|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
1.10.2010 12:57:57   
coris
hvala Katte user posted image user posted image jaz pa bom za vas molila user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.10.2010 12:58:16   
vesna_b
jeeeeeee, coris!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ma zaenkrat se veseli dejstva, da user posted image  je. in ja, verjamem, da jokaš, jaz bi tudi. ampak solze sreče so dobrodošle user posted image
uživaj od sedaj naprej, uživaj celo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.10.2010 13:07:25   
coris
hvala Vesna user posted image mi je pa takoooooo slabooooo user posted image še dobr da mi je user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.10.2010 13:09:16   
jeanitte
Drage moje, mene lahko date spet na dno seznama... Ker - da si slučajn ne bi kaj preveč mislila - je user posted image prišla kar en dan prej... Tak da nič ne bomo lulali pri nas... user posted image Jah, tak je to. Sicer se je že včeraj nakazala, ko sma user posted image in so se mi že takrat solzice ulile, dans pa sm itak cela neka čudna. Morm se zmenit sama s sabo spet, da preženem tiste grde dvome in skrbi.... Bom rabla kaki dan, da se spravim nazaj v pozitivizem, pol pa gremo na delo veselo.

Želim vam veliko lepši dan, kot ga mam sama in tesno stiskam pesti, da se mi ta mesec nobena ne pridruži.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.10.2010 13:46:06   
Katte
jeanitte, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.10.2010 14:05:39   
coris
Janitteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.10.2010 14:11:16   
vesna_b
jeanitte - user posted image user posted image user posted image
ne obupaj. hitro naj gre in v nove boje naprej. držim-o pesti zate, za vaju

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.10.2010 16:42:12   
mladika
Jeanitteuser posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed s katerimi bi te potolažila...ti se kar zmeni sama s seboj,verjemi to pomaga,usaj pri meni!!!jst sem mela dans pri sebo zopet en tak pesimističen dan...me je začelo popoldne neki šraufat po jajčnikih in matrnici in nimam pojma od čegauser posted image user posted image mam pa še 12 dni do user posted image ne vem,a je možno,da maš tolk bolečo O!?user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.10.2010 17:18:45   
witch
coris - sem prav vesla boljših novičk user posted image user posted image user posted image   jaz mislim, da če je bil user posted image da je vse ok. In držim pesti, da je ta tvoja pikica že zdaj nagajiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se bo maja rodila zdrava in da bo tak glasna da je bo cela slo polna user posted image

janitte user posted image user posted image user posted image user posted image

mladika ti pa pozitivno naprej. Ti krči so pač zato ker morajo biti... nič ne napovedujejo M. Kaj pa če je to znak, da jajčece hrusta semenčeca, in počasi postavlja šotor, da bo lahko taborila celih 9 mesecev? Kozarec ni vedno na pol prazen. Lahko je tudi napol poln. In jaz vrjamem, da vama bo uspelo. Ker sem prav za tebe  user posted image   uroke. Pa vsak večer sem tja proti celju pošiljala signale. Vem da bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mehur je veliko boljši ko včeraj. Ampak še boli. Pridno čajčkam, jem maco, ampak nič ne user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa je to. Se pravi nič novega pri meni.

< Sporočilo je popravil witch -- 1.10.2010 17:19:59 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.10.2010 17:46:25   
ribica77
Jeanitte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se! Jutri je nov dan in nov, morda zmagovalni krog!!! Jaz se ti kmalu pridružim na dnu seznama, saj mojega itak ni bilo doma, tako ta mesec ne more bit user posted image

Coris, to so super novice user posted image user posted image user posted image , vse bo ok!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.10.2010 18:01:00   
SmInCa
Pozdravljenje user posted image
Sem nova na tem forumu a sem vas zdaj le nekaj dni brala, danes pa sem se nekako opogumila, da tudi kaj napišem.
Z mojim dragim sma se odločila, da je čas da pričneva delat na izpolnjevanju najine največje želje.
Moj dragi si je z rdečo na kolendarček napisal BEBA user posted image tist dan ko sma začela pridno delat na tem...Zdaj je od tega 1 mesec in že sma mislila da sma takšna srečneža da nama je uspelo v prvo ker mi je user posted image zamujala 5 dni in po 5 neprespanih nočeh in dvema minusoma na testu se je le odločla, da me reši in je prišlauser posted image

Zavedama se, da to ne gre tako hito. Moj dragi se celo šali, da se lepi otroci delajo počasiuser posted image   Njegov način, da me potolaži....

