|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
4.10.2010 21:44:49   
d3lfink4
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Še tole za tiste, ki ste še študentke - porodniško lahko namesto vas vzame tudi vaš partner (ki je zaposlen). Ve drugače dobite porodniško nadomestilo (dobrih 193EUR), če vzame porodniško partner pa dobi osnovno plačo + je doma, vendar krajši čas kot ženska (od 1-3 mesecev manj.).

Hja. Ampak imeti eno celo plačo (moževo/fantovo) in porodniško nadomestilo (tvoje), ali pa imeti moževo/fantovo porodniško (ki ne vsebuje ne prevoza, ne malice, ne dodatkov) in nič tvojega nadomestila.user posted image

Glede lažnega samohranilstva je pa sedaj zelo zelo poostreno. Tudi dogovor gre zdaj preko sodišča, CSD napiše le mnenje. user posted image

Ja, sej pravim - vsak po svoje ... in naj si vsaka malo preračuna kok bi dobila v vsakem primeru ...
Moj recimo ma službo 3min stran (peš), tko da potnih stroškov u bistvu ni, malca= minimalna, tko da ma dodatkov max.100EUR. In se zato osebno nama v vsakem primeru bolj splača, da gre on na porodniško. user posted image

Joj, da čestitam še tistim "parčkastim" dvojnim nosečkam, ki bodo dobile parček, to pa je neki najlepšga, vsakega dobiš mal ... in imaš priložnost oboje naenkrat preizkusit, zakon user posted image

Hayabusa
, ti šment - je treba tud 1.buško izkusit ... Upam, da bo čim manj mavričasta in da čim prej mine ...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
4.10.2010 22:36:39   
lil_
jst pa sploh nimam slabe vesti, da bi kej dobila od drzave. glede na to, kako drugi obracajo drzavo in sluzijo od nje, mislm da se teh nekej € ne pozna kej dosti. in ce je sistem tak, da se to da, nevem zakaj ne. ja sej ne recem, da je posteno, samo kaj pa je? pa se mislm da lazje prides do vrtca ce si sama, kot pa da je druzina. in kaj bom pol ce nebom dobila vrtca? glede na to, da sem studentka in da bomo imeli ubistvu samo en dohodek, pa se to ne nevem kok visok, si privat varstva nebom mogla prvosct, rabila pa ga sigurno bom.
tko kt ste ze rekle...vsak po svoje...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
4.10.2010 22:55:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
user posted image Nina33 tnx za obrazlozitev! Itaq soping pade v rumeni in zeleni barvi! Ker ce bo tudi zares puncara nebo rozika! ne prenesem roza barve res ne! in sicer je bolj svoh izbira teh ostaloih barv... je pa al samo strogo user posted image al pa strogouser posted image ! Iscem en rumeni pajac! NO GO! celi rudnik prehodla, btcja pol... ama nista :)

user posted image Moji najljubši barvi (se ne morem med njima odločit nikol user posted image ) Kaj pa še rdeča in oranžna? Sem v H&M za mojga pobča velik stvari fajn farbastih dobila. Rumene majo pa v Kiku user posted image , no, par let nazaj so jih zihr imel, pa lani tut.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
4.10.2010 23:42:32   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
zato sva odločitev prepustila 3 leta staremu sineku in mali pride ven z idejo ninauser posted image user posted image  sploh ne vem od kje mu,, ker nikogar ne poznamo z tem imenom. oba sva bila takoj za, tako da sedaj vsak dan boža trebuščka in govori: še malo zdrži ninika pa bo user posted image

