|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
1.10.2010 22:00:52   
iskrca
oh punce moje, kakšen večeruser posted image user posted image
Moja malčica je s konjička z zaletom kr čez poletela in direkt ob rob omare in v momentu ogroomna črna buška, grozen jok, kri. Me je zagrabila panika, da bo treba šivat, sem jo samo zagrabila in letela k dežurni P. Ta naju je poslala na slikanje in sem se odločila za Jesenice, ker mi je gor res bolj prijetno in vsi so veliko bolj prijazni(sva bili že notr zaradi pljučnice) kot v LJ. Seveda sem bila sama (moj je v Ce, moji so kar dost stran),kar je še hujš v takem trenutku, še dobr, da je bila prijateljica, doma in naju je peljala. Ker jst sem bla čist fertik od skrbi, mala pa čez celo čelo ogromno črno buško. Men se mi je v tistem trenutku kr srce ustavil, in še dobr da nisem vozila, ker me je astma napadla in sem se celo pot še s svojim dihanjem ukvarjala. Kakšen šok je doživelo moje malo bitjeceuser posted image user posted image , ubošček, šele zdaj prihajam k sebi. No ko smo pa gor prišle, se še usedle nismo, nas je že sestra sprejela. Res hitro, pol so bili pa notr vsi tok prijazni, so mali dajali štampiljke po celih rokah, pa z baloni so jo zabavali, tko da sem se še jst malo pomirila. No dr. me je pa pol dokončno pomiril,ko je rekel, da je vse ok, da je bil samo res hud udarec, ampak da s take višine kaj hujšega ni. Mala se je na vse odzvala, ni bruhala(zaenkrat) in normalno hodila, tko da je ni slikal, ker je rekel, da je ne bi izpostavljal sevanju, ker se normalno odziva. No tud šivati HB ni bilo treba. Me je res panika zagrabla ker je izgledal res grozno. Joj tile naši mali navihančki, so hitri kot živo srebro, vidiš da bo nekaj ampak je že prepozno. No sej tiste ki jih že imate dobr veste o čem govorim. Se človek v trenutku postara za par let v takih trenutkihuser posted image   
Zdej se moram pa pomirit, ker me prav boli vse spodaj, moram mal pazit tud na drugegauser posted image .
Bo verjetno kr kratka noč, ker jo bom skoz hodila gledat, če je ok. Joj upam da bo vse ok v naslednjih dveh dneh!!! 

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.10.2010 9:03:23   
enkratna
iskrica, samo da je vse OK! Si lahko mislim, kakšen strah si preživela.

Tincy90, ena bejvočica tuki! Sicer še nisem v klubu 100, mi še manjka 5,5 kg user posted image user posted image

Za 3D ultrazvok se tudi jaz še nisem odločila.... saj je še čas. Bom videla, kako bo z zaporedjem bodočih pregledov - zdaj imam namreč NP 6 dni pred NS. Pa sem opozorila na to G, pa mi je vseeno dala datum prej user posted image .
Tudi AS ne bom nabavljala. Ker zelo cenim mnenja dr. Pušenjaka, sem vseeno preverila o morebitni škodljivosti uporabe AS (ki je seveda ni, če ne zadeva ne bi bila tako dolgo v prodaji: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5977749,5982320). Ampak vseeno...

Včeraj nisem nič kuhala, ker je mami za rojstni dan peljala na kosilo - pa so padli čevapčiči, pleskavice, čebula, ajvar, sirova pita, zeljanica in seveda, kraljeva jed - prebranec. Zvečer pa rafal! Skoraj sem samo sebe zadušila z lastnimi vetrčki
Danes pa kuham "a la mehiško": naredim malo debelejše palačinke, jih nadevam z gosto mesno-zelenjavno-paradižnikovo kombinacijo (ki jo spečem/skuham v ponvi), nadevam palačinke, jih zložim na 3 dele, potem pa še malo gratiniram s sirom v pečici. Zraven dodam ponavadi kot prilogo še pasiran rjav fižol, ampak danes bo kar lepo pečen krompirček, ker resno preizkušam ljubezen: že dva dni zapored user posted image odganjam s toksičnimi plini Za včeraj vem njihov izvor, ampak v četrtek pa nisem nič takega jedla. Oba dni sem le slive jedla oz. več sadja kot ponavadi...

