Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:26:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...boš ene petnajst do devetih tam...če se dobimo? Jap okodoki..mati
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:35:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj zdaj za jutri? ja ne vem...jaz pridem .... Jaz tudi,pa Ly me je klicala in tudi pride.Pa Koala pa Tortica. jaz tudi pridem , je Jan čist ok, nič ni bruhal in gre jutri v vrtec...če pa bo ponoči kaj pa vam zjutraj povem..
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.10.2010 22:39:36 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
Bo samo M od otrok?...upam da bo pridna....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:39:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj zdaj za jutri? ja ne vem...jaz pridem .... Jaz tudi,pa Ly me je klicala in tudi pride.Pa Koala pa Tortica. jaz tudi pridem , je Jan čist ok, nič ni bruhal in gre jutri v vrtec...če pa bo ponoči kaj pa vam zjutraj povem..
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:40:34
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem spat počasi.Se ju3 tipkamo! Lahko nočko!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:41:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja kam pa jutri pridemo? Ni blo govora o tem, da greste k Botrci? Pa ni Botrca govorila, da je J bolan? Nič mi ni jasno Rekla je,da bo vidla,kak bo danes,ker je včeraj nekaj bruhal.Ja,rekla je,da da če bo doma,da naj k njej pridemo.Drugače pa drži za Astorio. thanks, vsaj ena me posluša
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:41:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem spat počasi.Se ju3 tipkamo! Lahko nočko! nočko
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:42:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bo samo M od otrok?...upam da bo pridna.... mislim, da ja
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:45:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja kam pa jutri pridemo? Ni blo govora o tem, da greste k Botrci? Pa ni Botrca govorila, da je J bolan? Nič mi ni jasno Rekla je,da bo vidla,kak bo danes,ker je včeraj nekaj bruhal.Ja,rekla je,da da če bo doma,da naj k njej pridemo.Drugače pa drži za Astorio. thanks, vsaj ena me posluša saj sem jaz tudi "poslušala", samo mi ni blo jasno, ker se nisi nič javila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:45:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bo samo M od otrok?...upam da bo pridna.... mislim, da ja Timotej pride z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:46:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem spat počasi.Se ju3 tipkamo! Lahko nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:46:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj sem jaz tudi "poslušala", samo mi ni blo jasno, ker se nisi nič javila pridna, sedi 5
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:46:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bo samo M od otrok?...upam da bo pridna.... itak da bo pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:47:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj sem jaz tudi "poslušala", samo mi ni blo jasno, ker se nisi nič javila pridna, sedi 5
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:48:26
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem, se tuširat z mojim in zmrzovalnik čistit, pa buci-buci...pa tako naprej... . Nočko babike, se vidimo jutri .
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:49:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz tudi grem, se tuširat z mojim in zmrzovalnik čistit, pa buci-buci...pa tako naprej... . Nočko babike, se vidimo jutri . opa, opa lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 22:53:22
|
|
|
|
katy83
|
grem jaz tudi. Se po vsej verjetnosti jutri vidimo. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 23:15:57
|
|
|
|
arabela*
|
nočko tudi od mene
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 9:53:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa da nebi deža ki priklicale, ko tak vestno klepetate na kavici !!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 10:26:57
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa da nebi deža ki priklicale, ko tak vestno klepetate na kavici !!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 10:59:40
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,že doma,sem še bla pri mojih doli malo. Zadela TERNO v Sl.Novicah! Sicer ni avto pado,bomo pa imeli ozimnico.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 12:03:47
|
|
|
|
arabela*
|
dan Jaz tudi doma, sem voziček doma odložila in smo še v Lidl šibali, seveda komaj še kaj dobila......kupila dvojne nogavičke, so super material...samo sem itak prevelike vzela...ni pa mi nazaj za hodit menjavat Tak da sedaj malo na izi...družinsko lenarimo in kavica..pa to, potem pa tak gre moj spet nalagat, midve pa po A popoldne..... Za kostaje se zmente, meni je v bistvu vseeno, ta vikend sicer ne morem...v petek bi se dalo....pa 12. ne morem, ker smo na vikendu na kost. pikniku......fajn bi bilo čimprej, dokler še ni snega
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 12:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
Aja... pa Lilo sem vidla na kasi...mi je kasirala...ampak me tak ni prepoznala.....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 12:28:38
|
|
|
|
botrca
|
Dan, jaz sem šla še v spar pa domov. Zdaj pa letim na borzo. papa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 17:51:04
|
|
|
|
katy83
|
pozdravček punce. Na začetku naj povem, da je naš fant zdraaaaaaaav. Je sploh kdo dvomil? Hvala vam za pesti, pikepoke in lepe besede. Glede glavice je tako, da je zdravnica rekla, da ja, ima veliko glavico, ampak je cel nabiti. Tak da sploh ni panike. in potem: Meni se cel dan že smeje. Dala ga je na mizo, pa tako veliko ogledalo je tam in Timotej je dobesedno raztural. Plazo se je tak do tistega ogledala, da sem mislila, da bo poletel. Še zdravnica ni mogla verjet, se mi zdi, da je še ona skakala od navdušenja. In pol se je naš fant postavil še na vse 4. To je blo prvič in ni bilo za dolgo, ampak pokazal je vse kaj zna. Mamin sinko. Skratka zdravnica naju je potem vprašala zakaj sploh hodiva k njej na razvojno, pa sva rekla, da je nedonošen, pa ona nama nazaj: Torej on pri 5.5 mesecih (korigirano) že tak plazi. Pa on je razvojno in vizualno na stopnji 8-mesečnega otroka. No, pa imam spet malo večjo rit , pa slabo vest, ker sem spet poslušala onega na moji levi rami in ne onega na moji desni. Je rekla, da nam ni treba več hodit, ampak da naj vseeno pridemo, ko bo Timotej shodo. Pa se je moj dragi hecal, pa rekel, torej se vidimo čez 3 mesece, pa je rekla, ja tu nekje. Aja, pa pohvaljena sem bla, ker pravilno handling izvajam. se zvečer še kaj oglasim je pasala danes pijačka z vami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?