Ej, mali ima okus user posted image , se bo še kera klele zihr strinjala user posted image . Pa zdej ni več tolk "in" kt je bil deset_letja (uf, a sem res to napisalauser posted image ) nazaj. Kt men je to en pomembnejših faktorjev pri izbiri imena. Sej vem, de je in bo to čisto posebno dete (tako kot naš prvi), ampak kljub temu (al pa glih za to) hočem en tak "pristen" ime. Sam to pot ne bom tolk po pokopališčih hodila. No, al pa...Mogoče me ta morbidna še prime user posted image , men so namreč pokopališča na splošno zelo kul, tko fajn mirna, sploh kakšna stara, taka okoli cerkvice, na hribčku po možnosti. Kar se imen tiče, so pa kot en tak telefonski imenik za imena - samo, de so kle bolj "stara". Čeprav tut za prvega nisem imena tam našla, mi je čist tko na eni galujsnci na pamet pršu user posted image .
Ma kera čveka sem jaz - res nisem vedla, de sem taka.
Biljana, nečem bit pametna, men je tale izračun bolj všeč kot moj - samo men so rkli, de samo zadnjih 12 mesecev gledajo, tisto otreh letih naj bi bil pa pogoj de sploh kej dobiš user posted image . No, jaz upam, da imaš ti prav user posted image . Bom počakala, de nehajo stavkat poj pa na CSD vprašat user posted image . A, pa vidim de je Teyla že neki odgovorila - se morm navadit prej prebrat pa poj komentirat, sam poj bi vmes vse pozabila in se verjetno samo odjavila s foruma, zblojena kot sem user posted image . Grem zdej Teylo prebrat user posted image . Eh, pomoje bom kar tam pr okol 200€ ostala user posted image Mene pr temle dnarju zmeri zgubijo nekje na poti, številke mam drgač prov rada, sam tale dnar user posted image Neki bomo dobili u glavnem, pa bo user posted image .

Nina33
, ful hvala za obrazložitev glede barve učk, zdej mal bolš razumen Se pravi, da imamo lahko tud eno bejbo z zelenimi in eno z rjavimi okami, všeč mi je 

Če ima ker od njegovih staršev (no, al pa sorojenec) svetle oči, poj ste zihr na 50:50 user posted image . Pr mojnu bratu res dobr zgleda user posted image . Sej bi drgač tut, de ne bo pomote, sam je res dobr.
Midva sva se pa na skupen naslov prjavla, de nama ni treba poročit se user posted image . Sva preiskusno dobo že skoz dala, zdej sva "poročena koruznika" user posted image . De je on ata bo mogu pa spet podpisat - sej je prav, zihr je zihr user posted image   Upam samo, de nehajo stavkat do takrat, že tko nekam nenormalno dolgo traja, de podpiše un celgc (no, menda oba podpiševa user posted image joj, moj spomin, kam si šel), jim dajo cajt, de resno razmislijo user posted image .
S socialno je pa pomoje kr križ - al pa sam pr nas na gorenskem dnar tko težko dajo user posted image . Bi rabu enih potrdil pa dokazil pa ne vem česa še vse... Pa zdi se mi, da konkretno preverjajo vse...Pa res bi moral revež bit (je nekaj pod 500€ dohodka na mesec zanje za tročlansko familjo u iber zadost user posted image ).
O, Cukica, upam, de samo kaže user posted image . Pa tako ponosne smo nate glede teže (sej lohk kar v imenu februark, ne?). Sej z otročkom bo pa vse OK, verjemi user posted image . Čez eno leto se bo že plazil okoli user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
wiiiiii
midve ne bova kvarili povprečja

Sej vemo, samo za povprečje ti gre user posted image user posted image . Tršica user posted image .

...sicer sem tudi jaz studentka, sicer izredna...

