|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
5.10.2010 15:30:57   
tasa_m
ja, če pupe niamo, mora pač kužka v vozičku vozit user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.10.2010 15:48:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, če pupe niamo, mora pač kužka v vozičku vozit user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image Ful dobro!

Grem domov! Papa!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.10.2010 7:37:35   
PERSIDA
No,pa zajadrajmo v nov dan .

user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 6.10.2010 7:39:47 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.10.2010 7:42:03   
PERSIDA
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.10.2010 7:42:33   
PERSIDA
Morgen user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.10.2010 7:46:27   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Dobro jutro, Persida! Kako to, da si že auf? Bavca nočeta spati? Moj pikec pa je danes taak lepo spal zjutraj, da me je bilo kar groza, ko sem ga morala zbuditi za vrtec. Ampak ni bilo panike, se je nasmejal dobil malo kruha in že sva se odpeljala.user posted image

Spet je ta tečen, deževen dan. Joj. Pa danes imamo 1. govorilno uro (prav se reče pogovorna ura, ne vem kaj je manjkalo staremu izrazu user posted image ) v vrtcu, pa bom šla malo, da slišim, kako in kaj, če kaj posluša in če je priden.user posted image Potem pa imava še kontrolo pri P zaradi uhice.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.10.2010 7:46:33   
PERSIDA
Po dolgem času prespala noč v enem kosu.
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.10.2010 7:47:55   
KOKICA32
Perisida, hvala za zajtrk! Sedaj pa ga že res nihče ni dolgo pripravil!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.10.2010 7:48:12   
PERSIDA
Smo bili včeraj popoldan pri dediju na rojstnem dnevu ,pa sta ostala čez noč v hotelu s petimi* user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.10.2010 7:49:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Po dolgem času prespala noč v enem kosu.
user posted image

user posted image user posted image user posted image Zgodnja pa si vseeno.user posted image

Moj Valentin že tudi cel teden spi kot top ponoči, še premakne se ne, kaj šele, da bi lezel v veliko posteljo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.10.2010 7:49:38   
KOKICA32

Smo bili včeraj popoldan pri dediju na rojstnem dnevu ,pa sta ostala čez noč v hotelu s petimi* user posted image .

Aja! user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za tak hotel!

In kdaj greš po njiju?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.10.2010 7:50:11 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.10.2010 7:49:57   
PERSIDA
Zdaj grem malo pospravim pol,pa šibam malo za škornjčke malo čekirat.Samo še moram prej finance skup potegnit ,da vidim ,če se izide do 18 oktobra user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 712
6.10.2010 7:51:18   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za skokeca.Jaz še čakam dan ko se ne bosta tolko sukala po postelji.Ne morem ,da nebi slišala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.10.2010 7:51:37   
KOKICA32

Zdaj grem malo pospravim pol,pa šibam malo za škornjčke malo čekirat.Samo še moram prej finance skup potegnit ,da vidim ,če se izide do 18 oktobra user posted image .

Zimske to? Javi mi, če boš kje kaj našla! Kako pa so se obnesli oni lepi Pedipedovi čevlji? je bila okej številka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.10.2010 7:52:24   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za skokeca.Jaz še čakam dan ko se ne bosta tolko sukala po postelji.Ne morem ,da nebi slišala.

Mi ne rabiš pravit...moj pa je še jamral zraven.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 715
6.10.2010 8:08:43   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Zimske to? Javi mi, če boš kje kaj našla! Kako pa so se obnesli oni lepi Pedipedovi čevlji? je bila okej številka?

Škornji - zimske grem iskat.Me je tasa napotila te,pa da vidimo ,ker zadnjič v deichmanu ni blo ni enih goratexovih. X firmam ,pa ne zaupam ,ker dvojnih škornjev ,pa res ne morem kupit.
čeveljčki pediped - zakon ,morda drugič kupim eno številjko večje.Samo jaz sem jih z namenom kupla točno številko ,ker tak mesec dni še jih bosta nosla pol bo ,pa po moje premrzlo.Ful bi rada ,da bi imela še ene gležnjarje tople ampak enostavno ne gre ,finančno.Tak,da ,če kdaj naročiš tam vzami kar eno številko večje. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.10.2010 8:21:48   
KOKICA32

Škornji - zimske grem iskat.Me je tasa napotila te,pa da vidimo ,ker zadnjič v deichmanu ni blo ni enih goratexovih. X firmam ,pa ne zaupam ,ker dvojnih škornjev ,pa res ne morem kupit.
čeveljčki pediped - zakon ,morda drugič kupim eno številjko večje.Samo jaz sem jih z namenom kupla točno številko ,ker tak mesec dni še jih bosta nosla pol bo ,pa po moje premrzlo.Ful bi rada ,da bi imela še ene gležnjarje tople ampak enostavno ne gre ,finančno.Tak,da ,če kdaj naročiš tam vzami kar eno številko večje. 

Super, dobro da vem.user posted image

Ma daj no, res so take cene, da dol padeš...zadnjič sem v Cicibanu gledala ene nepremočljive in so stale cca 60,00 EUR...pa daj za tako ceno, že jaz dobim škornje, pa jih bom lahko nosila več kot eno zimo...Kaj pa, če najprej kupiš enemu in drug mesec še drugemu? Ker sedaj jih še tak ne rabita??? user posted image Kaj pa vem....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 717
6.10.2010 9:04:55   
KOKICA32
IN kje ste ostale?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.10.2010 11:00:51   
Tulipan12
Jaz sem tudi tu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 719
6.10.2010 11:01:49   
Tulipan12
Sem imela norišnico do zdaj, zdaj pa malo RR-Epp-ja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 720
6.10.2010 11:20:58   
Tulipan12
Se bom tudi jaz tudi postavila v vrsto in se pohvalila: Lia je spala od 19.45 do 7.10!user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da me je zbudila, ker začnem delat ob 8huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
6.10.2010 11:23:14   
Tulipan12
Persida hvala za zajtrk!user posted image Sem se malo zamislila in razmišljala kdaj mi je nazadnje kdo postregel z zajtrkom??? Razen v hotelu - pa še tam so samopostrežniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
6.10.2010 11:29:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Persida hvala za zajtrk!user posted image Sem se malo zamislila in razmišljala kdaj mi je nazadnje kdo postregel z zajtrkom??? Razen v hotelu - pa še tam so samopostrežniuser posted image

No, tu pa moram jaz pohvaliti mojega dragega, ki za to poskrbi skoraj vsako nedeljo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
6.10.2010 11:40:57   
Tulipan12

No, tu pa moram jaz pohvaliti mojega dragega, ki za to poskrbi skoraj vsako nedeljo.user posted image

user posted image user posted image user posted image Wau, res si zasluži naziv dragi!user posted image  Jaz sem na mojega že 2 dni jezna in si tega ne zasluži!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.10.2010 11:41:57   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Wau, res si zasluži naziv dragi!user posted image  Jaz sem na mojega že 2 dni jezna in si tega ne zasluži!user posted image

Kaj pa je ušpičil al tebe hormončki dajejo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?