|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
1.10.2010 10:08:23   
Mala_princeska
grem na kavo, pol pa sesat, pomivat po tleh, kuhat user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.10.2010 11:17:06   
mk8
****u, sm pozabila koperat, pa me je vn zabrisal, grrrrr user posted image user posted image  Nisem sicer napisala celga romana, ampak neki je pa blo. Ma se mi neda zdej, morm it perilo obest pa kosilo počas kuhat. Za crknt no tole! Sm prou jezna

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.10.2010 11:18:27   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo iz koloseja..
smo se naaaaačvekale..in mi bi kr šeeee...

tko da drug tedn jovo na novo

Mogle bi se dobivat 2x na teden, če bi si hotle vse povedat user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.10.2010 11:19:08   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj ni unih jošk kleleuser posted image

user posted image  a tehle user posted image   ...user posted image  ...

Tole je pa še bl za crknt user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.10.2010 11:19:39   
mk8
uuuuuuuu, poročena sem že 6 dni user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.10.2010 11:20:36   
mk8
V pondelk grem k frizerju, da mi nardi eno spodobno frizuro, k to kar mam zdej na glavi je "nefrizura". Ma kera kšno idejo? Pa ne bom se barvala.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.10.2010 11:43:22   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

evo iz koloseja..
smo se naaaaačvekale..in mi bi kr šeeee...

tko da drug tedn jovo na novo

Mogle bi se dobivat 2x na teden, če bi si hotle vse povedat user posted image

Ampak res...sem se pa včer še cel dan smejala na minin račun...ko je razlagala kako čaka desca da pride iz nogometa...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.10.2010 11:48:39   
bjondi

V pondelk grem k frizerju, da mi nardi eno spodobno frizuro, k to kar mam zdej na glavi je "nefrizura". Ma kera kšno idejo? Pa ne bom se barvala.

...am user posted image ...Definitivno krajše...recimo tako dolžino k mojsoncek da nau prehuda za prvič...ker maš ful redke laske...mislim da bi blo dost boljš-to je iz moje strani tako priporočilo-pa ne zamert...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.10.2010 12:05:06   
bjondi
http://www.frizurca.si/Frizure_za_dolge_lase.php#album

7,8

< Sporočilo je popravil bjondi -- 1.10.2010 12:06:38 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.10.2010 12:15:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...am user posted image ...Definitivno krajše...recimo tako dolžino k mojsoncek da nau prehuda za prvič...ker maš ful redke laske...mislim da bi blo dost boljš-to je iz moje strani tako priporočilo-pa ne zamert...

user posted image  Se podpišem pod bjondi, menda mk8 ne bo surle poteglna user posted image

Mini in kako ga čakaš - v er. sp. perilu user posted image user posted image user posted image  al z valjarjem ob vratih user posted image user posted image user posted image  no, ko se kaj vidmo boš povedala obnovo user posted image user posted image user posted image

al tkole:

user posted image

No tkole jst zgledam, ko se pripravljam na pucanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.10.2010 12:24:24   
mini86
bjondi-ja bomo neki zrihtal za just..sam pohit a n..k mojsonček si je že uzela čs pa naročilauser posted image ti pa ne vem kva meleš

tecka-ne mu mešat v hrano ker baje ne delujejo če se pogoutnejo..se morjo stopit..no nš tu to noče tko da ne vem kaj nj nardim..tud če je una rekla da jih stopim v žlički vode bom js kr probala v čaju al pa soku..
bjondi a misl da bi delal to če bi rečmo kuglce vrgla v ta sok al pa čaj k ga ma za pit pa da pač to pije..

še sreča da mam js sparkasse banko in lahko dvignem in gledam stanje POVSOD brez provizije..končno sem dones dubla tu kartico iz čipom ker v lidlu nisem mogla plačvat čeprav je po zakonu da naj bi imeli do konca leta povsod še une pos terminale k sprejemajo kartice brez čipa

princesa-matr k tebe berm kok vsak dan glancaš mam kr slabo vest..dj mal se umer no..

volitve-kr neki..ne bom šla..usi so kr neki čeprav če pogledaš je janković še največ naredu do zdj..verjetn tud največ pokradu ampak pustmo malenkosti ane..

mk8-jp dolžina bi js krajš in ker imaš reees redke tko na rese-po celi glavi da ti nardi bol pouno čupo..svaka čast da se ne barvaš..
js bom mogla jt spet kmal..joj je hitr minil od zadnga barvanja..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.10.2010 12:27:29   
mini86
mojga čakam tkole

user posted image

ampak da je reeees smešn morš slišat celo zgodbo..k men takrat ni bla tud mal smešna a n

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.10.2010 12:28:13   
mini86
zanč mi ni nobena odgovorila če kera zbera medvedke za linotov koledar..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.10.2010 12:28:49   
mini86
pošta za vrtec oddana

1. jarše
2. oton župančič
3. vodmat

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.10.2010 12:31:42   
mini86
in prou sm razočarana nad mojim no..men je ful hudo pa to pa se tko pogovarjava pa pravm joj kaj če bo žalostn pa sam pa bla bla bla..in on men prbije a dej sam izgovore iščeš da nebi šou..a pol drug let septembra ti pa nau hudo..ja bravo ane za tolažbo in k mi stoji ob strani ane, ANE!!!!