Pa valda de si izredna user posted image Tko in drgač user posted image .
Hayabusa, namaži z medom! Buško. Sem bila zihr, de je sam placebo, ko je kolegica tolk hvalila to, pa sem pr našmu probala (ogromnokrat, tko je) in res neverjetno hitr izgine in oteklina in modrica (če si dost hitra se celo ne izrazi v vsej svoji lepoti). Je pa grozno, vem, ampak pač del otroštva in starševstva. Midva sva tut skor paniko zagnala, ko si je v prvo žnabel prebil in je kri tekla kot user posted image . En user posted image kar vsem trem. Eh, berem, de ste že vse gor dal user posted image user posted image .
Patrisha, za skupno gospodinjstvo in stalen naslov sploh ni nobene frke, zrihtaš od šuba. Pa ni kej drago, bi si zapomnila user posted image . Se mora pa un h katermu se "seliš" podpisat, de se strinja, da bosta skupi - sej to pa nau problem, ne user posted image . Za vrtec pa ne vem, sem pa slišala neki podobnega.
Jo@n, a ni po neki skupnih letih (naslova in gospodinjstva seveda user posted image ) koruzništvo že skor kt poroka? Mah, kukr kol, midva sva "poročena", ta zaresno ohcet pa pr sedemdeset_ih - bova mela švoh plače (penzije verjetn še ne), bo popust za mladoporočene prav prišu user posted image .
D3lfink4, sej ti boš pa v drugo dva poba imela, pa tut ne boš povprečja kvarila user posted image . No, doma...Klele pr Februarkah ga s puncama samo popravljaš user posted image .
No, zdej pa na uro lohk pogledate in vidte kolk cajta si za vas vzamem user posted image . Sam sem res ena čveka user posted image , še dobr, de je napisano in ni treba brat - pazte se me na srečanju user posted image .
Lepe sanje in mirno noč, sej zihr ni nobene več gor user posted image . Ma, važn, de nisem sama - mam jogurt (sem resno motena in sem si 1,3 ga kupila user posted image , upam, de samo enega in ne vseh treh, me je kr groza it v hladilnik pogledat) in piškote user posted image .
Sem hotla napisat "prijeten začetek tedna1 pa ugotovim, de je že skor tork user posted image Res bi službo rabila.
Vsem, ki imate preglede ta teden: 1000000000....user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 4.10.2010 23:43:40 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
5.10.2010 0:09:00   
Nina33
Sem mal številke na forumu prečekirala - pa smo res čveke, vse, ne sam jaz - črk že dost napišem, če bi jih pa še po postih razdelila...to bi šele vodile user posted image . Pa spomnila sem se, de sem nekje brala, da je še ena februarka nekje user posted image Ja, prav ste uganile - Penelope Cruz je tut februarka2011 user posted image Sem mogla delit z vami user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
5.10.2010 0:19:14   
Nina33
Joj, sem prej pregrdo napisala - res nisem sama, jogurt in piškoti gor al dol, me en tko lepo brca user posted image .
In, ja, zanalašč nov post pišem user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
5.10.2010 6:10:15   
d3lfink4
Jutrooo user posted image
Hehe, Nina33, teb se pa res morem od srca nasmejat, čveka čvekasta user posted image

Hoče katera kavo? Mmmm, moja že diši ...
http://greetings.flashscrap.com/wishes/nice-cofee.jpg

Pa še za tiste, bolj zdrave sorte, jutranji čajček:
http://www.oekotopia.org/images/gross/Tee-+-Blueten-247x247.gif

< Sporočilo je popravil d3lfink4 -- 5.10.2010 6:13:32 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
5.10.2010 6:29:18   
d3lfink4
Lol user posted image Pojma nimam kak se slikce not naložjo (ja, sej vem, da sm že sprašvala ... sam ne gre nooo), tak da sm kr link dodala, wooohoo user posted image user posted image Frajerka jst.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
5.10.2010 7:05:54   
hayabusa

Lol user posted image Pojma nimam kak se slikce not naložjo (ja, sej vem, da sm že sprašvala ... sam ne gre nooo), tak da sm kr link dodala, wooohoo user posted image user posted image Frajerka jst.

no to je tudi mene že zanimalo.

buška, je skoraj popolnoma izginila. (ne, zahvaljujoč očetuuser posted image ). modrica pa je ostala, ampak razsežnost včerajšnje katastrofe je znatno manjšauser posted image . za oteklino sumim margarino-ker sem masirala, za malo manjšo modrico pa med ;)
te buške sigurno ne bomo nikdar pozabili, pa ne ker je prva ampak ker bo na vseh slikah ovekovečena, ponesrečenka ima namreč čez 2 dni 1. rojstni dan.user posted image Bo že!