Danes pa selitev - finale! Danes zvečer že spimo v novi postelji in našem stanovanjcu user posted image

< Sporočilo je popravil enkratna -- 2.10.2010 9:04:12 >

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.10.2010 9:57:04   
Srečka13
Jutro aprilčice moje user posted image
Kako smo kaj? Jaz sobotno in lenobno, sicer pa z dobrimi občutki vstopam v 13. teden!!!!
WOOHOOO, prvo trimesečje je za nami.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.10.2010 10:38:27   
wessna
jutro user posted image

preživela lep večer s user posted image v centru lj. popila sadne koktajle, pojedla ogromno pečenih kostanjej in skoraj napadla palačinkeuser posted image .. kok so dišale, pol pa ko pridem na vrsto, mu zmanka maseuser posted image user posted image

kosilo..heheuser posted image user posted image se bom kar dragemu prepustila, se počutim lenobno..če pa se še njemu ne bo dalo, pa bomo kar pico naročiliuser posted image user posted image

a ve katera za kako dobro picerijo?? ki dostavlja?'
pa ne papino..

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.10.2010 13:30:04   
majčica1508
iskrica....so mi šli mravljinci čez cel telo,k sem brala kaj se vam je naredilo
sam,da sta ok.....
ajtak....bravo za najdenga srčka,pa brez panike vse je ok in bo.....

glede cunj sem jaz kar našla v CE v H&M,en dan prej sva bile pa z tamalo pa nič nisem videla,ko
sem šla pa sama naslednji dan pa ogromno stvari,pa še všeč so mi bile in je nakup padel
danes sem pa za tamalo kupovala,raste ko goba....
zdaj mi spi HB,jaz pa kuham no je že proti koncu....goveja juhica,kuhana govedina,sladek zelček,
krompir in hrenova omaka.....
segedin po pa padel enkrat drug teden ali jota....
mandarine so v tušu 1.59€
jaz sem enkrat na tržnici v BTC-ju kupila malo lubeničko dala skoraj 7€ in pridem domov
pa vsa čudna,brez okusa,bljak....če nebi bila iz okolice CE se z veseljem vrnem tja in mu jo vržem
v glavo.....nikoli več
Nič grem si lase umit,pa počakat da se tamala zbudi,pojemo se oblečemo in gremo
na pasjo razstavo,pol pa še na kako tortico in bo dneva konec....
aja pa še v baby-center grem mal oči spočit na določenih stvareh......

vam pa lepo soboto

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.10.2010 14:04:58   
sesil
Iskrca, že vidim kako je to zgledalo. Moja punca ima tudi črve v riti, ni na miru 5 sekund in vedno mora nakam plezat, teči, poskusit kje so meje...Sam da je šlo mimo brez večjih poškodb.

Mi smo danes mal pohajali, imeli smo neko tržnico in tam zapravljali čas, zato smo za kosilo na hitro polento in golaž. Tamala zdej spi, jaz grem pa z njouser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.10.2010 14:13:58   
wessna
sem se opogumla in šla še enkrat v h&m pogledat in kot začuda postala lastnica prvih nosečniških hlačuser posted image user posted image pa še rit dobr not zgledauser posted image user posted image

drugače pa v c&a sem tud bla..majo sicer akcijo plačaš 2 dobiš 3 sam mi modeli ne sedejo..

lep popoldan user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.10.2010 14:59:56   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

men pa ni jasno, nekatere govorite o nosečniških cunjah v h&m user posted image nwm a sm js totalno slepa? k js nič ne vidim tam..

no saj danes tud kostanjev v štacuni nisem vidla, pa sem pred njimi stalauser posted image je prodajalec rekel: ja gospa saj so tukaj. komaj da je preživel da ni umru od smehauser posted image men pa blo user posted image bi se kar v une kostanje zarila..

v CITY PARKU nimajo, samo na Rudniku - če govoriš za lj. tak mi je rekla v city ju.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.10.2010 14:59:59   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

