical, da je bila totalna križa, 20 min joka, preden se je umiril in šel z vzgojiteljico user posted image

Zdej grem pa na kofe.

ja, jest tut ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.10.2010 8:25:26   
Inigo

jo tudi pogrejem in je za pojest. še nikoli ni blo nič narobe. je pa res, da ne grejem u mikrovalovki, apak u piskru, da zavreje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.10.2010 8:34:31   
Majuska
Jap, potrjeno. Slaba volja je tu user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 8:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 8:49:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.10.2010 9:01:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska: kdo te jezi?

bolj žalosti ... predvsem ignorantske sodelavke user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1995
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 9:08:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.10.2010 9:14:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

hm ,kaj naj ti rečem, zoprna zadeva ker se vama poti dnevno križajo. Ignoriraj jo nazaj če je možno, in si misli da je največja zeljnata glava kar si jih kdaj videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V trenutkih ko družno kofetkate v službi sem vam kr nevoščljiva ker sem pač v pisarni sama al pa z direktorjem. Prav skupi nikol ne pijeva kave ampak vsak v svoji pisarni. V tvojem slučaju mi je pa prav fajn da tlele sama sedim, lahk grem na RR, mal z vami poklepetam, kaj ponardim in je to to pa me nikol noben postran ne gleda .user posted image

Žal jih ne morem povsem ignorirat, ker pri več stvareh delamo skupaj in se ne morem izogniti, čeprav bi se z veseljem.

Na prejšnjem delovnem mestu sem večkrat pila kavo ob računalniku, malo polistala časopise ... zdaj si pa to težje privoščim, ker imam več ljudi naokoli. Zato sem tudi manj tu. Včasih je res bolj fajn prebirat RR user posted image

Ne sekiraj se, saj bo bolje. Očitno ni glih moj dan, ampak saj bo minil user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 9:25:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.10.2010 10:26:36   
3jeMi
http://govori.se/video/kespicka/kes-picka-3-del/

in 1, 2, 4 itd. user posted image

user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 11:00:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.