Evo jaz pa tako user posted image prilepim glede na to da še slik ne znam!
Lep dan vam vsem želim user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
5.10.2010 7:38:30   
Mišyka

zdaj pa se mam jaz eno strokovno vprasanje :) kaj res potrebujes stalno prebivalisce v kraju v katerem hoces dat otroka v vrtec? sicer mi2 sma kupla flet, ampak se vedno sma prijavljena doma doma. Sicer jaz se bom itaq mogla vrjetno tu prijavit ze zaradi otroka... ampak ne vem. Ker sma se misla drugo leto zenit se mi ne da nekak zdaj komplicirat in menjavat dokumentov in vsega sranja... ima katera kake izkusnje? tnx v naprej :)

Ja za sprejem v vrtec majo prednost tisti s stalnim prebivališčem v občini, kjer ima vrtec sedež. Sej ni problem, če nimate dokler ne daješ vloge tam stalnega prebivališča, ampak potem ko boš mogla menjat, bo pa treba še za otroka osebno menjat in še ostale obvestit. Jst sem že takoj ob rojstvu to uredila, čeprov smo se leto in pol potem zares selili in smo vsi mogli vse premenjat. Stroškov da je joj!
Če boš pa ti menjala še priimek, pa rajš počak do takrat in potem vse naenkrat uredi. Za spremembno priimka morš pa v bistvu vse dokumente menjat.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
5.10.2010 7:39:56   
Mišyka
Pa DOBRO JUTRO sonosečke!

Jst sem prehlajena in diham na škrge, upam da me ne položi v postlo vse skup, ker mam čist preveč dela v službi.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
5.10.2010 7:49:35   
Patrisha
Mišyka  ej al pa se na hitro zenim :) sam pol odpade se tistih 200 €, ker se pol kao gleda od moza zraven! ej popiz... :D. Najbolse, da menjam sama in potem ko se mislima zenit si priimek al ne spremenim al pa potem cez nekaj casa. Konc koncev si ga ne rabim takoj ob zenitvi kolko vem. Groza! A je lahko se bolj zakomplicirano??

Nina33 Kik nima niti ene rumene kaj sele zelene stvari!!! Sem ze precekirala 2 x :/ Edino Leklerk ma take nevtralne lepe... sive, rjave... :) Mnja pa BC ima rumene zabe in pajacke :) Sicer je rdeca ok, ampak, kaj ce me presenetijo pa bo dedc! Kolegici so do 7 mesca zatrjevali puncka 100 %!! in kaj ma zdaj?? pubeca! se dobro da je kupovala vse zelo nevtralno :)

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
5.10.2010 7:55:24   
Mišyka
V bistvu si to zastavijo tako, da čim več pokasirajo ane, mi se pa temu upiramo kokr se lohk.

Čimprej se ožent ja! Da bo država še mal pršparala user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
5.10.2010 8:10:44   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: šebela
Teyla a ti hodiš na pilates v Tanergijo, se motim. Me veseli, da ti je ok. Se ti mogoče pridružim, imam v planu že od prejšnjega tedna, pa zmeraj kaj vmes pride. Če me ne bo spet kaj čudno po trebuhu špikalo pridem mogoče jutri. Katere dneve pa hodiš? Sicer sem v začetku kupla knjigo Pilates and pregnancy in ene parkrat sem se celo lotila malo potelovadit sama doma, ampak nisem ravno vstrajna. Tako da rabim malo skupinske podpore!user posted image