oh punce moje, kakšen večeruser posted image user posted image
Moja malčica je s konjička z zaletom kr čez poletela in direkt ob rob omare in v momentu ogroomna črna buška, grozen jok, kri. Me je zagrabila panika, da bo treba šivat, sem jo samo zagrabila in letela k dežurni P. Ta naju je poslala na slikanje in sem se odločila za Jesenice, ker mi je gor res bolj prijetno in vsi so veliko bolj prijazni(sva bili že notr zaradi pljučnice) kot v LJ. Seveda sem bila sama (moj je v Ce, moji so kar dost stran),kar je še hujš v takem trenutku, še dobr, da je bila prijateljica, doma in naju je peljala. Ker jst sem bla čist fertik od skrbi, mala pa čez celo čelo ogromno črno buško. Men se mi je v tistem trenutku kr srce ustavil, in še dobr da nisem vozila, ker me je astma napadla in sem se celo pot še s svojim dihanjem ukvarjala. Kakšen šok je doživelo moje malo bitjeceuser posted image user posted image , ubošček, šele zdaj prihajam k sebi. No ko smo pa gor prišle, se še usedle nismo, nas je že sestra sprejela. Res hitro, pol so bili pa notr vsi tok prijazni, so mali dajali štampiljke po celih rokah, pa z baloni so jo zabavali, tko da sem se še jst malo pomirila. No dr. me je pa pol dokončno pomiril,ko je rekel, da je vse ok, da je bil samo res hud udarec, ampak da s take višine kaj hujšega ni. Mala se je na vse odzvala, ni bruhala(zaenkrat) in normalno hodila, tko da je ni slikal, ker je rekel, da je ne bi izpostavljal sevanju, ker se normalno odziva. No tud šivati HB ni bilo treba. Me je res panika zagrabla ker je izgledal res grozno. Joj tile naši mali navihančki, so hitri kot živo srebro, vidiš da bo nekaj ampak je že prepozno. No sej tiste ki jih že imate dobr veste o čem govorim. Se človek v trenutku postara za par let v takih trenutkihuser posted image   
Zdej se moram pa pomirit, ker me prav boli vse spodaj, moram mal pazit tud na drugegauser posted image .
Bo verjetno kr kratka noč, ker jo bom skoz hodila gledat, če je ok. Joj upam da bo vse ok v naslednjih dveh dneh!!! 

DOOBR DA se je vse dobr na konc izteklo....

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.10.2010 15:53:18   
ajtak
Oh Iskrca, res ste imeli srečo v nesreči.

A v LJ v C&A pa še držijo nosečniška oblačila?? Sem bila namreč v Ce in Velenju pa sem dobila info., da so ukinili program... Priznam, da me to kr malo jezi, pred 3mi leti se je dal dobit lepe stvari v H&M, C&A in Neckermman, sedaj pa C&A in Neckerman nimata več nič user posted image . Ker Ovesse, LaVie, Kepica... to je pa meni malo predrago. Morda bomo morali malo v tujino, samo kam?user posted image

Enkratna, ti kar zavidam selitev, no ne ravno selitve, ampak jaz bi se tud kr preselila, na večje, na lepše user posted image  (pa mamo 73m2 in nm ni nič hudga, sam naše ni).

A je še katera tako cotasta? Z malim sem šla ob 13h spat, spala 2h, sedaj se pa nikakor ne morem nazaj sestavit in se pripravit, da bi šla mal na sonček... Nč, se grem pomučit, se tipkamo zvečer.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.10.2010 16:08:34   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A v LJ v C&A pa še držijo nosečniška oblačila?? Sem bila namreč v Ce in Velenju pa sem dobila info., da so ukinili program... Priznam, da me to kr malo jezi, pred 3mi leti se je dal dobit lepe stvari v H&M, C&A in Neckermman, sedaj pa C&A in Neckerman nimata več nič user posted image . Ker Ovesse, LaVie, Kepica... to je pa meni malo predrago. Morda bomo morali malo v tujino, samo kam?user posted image

v ljubljani v supernovi maš ful izbire..sicerm meni osebno v c&a majo preveč zamorjena - ni dovolj barv - oblačilauser posted image ..vse je nekam temno..js bom naslednje cunje kar v avstriji kupila, ko se preselim..za en teden so mi čisto dost ene hlačeuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.10.2010 19:08:43   
iskrca
hvala vamuser posted image  Dan sva nekako preživeli, se pa vidi, da ni ok, ker cel dan ni nič jedla, nerazpoložena, dopoldne me je skoz stran podila, je govorila 'bejž'user posted image No pol pop. pa kontra,se je pa samo pr men stiskala. Tud zaspat ni mogla je skoz jokala 'auva' in pol po eni uri končno zaspalauser posted image .  No glavn da ni bruhala in nima krčev, upam da bo jutr že bolje. Oh ti naši živčki, kaj bo šele ko bosta dva.user posted image
Se je pa videlo, da je moje telo doživelo stres, ker pri moji grozni zaprtosti imam danes driskouser posted image  
Sem pa jst tud bila včeri v šopingu in si kupila dvoje hlače in kar komaj čakam, da jih oblečem, ker so res tok udobne, pa celo prav prilegajo se miuser posted image  

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.10.2010 22:56:25   
Tincy90
Iskrca dobr d se je vse srečno izteklo...boga mala princeska.user posted image   pošiljam ti user posted image d se ne boš več tok sekirala kr ni dobr, pikici pa pošiljam user posted image user posted image , da bo čim prej tista stara mala navihanka in d ji bolečine hitr minejo.

