anity_1
|
Oh jeanitte, ni fajn to Upam, da čimprej izgine ta M, in da že v tem krogu vidiš .. Coris, sem bila zelooo vesela, ko sem prebrala, da si slišala srčka! Verjamem, da se bo vse skupaj lepo končalo.. In res, tako kot si napisala, kar sprosti se, ne razmišljaj negativno.. To sem jaz tudi opazila - vedno ohrani pozitivne misli in vse gre nekako. In pa v vsaki stvari je nekaj pozitivnega.. Res v čist vsaki.. Samo videt moraš kakšna vrata, ki se ti odprejo, ne smeš gledati za tistimi, ki so se zaprle.. In res, coris, verjamem, da če boš pozitivna, sproščena, bo tvoja pikica še bolj vesela SmInca, dobrodošla med nami.. Upam, da boš tudi ti čimprej zagledala .. Pa mislim, da sta dva kroga kar dovolj, da se naredi lep otročoček.. To je v tvojem primeru.. V mojem primeru pa upam, da se bo že v prvem krogu naredil lep otročiček .. Ja, z mojim sva kar pridna, zdaj je čas O. Spodaj me vse špika, zaboli tudi.. Je pa res, da sem včeraj po tem, ko sva se imela rada ( ), imela rjavkast izcedek.. Pa zdaj ne vem, kaj bi naj to pomenilo.. Ali je to zaradi spolnega odnosa, ali ovulacije, ali je to že lahko kaka vgnezditvena krvavitev Nič jasno.. Ker v končni fazi lahko zanosiš takoj po končani M tudi, ane? Hmm.. bomo videli..
|