Ja, točno tja.user posted image

pridi kaj pogledat, jaz hodim ob torkih in četrtkih, ker je ura kasnejša (18.15), imaš pa na voljo še pon/sre ob 17h. Maš pa še nadomestne termine, tak da jaz zmeraj nadoknadim. Kar pridi pogledat, prvi obisk imaš itak zasotnj, samo en mail jim napiši. Pol me pa pocukaj za rokav, če bom tam. user posted image

Jo@n  čestitke za dobro opravljeno morfologijo. user posted image

d3lfink4  hvala za čajčka, prav mamljivo izgleda.

hayabusa super, da buške ni več

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
5.10.2010 8:34:54   
sara1986
Dobro jutro! Danes sem poklicala gin., da vidim kako je z izvidi krvi in pravi da je vse super in da imam hemoglobin 124 kar je krasno. Pri prvem prelgedu sem imela 119, zdej pa zgleda s temi centramed mami se mi je dvignil user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
5.10.2010 8:36:22   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Pa DOBRO JUTRO sonosečke!

Jst sem prehlajena in diham na škrge, upam da me ne položi v postlo vse skup, ker mam čist preveč dela v službi.

Mišyka čimprej se pozdravi, limonce si kupiuser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
5.10.2010 8:48:02   
cukica
Slikice se lima tako,greš na stran shrani.si,ti piše brskaj,najdeš slikco,ki bi jo rad prilimal,daš shrani in nato daš kodo za forum obarvaš in daš kopiraj in tako prilimaš slikico,...

user posted image

Lep pozdrav vsem,danes sem spila že 1 liter vode in bla na wc že ene 5 očiten se bo res treba nacejat,mali veselo brca in sem vesela,da je vsaj on v redu,...bom videla kaj mi bo jutri rekla še moja g tu v Cerknici,...

se vam še kaj javim,popoldan,ko grem k mamici in kasneje imam predavanje v materinski šoli,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
5.10.2010 9:02:09   
HoneybeeMaja
Jutro punce!

Najprej se vsem lepo zahvaljujem za čestitke,danes sem že skoraj vredu user posted image ,včeraj me je pa res prevzelo,moji doma so proslavljali,no jaz sem si pa privoščila prvi shopping za user posted image user posted image .To je bilo bolj za dušo user posted image ,kupila sem eno roza majhno trenerkico (s kapuco,zadrgo,skratka tooolk cute) pa eno svetlo modro,nisem vedela,da je shopping za ta male še boljši od shoppinga zase user posted image ,tako da se bom morala kar malo kontrolirat zgleda...

Patrisha čestitam za 70% punčko,ta je dobra user posted image ,vidim da si iskala rumene stvari,jaz sem v Kiku videla res srčkane rumeno bele pajacke in bodyje z račkami,čisto nevtralne kar se spola tiče,sicer pa ne vem kako je tam s kvaliteto,ampak te zadeve za ta male mi zgledajo precej dobre.

Mišyka  upam,da se kmalu rešiš prehlada,si poskusila kak Lekadol plus C?Lekadol vsebuje paraceptamol,kar je tudi edino,kar lahko v nosečnosti vzameš.
hayabusa super za domače recepte kako nad buške user posted image ,to nam bo zagotovo prav prišlo user posted image ,za to z margarino še nisem slišlala,vem pa,da pri modricah user posted image pomaga,obkladek iz govejega mesa.
cukica glede krvnega sladkorja,berem da se pridno držiš diete user posted image ti pa priporočam da se čim manj sekiraš,ker stres še bolj dviguje sladkor.
Vse bo dobro,boš videla! user posted image

Teyla in ostale,ki pridno telovadite,moram priznati,da mi vzbujate slabo vest user posted image ,jaz sem čisto lenoba in prijateljujem s kavčem,z neta sem si posnela vseh 10 sezon Friendsov,tako da ni skrbi za dolgčas. user posted image

Sicer pa danes začneva s šolo za bodoče starše,predavanja so v UKC MB v torek,sredo in četrtek,enako naslednja dva tedna.Pride mogoče tudi katera od vas?

