|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
30.9.2010 20:13:11   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Glede hrane pa jaz sem itak katastrofa. Samo jedla bi. Luštajo se mi pa tudi take stvari, ki jih drugače sploh ne jem.
Prve tri mesece mi je bilo tako slabo, bruhala sem 3 na dan pa sem se vseeno zredila 3 kg. Zdaj pa jem ves čas. Sladkarij bi pojedla nenormalno, se morem kar nazaj držat. Me je kar strah stopit na tehnico. Je pa res, da sem se prej zelo pazila glede hrane. Zdaj pa kar meljem in meljem. V prvi nosečnosti sem se zredila za 25 kg in takoj dobila svojo kilažo nazaj. Zdaj pa upam, da bo manj.

Jaz sem dobila od pregleda pri 6t/4d do pregleda pri 12t/4d celih 500g, pa me je pol spraševala ms, če mi je kj slabo, pa mi ni blo, pa je mal skomigala z rameni češ da je mal mal pridobljene teže... mal sem se počutla čudno, k me je to spraševala... ampak mi mami prav da je blo z njo isto, do 20t skori nič, pol pa obilne količine kg... user posted image user posted image

Naslednjič k mi kj reče, ji bom rekla, da mam še dost časa do 40t....user posted image   

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
30.9.2010 20:13:11   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Glede hrane pa jaz sem itak katastrofa. Samo jedla bi. Luštajo se mi pa tudi take stvari, ki jih drugače sploh ne jem.
Prve tri mesece mi je bilo tako slabo, bruhala sem 3 na dan pa sem se vseeno zredila 3 kg. Zdaj pa jem ves čas. Sladkarij bi pojedla nenormalno, se morem kar nazaj držat. Me je kar strah stopit na tehnico. Je pa res, da sem se prej zelo pazila glede hrane. Zdaj pa kar meljem in meljem. V prvi nosečnosti sem se zredila za 25 kg in takoj dobila svojo kilažo nazaj. Zdaj pa upam, da bo manj.

Jaz sem dobila od pregleda pri 6t/4d do pregleda pri 12t/4d celih 500g, pa me je pol spraševala ms, če mi je kj slabo, pa mi ni blo, pa je mal skomigala z rameni češ da je mal mal pridobljene teže... mal sem se počutla čudno, k me je to spraševala... ampak mi mami prav da je blo z njo isto, do 20t skori nič, pol pa obilne količine kg... user posted image user posted image

Naslednjič k mi kj reče, ji bom rekla, da mam še dost časa do 40t....user posted image   

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.10.2010 8:04:10   
Poli_H
Dobro jutro punce!!! zbudite se, user posted image  že diši...

porodniška in služba še nekaj sem s spomnila. Delodajalec namesto nosečnice na isto delovno mesto zaposli drugo osebo kot "nadomestilo v času porodniške". In ko se nosečnica vrne na delovno mesto, dobi delodajalec za tisto "nadomestno" osebo od države povrnjene prispevke za ves čas nadomeščanja, maksimalno za 15 mesecev. Nači se delodajalcu bolj splača ti podaljšat pogodbo, tisto osebo imet zaposleno, ker za njo kot nadomestek dobi denar, če pa zaposli koga drugega (pa tebi ne podaljša), pa ne. DOBRO VEDETI user posted image

Včeraj sem imela pregled in UZ user posted image  user posted image  je pravi divjak, obrnjen na glavo, noge skup pa v luft! tako da ni bilo šanse da pogledamo kaj skriva med nogami (torej je po moje user posted image ) user posted image  Pa še zmerit ga/je ni mogel... Ampak je veselo poskakoval/-a, srček bije kot za stavo, naslednji pregled 08.11., za morfologijo se pa še moram naročit, javim malo kasneje.

Punce, lep in uspešen dan vam želim!

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.10.2010 8:26:56   
*Ninočka*
Dobro jutro pupe tudi iz moje strani,

sendvič, kakav, jogurt, breskva še že prebavljajo v mojem trebuhu...jaz pa že razmišljam kaj bom jedla za kosilo. Se sploh ne obremenjujem s kg. Sicer imam povečan apetit šele zadnjih par tednov, prej mi zaradi slabosti ni dišalo nič. Sem pa tudi jaz mislila, da bi se morala moja teža povišati od prvega pregleda do zadnjega za malo več kot se je. Zredila sem se namreč za ˝samo˝ 2,6 kg in mi je ginekologinja rekla, da je do 20 tedna najbolj optimalno 4 kg. Nekatere se pač zredijo nekoliko več, druge celo manj. In kot si napisala rožica86 ti, je do 40. tedna še veliko časauser posted image

Tudi jaz ves čas mislim na netopirčka. Upam, da se čimprej javi.

Tanjusi tebi pa držim pesti, da se danes tvoja kalvarija konča in da izvidi končno priromajo v tvoj nabiralnik.

