Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:18:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, sem bila v H&M-u, ker sem rabila pižamo zase in sem si jo končno kupila a sem seveda zavila še na otroški oddelek in spet nekaj kupila. Pa če imajo spet nove stvari. No, saj so same uporabne, zimska bundica (ki jo tak rabi), en sp. del trenirke (ki jih ni nikoli preveč ), pa termoflis taki lepi barvni, pa podloženo jopco, res debelo, pa kapico in rokavičke. U, mami, me posvojiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:21:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DanDan! Danes pa sva še midve dali sistematskega in cepljenje skozi.... joj, joj, joj.... Maruša se očitno zdravnika boji.... jokat se je začela še preden sva prišli a vrsto, ko je samo malo v čakalnico pokukal potem ko pa sn jo dvignila in nesla proti vratom, je pa blo gotovo... ne jok, ampak histerično dretje ko sva za mizo sedeli, je samo lezla po meni, nekaj malega je sodelovala pri kockah in žogicah.... je rekel doktor, da očitno hoče svoje uveljavit...in ko sem rekla, da je prestrašena, je rekel: ja česa pa se bi zdaj bala? saj pa menda poznam svojega otroka in sem videla kako jo je dobesedno zmrazlo, ko ga je zagledala.... pol pa še slačenje, pregled, jok, dretje, da jo je celo mesto slišalo... tako da potem tisti jok ob cepljenju sploh ni prišel do izraza ali pa je bla že tako utrujena zaspala pa je po dveh minutah vožnje...pa mene je tudi vse skupaj tak zdelalo, da bi šla najraje ležat... Ojoj za Marušo! Upam, da ne boste imeli takšnih problemov z reakcijo na cepljenje kot mi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:23:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika pol pa sta si z mojim ista Aja tudi? Ja, moj še z mano ne gre plesati, če že nima kaj alkota v riti. Poznano. Eh, sej pri nas je isto, ampak z otroci mu ni problem plesat, ker je vodja smučarske šole in vrtca in to pač spada zraven...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:32:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Klicala sem za posteljo in omaro. Cena omare 302evra, postelje 170evrov, vključen 15% gotovinski popust. In ravno tista, ki je meni všeč, se ne da nikjer drugje videt kot na netu, v salonu jih nimajo! Jaz sem tak bolj srečkovič, ne? Se vidi, da sem se krompirja full izogibala, ker redi Se ti zdi drago? In kako je velika omara? Cena omare je kar, če gre za normalno omaro...sicer pa pojma nimam o cenah pohištva. KAr pa se sreče tiče, imam jaz podobno srečo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:34:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika pol pa sta si z mojim ista Aja tudi? Ja, moj še z mano ne gre plesati, če že nima kaj alkota v riti. Poznano. Eh, sej pri nas je isto, ampak z otroci mu ni problem plesat, ker je vodja smučarske šole in vrtca in to pač spada zraven... eh pol pa sploh ni problem, pol pa zna z otroci delat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:34:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika pol pa sta si z mojim ista Aja tudi? Ja, moj še z mano ne gre plesati, če že nima kaj alkota v riti. Poznano. Eh, sej pri nas je isto, ampak z otroci mu ni problem plesat, ker je vodja smučarske šole in vrtca in to pač spada zraven... spet ena veza za smučanje! Samo za smučanje imam že prijatelja zadolženega, ki je tudi učitelj,....Hmmm še kaj drugega zna? Rabim še nekoga za klavir in plavanje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:43:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Klicala sem za posteljo in omaro. Cena omare 302evra, postelje 170evrov, vključen 15% gotovinski popust. In ravno tista, ki je meni všeč, se ne da nikjer drugje videt kot na netu, v salonu jih nimajo! Jaz sem tak bolj srečkovič, ne? Se vidi, da sem se krompirja full izogibala, ker redi Se ti zdi drago? In kako je velika omara? Cena omare je kar, če gre za normalno omaro...sicer pa pojma nimam o cenah pohištva. KAr pa se sreče tiče, imam jaz podobno srečo. Omara je dvokrilna. Ni kaj full velika, ampak za njo dovolj. Taka je pri Lip Poljčane 334 evre, v Ikei 100 evrov, ampak Ikeina ne pride v poštev, ker je šlampasto nareta. Ma ja, cene so normalne. Je pa problem, da je zelena, kar mi je všeč in bi bila postavljena na zeleno steno, ker pa je ne mporem videt v živo, pa ne vem kak se bosta ti dve zeleni ujemali klasika, če ni problema, ga najdem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:47:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Klicala sem za posteljo in omaro. Cena omare 302evra, postelje 170evrov, vključen 15% gotovinski popust. In ravno tista, ki je meni všeč, se ne da nikjer drugje videt kot na netu, v salonu jih nimajo! Jaz sem tak bolj srečkovič, ne? Se vidi, da sem se krompirja full izogibala, ker redi Se ti zdi drago? In kako je velika omara? Cena omare je kar, če gre za normalno omaro...sicer pa pojma nimam o cenah pohištva. KAr pa se sreče tiče, imam jaz podobno srečo. Omara je dvokrilna. Ni kaj full velika, ampak za njo dovolj. Taka je pri Lip Poljčane 334 evre, v Ikei 100 evrov, ampak Ikeina ne pride v poštev, ker je šlampasto nareta. Ma ja, cene so normalne. Je pa problem, da je zelena, kar mi je všeč in bi bila postavljena na zeleno steno, ker pa je ne mporem videt v živo, pa ne vem kak se bosta ti dve zeleni ujemali klasika, če ni problema, ga najdem! Hmmm, to zna biti problem ja...kaj pa če vzameš čisto drugo barvo? Ti ni nobena všeč?