Enkratna bravo.user posted image user posted image sj js tud mislm d še nism u klubu 100, nvem k nimam doma vage, bom lahk pol govorila k bom mela spet pregled pr G, to je pa šele novembra.user posted image user posted image se tolažm d grejo počas kilce gor, recimo.user posted image ej, ampak ti morm povedat d si mi smešna sm zarad unih kumarc v avatarju.user posted image user posted image a jih tok obožuješ al zakaj jih maš tm?user posted image

Nvem več kaj bi še rekla, ma grem kr u wasser-vago.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.10.2010 23:31:13   
ajtak
Haha Tincy a si u wasser-vagi? Js grem tud user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
3.10.2010 7:37:57   
ajtak
Dobro jutro,
Ena brezkofeinska user posted image za vse.

Danes me čaka shopping, je treba malo hladilnik napolnit. Pa sestavine za AMC party moram nabavit.
Sem se vam sploh považla, da mi je mož privoščil AMC posodo? Sem full vesela, ker jo ima tašča in ko smo še tam živeli sem skoz v njej kuhala... Zdej bom pa svojo mela user posted image .

Še 15dni do NS...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
3.10.2010 9:12:51   
Tincy90

Haha Tincy a si u wasser-vagi? Js grem tud user posted image

Jesam bila ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
3.10.2010 9:14:48   
Tincy90

Dobro jutro,
Ena brezkofeinska user posted image za vse.

Danes me čaka shopping, je treba malo hladilnik napolnit. Pa sestavine za AMC party moram nabavit.
Sem se vam sploh považla, da mi je mož privoščil AMC posodo? Sem full vesela, ker jo ima tašča in ko smo še tam živeli sem skoz v njej kuhala... Zdej bom pa svojo mela user posted image .

Še 15dni do NS...

Hvala za dobr kofi. Me pa zanima kakšna je to AMC posoda?user posted image pa lepo za šoping, js bi tud šla kej nabavlat.user posted image user posted image sj morm it zdj po kruh pa bom mela šoping.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
3.10.2010 10:50:22   
iskrca
o ajtak super za AMC, bravo možekuser posted image user posted image jst bi jo tuuud imela, enkrat ko bo denaruser posted image  

midve se pa še kar same crkljava,še do večera, pol pa končno oči prideuser posted image mala ga že noro pogrešauser posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.10.2010 11:23:56   
majčica1508
kavica je pasala.............
ko je govora o posodi tudi jaz jo moram menjat in nekaj
oreng nabavit,ker zdaj sem bila škrta .................
moja dva sta šla po kostanj,men pa že iz vseh odprtin ven gleda
kosilo se kuha...juha od včeraj,špinačni rezanci z šparglji in solata
pol pa tamalo dam spat in se izklopim na off,pol pa kak sprehod in je vikend okoli....

Bo katera gledala BB slavnih.....

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.10.2010 13:22:43   
jacki
Hejla!
vam na tale prečudovit nedeljski dan pošiljam sončne pozdrave user posted image . Sem danes ful dobre volje...mi je tale sonček dal ful volje in energije. Bodite lepo.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.10.2010 15:28:40   
Nitkica11
ajtak - pred kaksnim mesecem sem bila v avstriji sicer v Villach-u v C&A imajo prav otroski oddelek kjer prodajajo tudi nosecniska oblacila sedaj ne vem so ta oddelek cist ukinili v vseh drzavah? V zacetku leta vem da so imeli dosti izbire v H&M-u v Rudniku, pa v italiji v H&M-u so tudi imeli krar dosti izbire. Ne vem jaz rada hodim k sosedom po nakupih ker imajo nasplosno vec izbire.

jacki pri nas pa cel dan oblacno in ze cel dan nekaj pospravlam in se mi ne da iti vn na mraz.. Vceraj je bilo pa na soncku tako toplo.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.10.2010 19:51:43   
Tincy90
Bo še katera gledala BB slavnih?user posted image tale bejvočica je prevelik fervc d bi to zamudila.user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.10.2010 20:24:09   
Srečka13
Tincy90, jst gledam. sem tut prevelik firbec, da ne bi user posted image
no, pa da vidimo - kdo gre not...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.10.2010 21:01:00   
Tincy90
Matr, če pa kej mrzim je pa tu d so skooooz reklame, jaoo kr neki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.10.2010 21:33:02   
ajtak
user posted image  kak sem jezna!! Full sem napisala in pol me vn vrže...

Ne da se mi še enkrat... grem rajši spat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.