|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.9.2010 23:34:07   
gigi1
O Kofica si se oglasila user posted image  user posted image  user posted image . Pestke so skoz stisnjene user posted image user posted image user posted image . Moj gre zjutraj na pot. Takoj, ko se vrne bo poiskal znanca in zrihtal podatke. Upam, da bo odvetnik lahko kaj pomagal.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.9.2010 23:50:32   
bela.kava
Joj gigi1, hvala da želiš pomagati, a tole kar ti omenjaš ... to je posredništvo, posvojitve v MK potekajo po sporazumu, vsa uradna komunikacija je med ministrstvi, komisija na ministrstvu potrdi posvojitelje (ni vmes sodišča) ... to ni isti postopek kot v Rusiji, kjer rabiš odvetnika.

Odvetnik za posvojitev v MK? Ne, to je prej posrednik, nekdo, ki nese kuverto namesto posvojitelja ... informacije, ki jih omenjaš bi bile pravzaprav še najbolj zanimive za naše minsitrstvo. Zagotovo v primeru, ki ga omenjaš ni bilo nobenih komplikacij, če pa je "odvetnik" že v šratu vedel komu in koliko plačati ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.9.2010 23:56:13   
1ali
Tole o odvetniku v Makedoniji pa je zame popolno presenečenje. Ne vem, zakaj potrebuješ odvetnika, saj vendar v Makedoniji posvojitev ni pravni postopek kot v Rusiji.
Da se v makedonskem odvetniku morda ne skriva kakšen posrednik "ki uredi vse stvari". Pa smo spet tam, kamor so hoteli poriniti belo kavo, kajne?
Gigi ti pa le dobi še kakšno informacijo, morda pa se motimo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
28.9.2010 0:03:32   
1ali
Kako smo danes usklajeneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Prej s Tino1 in zdaj z belo kavouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.9.2010 0:09:18   
gigi1
Srčice samo posredovala sem, kar mi je moj povedal. Tudi meni je dišalo po tem, vendar je njegov znanec rekel, da ni imel nobenega bad fillinga. Ne vem user posted image . Vsekakor sporočim takoj, ko mi bo kaj več vedel povedati.
Kljub sporazumu lahko tudi odvetniki urejajo zadeve...možno, da so neke vrste posredniki...Premalo poznam zadevo, da bi v tem trenutku kaj več povedala. Vse kar bi napisala bi bilo ugibanje.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.9.2010 10:44:55   
DaisyE
Dober dopoldan bejbe! Jaz mam par trenutkov miru, ker sta deca na terenu. Sicer naj bi bile namenjene delu, ampak mislim, da ne bo nobene škode, če jih še malo pokurim za prijeetnejše zadeve.

Oj pijič in žižet, saj ne gre za pesimizem, no vsaj mislim da ne. Ampak mi je tolk drugače vse skupaj in kar precej vseeno, potem pa na vse gledam iz neke distance, kot en zunanji opazovalec in je prav hecno, kako jasne se mi zdijo stvari. No ja, saj bomo videli. Če bom sila žalostna, ko pride user posted image , potem je šlo verjetno res samo za obrambni mehanizem. Ampak mislim, da ne bom. Žižek, tebe mam itak kar precej v mislih, se mi zdi da te zanemarjam. Si tak piki, tako lepo navijaš za vse nas in pošiljaš pozitivno energijo, jaz pa kar pozabim kaj lepega zate napisat.

Tia-na tvoja piščanca sta zakon! A kdaj pomisliš, kakšno srečo imamo. Jaz se vsake tolko ustavim, pa ga kar gledam in gledam in razmišljam, kako je lepo, da nas je življenje pripeljalo skupaj.

Koalca, če se le da, se ne dam motit. user posted image  Čeprav mi večkrat ne uspe. user posted image