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:47:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica, ima tudi izpit za učitelja plavanja, ampak za to več nima časa... klavir - jaz sem hodila v glasbeno 6 let, pa se več nič ne spomnim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 13:51:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Klicala sem za posteljo in omaro. Cena omare 302evra, postelje 170evrov, vključen 15% gotovinski popust. In ravno tista, ki je meni všeč, se ne da nikjer drugje videt kot na netu, v salonu jih nimajo! Jaz sem tak bolj srečkovič, ne? Se vidi, da sem se krompirja full izogibala, ker redi Se ti zdi drago? In kako je velika omara? Cena omare je kar, če gre za normalno omaro...sicer pa pojma nimam o cenah pohištva. KAr pa se sreče tiče, imam jaz podobno srečo. Omara je dvokrilna. Ni kaj full velika, ampak za njo dovolj. Taka je pri Lip Poljčane 334 evre, v Ikei 100 evrov, ampak Ikeina ne pride v poštev, ker je šlampasto nareta. Ma ja, cene so normalne. Je pa problem, da je zelena, kar mi je všeč in bi bila postavljena na zeleno steno, ker pa je ne mporem videt v živo, pa ne vem kak se bosta ti dve zeleni ujemali klasika, če ni problema, ga najdem! Hmmm, to zna biti problem ja...kaj pa če vzameš čisto drugo barvo? Ti ni nobena všeč? Ostale tri stene imam v smetana barvi in bi moralo bit nekaj v tem stilu. Pa ni. Razen Lip Poljčane. Pa njene omare ne morem postaviti an nobeno drugo steno, imam vse preveč popredalčkano - beri: ni placa! To bo še hec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:02:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Daaaan. Evo,spali z Lijo do 9.30 pol šle frizerju (Lija šla), pol pa via mestu. Je babi klicala da sta z dedijem na kafeju in da naj pridem,. NI vedela, da imam Lijo doma. In ker je Lija bila že cuj, smo po kafeju zavili v Citya- v Piko in kupili bucke in copatke za v vrtec. Cene take, da nebom niti govorila, kot rekla samo...hvala bogu za dedija in babi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:06:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, sem bila v H&M-u, ker sem rabila pižamo zase in sem si jo končno kupila a sem seveda zavila še na otroški oddelek in spet nekaj kupila. Pa če imajo spet nove stvari. No, saj so same uporabne, zimska bundica (ki jo tak rabi), en sp. del trenirke (ki jih ni nikoli preveč ), pa termoflis taki lepi barvni, pa podloženo jopco, res debelo, pa kapico in rokavičke. mama, spomni se še kdaj kaj name, ko si v šusu nakupovanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:06:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj dragi je včeraj prišel z vročino iz službe in ko je po enem tednu končno spet nastopila noč, ki jo je Lia prespala, pa je on celo noč hodil po stanovanju! Dojenček pa me je tak brcal, da sem mislila, da bi šla kr v Rim - če ne drugega, bi se vsaj naspala! pikapoke za dragega! Gklede Rima, pa nea ga serji! Počakaj do konc novembra-lahko 28.11 rodiš :) ti dovolim, na ta prekrasen datum
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:32:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Daaaan. Evo,spali z Lijo do 9.30 pol šle frizerju (Lija šla), pol pa via mestu. Je babi klicala da sta z dedijem na kafeju in da naj pridem,. NI vedela, da imam Lijo doma. In ker je Lija bila že cuj, smo po kafeju zavili v Citya- v Piko in kupili bucke in copatke za v vrtec. Cene take, da nebom niti govorila, kot rekla samo...hvala bogu za dedija in babi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:33:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj dragi je včeraj prišel z vročino iz službe in ko je po enem tednu končno spet nastopila noč, ki jo je Lia prespala, pa je on celo noč hodil po stanovanju! Dojenček pa me je tak brcal, da sem mislila, da bi šla kr v Rim - če ne drugega, bi se vsaj naspala! pikapoke za dragega! Gklede Rima, pa nea ga serji! Počakaj do konc novembra-lahko 28.11 rodiš :) ti dovolim, na ta prekrasen datum Eh, saj veš, da sem jaz "čez rok girl"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:47:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Klicala sem za posteljo in omaro. Cena omare 302evra, postelje 170evrov, vključen 15% gotovinski popust. In ravno tista, ki je meni všeč, se ne da nikjer drugje videt kot na netu, v salonu jih nimajo! Jaz sem tak bolj srečkovič, ne? Se