tims
|
Dobro jutro. Nič kaj dost niste naklofale. No, pa tud fajn, da nimam že ob sedmih ful dela . Almera, tole z Borom je pa fajn, da se zbudi . Pri nas bi lahko s topom hodila po stanovanju, pa se ne data motit, dokler nista onadva pripravljena. No, je bilo pa tko, da je ob 23ih Nina mogla it lulat, skoraj istočasno je pa Tima kakat. Je bla kr gužva . Sam pol sta pa oba lepo spala do zjutraj. Drugač je pa pri nas čist isto, kar se udarcev in ščipanja tiče. Glih včeri me je uščipnila in ko sem ji rekla, da me to boli in da ne sme, me je sam gledala, se stisnila k men, rekla moja, moja in laufala stran. Pa sem jo potem tud vprašala, če je to lepo, da se tepemo, pa sem tud dobila en tak lep, nežen JA pod nos. Za možeka pa . Zimska, jest sem tud vidla, da si bla predvčerajšnjim prijavljena, sam sem mislila, da boš najprej sam mal prebrala. Upam, da bo Vid kmalu brez Ventolina Populis, a vidiš kako te mala vedno znova in znova preseneča . Ne pusti, da bi ti bilo dolgčas . Je potem spala celo noč? Neboglasnica, super za Staša . Enkrat na tri mesce si pa lahko privošči lužico HD, kok dnarja pa je to (prevoz živali), če ni skrivnost. Da vidim, a se mi splača začet švercat . Pa eno veliko za Kali, da se čimhitreje pozdravi. RR- evo, pa sva midva tud mela včeri musako, ampak šele za večerjo. Jo je pa moj tok naredu, k da nas bo vsaj 8. Me zanima, a ve jeste pogreto hrano, če je krompir notr? Jest sem kr mal skeptična pr tem. Metuljčica, kako si? Majuska, če imaš možnost imet Aleksandra doma, je fajn, če pa ne in da nima vročine, pa itak nimaš kaj narest, kot da ga daš v vrtec. To je men najhuj. Vidiš da je otrok nahoden, ima zabasen nosek, kašlja, ampak ker ni vročine, je lepo v vrtcu. In po 14 dneh ti otrok obleži doma s škatlo AB . Zdej grem pa na kofe.
|