Matejčka čestitke za plane. Pridna, da si se vpisala na tečaj. Kako pa kaj sociala in Ukrajinski plani? Koliko odstotna sta pa že, da gresta v UKR? Si vprašala za Rusijo. Rusija je ziher vsaj toliko koruptivna, kot Ukrajina. Glih dons je bilo po televiziji, da je Medvedjev odstavil Moskovskega župana, ker je bil vpleten v preveč koruptivnih poslov. Menda gre sicer samo za eno merjenje moči, ali ipak. Ko sva bila gor, sem v hotelu brala Moscow Times in not je bil članek o koruptivnosti policije. Menda lahko na prste roke prešteješ neskorumpirane policaje. To naj bi blo zato, ker s svojo plačo ne morjo preživet in tako kot oni večina Rusov. Razmere v državi naj bi bile sila slabe, par izredno bogatih ljudi, vse ostalo pa pod standardom. Kako je pa s posvojitvami pa sam bog ve. Odvetnik ima ceno, kakršno ima, kaj on s tem dnarjem dela, se meni tud sanja ne. Če bi me zanimalo, bi morda tudi kaj neprijetnega slišala, ampak me ni zanimalo, ker sem imela drugega dela dovolj. Važno je, da stvari potekajo tako, kot je tudi v njihovem zakonu napisano in da so, vsaj kar se mene tiče vseskozi transparentne. Pa še ena Ukrajinska. Ko sva stala v Lvovu brez karte proti Moskvi, so nama iz Slovenije svetovali, koliko evrov naj potisneva gospe, ki prodaja karte (ne spomnim se, ali je bilo govora o stotih al dvestotih evrih), da nama bo zrihtala vlak do Moskve (so bli vsi polni). Malo sem razmišljala o tem in treba je vedet, da bi v tistem trenutku naredila vse, da le prideva do kart, ampak si nisem znala predstavljati sebe, kako ji tiščim tisti dnar preko šolterja. Sem imela filing, da bi jo s tem užalila. In tako je bilo vse, kar je potovalo k njej, vabilo odvetnika na sodišče. Da sem ji dala vedet, da je nujno (razložit ji itak ne bi znala). In čez dve uri sva sedela na vlaku za Moskvo. Kaj pa vem, morda imam več sreče kot pameti, ampak meni se svet ne zdi tolk ferderban. In do zdaj se mi takšno razmišljanje kar nekako obrestuje.

No, zdaj pa ne vem, ali sem sploh še jasna. user posted image

Ali, kako je prvošolček?

Kofič, a je predlog že romal na komisijo, al rabijo prispevek za elektriko za fotokopirca? In res je, RR je res v lepih jesenskih barvah. In ta jesen je kljub dežju ena najlepših v mojem lajfu.

Tina čestitke za pozitivne novičke! user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, naslednjič, ko bom urejala seznam bom pa kar napisala, da gresta oktobra gor. Se ne predata vidva zlahka, kajne?

Iza, kako malček?

Pozdravčke tudi vsem ostalim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.9.2010 10:54:20   
ledenka
ko govorite o koruptivnosti, se moram še jaz vmešat... pač precej dobro poznam razmere v Rusiji. Si ne znam predstavljat, da del denarja, ki ga dobi odvetnik, ne gre tudi k drugim... ker sicer res dvomim, da bi zadeve potekale učinkovito. žal. po drugi strani pa ljudje tam zaslužijo tako malo, da s tem ne bi preživeli.

pa da ne bi mislili, da Slovenija ni koruptivna...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.9.2010 11:46:17   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kofič, a je predlog že romal na komisijo, al rabijo prispevek za elektriko za fotokopirca? In res je, RR je res v lepih jesenskih barvah. In ta jesen je kljub dežju ena najlepših v mojem lajfu.

Glede na pretekle izkušnje s pošiljanjem, prepošiljanjem, zavajanjem in ostalimi pravljicami za "lahko" nočuser posted image user posted image user posted image , je pravzaprav vseeno kje so papirji. Tudi, če jih user posted image , bodo že nove user posted image  Edina informacija, ki kaj šteje je ta ali so papirje odposlali v LJ ali ne.
Danes jih še ni, jutri pa je itak nov dan user posted image
Povsem normalno je, da bodo raztegnili stvar do maksimuma, je treba naslednje kandidate naučiti, kaj se zgodi, če ne ubogaš user posted image  

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 28.9.2010 11:59:17 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.9.2010 12:24:39   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ko govorite o koruptivnosti, se moram še jaz vmešat... pač precej dobro poznam razmere v Rusiji. Si ne znam predstavljat, da del denarja, ki ga dobi odvetnik, ne gre tudi k drugim... ker sicer res dvomim, da bi zadeve potekale učinkovito. žal. po drugi strani pa ljudje tam zaslužijo tako malo, da s tem ne bi preživeli.

No nekaj takega si tud jaz mislim.

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
pa da ne bi mislili, da Slovenija ni koruptivna...

Sem slišala enih par dohterskih... Pa da o ta glavnih v državi sploh ne govorimo.