Aja, sem si pa včeraj kupila dvojne termo legice in dva dolga puloverja in to v Kiku! Mi je tk fajn, ko se tako fino počutim. Nič me ne drži. Krasno je. Pa še zapravila nisem velikouser posted image

Nič, lepo bodite in uživajte ob misli, da je peeeetek!!!!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.10.2010 8:37:10   
Čebel@
jutro

naj povem da sem včeraj začutila user posted image -sem ga že par dni nazaj pa nisem bila čist ziher,no zdej pa semuser posted image user posted image user posted image user posted image ......pri nas je kar delovno,zato se niti nimam časa tok oglašatuser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.10.2010 8:39:30   
tanjusi
no takole... moja misija hitri test je dobla epilog sicer brez izvidauser posted image ...danes sem klicala najprej v bolnico in izvida še seveda niso imeli in potem se jim je že tam malo čudno zdelo , zato mi je rekla naj pokličem v genetski laboratorij (Akilene imam tel.st. če boš rabla ) no tampa hec user posted image ... sploh me niso našli ne med hitrimi testi ne med klasičnimi ... nisem vedla a se naj jočem ali smejem ... no in po petih minutah končno ugotovijo da zdravnik NI dal zahtevka za hitri test ??? je rekla da je mogoče presodil da ni treba ... ne vem a me naj to tolaži ali piz.....
No in zdaj tam en teden bo še vsaj treba čakat user posted image ...pa dobro zdaj vsaj vem kdaj lahko lahko pričakujem izvid...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.10.2010 8:44:33   
Akilene
Pa to je grozno!! Kako lahko kar nekaj "založijo"?! In sedaj boš čakala na običajni test ali bodo vseeno naredili hitrega, ali kako? Ja, a so sploh že začeli delat test al kaj? BANDA!!! Ma, sem jezna!! Očitno bom rabila telefonsko tudi jaz!!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.10.2010 8:54:21   
tanjusi
Nekaj se baje selijo samo to ni opravičilo, ne in hitrega testa mi ne bojo delali ker gospod dohtar niso dali zahtevka zanj user posted image ...on klasični izvid pa menda bo je rekla da tisto pa dobim tako kot je treba ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.10.2010 8:59:37   
Akilene
mislim ni mi jasno, ker mora plodovna voda v eni uri od odvzema v preiskave, kaj so sedaj delali z njo? Najbrž torej že gojijo celice, samo evidence pa nimajo nobene, če te niso našli ne med hitri, ne med običajnimi...Torej še en teden praviš?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.10.2010 9:07:29   
Poli_H
jao pa to je groza! totalna klasika našega zdravstva - zmeraj nekaj nekam založijo!!! user posted image user posted image user posted image
Po eno strani pa te le končno veš, da ne rabiš poštarja vsako jutro nestrpno pričakovat. Rajši računaj da dobiš izvid čez 2 tedna, pa če ga dobiš prej, bo toliko večje veselje user posted image
En user posted image  za tolažbo...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.10.2010 9:10:27   
Akilene
ja, tanjusi user posted image , bova pa skupaj čakali!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.10.2010 9:11:58   
tanjusi
Ja kolikor sem razumela se že dogaja in ta klasični test bom dobila tako kot je treba ... ja sem po eni strani potolažena vsaj vem kdaj približno pričakovat ... sem pa besna da nekaj obljubijo in ne nardijo ... samo zdaj je že kar je user posted image

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.10.2010 9:19:44   
inia
Tanjusi še dobro, da si klicala in vsaj izvedela, ker tole čakanje je bilo pa res no.Ja v zdravstvu je ponavadi tako. Meni se zdi, da ti zdravniki sploh ne vejo kje se jih glava drži. Vsaj kolikor imam jaz izkušnje, vsem se nekaj mudi, čez 10 min itak več ne vejo kaj so delali 10 min nazaj. V bistvu smo im samo številke, vsaj večini. Žalostno!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.10.2010 12:25:17   
mija75
Ojla punce!

Po dolgem času se javljam, sicer berem vas skoz, ampak pišem bolj malo. Mi je bilo skoz slabo, tako, da se mio zdi, da šele ene 2 tedna funkcioniram bolj normalno. Občasne slabosti so še, ampak ni primerjav s tistim kar je bilo. Upam, da se me še spomnite - še ena z dvojčki.

Vmes sem imela že preglede, kaže, da je vse ok. Glede spola pa so bile izrečene že vse kombinacije, moj G na nuhalni - 2 fantka (ampak zgolj ugibanje). Pušenjak na nuhalni - 2 punčki. No ta torek sem imela spet pregled in je rekel moj G - fantek + punčka. Ampak še vedno ni sigurno,bomo na morfologiji. Imam jo 22.10. Pravi pa, da sta velika, za 1 teden večja user posted image . Samo, da so zdravi.

