|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
4.10.2010 13:36:00   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image   
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image   
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image
user posted image petrussa......5.10.2010user posted image     
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image dspela........13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image Arual......20.10.2010user posted image
user posted image  nati29......20.10.2010user posted image
user posted image  k812......20.10.2010user posted image  
user posted image _Mavrica_......24.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image benji........31.10.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image jeanitte.........XX.XX.2010user posted image
user posted image  SmInCa.........XX.XX.2010user posted image
user posted image  bevcika.........XX.XX.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
4.10.2010 17:57:10   
dspela
Jaz pa danes čutim toplino v spodnjem delu trebuha in ostro pekočo bolečino v spodnje delu trebuha in okoli popka, pa slabo mi je rahlo. že včeraj mi je bilo, sem potem morala iti jest, bi lahko samo jedla.

Ne vem kaj vse to pomeni!

Še en teden.... pa bom na jasnem...  user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.10.2010 6:59:12   
ribica77
dspela upam, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.10.2010 9:24:11   
nati29
Ribiva77, kako kaže? Ta mesec bolj slabo kaže, tako da ti malo spremeni potek dogajanja user posted image . Ti začni z user posted image , mi bomo pa nadaljevale.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.10.2010 11:53:30   
ribica77
Hej punce, samo ne čakat name ta mesec! Tečke user posted image  zaenkrat še ni, a bo prišla, saj mojega ni bilo doma...
Držim pa pestke za vse vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.10.2010 13:15:06   
Lineta
midva sva ta mesec tudi v prvem poskusu za user posted image ... neučakanost pa OGROMNA user posted image vem da bi mogla čimmanj mislit na to ampak...ne greee user posted image kako se ve borite s tem?
user posted image pa pričakujem 18.10.
bolečine ob O so trajale 4 dni, kar mi je malo čudno oz. se mi zdi dolgo... user posted image pa bradavičke so me začele že sedaj med O bolet user posted image nč jasn...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.10.2010 13:36:57   
bevcika
da nebom mela tistih xxx tam. Js je pa ne pričakujujem 31.10.2010.
Res upam, da me ena pikica želi za mamico...da se bo čimprej pritihotapila k meni... in tako tudi k vsem vam...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.10.2010 14:11:51   
nati29
Lineta, to je pa težko odmislit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.10.2010 14:22:57   
nati29
Bevcika, seveda te kakšna pikica želi za mamico, mogoče tudi dve ali tri, samo počakat je treba, da pridejo na vrsto, upam da čimprej user posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.10.2010 15:17:49   
jeanitte
Moj novi datum nepričakovanja pa je 1.11.2010.
Danes se moja oktobrska M poslavlja in bova spet lahk šla na delo veselo...  Po eni strani bi se rada seznanla z ovulacijskimi testi in raznimi čajčki, po drugi pa se bojim, da bi bil to še dodatn pritisk. Ker sm že po naravi taka oseba, da si vse ženem k srcu in me skrbi. Če k temu dodam rastočo željo po naraščaju, smo pa tam. Tk da čist možno, da si bom-a dans privoščla kozarček vina - škodit ne more. user posted image

dspela, držim pesti, da je to to. user posted image

ribica77, js sm pa že mislila, da bodo pri tebi tavesele novičke na vrsti. No, pa drugi mesec. Mogoče celo pri nama obeh.user posted image

Lineta, dobrodošla. Odmislit tak al tak popolnoma ne boš mogla, probaj se pač čim bolj zamotit. Ker stres je največji sovražnik, kar ti lahk tut sama potrdim. Upam, da ti uspe že kar v prvo. user posted image

bevcika, iz tvojih ust v naše trebuščke user posted image Tut js upam in želim, da čimprej dobimo vsaka svojo malo pikico, ki bo vsak dan mičkeno večja, kot naša ljubezen do nje.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.10.2010 15:26:59   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image
user posted image petrussa......5.10.2010user posted image
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image dspela........13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image   Lineta.........18.10.2010user posted image
user posted image Arual......20.10.2010user posted image
user posted image  nati29......20.10.2010user posted image
user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......24.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image benji........31.10.2010user posted image
user posted image  bevcika.........31.10.2010user posted image
user posted image jeanitte.........1.11.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image  SmInCa.........xx.xx.2010user posted image

