|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
1.10.2010 8:06:45   
aqua77
Športnica in majalina, držim pestke za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uspešen ET!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amelia
ti si pa jutri na vrsti, ne?

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.10.2010 8:07:43   
loremi
aqua77 in energija80 user posted image  user posted image  user posted image
navijam za pluska!! user posted image user posted image user posted image

anci banci kako si se zmenila za novo akcijo?

Amelia jutri pa navijamo zate!

mucamica dobro opravi na UZ pa nikar tak žalosten obraz, upanje in nasmeh si nadeni!

skuštrana suzi se je zdej ulilo?

mavrica72 user posted image

vsem lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.10.2010 8:08:26   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Športnica in majalina, držim pestke za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uspešen ET!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz!!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.10.2010 8:49:24   
Anonimen
loremi, ja, približno no.. Lahko rečem, da je M, čeprav je ful šibka. Ma, ni važno, glavno, da jaz začnem jest KT. user posted image

aljonka, kako si? Boš kaj prej lulala al šele naslednjo soboto? user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
1.10.2010 9:10:48   
drejčy

športnica in majalina držim pesti pa čimprej javita kako je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.10.2010 9:54:57   
Aljonka
mavrica72 držim pesti, da belina tud ostane do nadaljnega!

energija80, aqua77 super za pikice zdej jih pa lepo grejta, da bosta še dollllgo ostanejo pri vama

mucamica držim pesti, da bo vse OK!

športnica, majalina user posted image user posted image user posted image  srečno!

Suzi super, da si začela jemat KT (karkoli že to je) kolk časa moraš pa to jemat? kaj pa pol sledi? To v MB je pa malo drugače ko v LJ al se samo meni tako zdiuser posted image

Jaz sem pa končno dobila pošto in v kateri piše da imamo 2 pingvinčka ( ta dva bosta pa za naslednjo rundo pol bo pa dostuser posted image )

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.10.2010 10:18:18   
anci banci
evo tudi mene z poročilom...

Uz je bil narejen, sem tikcca 1 teden pred user posted image , ko jo dobim moram 2 dan pridet k Rešu po Prvo inekcijo, jemala bom 3 doze Menopurja (povečal je dozo od prvega postopka-v prvem ICSI-ju iz pred 2h let sem imela samo 2 dozi Menogona)...je rekel da zaradi tega ker sem strejša(ha ha)
Vzeli so nama kri za spolnoprenosljive bolezni in sedaj čakam tečko rdečko, ki jo seveda pričakujem 9 oktobra

za vse borke ki vam je uspelo user posted image  bravooooooouser posted image user posted image

vsem v postopku pa želim veliko optimizma in sreče, saj to je najbolj kar potrebujemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.10.2010 10:25:46   
Amelia
Anci banci, a ti si tud Reševka, lepo...držim pesti, jaz sem imela tud 3 Menopure in 1 Diphereline, pridelala 8 jajčk, jutri pa ET..komaj čakam, me prav zanima koliko jih bo na razpolago user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.10.2010 10:27:42   
Amelia
Pol pa pride na vrsti trepetanje....user posted image

< Sporočilo je popravil Amelia -- 1.10.2010 10:30:12 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.10.2010 10:28:35   
Anonimen
Aljonka, najprej čestitke za dva eskimčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem ful vesela zate! U, a kar 4 otročke boste imeli pri vas?? user posted image   KT so kontracepcijske tablete - v MBju jih jemlješ zato, da ti uredijo ciklus z drugimi dekleti iz skupine, da lahko potem vse na en dan začnemo s stimulacijo. Jemala jih bom pa tam nekje do konca oktobra če se ne motim.  Daj mi povej - sta vidva jemala še kaj poleg DHEA?

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
1.10.2010 10:58:41   
Aljonka
Suzi jaz nisem jemala nič drugega mojga sem pa fopala z C, E, Q10 in nič drugega. Aja pa še ker sem prebrala, da je za zniževanje tega FSH hormona dobro zmanjšat vnos ogljikovih hidratov sem jih spravla na minimum.

anci banci super sej 9.10. bomo pa kmalu pol pa akcija!

amelia se strinjam tole trepetanje je najhujše od vsega. Veliko sreče ti želim jutri in da bo trepetanje uspešno! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.10.2010 13:00:08   
loremi
barbara31 kako kaže danes, si šla dat kri za beto, izvid? user posted image
Aljonka krasno, dva eskimčka! user posted image user posted image user posted image
pa dobr si nafilala svojega, jst pomojm ene stvari ne spravim v njega user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.10.2010 13:11:44   
majalina
draga dekleta, hvala za lepe zelje!!!

vstavili so mi dva zarodka, zamrznjenčkov pa ni.

test me čaka 15. oktobra, če seveda prej tečke ne bo.

težko opišem kar čutim, ampak... no... upam, da bom do 15. še tako pozitivna.... zaenkrat me kar razganja od veselja. ne zaradi pričakovanja, ampak tako... en mesec injekcije, pa ultrazvoki, zdaj smo pa že tle. kakorkoli bo, nova izkušnja za naju s partnerjem, ki se je super izkazal. super bi bilo, da bi se tudi želje izpolnile. 

kar se pa zamrznječkov tiče, ne vem kaj sem pričakovala. upala sem predvsem, da mi bodo imeli kaj vstaviti. vse ostalo sem odmislila in je ze v redu tako...a ve ste vse imele kaj zamrznjenčkov?