pač sm se že sprjaznla da nau šou u vrtec in da bo drug let laži k bo že mal več razumeu in mu laži rečm po kosilu te pridm iskat al pa ko boš ustau..
in mogoče mi je zarad tega še teži kva pa vem

no in moj mi pr tem ne pomaga kej dost..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.10.2010 12:37:45   
mini86
kok me pogreje v vsaki reviji članek o sinu jureta robiča da pomagajte nalu..bruh..
če bi umru kšnmu drugmu otroku oči ki pač ni znan se zanj nebi nič zbiralo..sj dobi pokojnino..kr neki

pa ne me narobe razumet je hudo ampak tole je pa kr neki

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.10.2010 13:47:46   
Mala_princeska

mojga čakam tkole

ampak da je reeees smešn morš slišat celo zgodbo..k men takrat ni bla tud mal smešna a n

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikco kako ga čakaš user posted image user posted image user posted image

ok, sam ne pozabit te štorije user posted image

medvedki za linotov koledar - koliko jih pa rabim? spravljam embalaže od linotov in se jih je neki res že nabralo , do kdaj velja da jih lahko pošljemo?? in kam?

user posted image user posted image user posted image za pošto za vrtec....
glede tvojga rapoloženja....te zastopm...sam boš vidla da se boš skulirala, do takrat ko ga boste dubl ... boš vidla...

in mini ne imet slabe vesti....
pr men je tko, da se mi nabira in nabira delo, pol pa predno se spravim kej konkretnga narest je pa zmer neki, ki "pride umes" in mi ne rata zmer vse narest kar sem si zastavla, za primer: rabla sem zihr 1mesec, da sem nekaj zašila user posted image user posted image user posted image user posted image pa da sem končn zavese dol iz kuhne potegnila tud cela večnost, da ne pišem o tem da inventura po vseh omarah in predalih še čaaakaaaa ... pa jst mam mau slabo vest, ker nisem tist človk da bi skoz mela coto v rok in pol kr na compu visim in rada grem naokoli na kak čvek (ok ljubljano malo zapostavljam user posted image ),
pa moj me kar naprej neki špika: "kaj delam ceu dan doma" in pol se moram en mau izkazat - šibam pomivat naprej,
pol bom pa na hitrco skuhala mlečni riž, ker je moj reku, da lahko skuham kar koli, sam lignjev ne

se beremo

aja o sinu jureta robiča imaš pa prav; sej te zastopm kaj misliš, sam žou je zmer tko da če imaš slavne starše te bolj porajtajo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.10.2010 14:04:54   
mini86
rabš za dve kili medvedkov..
čimprej je treba poslat ne vem pa do gdaj nazadne..

uf tud js nimam rada cunje-rajš kuhovncouser posted image

sm pa študerala da ko(če) dobimo slučajno vrtec bi dala okrog listek za pomoč starejšim-kuhanje, pa družba..
keš bo itak na roke-to se bo poznalo pri OD drug let, pa zihr bo samo dopoldan..

drgač sm pa učeri šla samo iz firbca preletet dela na študentskem servisu in sm najdla skor sanjsko službo..od pon-petka od 7-15 organizacija sestankov,dvigovanje telefonov, pomoč direktorju..samo no če pomislm mi verjetno ta job ni namenen ker se začne delat 15.10 do takrat pa ni možno da dobimo vrtec in se marcel uvede..tko da čakam na naslednegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.10.2010 14:07:09   
mini86
in mini ne imet slabe vesti...

ok pol pa nč

Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.10.2010 14:09:48   
mini86
rabla sem zihr 1mesec, da sem nekaj zašila

dobra si ti men..js kar zašijem je če mi kost od modrca vn pogledauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.10.2010 14:10:50   
mini86
pa da sem končn zavese dol iz kuhne potegnila

no teh HB nimam..mam une roloje al kako se reče..skratka take ki se jih NE pereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.10.2010 14:11:33   
mini86
da inventura po vseh omarah in predalih še čaaakaaaa

a to se mora tud narestuser posted image user posted image
ne naprezej se prveč ok

Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.10.2010 14:14:19   
mini86
pol bom pa na hitrco skuhala mlečni riž, ker je moj reku, da lahko skuham kar koli, sam lignjev ne

js sm dons na brzino nardila kanelone pa krompir..pol grem pa na babine štruklje..mmmmmmmm

jutr bom pa kr v pečico krompir vrgla pa klobaso zravn narezala in da se to skp peče..tud mmmm

dj lignje pa probi spet drug tedn pa nared tko k sm ti rekla pa mu bojo zihr ušeč

Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.10.2010 14:46:22   
bjondi

rabla sem zihr 1mesec, da sem nekaj zašila

dobra si ti men..js kar zašijem je če mi kost od modrca vn pogledauser posted image user posted image

...dej ne se hecat user posted image ...pol se pa kompu smejim...moj pa debel gleda...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.10.2010 14:46:33   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

pa moj me kar naprej neki špika: "kaj delam ceu dan doma" in pol se moram en mau izkazat - šibam pomivat naprej,

se

Hm...pr nas nkol ne porajta kako je spucan...jah zgleda da je zmer preveč zglancan pa se ne porajta...

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.