user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.10.2010 16:10:54   
coris
hejla punce mojeuser posted image tako stare kot nove soborkeuser posted image user posted image

evo se malo javim, v službi imamo kar noro, samo se mi pa (vsaj upam) obetajo boljši časi, saj me bodo prerazporedili na drugo delovno mesto (ki je za isto plačo dosti manj stresno). Meni je kak dan tako slabo da v loku bruham, spet kak dan popolnoma nič, večinoma mi je pa samo slabo tako da mi ni nekaj dosti za jesti. kadar mi pa kaj zapaše pa to hitro pojem , da ne zamudim priložnostiuser posted image

witch....ojoj bogica si s temi fleki...jaz osebno sem recimo dobila take alergijske reakcije po diflucanu in pa po mandarinah (ker so tako močno špiracane), najhujšo reakcijo imam na cigaretni dim. samo pravijo da so agrumi v tem času kar pri precej ljudeh razlog za alergije zaradi vseh teh strupov s katerimi jih špricajo..

mene v petek čaka pregled in upam da naš user posted image lepo napreduje in da mu user posted image lepo bije.

drugače sem ok. kako ste ve kaj??? portorož, zvezdan (dolgo te že ni bilo),mladika???

novim članicam ki upate in ne veste kako potrpeti da nebi delale testa predčasno....ne morem pomagatiuser posted image jaz se nikoli nisem mogla zadržat razen v mesecu ko sem dejansko zanosila, pa še to ga nisem delala zato, ker je bilo rečeno da najbrž ne bom mogla zanosit brez operacijeuser posted image user posted image no pa nisem delala testa, nardila sem ga na dan izostanka pa še to samo zato, ker pač nisem imela nobenega znaka za menstuacijouser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.10.2010 18:27:48   
dspela
za vse punce,ki ste noseče in punce ki ste že mamice...(ostele tudi če veste odgovor) na moje vprašanje.

Danes me špika po sp delu trebuha v sredini in okoli popka in nad popkom... ostra pekoča bolečina... kot bi me srbelo...pa toplino čutim v sredini sp dela trebuha in v """ nožnici"""", n wc hodim pogosto

Ko pritisnem na maternicico, čutim bolečino(takšno ko me špika)? Kaj bi bilo to? a ve katera? 

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.10.2010 19:36:19   
coris
hej dspela...

sama osebno nimam takih izkušenj pa sem noseča in tudi prej jih nisem imela. nekatere punce omenjajo to špikanje v času ko so zanosile...samo nočem ti pa dajati lažnega upanja

...čisto tako za informacijo...v zgodnji nosečnosti nekje do 16 tedna prve nosečnosti se naj trebuščka zaradi nosečnosti nebi kaj dosti videlo saj šele takrat prid nosečnost malo višje.  sama sem recimo dosti bolj občutila utrip lastnega srca v trebuhu ko sem zanosila pa mislim da gre to pripisati temu da je maternica v nosečnosti malo bolj prekrvavljena.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.10.2010 20:38:28   
Arual
Hey.

Kako kaj?? Ste vse pridne?? No, mi2 sma kr pridna user posted image . Sem včeraj zjutraj imela tak rjavi izcedek ampak samo zjutraj pol pa nič. Tak da upam, da ni kako vnetje ali pa že kaže da naj bi prišla user posted image .
Držim pesti, da nam bo uspelo!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.10.2010 22:14:32   
Ula33
Pozdravljene punce!!

Po krajšem premoru sem vas spet prisla malo pogledat!!

Coris, ti si me res razveselila!! Vesela sem zate, da se je vse OK!!!