No kofič, potem pa - ciljna črta: LJUBLJANA. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.9.2010 12:52:36   
aqua77
Kofi, navijamo - smer LJ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzič, danes je že torek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 13:11:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.9.2010 13:33:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Dejzič, danes je že torek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jp in mene že šraufa predmenstrualno. user posted image user posted image user posted image  Tako to gre. Bomo pa pol za tebe tolk bolj navijali. user posted image user posted image user posted image

Metulji bo verjetno kar res, kar si rekla, večja je stvar, večja je cifra. So to težke teme in jaz raje ne bom preveč pametna.

Ma se tolk ubadam s korupcijo, da sem pozabila vprašat ta bistveno. Mi bomo počasi mogli poslat prvo poročilo. Okej, sociala je na delu, poročilo verjetno že napisano, zdaj me pa zanima, kako je s slikami, ki naj bi jih poslali zraven. A se delajo isto kot fotoalbum in morjo bit poštemplane, al samo preprosto razvijemo slike in jih priložimo. Koliko pa naj bi bilo teh slik, to tud nikjer ne piše. Preden grem prevajalko natiravat, raje tule vprašam.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.9.2010 20:11:31   
bela.kava
odvetniki, posredniki, korupcija in ostale (nes)pametno odrasle stvari user posted image

... pa saj lahko sanjamo ... evo nekaj za vse mame in mame to be in seveda za njihove otroke

KAD BI SVI LJUDI NA SVIJETU

Kad bi svi
ljudi na svijetu
baš kao sva,
djeca na svijetu
o kad bi svi
...ljudi na svijetu
odlučili da.

Da kažu svi
mnogo je bilo
jer suza svud
dosta se lilo
na svijetu već
loše je bilo
sad dobro će bit.

Kad bi svi
ljudi na svijetu
baš kao sva
djeca na svijetu
o kad bi svi
ljudi na svijetu
odlučili to.

Djeco,
kako bi bilo da znate
kako bi skočile plate
svako bi živio
svoj vlastiti san.

I nebi tad
bilo ni rata
a ko je sam
dali bi mu brata
i sav bi strah
skinuli s vrata
jer
jer
bio bi mir.

Kaži
oni što zure
da nosiće
duge frizure
i voljeti
mini i muziku
ko što volimo mi.

Dva i dva
biće šest
ko je spor
biće vješt.

Biće to
slušajte
svaki dan
dobra vijest.

Možda bi nam moglo
ljeto koje stiže
riješiti za uvjek
ovu stvar.

Kad bi svi
ljudi na svijetu
odlučili
ruke da spletu
i nikada
igru ne završe
ne prekinu san.

Kad bi svi ljudi na svijetu
baš kao sva djeca na svijetu
o kad bi svi ljudi na svijetu
odlučili da!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
29.9.2010 7:28:30   
Saša27
BK full lepa pesem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
29.9.2010 8:56:37   
koala
beča.kava čudovita pesmica, se je spomnim še od takrat ko je bila vojna pri naših sosedih, se je ful vrtela.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
29.9.2010 21:36:15   
bela.kava
Dvakrat si jo zapoješ pa je sve skupaj dosti lepše ... sicer so vse le rožnata očala, ampak jaz se jim zaenkrat še ne mislim odreči, kljub vztrajnemu prepričevanju, kako sveta pač ne moreš spremeniti, da je vse zaman in da tako pač je, ha ha  ha ... če bi to bilo res, bi mene že zdavnaj sežgali na grmadi user posted image  svet se spreminja ... (nekatere spremembe so lahko celo na boljeuser posted image )

za vse nostalgične ... al tata ti me volišuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=eQpUGhUT_1I&feature=related

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 29.9.2010 21:37:29 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 22:27:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.9.2010 22:28:09   
gigi1
Dejzič moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.10.2010 7:41:43   
Iza12345
drage moje... te igre odraslih me ne mikajo in ne brigajo... jaz sem namreč najbolj srečen človek na svetu imam sinka, takšnega, ne morem opisati... z največjo lučjo bi ga lahko iskala :)... zagotovo smo plačali tudi veze a jaz s tem nisem imela opravka, le sreča je tako večja in zadovoljstvo ob razvijanju tega našega zakladka nepopisno. Tolk sem srečna! In to želim tudi vsem, ki se šele spuščate na to pot. Pa naši BK, ker si pa sreče s svojima dvema zakladkoma še najbolj zasluži.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
1.10.2010 9:34:44   
koala
B.K simpatična pesmica, samo a samo jaz slišim negativen prizvok, nič pozitivnega o tem otroku ne poje ta TATA.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.10.2010 9:43:49   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Pa naši BK, ker si pa sreče s svojima dvema zakladkoma še najbolj zasluži.