vidi, da sem se krompirja full izogibala, ker redi Se ti zdi drago? In kako je velika omara? Cena omare je kar, če gre za normalno omaro...sicer pa pojma nimam o cenah pohištva. KAr pa se sreče tiče, imam jaz podobno srečo. Omara je dvokrilna. Ni kaj full velika, ampak za njo dovolj. Taka je pri Lip Poljčane 334 evre, v Ikei 100 evrov, ampak Ikeina ne pride v poštev, ker je šlampasto nareta. Ma ja, cene so normalne. Je pa problem, da je zelena, kar mi je všeč in bi bila postavljena na zeleno steno, ker pa je ne mporem videt v živo, pa ne vem kak se bosta ti dve zeleni ujemali klasika, če ni problema, ga najdem! Hmmm, to zna biti problem ja...kaj pa če vzameš čisto drugo barvo? Ti ni nobena všeč? Ostale tri stene imam v smetana barvi in bi moralo bit nekaj v tem stilu. Pa ni. Razen Lip Poljčane. Pa njene omare ne morem postaviti an nobeno drugo steno, imam vse preveč popredalčkano - beri: ni placa! To bo še hec Oranžna bi šla, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:48:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Daaaan. Evo,spali z Lijo do 9.30 pol šle frizerju (Lija šla), pol pa via mestu. Je babi klicala da sta z dedijem na kafeju in da naj pridem,. NI vedela, da imam Lijo doma. In ker je Lija bila že cuj, smo po kafeju zavili v Citya- v Piko in kupili bucke in copatke za v vrtec. Cene take, da nebom niti govorila, kot rekla samo...hvala bogu za dedija in babi Kak ti rata, da otrok tako dolgo spi? Kdaj pa si jo zvečer dala spat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:49:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj dragi je včeraj prišel z vročino iz službe in ko je po enem tednu končno spet nastopila noč, ki jo je Lia prespala, pa je on celo noč hodil po stanovanju! Dojenček pa me je tak brcal, da sem mislila, da bi šla kr v Rim - če ne drugega, bi se vsaj naspala! pikapoke za dragega! Gklede Rima, pa nea ga serji! Počakaj do konc novembra-lahko 28.11 rodiš :) ti dovolim, na ta prekrasen datum ja, al pa en teden kasneje...09.12.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:50:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica, ima tudi izpit za učitelja plavanja, ampak za to več nima časa... klavir - jaz sem hodila v glasbeno 6 let, pa se več nič ne spomnim Eh, kaj mi to pomaga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:53:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ladies, grem se borit v dež, v trgovino, kuhat, otroka animirat, pospravljat... Ah, kak je v službi fajn! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:58:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak ti rata, da otrok tako dolgo spi? Kdaj pa si jo zvečer dala spat? Včeraj zvečer jo je ata mel prek, ker sem jaz delala. Ob 21.30 je že pridno spala, ko sem domov prišla. Saj se je zbudila ob 5,30, spila mleko, se do 6,15 sprehajala po stanovanju in si pela (mama spala dalje ) ob 6,20 pa sem jo zagrabla, vzela pod odejo pa sva zaspali dalje. Me je skoraj kaj ko sem na uro pogledala, kolk je že ura. No, samo še zdaj ni spala niti minute se zdaj z pametnim kužkom igra in čaka, da se pica speče, da grema h kosilu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:58:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ladies, grem se borit v dež, v trgovino, kuhat, otroka animirat, pospravljat... Ah, kak je v službi fajn! Pa-pa uživaj, pa nena se preveč naprezaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 14:59:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj dragi je včeraj prišel z vročino iz službe in ko je po enem tednu končno spet nastopila noč, ki jo je Lia prespala, pa je on celo noč hodil po stanovanju! Dojenček pa me je tak brcal, da sem mislila, da bi šla kr v Rim - če ne drugega, bi se vsaj naspala! pikapoke za dragega! Gklede Rima, pa nea ga serji! Počakaj do konc novembra-lahko 28.11 rodiš :) ti dovolim, na ta prekrasen datum ja, al pa en teden kasneje...09.12.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 15:06:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ladies, grem se borit v dež, v trgovino, kuhat, otroka animirat, pospravljat... Ah, kak je v službi fajn! Pa-pa Podpis! Uživaj kolko se da.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 15:07:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak ti rata, da otrok tako dolgo spi? Kdaj pa si jo zvečer dala spat? Včeraj zvečer jo je ata mel prek, ker sem jaz delala. Ob 21.30 je že pridno spala, ko sem domov prišla. Saj se je zbudila ob 5,30, spila mleko, se do 6,15 sprehajala po stanovanju in si pela (mama spala dalje ) ob 6,20 pa sem jo zagrabla, vzela pod odejo pa sva zaspali dalje. Me je skoraj kaj ko sem na uro pogledala, kolk je že ura. No, samo še zdaj ni spala niti minute se zdaj z pametnim kužkom igra in čaka, da se pica speče, da grema h kosilu aja... pametni kuža je še vedno aktualen?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?