Sama sem zelo neucakana in cakam na 1 UZ, ki ga imam naslednji teden. Naj bi bila v 8 tednu. Upam, da bo vse OK!!!
Dspela jaz sem obcutila v spodnjem delu trebuha rahle krce - podobno kot pred user posted image , vendar bolj šibke. Drugače pa nič posebnega.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.10.2010 22:27:02   
Zojatisa
Pozdravljene punce sem zelo vesela za tiste ki ste že srečne vesele user posted image .
Za nas ki še pa nismo pa da čim prej zagledamo user posted image .
Zanima me če katera ve kolikim je  uspelo zanosit v prvo z pomočjo medicine (umetna oploditev).
Držite se in uživajte, lep pozdravček in velik objemček.
lp

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.10.2010 7:55:41   
ribica77
Zojatisa poznam eno, ki ji je uspelo v prov, tako da upanje je user posted image

Ula33 sigurno je vse ok. Sporoči nam, kaj dela pikica, ko prideš s pregleda!

Arual in dspela čisto možno, da so to samo dobri znaki. Glavo gor in pozitivno!

coris super za službo user posted image  in upam, da slabosti čim prej minejo!

Jeanitte srčno upam, da nam prav vsem čimprej uspe user posted image user posted image

No, moje user posted image  še ni. Pravi, da pride danes ali jutri user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.10.2010 19:13:28   
Lineta
kako ste kaj danes babe? user posted image
name psiha preveč vpliva...si že prdstavljam razne znake user posted image preveč domišljije... user posted image

sm pa kupla danes test, vendar upam da počaka v omari vsaj do konca naslednjega tedna...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.10.2010 7:25:38   
ribica77
Dobro jutro punce!
Moja tečka user posted image  je z nočnimi bolečinami prišla in imam nov datum, ko pa je res ne pričakujem, to je 3.11. Aja, pa začnem s klomifenom ta mesec user posted image  Upam, da bo pomagal...

Zdaj pa bom cel oktober stiskala pestke za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima nas pa kaj je kaj z Žirafico*, metuljcico25 in Petrusso??? 

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.10.2010 8:31:48   
petrussa
Če user posted image čez vikend ne pride, v ponedeljek delam test. Nisem preveč optimistična...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.10.2010 8:38:34   
vesna_b
ampak ne smeš pa že vnaprej obupat...

punce, ne obupavajte, tudi ve boste videle +.... resnično držim pesti, da čimprej...

coris - super za službo, takih delodajalcev nam fali!!!  user posted image user posted image user posted image
in upam, da nam v petek sporočiš, da je tvoja pikica še zrastla...

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.10.2010 9:39:20   
portorož
Ola čvekice!

Kar pogumno..., ne obupat že v naprej!!!! Pozitivno razmišljanje je ključ do uspeha, pravijo..., tak da : dajmo pluski, dajmo dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coris, bravo, si si dovbre delodajalce izbralauser posted image

Witchica, si že bolje, kajne?

Dajmo rožce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.10.2010 14:41:29   
witch
ribica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že veliko boljša. Danes nisem več jedla tablet za alergijo in že čaram s stvarmi, ki bi lahko bile potenciale za izbruh alergije. Upam, da nebo katera reakcija prehuda user posted image

portorož, vesna_b, coris kako ste? Pa vaše pikice?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.10.2010 14:51:00   
vesna_b
ojla
ja, jaz sem super, čedalje boljše in tudi trebušček se mi že kar pozna user posted image , tako da me prav zanima, kakšen bo na koncu... he he he
saj prav, ga tako rada pobožam, sam kaj ko še nihče ne ve za user posted image  in moram kar malo pazit. sploh zato, ker še nisem imela prvega pregleda. imam ga čez en teden, 14.10.2010, in takrat vam bom povedala kaj o moji pikici. upam seveda, da bo vse ok. moj me pa itak draži, da imam trebušček, ker sta notri sigurno dve bebiki...user posted image  saj, če bo pa res, ga bo pa mal vrglo...

glede testiranja za alergijo - ti sam imej tablete doma, da lahko, če pride do reakcije, takoj ukrepaš... verjemi, imam izkušnje - dobrih 18 let bobr - 5 let sem hodila po inekcije, pa ni nič boljše, pa spomladi in jeseni jem tablete. pa še to mi vsaki ne pomagajo. imam pa alergijo na hišni prah, cvetni prah in prašico... potem se jim pa izogni, če kdo zna...
sicer, moram potrkat, očitno nosečnost dobro deluje, saj odkar sem noseča, sem imela sam ene 2* problem z mojim nosom, prej pa nonstop...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.