Akilene in Tanjusi  - spremljam zgodbo, držim pesti. Verjamem, da je psihično ubijajoče, tudi jaz sem razmišljala, da bi šla samoplačniško na AC, ker imam 35 let, pa še 2 sta, ampak sem si premislila in verjamem, da bo vse ok.

Imam pa še eno vprašanje, oz. rabim pomoč. Kupila sem si hlače za nosečnice v H&M. Ene so 38 št in so mi ok, druge pa 40 in so mi prevelike. Sicer ne pretirano, ampak so tudi malo elastične. Tiste, ki imate mogoče malo več izkušenj, koliko se poveča konfekcijska št. v nosečnosti. Berem, da nekatere nosijo isto številko kot navadne hlače, sam da so nosečniške. Zdaj pa ne vem, ker sem prvič noseča. Aja , moja prvotna številka konfekcije je 36-38.

Zdaj sem se razpisala, če se bo kateri sploh dalo brat user posted image .

V glavnem uživajte vse skupaj v N!

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.10.2010 12:59:46   
_sanja_*
Naja, čestitike! To pa je presenečenje!user posted image

Mija... Jaz nosim S ali M sicer, pa tudi zdaj. Nosečniške hlače si kupujem v normalni velikosti in sem jih prejšnič lahko nosila do konca, pa sem imela velikanski trebuh.

Tanjusi... Žal mi je, da te takole hecajo. No, ampak zdaj vsaj veš na čem si. Upam da obe z Akilene zdaj dobita izvid ob občjubljenem času.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.10.2010 13:58:22   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Naja
, čestitike! To pa je presenečenje!user posted image

Kaj sem zamudilauser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.10.2010 14:01:43   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Naja
, čestitike! To pa je presenečenje!user posted image

Kaj sem zamudilauser posted image

U bistvu ni tle nič napisala kakor sem šla gledat nazaj pa strani.
Meni je včeraj SMS poslala. Sej po moje ne bo jezna če povem. user posted image
Na skrivaj sta se v sredo poročila in včeraj odpotovala v Turčijo user posted image

Čestitke Naja17 tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.10.2010 14:01:52   
inia
Mija 75 glede spola ti je lahko v pomoč, če sta slučajno enojajčna, da sta lahko samo dva fantka ali dve punčki. Če sta pa dvojajčna so  pa tako možne vse kombinacije. Jaz sem imela enojajčna in ko so videli enega, drugega pa nikakor ne sem vedela, da je tudi drugi fantek.  

Jaz sem imela prej S številko. Zdaj sem prišla na M in upam, da tu ostanem. Se tolažim, da sem se prvič zredila 25 kg in sem tudi imela samo eno številko več.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.10.2010 14:03:14   
inia
Vau...čestitke naja17 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.10.2010 14:05:16   
Heilie
Jooooj kook lepo user posted image   user posted image user posted image

Naja17 čestitke še z moje strani!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.10.2010 14:05:18   
Klemy82
Ola še od mene. Pri nas se še kar zida, jaz pa gulim knjige... danes zjutraj mi je bilo po fuuul časa blazno slabo.. mislim, čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pol dopoldneva sem preležala, potem je pa minilo.  Ne vem, če mi je bilo kdaj v tej nosečnosti že tako slabo... upam, da je enkraten dogodek. Zdaj pa vse po starem naprej... pa lačna sem in non stop razmišljam, kaj bi jedla. ZA kosilo bodo pa ribje palčke in pečen krompir, jutri imam pa v hladilniku še pol kile kisle repe... pol smo je pa že pojedli... no, bolj sem jo jaz pojedla, moj ni neki ljubitelj, ampak je bil ful lačen in ni bilo pripomb.user posted image Drugače pa, če kaj piska, mu rečem, da si je mali zaželel... pa potem ponavadi ni več pripomb.user posted image
Lepo se imejte čez vikend, mene čaka ena blazno dolgočasna skripta pa metla in ajmer s cunjo. Jeeeej!

Jst.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.10.2010 14:59:28   
Poli_H
petra ni panike, je Naja na FB tud objavila user posted image

za seznam morfologija 27.10. user posted image user posted image user posted image  kooooooooooomaj čakam, da izvem kaj imamo user posted image

Maksimalno lep vikend vam žalim vsem, spočijte se, nacartajte se user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
1.10.2010 15:01:23   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

petra ni panike, je Naja na FB tud objavila user posted image

za seznam morfologija 27.10. user posted image user posted image user posted image  kooooooooooomaj čakam, da izvem kaj imamo user posted image

Maksimalno lep vikend vam žalim vsem, spočijte se, nacartajte se user posted image

aja, nisem bla pa učer nč gor user posted image user posted image user posted image  zato nisem vidla user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
1.10.2010 15:06:01   
Poli_H
A si zalublena? user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.10.2010 15:07:53   
tanjusi
kaj pa je z Netopirčkom ??

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......