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
5.10.2010 9:08:37   
Tisia

dobro jutro danes ste pa zgodnjeuser posted image
evo slikica za user posted image  ki bodo dobile parček

nina33 jaz tudi upam da ta izračun držiuser posted image  kakor mi je razložila na soc. in na internetu sam pa malo gledala izračune pri drugih ki so imele podobno situacijo,če bo kakšna sprememba še sporočim. 
mišyka upam da te prehlad čimprej mine ker kašelj je zoprn v nosečnosti sama sem bila v 2user posted image  prehlajena na hiconcilu in ni nič prijetnouser posted image
glede slikic jaz samo poiščem slikico in kopiram v forum in tu jeuser posted image
danes bo spet pospan dan,dežuuuuuje,bom pa kakšno dobro knjigo prebrala pa bouser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
5.10.2010 9:17:28   
maurica
Jutro čveke user posted image

Z mojim hrbtom je malo boljše, manj boli. Sem bila pa še od vikenda tako utrujena, da včeraj nisem mogla na telovadbo. Ah, pa drugič.

hayabusa; upam, da čim prej izgine tudi barva user posted image

nina33; ti me vedno tako nasmeješ user posted image . čeprav porabim kar nekaj časa, da vse zaštekam, ker pišeš po gorenjsko. No, se moram tudi to navadit, ker sem sedaj priženjena v te konce user posted image . Nekaj besed že obvladam, npr. "Kva j'dej?" user posted image

Pa spet se nam tak bolj beden dan obeta, upam, da ga preživite čim lepše!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
5.10.2010 9:17:45   
cukica
biljana l lepa slikica,...

Jaz sem včeraj dobila dve škatli oblekic za dojenčka,...in so tko cortkane,... Sem mojmu rekla,da komaj čakam,da dobiva bebico in,da upam,da bo čas hitro minil do februarja,ker drgač bom začela oblačit mačko,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
5.10.2010 9:23:25   
Tretjedete
Dobro jutro babnce!

Kako ste kaj?

d3lfink4, hvala za kofi; mmmmm, paše....
Honeybee Maja, tudi od mene user posted image čestitke zauser posted image in user posted image

Tamy82, ja zdaj pa sem še herpes fasala; srečnica jazuser posted image . Mi je očitno padla odpornost, takrat in pa v primeru stresa se mi kar pogosto zna spustiti... Ma ajde, glih kot Latoya nisem, ampak bogami kaj dosti ne zaostajamuser posted image . HB gre na bolje - tisti obliži kar pomagajo...

Nina33, če ni preveč osebno vprašanje, a si mogoče kakšen stručko za genetiko??

Vipercat, jaz tudi mislim, da je vse ok.... Nekatere v prvi nosečnosti gibe začutijo šele okrog 23. tedna, tako da poskusi se zvečer res lepo umiriti in mogoče bo kaj. Čisto možno pa je, da so gibi tako nežni, da jih enostavno v tem tempu življenja ne zaznaš. Povej mi, kateri modrček si vzela?? Jaz naročila dadinega, tako da poročam, ko ga dobim. Ampak verjamem, da bo super, ker sem prebrala same pohvale....

Pilates: meni je ful všeč; sem pred nosečnostjo kar pridno telovadila doma. Imam eno knjigo z vajami, lepo vse narisano, opisano dihanje, vse skupaj mi je vzelo nekje pol urce ali pa še to ne (no, nisem delala ravno vseh vaj). Je pa to bolj umirjena telovadba kot aerobika, v bistvu ko delaš vaje, niti nimaš nekega hudega občutka, da telovadiš, te pa naslendji dan bolijo še tiste mišice, za katere sploh ne veš, da jih imaš...

Popkov krn: pri nas je pri enem odpadel po dveh, pri drugem pa celo po treh tednih....