športnica, kako je šlo?

kako ste pa ostale?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.10.2010 13:17:37   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

draga dekleta, hvala za lepe zelje!!!

vstavili so mi dva zarodka, zamrznjenčkov pa ni.

test me čaka 15. oktobra, če seveda prej tečke ne bo.

težko opišem kar čutim, ampak... no... upam, da bom do 15. še tako pozitivna.... zaenkrat me kar razganja od veselja. ne zaradi pričakovanja, ampak tako... en mesec injekcije, pa ultrazvoki, zdaj smo pa že tle. kakorkoli bo, nova izkušnja za naju s partnerjem, ki se je super izkazal. super bi bilo, da bi se tudi želje izpolnile. 

kar se pa zamrznječkov tiče, ne vem kaj sem pričakovala. upala sem predvsem, da mi bodo imeli kaj vstaviti. vse ostalo sem odmislila in je ze v redu tako...a ve ste vse imele kaj zamrznjenčkov?

športnica, kako je šlo?

kako ste pa ostale?

Jaz tudi nisem nikoli uspela priti do njih user posted image user posted image ... ne vem v čemu je skrivnost ....

Aja, pa čestitam za 2 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bibk -- 1.10.2010 13:18:02 >

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.10.2010 13:30:49   
latka
Majalina čestitam!user posted image user posted image user posted image
športnicauser posted image user posted image user posted image

No jaz se pa še vedno oz. ponovno ubadam s temi izcedki, ki mi parajo živce, namreč nekaj časa so se umirili, včeraj pa se je ponovno pojavil izcedek, bojim se, da ko bom nehala s KT Femoden, da ne bo M pravočasno, ko imam 14.10. prvi UZ!Od teh tabletk sem napihnjena, polna mozoljevuser posted image , izcedki, joj, komaj čakam, da jih neham jemat!

V poned. grem v MB po Diphereline, pa me zanima, kaj tam kjer je delitev terapije samo povem da imam prevzem zdravil, ali kako?user posted image Pa pokažejo mi kako se bom špikala?Strah me loviuser posted image !

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.10.2010 13:32:46   
mavrica72
majalina - čestitike za dva user posted image user posted image , sedaj ju pa lepo grej.
Tudi jaz nisem še nikoli prišla do zamrznjenčkov, ne glede na to, koliko celic se je oplodilo. user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.10.2010 13:50:26   
mapesi
Evo danes dobila pošto. Zamrznjenčkov ni. Ker se do šestega dne niso dovolj razvili za zamrzovanje.
Tako da se mi verjetno tud z mojima dvema ne piše dobro. Še malo počakamo pa bomo videli.
Srečno vsem.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.10.2010 13:51:44   
latka
Ne obupat, vse bo ok!user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.10.2010 14:27:39   
športnica
punce moje, pa sva jih dočakala user posted image user posted image user posted image . vstavili so mi dva user posted image user posted image . ena blastocista in ena morula. sem ful ful vesela, sva bla tako nervozna in se bala tistega najslabšega, da naju nič ne bo pričakalo. sicer brez zamrznjenčkov, ampak spet imamo dva in upamo na najbolje. test imam 14.10.

majalina user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 1.10.2010 14:28:20 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.10.2010 15:52:24   
mucamica
pozdravljene drage moje!
evo mene z UZ. Rezultata 2 kom 12x13 in eden 11x nevemkoliko (zmeda ne zapusti me), v ponedeljek pa ponovno na UZ. pravijo da je za moja leta to lep rezultat. prosim povejte mi vaše mnenej.
hvala.user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.10.2010 16:53:02   
ursi84
Evo moj raport: oddala kri, E2 je 0,15...v nedeljo UZ in potem dalje.

A mi lahko prosim katera razloži kaj pomenijo te vrednosti E2??
Hvala

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.10.2010 16:58:39   
drejčy

Punce jaz se nisem mogla zadržati in sem danes delala test CB.Jutri bo 14dni od stopke in 7dni od ET.Test je pokazal pozitivno.Vem da je še prehitro za kakršnokoli veselje, ampak občutek je ves ta čas bil tako močan,da sem noseča, da sem morala narediti test.Je možno da  je še zdaj vpliv stopke ?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.10.2010 17:15:46   
športnica
drejčy če bo jutri 14 dni, potem ni dvoma, da si user posted image . ampak res ni dvoma. še dolgo si zdržala user posted image user posted image user posted image  ja, kaj naj ti rečem. lepo praznuj user posted image  in čestitke. jutri pa čimvišjo beto da bo sreča popolna.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.10.2010 17:18:51   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Evo moj raport: oddala kri, E2 je 0,15...v nedeljo UZ in potem dalje.

A mi lahko prosim katera razloži kaj pomenijo te vrednosti E2??
Hvala

ursi84, jaz sicer nimam pojma, ti pa predlagam da postaviš vprašanje tu na tem forumu dr. pušenjaku in ti bo odgovoril v roku najkasneje 2 dni.  http://med.over.net/forum5/list.php?19

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.10.2010 17:23:27   
drejčy

športnica ja 14dni bo od stopke, od ET šele 7, tak da ,...upam res, da me občutki ne varajo!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.