Tako, da se vam pridružujem še jaz...in držim pesti za vse nas, da bi čim hitreje zagledale tisti magičem plusek....

Veselo na delouser posted image

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.10.2010 18:34:33   
Katte
SmInCa, dobrodošla pri nas user posted image . Ampak se ne zadrži predolgo tukaj, vse se moram čim prej preseliti drugam user posted image .
Tudi jaz sem kar mislila, da bo uspelo v prvo, imela sem cel kup znakov, vendar je prišla user posted image kot urca. Vmes sem se malo umirila, zdaj v četrtem krogu pa sem spet preveč notri padla. Pa je še 10 dni do (ne)pričakovane user posted image . Katastrofa, kako se vleče... Moj pravi, da zato še ni nič, ker sem preveč živčna zaradi tega. Pa sem v resnici še bolj, kot si on misli user posted image ...

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.10.2010 18:57:41   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

mladika ti pa pozitivno naprej. Ti krči so pač zato ker morajo biti... nič ne napovedujejo M. Kaj pa če je to znak, da jajčece hrusta semenčeca, in počasi postavlja šotor, da bo lahko taborila celih 9 mesecev? Kozarec ni vedno na pol prazen. Lahko je tudi napol poln. In jaz vrjamem, da vama bo uspelo. Ker sem prav za tebe  user posted image   uroke. Pa vsak večer sem tja proti celju pošiljala signale. Vem da bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mehur je veliko boljši ko včeraj. Ampak še boli. Pridno čajčkam, jem maco, ampak nič ne user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa je to. Se pravi nič novega pri meni.

Wichi hvala ti za te besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image jst pa upam da se kmalu pozdraviš,da bota s tvojim spet v "igri"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sej u pondelek začnem z obveznostmi na faksu in nam mela časa mislit na neumnosti!!Nič lepo bodite,midva z mojim greva zdej na en kebab,se je men ful za luštu!!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.10.2010 22:35:36   
coris
hej punce....takole malo razmišljam in vedno sem mnenja dejmo pozitivno, gremo....po drugi strani se mi zdi pa več kot normalno da ti enkrat pač vse prekipi...in zakaj se nebi zjokali, malo pojamrali,....sej je normalno da po vsakem mesecu pričakovanja da ti pride vse vrh glaveuser posted image

če ne rata kar jokajmo če obstaja upanje, kar upajmo,....sam ne smemo se pa pustit v obup...ker ko sem se pogovorila s prijateljico ki študira psihologijo pravi da negativne misli prinesejo negativno in dobro vedno prinese dobro.....dobre misli in kakšna molitev pa če tudi je lastna molitev ( ne nujno verskega pomena, pač nekaj v kar verjamemo) lahko prinesejo veliko dobrega, med tem ko se negativna energija kopiči in preprečuje prihod dobrega.......dejmo bit pozitivne, jaz mislim da to res pomaga.

Lahko vam povem kako si jaz sama zdej pomagam....na spletu poiščem relaxation music za razna področja duhovna in duševna se vsedem magari v službi in sem 5 minut čisto mirna, posvetim se dihanju in dobrim mislim oz. asociacijam z zaprtimi očmi....morm rečt da pomaga, vsaj živčna in nestrpna nisem tolko in res telo kar v neko harmonijo pride....res je super občutek. če ne drugače to naredim pred spanjemuser posted image

občutek je fantastičenuser posted image

kako smo kaj dekleta in žene?????

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.10.2010 5:32:37   
anity_1
Oh jeanitte, ni fajn to user posted image Upam, da čimprej izgine ta M, in da že v tem krogu vidiš user posted image ..