Število otrok: mi bomo kar ostali pri trehuser posted image . Je dovolj, res pa je tudi, da nisem ravno med mlajšimi.... Mi pa je vsekakor všeč ideja o veliki družini, sploh ko se vsi zberejo, pri eni mizi...

lil, starševski dodatek za dvojčke dobivaš 15 mesecev, v bistvu toliko, kolikor bi trajala porodniška in dopust za nego in varstvo otroka...

cukica, seveda bo vse ok. pozitivno razmišljaj...

hayabusa, margarina je res zakon. ko sta se moja dva začela plaziti, jima je glavica nonstop smrdela po margariniuser posted image .

Patrisha, za rumene stvari malo poglej v baby center...

Lep dan in se beremo...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
5.10.2010 9:26:12   
ninchi9
Sara1986 - jaz pa mam hemoglobin 101, pa jemljem železo. A misliš, da bi jaz tud probala s Centramed mami??

Mišyka - čimprej se pozdravi user posted image

Nič, midva z mojim hitro zajtrk pojeva, pol pa pride rešilec po mojega dragega, ker mora na urgenco (ortopedija) zaradi tega nesrečnega križa. Bogi revež še zdaj ne more hodit. Malo se mi že možgani kravžlajo, ker je čist odvisn od mene in mu moram prav vse do zadnje stvari k riti prinest user posted image Tako da imam doma enega velikega dojenčka. Ja, kaj češ, v dobrem in slabem, al kak je že user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
5.10.2010 9:27:55   
tamy82
Jutro punce!

Danes sem si privoščila spanec skoraj do 9h user posted image ma prav fajn je blo user posted image sej vidim, da nisem ničesar zamudila, ker je zunaj spet bolj turoben dan ...

Sej kar se tiče porodniške, skpnega bivališča ipd. ste itak že vse napisale, tako da nimam več kaj komentirat user posted image

Patrisha kar se tiče menjanja dokumentov je pa tko, da jih moraš zamenjat v roku enega meseca po spremebi - in ja, nekje kar kompicirajo ... ko sem si šla osebno spremenit, so mi še potni list preluknjali (ki ga sicer še zdej nisem naredila novega, ker ga še nisem rabila), pa isto za vozniško in prometno sem morala vse zamenjat. Pa se kar nabere nekaj stroškov, tako da res najboljše, da vse skupaj spremeniš.

Mišyka čim prej se pozdravi! Provaj vsaj malo počivat, da boš prej boljše! user posted image user posted image user posted image

Jo@n čestitke za M! user posted image Samo, da je vse ok!

cukica boga, tebi pa prav ne dajo miru zdej med nosečnostjo ... upam, da vse uspešno odpraviš. Sej tudi če maš nosečniško sladkorno ni nujno, da bo z user posted image kaj narobe. Je pa res, da se boš morala malo bolj pazit. Ma sej ti si tako pridna s temi kg, da res ne vem kaj še pričakujejo od tebe user posted image Drži se! user posted image user posted image user posted image

sara čestitke za dobro kri! user posted image

hayabusa tudi jaz držim pesti, da se čim prej pozdravite. Samo prva buška pač tudi mora bit user posted image Sej se mi zdi, da potem starši še bolj kompliciramo kot tamali, ki jih niti ne sekira dosti. No, pri prvi še, potem pa počasi ne več user posted image

Nina33 jaz vsako jutro, ko berem poste za nazaj samo čakam, da pridem do tvojega, ker potem vem, da bo za včerajšnji dan konec user posted image te je pa res zabavno brat user posted image

Uživajte!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
5.10.2010 10:12:26   
inia
lil_ starševski dodatek za dvojčke sem jaz prejemala samo 12 mesecev in ne 15, ker nisem bila zaposlena. res pa da je o bilo 6 let nazaj. Nevem ali so kaj spremenili. Prav pa ni tako. Avtomatsko si kaznovan zakaj pa nisi zaposlen. No upam, da so res že kaj spremenili.
Drugače bi pa jaz naredila na tvojem mestu tako kot se ti najbolj splača. Država nas že tako preveč obere. Moje mnenje user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?