user posted image user posted image

na svetu je 150. milj. otrok brez staršev in veliko staršev, ki čakajo otroke ... najbrž bi se porušilo kakšno ravnovesje ali kaj jaz vem kaj, če bi posvojitve potekale enostavneje ... in če bi šlo povsod tako kot je zamišljeno v haški k., da nihče ne računa več od dejanskih stroškov storitev, le kako bi služili vsi posredniki ... kjer je življenjski standard zelo nizek, ljudje iščejo načine, da si ga izboljšajo ... lepo prepleteno začaran krog, ni kaj

jasno je, da tako pač je ... ampak prav je, da veš kako stvari potekajo, kdaj plačaš komu in koliko ... in potem se lahko odločiš ali se boš podal v to ali pa ne ... podlo pa se mi zdi, da se nekdo skriva za sporazumom in konvencijami, dela pa dosti bolj brutalno kot tisti, ki že v štartu rečejo cena postopka je taka in taka ...

btw čakamo na papirje  (joj sem dolgočasna, ko nimam nič bolj zanimivega za napisat, ampak tako pač to poteka če v neverlandu posvajaš gratisuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
1.10.2010 9:47:47   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: koala

B.K simpatična pesmica, samo a samo jaz slišim negativen prizvok, nič pozitivnega o tem otroku ne poje ta TATA.

ha ha, a veš koliko je stara ta pesmica ... :)))) iz časov preden se je svet vrtel okoli otroka, obdobje "predpedocentritzma"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
1.10.2010 12:48:58   
aqua77
Dejzič, sem že na IVF-kah napisala, pa še tukaj. user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.10.2010 10:51:02   
Wendy
Važno, da je sobota user posted image . Divji teden, pa sploh nisem sledila ...
BK SUPER, zdi se mi, da bo trak na koncu ciljne ravnine kmalu prerezan user posted image user posted image user posted image , držim pesti za vaju (vas 4) in za vse nas, da se stvari končno začnejo premikati - kakor kaže cela Slovenija stoji s posvojitvami iz Neverlanda. A ima katera kakšno novičko, če je v zadnjem času sploh komu uspelo??

Punce, kar pišete o korupciji je žal, vse res. In ja, tudi v Sloveniji ni nič drugače, vse skupaj so samo malo drugačne skrivalnice user posted image .

Shit, ko bi lahko vsaj srečo in življenja otrok nekako potegnili iz tega d****, naj "trgujejo" z nepremičninami, položaji, nazivi, zaradi mene lahko tudi z lastnimi usodami, če hočejo ... to ni fer. Ja, imam pač dan, ko me tale nemoč malo ob tla pritiska ... saj me bo minilo user posted image ...

Tiste, ki že uživate s svojimi bibami - uživajte v vsakem trenutku in se ga zavedajte. Tiste, ki pa še čakamo ... bomo pa vse nadoknadile, a ne? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.10.2010 11:46:10   
Adelina
Pozdravljene!
Do zdaj se še nisem nič oglasila, čeprav vas berem že od začetka peticije za Belo kavo in sem vas prebrala tudi za nazaj. Sem marsikdaj jokala zraven, ko sem brala, kaj vse morate prestajati na vaši poti do tako željenega otročka. In res močno navijam za vse vas, da vam bo čimprej uspelo, da pripeljete sončka domov.user posted image user posted image
Tiste pa, ki vam je že uspelo, uživajte z njimi na polno še naprejuser posted image . Res sem šele s branjem te teme prav začutila, da je otrok enako ljubljen kot če ga rodiš. Pa ne me narobe razumet, ampak prej sem posvojitelje gledala z drugimi očmi-otroka pač posvojijo, a to vseeno ni njihov otrok. Sedaj vas vse posvojitelje vidim drugače in prav čutim vso to ljubezen, ki žari iz vas in jo predajate svojemu otročku ali jo želite, pa vas na poti čaka toliko preprek. In tisti stavek (od ne vem katere že): Otrok se ne rodi v trebuščku ampak v srčku, je res najlepši.

No zdaj sem že kar predolga ampak res za vse močno stiskam pesti, da vam čim prej uspe prit do tako željenega otročička.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......