Coris, sem bila zelooo vesela, ko sem prebrala, da si slišala srčka! user posted image Verjamem, da se bo vse skupaj lepo končalo.. In res, tako kot si napisala, kar sprosti se, ne razmišljaj negativno.. To sem jaz tudi opazila - vedno ohrani pozitivne misli in vse gre nekako. In pa v vsaki stvari je nekaj pozitivnega.. Res v čist vsaki.. Samo videt moraš kakšna vrata, ki se ti odprejo, ne smeš gledati za tistimi, ki so se zaprle.. In res, coris, verjamem, da če boš pozitivna, sproščena, bo tvoja pikica še bolj veselauser posted image

SmInca, dobrodošla med nami..  Upam, da boš tudi ti čimprej zagledala user posted image .. Pa mislim, da sta dva kroga kar dovolj, da se naredi lep otročoček.. user posted image To je v tvojem primeru.. V mojem primeru pa upam, da se bo že v prvem krogu naredil lep otročiček user posted image .. Ja, z mojim sva kar pridna, zdaj je čas O. Spodaj me vse špika, zaboli tudi.. Je pa res, da sem včeraj po tem, ko sva se imela rada (user posted image ), imela rjavkast izcedek.. Pa zdaj ne vem, kaj bi naj to pomenilo.. Ali je to zaradi spolnega odnosa, ali ovulacije, ali je to že lahko kaka vgnezditvena krvavitev user posted image Nič jasno.. Ker v končni fazi lahko zanosiš takoj po končani M tudi, ane? Hmm.. bomo videli..

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.10.2010 7:37:18   
witch
No pri nas bo pa prava lepota, ker rabi že eno leto da se naredi user posted image
Jaz pa danes v znamenju pakiranja. Namreč moj user posted image zvečer odide user posted image user posted image user posted image
Lep dan vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.10.2010 9:14:06   
mladika
Ja zgleda da pri nas tut ker se že 1 leto "dela".Čuj wichi,mogoče pa 2 naenkat dobive!!!!!!user posted image to jst mojga skos hecam ko ne rata,da mogoč se pa 2 pripravljata!!!!user posted image O ti revca,ko boš mogla bit samauser posted image user posted image user posted image nič fajnga....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.10.2010 12:54:46   
SmInCa
anity_1Hvala za dobrodošlicouser posted image

Naj ti povem da sem tudi jaz imela nekatere znake: Špikanje v jajčnikih, rjavkast izcedek, pogosto obiskovanje wc-ja, povečan apetit, očasno mi je bilo slabo, bolel me je križ, nihanje razpoloženja...Za piko na i pa je poskrbela moja draga sestrca, ko smo bili pred enim mesecem skupaj na morju in me je videla v kopalkah in na mojem trebuščku videla rjavo črto ki se nardi od popka do sramne kosti in mi je povedala da se ta naredi nosečnicam, ne vsem ampak nekaterim. Recimo njej se v prvo nosečnosti ni zdaj v drugi pa se ji je....In potem mi ta hudičevka user posted image zamuja 5 dni...potem veš kako sem se počutila ko je zamujala 2 dni pa prvi test negativem ...4 dan ponovim negativen 5 dan pa grrrrrrrr user posted image

Ampak dekleta me ne bomo ubupale kar tako, ne ne ne damo se! user posted image user posted image user posted image
Vrjamem da se bomo kmalu vse ena za drugo premaknile v temo V VESELM PRIČAKOVANU!

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.10.2010 16:45:27   
jeanitte
Hvala vam, za vse objemčke in spodbudne besede. Zlate ste.user posted image
Zdej pa js držim pesti na vso moč za vse vas. Te dni še posebej za petrusso in Ribico77. user posted image

coris, js tut verjamem, da se pozitivno vrača s pozitivnim (jap, film The secret user posted image ). Zato se hočem čimprej spravit nazaj v boljše razpoloženje, da bo pol svet lepši. Moj dragi, dobra knjiga, vikend crkljanje in branje tega foruma in vas seveda pomaga. user posted image

Dobrodošla SmInCa! Želim ti obilo užitkov ob delanju user posted image . Kot tudi vsem nam. Dejmo punce. user posted image user posted image user posted image Oktober je naš mesec.

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.10.2010 21:51:52   
Luna*
Coris  user posted image  user posted image  user posted image  Boš vidla da bo še vse ok. Sej veš - slab začetek dobr konec.

No mojuser posted image  je tudi prišel. Ne vem al sem jezna al vesela al kaj naj sama s sabo. Nimam kaj. V nove boje. S tem da očitno spet tečemo na dolge proge, tako da če me date na seznam za lulanje, le tega ne bo pred 15.11. O mama mia, kje je šele to?!?!? To je cela večnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.10.2010 21:25:41   
bevcika
Pozdravljene vse obiskovalke tega foruma,

tudi jaz sem nova na tej temi... Js sm tudi na začetku misla, da bo to takoj se prijelo...in tudi moj dragi je misli tak...zdaj pa že teče 5. krog...pa še kr nič ni...nevem zakaj sem začela biti v skrbeh...user posted image
pa počasi se nekak tolažima...a pride tak trenutek, ko sma čisto obupana...ko nevem kaj je narobe, da noče že naju najdit ta pikica...

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.10.2010 22:03:30   
xoxox
Drage moje! Se skoraj čutim dolžno, da vsem tistim, ki že na pol obupujete napišem, da niste same. Verjamem, da je težko. Vem, saj se sama tudim že skoraj 2 leti. In še prekleto dobro vem, da čas kar leti. Razen, ko si to želiš. Tudi sama sem bila neučakana, nestrpna, obupana. Pa sem po letu dni truda zanosila. In čez 2 meseca se je moja zgodba žalostno končala. Povedali so, da ima pregrado in bom morala na operacijo. Čez poletje operacij ne delajo, potem se pa še dolgo čaka na operacijo. In takrat sem se začela zavedati, da vse pride ob svojem času. Tudi mene čaka sreča. Lahko obupujem in se mečem po zobeh ampak pospešila zadeve ne bom. Lahko pa mislim pozitivno in uživam v danem trenutku in bom lažje preživela dni do začetka moje sreče. In s spremenjenim načinom razmišljanja so se tudi ostale stvari začele postavljati na svoje mesto. Ne mislim razlagati, saj je zelo dolga zgodba ampak lahko pa samo na kratko povem, da je res to kar pravijo, da pozitivna energija prinaša pozitivno energijo in ustvarja pozitivne dogodke. In obratno. Zato punce.. Glavo gor in razmišljati pozitivno. Le tako vas bo sreča našla. In samo v vednost. Vedno obstaja nekdo, ki ima večje probleme od nas. In bodimo hvaležne, da  nismo na njegovem mestu. S to mislijo se tudi jaz lažje spopadam s svojimi težavami.
Pa lep preostanek nedeljskega večera vam želim! user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.10.2010 7:45:37   
ribica77
Luna* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se... Ne obupat, vsem nam bo uspelo. Verjamem, da bomo vse še letos srečke user posted image  user posted image

Bevcika, dobrodošla med nami. Tudi ti ne obupuj. Redko kateri uspe že v prvih nekaj krogih! Kot je rekla xoxox potrebujemo optimizem, da nam uspe! Pa res nam vsem bo!

Lep začetek tedna punce! 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.10.2010 10:59:57   
Katte
Luna*, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisi sama.

bevcika, dobrodošla na tej temi. Želim ti (kot vsem nam), da se čim prej preseliš drugam.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.10.2010 13:20:58   
witch
xoxox to si pa res lepo napisala.... Res je tako. Jaz sem se danes že 1000x zahvalila bogu, da prejšnji mesec nisem zanosila. Najprej vnet mehur in tablete, danes alergija in takoj inekcija, potem tablete proti alergiji... Le kaj bi bilo zdaj z mojo mičkeno pikico....
Res nekdo tam zgoraj vse to uravnava, da mora biti tako kot je. Sem jokala zadnijč, bila ful razočarana, danes sem pa vesela da ni bilo pikice...
Tak da punce pozitivno mislimo... nekdo že ve zakaj je prav tako kot je...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.